2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Off off ne yapacagiz peki bu gidisle ben kafayi siyiracagim indan korkuyirum. Benimkide emmiyir gece uyurken emiyirdu onuda birakti sagip kasikla iciriyorum i zaman icior sagmasam hepten sutum gidecek havalar cok sicak sanirim yapis yapis olmak istemiyor. Ben tahlilleri yaptirdim bizdede vibral enfeksiyon cikti ishal oldu gunde yirmi kere kaka yapiyor kilo almadi ama boyle giderse kilosunun altina dusecek. Be basladim ek gidalara ama gece ve gunduz toplam 500 ml sut sagip icirmeye calisiyorum birgun emmeye devam edecegini duslyerek

kayısı ve armut bebeğin ishalini artırır fakat şeftali iyi.Bir de formül mama vermiyormusunuz? anne sütü almıyorsa çok güzel formül mamalar var piyasada..

Bebişlerini mamayla besleyen arkadaşlar,ne sıklıkta ve kaç cc. veriyorsunuz ? Bir de gün boyu toplamda kaç cc. almış oluyorlar? mamaların üzerinde yazan oranlar gerçek mi çünkü bizimkisi mümkün değil 180 cc. içemez.

oooww ne mümkün 180 cc içmesi..bnmki bi seferde taş çatlasa 125 cc içiyo..oda deli gibi açsa..ama açıkcası hiç kontrol etmiyorm..ağlayınca veriyorm..açsa içiyo zatn değilse almıyo..bn kendi sütümüde veriyorm o yüzden günde en fazla 3-4 defa fln veriyorm..4 ölçeklik hazırlıyorm..sen hangi mamayı kullanıyosun cnm? ve ne sıklıkta veriyosun?

yok canım nerdeeeeee, 120 cc veriyorum hala 3 saatte bir, ara çok uzarsa 150 veriyorum, ama daha sık acıkmaya başladı artık, yine de 150 içince rahatsız oluyor nerde 180 içecek mümkün değil, toplamda 800-850 civarı içiyor canım...senin nasıl?

slm arkadaşlar.benim oğlum çok iştahsız.daha öncede yazmıştım.idrarında turuncu lekeler oldu diye.bide böbreğinde taş var.dr iştah şurubu verdi.immuzinc kullanan varmı.

Koca teraviye, gitti kızım uyudu,tv de bişi yok bende buraya geldimmmm
Bu arada Gülnihalde 100 cc den fazla mümkün değil içemez kaldı ki 180 çatlar herhalde öyle düşünüyorum 125 cc içtiği zaman bile hrahatsız oluyor anlıyorum

slm arkadaşlar.benim oğlum çok iştahsız.daha öncede yazmıştım.idrarında turuncu lekeler oldu diye.bide böbreğinde taş var.dr iştah şurubu verdi.immuzinc kullanan varmı.

canım aynı sorun bizdede var dr. kristal var dedi boşuna tahlilde yapmaya gerek yok dedi iyi beslenemediği için oluyomuş kristal iştahsızlık ve sıcaklarda olunca böyle oldu sanırım bana ek gıdalara başla dedi ama ben inatla vermiyorum çok sık emziriyorum biraz sütü ağzına sıkarak biraz oyunla yanına yatarak emziriyorum kucakta hiç emmiyo çok geçmiş olsun bizimkisi biraz geçti sanırım

iyi yaptın canım bende çok özledim sizi bugün bi kaçamak yaptım oğlumu ancak uyuttum kocada uyuyo sofra desen iftardan beri yerinde

mrb sevgılı anneler...nasılsınız? sıze yakında dogum yapacagım ıcın bır sorum olacak...hangı dogum seklını onerırsınız? benım yaklasık 1.5 ayım var bebegım sımdılık ters benım durumumda olup da bebegı donen oldu mu?

iyi yaptın canım bende çok özledim sizi bugün bi kaçamak yaptım oğlumu ancak uyuttum kocada uyuyo sofra desen iftardan beri yerinde

Hoşgeldin cnm ben sofra bulaşık işini hall ettim üstüne tatlıda yaptım hafif bişi havamı da atayım hihoytt şaka bi yana Gülnihal bu gün baya erken uyudu bende fırsattan istifade hall ettim işlerimi

Hoşgeldin cnm ben sofra bulaşık işini hall ettim üstüne tatlıda yaptım hafif bişi havamı da atayım hihoytt şaka bi yana Gülnihal bu gün baya erken uyudu bende fırsattan istifade hall ettim işlerimi

at valla havanı çalışan biri olarak sonuna kadar hakkın :)ben bu işleri bitiricem diye canım çıkıyo sonra sizden uzak kalıyorum olmuyo biraz da işler beklesin bugün bizimki geç kaldı bu saatlerde çoktan uyurdu ama sıcaklar mahvetti bizi

sıcaklar fena bizim mutfak = sauna zaten minicik bide hareket ederken iyice basıyorlar beni orda

Benim kız 100 cc. içiyor, 1,5-2 saate acıkıyor.Günde 3 defa 100cc den 300 cc anne sütü alıyor gerisi aptamil 1 mama.toplam 600-800cc. arası alıyor..öğünlerini 3 saate çıkamadım kıyamıyorum acıktığı çok belli oluyor..Bugün şeftali suyu verdim 1-2 çaykaşığı..

valla doğum şekli önerilere göre olmuyo..o an durum neyi gerektiriyosa o şekilde olması gerekiyo..o yüzden hiç kendini bi şekle şartlama..hakkımda hayırlısını ver Allahım diye dua et..şimdi bn normal doğum derim ama sen normal doğum yaptıktan sonra bin pişman olursun yada bn sezeryan derim senin sezeryanın iyi geçmez..o yüzden bu işler kısmet işleri Allah ne şekilde dilerse o şekilde oluyo..normal doğum diye tutturursun o anda bi aksilik olur sezeryan olmak zorunda kalırsın hayallerin yıkılır sıkıntı duyarsın falan filan..yani akışına bırak tabiki normal doğum yapmak istiyosan ve riskli bi durum yoksa normali öneririm ama dediğim gibi hakkında hayırlısı neyse o olsun..Allah hayırlı kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

aynen yaa bnmkide çok çabuk acıkıyo..bnde 3 saate çıkariim dedim öğün aralarını max.2.5 saat dayandı..bnde aptamil kullanıyodum 1 haftada şişti çocuk ya ztn zayıf değildi korktum dombili olcak diye onu yarıda kestim şimdi hipp organic kullanıyorm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…