- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.621
iyi yaptın canım bende çok özledim sizi bugün bi kaçamak yaptım oğlumu ancak uyuttum kocada uyuyo sofra desen iftardan beri yerinde[N/QUOTE]
ne güzel kuzucuklarınızı uyutmuşsunuz benmki 12den önce uyumuyo :)
betülzümrayı uyutucam diye uğraşırken o beni uyutuyoo
mrb sevgılı anneler...nasılsınız? sıze yakında dogum yapacagım ıcın bır sorum olacak...hangı dogum seklını onerırsınız? benım yaklasık 1.5 ayım var bebegım sımdılık ters benım durumumda olup da bebegı donen oldu mu?
aynen yaa bnmkide çok çabuk acıkıyo..bnde 3 saate çıkariim dedim öğün aralarını max.2.5 saat dayandı..bnde aptamil kullanıyodum 1 haftada şişti çocuk ya ztn zayıf değildi korktum dombili olcak diye onu yarıda kestim şimdi hipp organic kullanıyorm..
ah cnm keşke öneriye göre yada isteğe göre olsaydı bu işler ben normal doğumu çok istedim maalesef sezeryan oldum.bebek döner diye biliyorum dr un ne diyor
Benim kız 100 cc. içiyor, 1,5-2 saate acıkıyor.Günde 3 defa 100cc den 300 cc anne sütü alıyor gerisi aptamil 1 mama.toplam 600-800cc. arası alıyor..öğünlerini 3 saate çıkamadım kıyamıyorum acıktığı çok belli oluyor..Bugün şeftali suyu verdim 1-2 çaykaşığı..
aynen yaa bnmkide çok çabuk acıkıyo..bnde 3 saate çıkariim dedim öğün aralarını max.2.5 saat dayandı..bnde aptamil kullanıyodum 1 haftada şişti çocuk ya ztn zayıf değildi korktum dombili olcak diye onu yarıda kestim şimdi hipp organic kullanıyorm..
Sagol canım evet Enes memeyi bırakınca bitene daga yapalım nasılsa enese 3-4 senemi vercem ikisine birden bakayım boden büyüsünler ılerde rahat ederim dedim suan cok zorlanıyorum yanımda kimse olmadıgından eşimde bakımda yardımcı olmuyo ama eminim 5-10sene sone cok şanslı olucam
Ya Allah kolaylık versin birine emanet etmek cok zor ben eltime bırakıp dr'a gidemiyorum birlikte gidiyoz
2.ayda Dr sma verdi hep kusuyodu 80gr almıştı 3.ayda 60gr bikac kisi mamayı değiş ondan kusuyordur dedi 4.ayimizda aptamilE geçtik artık kusmuyor gecen kaynanamgile gittim orda aptamil yoktu herobaby aldım ucuzda 27-28milyondu onu aliyom gözle görülür bı fark var bakalım kac kilo aldı küçük kavanozları cok ama cok seviyor günde 2 olmasa 1mutlaka yiyor
Ay aman ihmal etmeyin 1.5ay önce gittim beze var filan şimdi cocukları bırakacak kimse yok yanımda gidemiyom cokta ağrım var özellikle affedersiniz iliskide ağrı ve kurulum annem hem meme hem rahim kanseri atlattı ailede de kanser çeşitleri cok sık bende cok korkuyorum böyle biseyden
canım Lidya anne sütü almadığından her defasında 120cc veriyorum, 2 saatte bir o yüzden vermiyorum günlük miktarı aşıyor yoksa, daha doğrusu şöyle diyeyim, ben günlük ne kadar aldığını önemsiyorum, bazen 3-baen 2,5 saaatte, uyuyorsa 4-5-6 saatte bir yediği oluyor, o yüzden günlük alımını 800-850cc olarak ayarlıyorum.
canım ben 3 haftalıktan beri aptamil kullanıyorum hiç şişmedi Lidya, 5 ayını doldurmak üzere ama 7000 gr.
Hipp nasıl bir mama ki?Açıkcası ben çok popüler kullanımı oldugundan aptamili tercih ettim.Birbirlerine üstünlüklerini bilemiyorum
Canım 2 aydır aptamil kullanıyoruz öyle şime durunu yok bizde bide 3 saat olunca açıkıyor ağlıyor ellerini em.yor 3 saat olayı yalan oluyor tabi
valla kızlar herkeste bir olmuyo zaty..kimisinde yapıyo işte..genelde kof kilo yapıyo diye uyarılar aldım ve bnde gözlemledim bizimknde birden aldırdı..ama çoğu bebekkte bi değişiklik olmuyo..bn obeziteden korktuum için ve artı parantez bnm dana zatn kilosu iyi olduu için bn yarıda kestim..yoksa herkeste aynı demiyorm zatn..canım ben 3 haftalıktan beri aptamil kullanıyorum hiç şişmedi Lidya, 5 ayını doldurmak üzere ama 7000 gr.
Hipp nasıl bir mama ki?Açıkcası ben çok popüler kullanımı oldugundan aptamili tercih ettim.Birbirlerine üstünlüklerini bilemiyorum
Cuma gunü cok kalabalık bı misafir grubum var ne yemek yapicam bilemiyorum tavuklu olabilir aslında et de olabilir etim biraz az amma yeter herhalde fırında patatesli tavuk yapayım dedim esim istemedi cok ugrastirmiycak lezzetli neler yapabilirim kızlar malum iki çocukla icli köfte de yapamam mesela daha kolay olması lazım hoş icli köftede kolay zor değil ama hamuru yapamam ay nerden geldi icli köfte siz anladınız beni hadi yorum bekliyom durma yaz yaz
Bak hala burdamisin hadi kız bı akıl ver bana
Carsamba Yada Perşembe gunü taşınıyoruz kesinleşti ne yapicam nasıl yapicam oruçlu oruçlu nası olacak bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?