- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.581
08.08.2011 saat 15:00 İlk mesajımm ve şimdi o 9,24 mmlik minnoş kollarımda.Geçen sene büyük heyecanla hareketlerini hiss etmeyi beklemiştim,sonra doğmasını,ilk gülüşü,ilk kez dönmesi gibi bu liste uzar gider şimdi bekliyorum ilk adımını,ilk kelimesini ,mezuniyetini belki de ilk aşkınıayh çok duygulandım Gülnihal'le benim hayatım değişti,bakış açım değişti, görüşlerim değişti iyi ki rabbim bana bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etmiş biricik kızım Gülnihal'im iyi ki hayatıma gelmiş annesinin canı bitanesi
mama sandalyesi olarak chicco düşünenlerin dikkatine,
ABD ve Kanadada geri çağrılan mama sandalyeleri
haklısın canım o konuda, ama yapacak bişey yok, en azından güvenilir ellerde olacak öyle düşün, kırmadan söylersin çocuğun sonuçta herkesten önemli...
ahh yavrummm ne güzeldi kız o günlerrr...ahh ahh çok özledm hamile olmayı çok ayrı bi heycandı oğlumla buluşmalarımız..son zmnlarda bi kontrolde yüzü dönüktü ve gördüm usg de o kçk suratını öyle olduki içim hani aşık olduun böyle yanıp tutuştuun biri geçer ya önünden onu görmenin heycanıyla dizlerin çözülür içinde kelebekler uçuşur..işte öyle oldum o mini suratı görünce usg de dr. bile çok tatlı maşallah demişti :))) haha halbuki siyah beyaz pek bişi belli olmuyo ama bn gördüm işte o güzel suratını bi flash gibi kazındı belleğime..
bu arada hayırlı olsun Aysoşum oturma izniniz..Gülnihal sultanın işine sevindim
Bebişim çok özlediysen bi tane daha yaparsın sen bu özlemlebi kez daha olursa aynı heyecan olmayacakmş gibi geliyor bana nedense
gamze başka bir konu var sana soracğım:
rota yı araştırdım sordum soruşturdum kafam allak bullak oldu.. kısacası 4 ay çok mu geç aşı için. biri yok diğeri geç diyor..sen aratırmışsındır sen ne duydun ya da okudun
kızlar zeynebimin ayakları hiç ısınmıyor bu sıcaklarda bile sizce çorap giydirmelimiyim??
ben de hamileliğini özleyenlerdenim. el üstünde tutulduğum şımartıldığım sevgı ptırcığı olduğum gnlerdi.. erken d. mücadeleme rağmen çokk özeldi.. ikinci kesinlikle aynı olmayacak bence. evet heyecan olacak yine ama artık o denli rahat olamayacağız. çünkü bizden ilgi beklyen bir meleğimiz daha olcak bu kez bacaklarımızın arasında
ben araştırdım ve yaptırmamayı uygun bulmuştum, yaptırmadık.
benim bildiğim 2 veya 3 dozluk şeklinde yapılıyor ve tüm dozlar 6 aydan önce bitmeli, bu sebeple ilk aşı 3 dozluk için 2.ay, 2 dozluk için 3. ay başlangıç zamanı, 3. ay doktor kontrolünde ilk doz vurulması demek 4. aydan gün almaya başladığı gün oluyor, 2. yani son dozuda 5. ay kontrolü yani 6. aydan gün aldığı gün vurulup bitiyor.
bu hesaplamaya göre geç olmuş oluyor , çünkü siz 5. aydan gün alıyorsunuz şu anda , 6. aydan gün almaya başlamadan aşının dozlarını bitmesi imkansız
Evet doğumdan sonra hep otobüste birilerinin yer vermesini bekledim,evde olsun annemlerde olsun aman sen yorulma biz yaparız denilmesini bekledim, işyerimde aman sen otur kalkma erken çık çok yorulma denmesini bekledim,kuyrukta beklerken öne geç denmesini bekledim ama heç biri yoktu boşlukta hiss ettim bi süre sonra düzeldim
ben giydiriyordum ama o hep ayaklarından çıkarıyor gündüzleri pek giydirmiyorum havalar çok sıcak zaten .benimkininde ayakları çok soğuk.ayak tabanları çok terlediğinden teri soğuyunca bize ısınmıyor gibi geliyor aslında
Bebişim çok özlediysen bi tane daha yaparsın sen bu özlemlebi kez daha olursa aynı heyecan olmayacakmş gibi geliyor bana nedense
Kızlar bu arada kaynanam geliyorr bi aya kadar annem Baküye gidecek kuzenimin düğünü için eşimde annemi çağırayım o baksın bide çocuğu yollarda harap etmeyelim dedi tamam dedim ama acaip gerilmiş durumdayım çünkü bazen evden yatağımı bile toplamadan çıkıyorum Gülnihalle uğraşırken geç kalıyorum annem topluyor annem sonuçta fal etmez ki arkadman çok rahatım o olduğu için şimdi kaynana olunca çok fena gerilim hattına giriyorum inş. hiç bi sorun olmadan atlatırım şu dönemi :26:
ay cnm bnde başlıı okuyunca korktum bişi oldu zannettm..Allah aşkına 1 yıl ayrı kalcksın hem eşinle beraber gidiyosun..hemde ağrıya fln değil gittiin yer antalya gayet güzel bi yer..bence hiç o kdr harap olcak bi durum yok..valla o kdr şanslısınki bu zmna kdr bile annen yakınındaymış bu ilk zamanları onunla yaşamışsn..senin yerinde olmak için neler vermezdim..bn 30 günlükten beri oğlumla yapayalnızım..anne olduğunun farkına varıyosun..herşeyiyle başetmek zorundasın..ve bu çok güzel bi duygu..o kdrda güzel başa çıkarsınki tek başına sen bile şaşırırsın..merak etme annelerimize güvenerek doğurmadık sonuçta bunları..anlıyorm annenden ayrı kalmak çok zor gelebilir başta ama insan herşeye alışıyo..bnce antalyada çokda güzel vakitte geçirirsiniz..en önemlisi annen sağlıklı ve hayattaysa bunu bile düşünüp mutlu olmana yetsin..istediin zmn görebilirsin..valla bn 1 yıldır şu binada oturuyorm 1 Allahın kulu ya 1 Allahın kulu yan komşum bile kızım sen yeni evlisin kızım sen hamilesin kızım sen lohusasın diye kapımı tıklatıpta bi ihtiyacın var mı diye sormadı..onuda geçtim binadakiler değil kimse sormadı..kendim tiksine tiksine zaman zaman öğüre öğüre yemeklerimi yaptım..evimi b.k bastı giriş katta olduum için karnım burnumda eşimle beraber temizlemek zorunda kaldım..falan filan..hiç o kdr perişan olma her zmn Allaha dua et şükret Allahım daha kötüsünden koru diye..çünkü gerçekten beterin beteri var..öyle oluyoki bu ne ya daha başımıza ne gelebilirki dediinde öyle şeyler geliyoki eski halinin ne kdrda rahat ve güzel oldunu anlayıp hayıflanıyosun..
ben de hamileliğini özleyenlerdenim. el üstünde tutulduğum şımartıldığım sevgı ptırcığı olduğum gnlerdi.. erken d. mücadeleme rağmen çokk özeldi.. ikinci kesinlikle aynı olmayacak bence. evet heyecan olacak yine ama artık o denli rahat olamayacağız. çünkü bizden ilgi beklyen bir meleğimiz daha olcak bu kez bacaklarımızın arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?