- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.601
bizimki de son ay hiç kilo almadığı gibi bi de zayıfladı. idrar yolu enfeksiyonu oldu ve diş çıkarıyor. bunlardan dolayı sanırım. emmeyi de reddetmeye başladı. gece ve sabah emiyor sadece. çok üzülüyorum. bugün yine doktordaydık. illaki ek gıdaya geçirmeye çalışıo. zaten emmiyor iyice bırakıcak korkuyorum, moralim çok bozuk çokkk
Gamze Berra nasıl oldu?
kayısı ve armut bebeğin ishalini artırır fakat şeftali iyi.Bir de formül mama vermiyormusunuz? anne sütü almıyorsa çok güzel formül mamalar var piyasada..Merhaba kizlar ruzgar artik sut emmeyi birakti agla agla icim sisti bu ay sadece 75 gram almis ustune bide atesi cikti 39 ve ishal oldu iyice yemegi birakti sinirlerim bozuk patlamaya hazir bomba gibi esime bagirip cagiriyorum cocuk yataginda agliyor bende salonda bu cocugun sut icmeme sorunu beni bitirdi icmedigi icin sutum azaladi. Doktor acil bir sekilde yemeklere geciyorua dedi once meyve puresi alisinca yogurt yogurta alisinca sebze corbasi ve daha sonra muhallebi dun meyve puresiyle basladim seftali verdim nefret etti yuzunu burusturdu tatli armut verdim istemedi kayisiyida reddetti ben ne yspacagimi bilmiyorum artik sinirlerim alt ust oldu artik koca desen anla
maz rahat ol kendi haline birak diyor ya bir tanede ona patlatasim geliyor
kızlar zeynebimin ayakları hiç ısınmıyor bu sıcaklarda bile sizce çorap giydirmelimiyim??
Bebişlerini mamayla besleyen arkadaşlar,ne sıklıkta ve kaç cc. veriyorsunuz ? Bir de gün boyu toplamda kaç cc. almış oluyorlar? mamaların üzerinde yazan oranlar gerçek mi çünkü bizimkisi mümkün değil 180 cc. içemez.
Bebişlerini mamayla besleyen arkadaşlar,ne sıklıkta ve kaç cc. veriyorsunuz ? Bir de gün boyu toplamda kaç cc. almış oluyorlar? mamaların üzerinde yazan oranlar gerçek mi çünkü bizimkisi mümkün değil 180 cc. içemez.
slm arkadaşlar.benim oğlum çok iştahsız.daha öncede yazmıştım.idrarında turuncu lekeler oldu diye.bide böbreğinde taş var.dr iştah şurubu verdi.immuzinc kullanan varmı.
Koca teraviye, gitti kızım uyudu,tv de bişi yok bende buraya geldimmmm
Bu arada Gülnihalde 100 cc den fazla mümkün değil içemez kaldı ki 180 çatlar herhalde öyle düşünüyorum 125 cc içtiği zaman bile hrahatsız oluyor anlıyorum
iyi yaptın canım bende çok özledim sizi bugün bi kaçamak yaptım oğlumu ancak uyuttum kocada uyuyo sofra desen iftardan beri yerinde
Hoşgeldin cnm ben sofra bulaşık işini hall ettim üstüne tatlıda yaptım hafif bişi havamı da atayım hihoyttşaka bi yana Gülnihal bu gün baya erken uyudu bende fırsattan istifade hall ettim işlerimi
at valla havanı çalışan biri olarak sonuna kadar hakkın :)ben bu işleri bitiricem diye canım çıkıyo sonra sizden uzak kalıyorum olmuyo biraz da işler beklesin bugün bizimki geç kaldı bu saatlerde çoktan uyurdu ama sıcaklar mahvetti bizi
valla doğum şekli önerilere göre olmuyo..o an durum neyi gerektiriyosa o şekilde olması gerekiyo..o yüzden hiç kendini bi şekle şartlama..hakkımda hayırlısını ver Allahım diye dua et..şimdi bn normal doğum derim ama sen normal doğum yaptıktan sonra bin pişman olursun yada bn sezeryan derim senin sezeryanın iyi geçmez..o yüzden bu işler kısmet işleri Allah ne şekilde dilerse o şekilde oluyo..normal doğum diye tutturursun o anda bi aksilik olur sezeryan olmak zorunda kalırsın hayallerin yıkılır sıkıntı duyarsın falan filan..yani akışına bırak tabiki normal doğum yapmak istiyosan ve riskli bi durum yoksa normali öneririm ama dediğim gibi hakkında hayırlısı neyse o olsun..Allah hayırlı kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..mrb sevgılı anneler...nasılsınız? sıze yakında dogum yapacagım ıcın bır sorum olacak...hangı dogum seklını onerırsınız? benım yaklasık 1.5 ayım var bebegım sımdılık ters benım durumumda olup da bebegı donen oldu mu?
Benim kız 100 cc. içiyor, 1,5-2 saate acıkıyor.Günde 3 defa 100cc den 300 cc anne sütü alıyor gerisi aptamil 1 mama.toplam 600-800cc. arası alıyor..öğünlerini 3 saate çıkamadım kıyamıyorum acıktığı çok belli oluyor..Bugün şeftali suyu verdim 1-2 çaykaşığı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?