2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ah cnm keşke öneriye göre yada isteğe göre olsaydı bu işler ben normal doğumu çok istedim maalesef sezeryan oldum.bebek döner diye biliyorum dr un ne diyor

Canım 2 aydır aptamil kullanıyoruz öyle şime durunu yok bizde bide 3 saat olunca açıkıyor ağlıyor ellerini em.yor 3 saat olayı yalan oluyor tabi

Merhaba canlarmmmmmmmmmmm

Ne 3 saati, kurulu saat gibi 1,5 en fazla 2 saate bir acıkıyor sıpa, ek gıdaya da başladığım haldeeeeeee

canım Lidya anne sütü almadığından her defasında 120cc veriyorum, 2 saatte bir o yüzden vermiyorum günlük miktarı aşıyor yoksa, daha doğrusu şöyle diyeyim, ben günlük ne kadar aldığını önemsiyorum, bazen 3-baen 2,5 saaatte, uyuyorsa 4-5-6 saatte bir yediği oluyor, o yüzden günlük alımını 800-850cc olarak ayarlıyorum.

canım ben 3 haftalıktan beri aptamil kullanıyorum hiç şişmedi Lidya, 5 ayını doldurmak üzere ama 7000 gr.

Birsuru yazım hatası yapmisim telefondan anca bu kadar

Ben işe başladığım için artık bakıcı bakıyor kızıma.Ben dönene kadar aldığı öğünü soruyorum benim verdiğimden az oluyor.Onu bile zor içiyor zaten diyor.Çocuğumun iştahı mı azaldı,ben anne obsesifliğiyle sık mı veriyordum yoksa bakıcı mı gevşek çözemedim.

Ben işe başladığım için artık bakıcı bakıyor kızıma.Ben dönene kadar aldığı öğünü soruyorum benim verdiğimden az oluyor.Onu bile zor içiyor zaten diyor.Çocuğumun iştahı mı azaldı,ben anne obsesifliğiyle sık mı veriyordum yoksa bakıcı mı gevşek çözemedim.:44::44::44:

Hülyavetuna merhaba senden ergobaby almıştık,evde birkaç kez alıştırma yaptık ama şuan 4,5 aylık; artık kullanmak istiyorum ama erken mi acaba ? Kullanırsam da max. kaç saat içinde kalabilir bebiş?

Hipp nasıl bir mama ki?Açıkcası ben çok popüler kullanımı oldugundan aptamili tercih ettim.Birbirlerine üstünlüklerini bilemiyorum

Hipp nasıl bir mama ki?Açıkcası ben çok popüler kullanımı oldugundan aptamili tercih ettim.Birbirlerine üstünlüklerini bilemiyorum

Bende hipp i cok beğeniyorum ama bizim burda yok saypada filan alamıyorum

Cuma gunü cok kalabalık bı misafir grubum var ne yemek yapicam bilemiyorum tavuklu olabilir aslında et de olabilir etim biraz az amma yeter herhalde fırında patatesli tavuk yapayım dedim esim istemedi cok ugrastirmiycak lezzetli neler yapabilirim kızlar malum iki çocukla icli köfte de yapamam mesela daha kolay olması lazım hoş icli köftede kolay zor değil ama hamuru yapamam ay nerden geldi icli köfte siz anladınız beni hadi yorum bekliyom durma yaz yaz

Bak hala burdamisin hadi kız bı akıl ver bana

Canım 2 aydır aptamil kullanıyoruz öyle şime durunu yok bizde bide 3 saat olunca açıkıyor ağlıyor ellerini em.yor 3 saat olayı yalan oluyor tabi

canım ben 3 haftalıktan beri aptamil kullanıyorum hiç şişmedi Lidya, 5 ayını doldurmak üzere ama 7000 gr.
valla kızlar herkeste bir olmuyo zaty..kimisinde yapıyo işte..genelde kof kilo yapıyo diye uyarılar aldım ve bnde gözlemledim bizimknde birden aldırdı..ama çoğu bebekkte bi değişiklik olmuyo..bn obeziteden korktuum için ve artı parantez bnm dana zatn kilosu iyi olduu için bn yarıda kestim..yoksa herkeste aynı demiyorm zatn..

valla cnm bn baya araştırdım gerçekten güvenilirliğine inandım..Avrupada en çok satılan mamaymış ve gerçekten organik tarım yapıyolarmış çünkü avrupada bu işler çok sıkı denetimden geçtii için koftiden olma ihtimali yok..kendi sitesinede girip okuyabilirsin sertifikalarıda var..bazı yerlerde bütün mamalarda azda olsa gdo lu ürünler olduunu ama hipp in türkiyenin tek organik maması olduğunu ve nerdeyse hiçbi kanserojen maddenin bulunmadıını fln okuyunca direk bunda dvm etmek istedim..yoksa bi kutu Sma almıştım ona başlıcaktım..gittim değiştim onun yerine hipp aldm tekrar..e benmkine kabul ettirdimde içtii için gönül rahatlııyla veriyorm..haaa kilo yaparmı yapmazmı bnmkinin bünyesi kiloya meğilli bakalm ne kdr kilo alcak..

Carsamba Yada Perşembe gunü taşınıyoruz kesinleşti ne yapicam nasıl yapicam oruçlu oruçlu nası olacak bilmiyom

Aynı mesaj iki kez gelmis

Son düzenleme:

kızz hem perşmbe taşıncam diyon hemde cuma misafir gelcek dion,
perşmbe taşınıp cuma misafr alman için süper güçlerinin olması lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…