2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh yavrummm ne güzeldi kız o günlerrr...ahh ahh çok özledm hamile olmayı çok ayrı bi heycandı oğlumla buluşmalarımız..son zmnlarda bi kontrolde yüzü dönüktü ve gördüm usg de o kçk suratını öyle olduki içim hani aşık olduun böyle yanıp tutuştuun biri geçer ya önünden onu görmenin heycanıyla dizlerin çözülür içinde kelebekler uçuşur..işte öyle oldum o mini suratı görünce usg de dr. bile çok tatlı maşallah demişti :))) haha halbuki siyah beyaz pek bişi belli olmuyo ama bn gördüm işte o güzel suratını bi flash gibi kazındı belleğime..

bu arada hayırlı olsun Aysoşum oturma izniniz..Gülnihal sultanın işine sevindim

Bebişim çok özlediysen bi tane daha yaparsın sen bu özlemle bi kez daha olursa aynı heyecan olmayacakmş gibi geliyor bana nedense

Bebişim çok özlediysen bi tane daha yaparsın sen bu özlemle bi kez daha olursa aynı heyecan olmayacakmş gibi geliyor bana nedense

ben de hamileliğini özleyenlerdenim. el üstünde tutulduğum şımartıldığım sevgı ptırcığı olduğum gnlerdi.. erken d. mücadeleme rağmen çokk özeldi.. ikinci kesinlikle aynı olmayacak bence. evet heyecan olacak yine ama artık o denli rahat olamayacağız. çünkü bizden ilgi beklyen bir meleğimiz daha olcak bu kez bacaklarımızın arasında

ben araştırdım ve yaptırmamayı uygun bulmuştum, yaptırmadık.

benim bildiğim 2 veya 3 dozluk şeklinde yapılıyor ve tüm dozlar 6 aydan önce bitmeli, bu sebeple ilk aşı 3 dozluk için 2.ay, 2 dozluk için 3. ay başlangıç zamanı, 3. ay doktor kontrolünde ilk doz vurulması demek 4. aydan gün almaya başladığı gün oluyor, 2. yani son dozuda 5. ay kontrolü yani 6. aydan gün aldığı gün vurulup bitiyor.

bu hesaplamaya göre geç olmuş oluyor , çünkü siz 5. aydan gün alıyorsunuz şu anda , 6. aydan gün almaya başlamadan aşının dozlarını bitmesi imkansız

Kızlar bu arada kaynanam geliyorr bi aya kadar annem Baküye gidecek kuzenimin düğünü için eşimde annemi çağırayım o baksın bide çocuğu yollarda harap etmeyelim dedi tamam dedim ama acaip gerilmiş durumdayım çünkü bazen evden yatağımı bile toplamadan çıkıyorum Gülnihalle uğraşırken geç kalıyorum annem topluyor annem sonuçta fal etmez ki arkadman çok rahatım o olduğu için şimdi kaynana olunca çok fena gerilim hattına giriyorum inş. hiç bi sorun olmadan atlatırım şu dönemi :26:

kızlar zeynebimin ayakları hiç ısınmıyor bu sıcaklarda bile sizce çorap giydirmelimiyim??

ben giydiriyordum ama o hep ayaklarından çıkarıyor gündüzleri pek giydirmiyorum havalar çok sıcak zaten .benimkininde ayakları çok soğuk.ayak tabanları çok terlediğinden teri soğuyunca bize ısınmıyor gibi geliyor aslında

Evet doğumdan sonra hep otobüste birilerinin yer vermesini bekledim,evde olsun annemlerde olsun aman sen yorulma biz yaparız denilmesini bekledim, işyerimde aman sen otur kalkma erken çık çok yorulma denmesini bekledim,kuyrukta beklerken öne geç denmesini bekledim ama heç biri yoktu boşlukta hiss ettim bi süre sonra düzeldim

teşekkür ederim gamze, dr. ları anlamıyorum nasıl vurabiliriz diyebilirler.. bu kadar keyfi mi yoksa ticari mi ? neyse biz de vurdurmayanlardan olacağız artık. allah korusun hastalıklardan. bu arada berra nasıl?

i sen boşlukla atlatmışsın ben resmen loğusa bunalımına çevirdim olayı zor atlattım

haha tabi canıııımmm..herlde kızım bu ilkdi ve istenendi ama şimdi olursa kaza kurşunu olur onuda isteriz onuda heycanla bekleriz ama bi yandan yusf yusf oluruz..bn daha buna zor bakıyom :))

hmmm zor bi durum tabi..kaynana iyi de olsa ana gibi olmuyo..bi çekingenlik bi utangaçlık oluyo..bide evdeki dağınıklık boşvermişlik hali ay ne der düşüncesiyle mecbur topluluk haline bırakıyo kendini :))

Canım ya valla okurken birden neden bukdr tepki verdim die kendime kızdım acikasi .grckten icim rahtladi sayende eşmin basının etini yemicm tesekkurler hersey icin tekrardan. buarada senn halin dedign gibi bnden daha vahimmis Allah yardımcın olan :)

benimkilerin arası çok olduğundan mı yoksa ilkini evlendikten on ay sonra dünyaya getirdiğimden midir bilmem ikincide daha bi güzel geldi hamilelik çünkü daha bi farkında oluyorsun olayın ama önceleri ben de sizin gibi düşünüyordum ilk kızım sürprizim ikinci kızım hevesim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…