- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.641
kızz hem perşmbe taşıncam diyon hemde cuma misafir gelcek dion,
perşmbe taşınıp cuma misafr alman için süper güçlerinin olması lazm
Cuma gunü cok kalabalık bı misafir grubum var ne yemek yapicam bilemiyorum tavuklu olabilir aslında et de olabilir etim biraz az amma yeter herhalde fırında patatesli tavuk yapayım dedim esim istemedi cok ugrastirmiycak lezzetli neler yapabilirim kızlar malum iki çocukla icli köfte de yapamam mesela daha kolay olması lazım hoş icli köftede kolay zor değil ama hamuru yapamam ay nerden geldi icli köfte siz anladınız beni hadi yorum bekliyom durma yaz yaz
Bak hala burdamisin hadi kız bı akıl ver bana
bu akşam iftarda annemler kaynanamlar görümcemler ve eşimin kuzenlerigil vardı,
baya kalabalıktık, ve sizlere pişirdigim mamaların bir kısmını paylaşmak istedim, karalahana sarmasını
kayınvalidem yaptı hakkını yemiyim şmdikama gerisi ve burda fotosu olmayan başka lezzetlerde dahil hepicini anamında yardımıyla ben yaptm:)),
herkes cok begendiayy bak acıkdım geneee ama anacım cok zormuş bebekle kalabalık ağırlamak
aynen yaa bnmkide çok çabuk acıkıyo..bnde 3 saate çıkariim dedim öğün aralarını max.2.5 saat dayandı..bnde aptamil kullanıyodum 1 haftada şişti çocuk ya ztn zayıf değildi korktum dombili olcak diye onu yarıda kestim şimdi hipp organic kullanıyorm..
Canım 2 aydır aptamil kullanıyoruz öyle şime durunu yok bizde bide 3 saat olunca açıkıyor ağlıyor ellerini em.yor 3 saat olayı yalan oluyor tabi
Merhaba canlarmmmmmmmmmmm
Ne 3 saati, kurulu saat gibi 1,5 en fazla 2 saate bir acıkıyor sıpa, ek gıdaya da başladığım haldeeeeeee
dr um donmesı cok zor sezeryen olacak gblerınden konustu.o yuzden korkuyorum da acıkcası
bu akşam iftarda annemler kaynanamlar görümcemler ve eşimin kuzenlerigil vardı,
baya kalabalıktık, ve sizlere pişirdigim mamaların bir kısmını paylaşmak istedim, karalahana sarmasını
kayınvalidem yaptı hakkını yemiyim şmdikama gerisi ve burda fotosu olmayan başka lezzetlerde dahil hepicini anamında yardımıyla ben yaptm:)),
herkes cok begendiayy bak acıkdım geneee ama anacım cok zormuş bebekle kalabalık ağırlamak
kızlar bişey soracam bebekleriniz kendi kendine oynuyor ya sizde her zmn eşlik ediyormusunuz biraz yalnız takılmasına izin veriyormuusnuz
ben arada oyuncaklarıyla baş başa bırakıyorum bazen güzelce oynuyor ama kendimi suçluyorum ilgisizm diye
kızlar bişey soracam bebekleriniz kendi kendine oynuyor ya sizde her zmn eşlik ediyormusunuz biraz yalnız takılmasına izin veriyormuusnuz
ben arada oyuncaklarıyla baş başa bırakıyorum bazen güzelce oynuyor ama kendimi suçluyorum ilgisizm diye
Canım bazen bende bırakıyorum akşamları iftarı hazırlarken yada ne bilim pazar günü işim fln varsa onu oyuncaklarıyla bırakıyorum mecbur tabi sürekli kontrol ediyorum ama Gülnihalin tek başına oynama süresi maksimum 30 dk tabi bu 30 dk içinde 5-6 defa çevirmeye gidiyorum dönünüyor 2-3 tur sonra yoruluyor dönemiyor kolu altında kalıyor ve eeeiii diye beni çağırıyor
Kendi kendine oynamak ne demek ki, ben iki dk bırakıp tuvalete gitsem beni göremeyince basıyor yaygarayı, ama ben yaındayken pek akıllı uslu maaşallah
30 dakika mıhey maşallah
benimki de öyle hatta yanında olmam da yetmez ya konuşacam ya kucagım alacam ancak o zaman usludur benim oğlum aksi halinde basar bağlığı
Canım ya, hala gazları var kuzuların, Kerem de bir geğiriyor ki sorma, sanki büyük adam ya da soda falan içtiKızlar Gülnihal bu gün saat 5 te uyandı bi mızmız ağlıyor anlamadım ne oldu yatırdım omzuma ilk zamanlardaki gibi yatırmaya çalıştım anamm yavrumdan bi ses çıktı zoortt diyee ben şaşırdım ondan mı çıktı diyedevamında Gülnihalden bi rahatlama sesi ayhhh diye sonra meme ve uyku ben gelirken hala uyuyordu melek gibi
Kızlar dün öğlen arası eve gittiğimde annem oktay ustanın programını izliyordu o arada bi tatlı tarifi verdi aldım akşam yaptım hafif kolay ve lezzetli tarifi yazayım bi deneyin
1,5 su b. süt
1 pk. toz şanti
3 çorba k. süzme yoğurt
1 su b. pudra şekeri
1 pk. yulaflı bisküvi
500 gr. kayısı
ÜZERİ İÇİN:
Kayısı
Yeşil fıstık
Kayısıları çekirdiklerini çıkartarıp üstüne pudra şekerini döküp rondodan geçiriyoruz ,bizküvileri elle kırıyoruz ayrı bi kapta,krem şantiyi hazırladıktan sonra süzme yoğurt koyup biraz daha çırpıyoruz,tatlı kuplarının içine önce şanti üstüne kırılan bisküviler sonra rondodan geçirdiğimz kayısı üstüne tekrar şanti ve süs içik doğranmış kayısıyla fıstık koyuyor dolapta biraz bekletip servis yapıyoruz nefis oluyor resimdeki gibi
Eki Görüntüle 472191
Canım ya, hala gazları var kuzuların, Kerem de bir geğiriyor ki sorma, sanki büyük adam ya da soda falan içti
Bayılıyom sana bebeğim, ne güel her şeyi beceriyon, ellerine sağlık, afiyet olsun, ben bi üşengeç bi üşengeç, ne olacak benim bu halim
arada zeynep te öyle yapıyor cnm odadan çıktığını gördüğü anda basıyor çığlığı :)ömerim göz hizasından çıktıgım an ağladıgı için kendi kendine vakit geçirmez sağolsun
ilgisizim diye suçlama kendi kendine vakit de geçirebilmeli
mor olan kara lahana salatası canım yoğurtla yapılan türü
Canım bazen bende bırakıyorum akşamları iftarı hazırlarken yada ne bilim pazar günü işim fln varsa onu oyuncaklarıyla bırakıyorum mecbur tabi sürekli kontrol ediyorum ama Gülnihalin tek başına oynama süresi maksimum 30 dk tabi bu 30 dk içinde 5-6 defa çevirmeye gidiyorum dönünüyor 2-3 tur sonra yoruluyor dönemiyor kolu altında kalıyor ve eeeiii diye beni çağırıyor
seninkide hiç yalnız kalmak istemiyor demekki oda zorKendi kendine oynamak ne demek ki, ben iki dk bırakıp tuvalete gitsem beni göremeyince basıyor yaygarayı, ama ben yaındayken pek akıllı uslu maaşallah
Kızlar Gülnihal bu gün saat 5 te uyandı bi mızmız ağlıyor anlamadım ne oldu yatırdım omzuma ilk zamanlardaki gibi yatırmaya çalıştım anamm yavrumdan bi ses çıktı zoortt diyee ben şaşırdım ondan mı çıktı diyedevamında Gülnihalden bi rahatlama sesi ayhhh diye sonra meme ve uyku ben gelirken hala uyuyordu melek gibi
iki ay gaz dan dolayı sonra öksürük bronşitten dolayı bi türlü indiremedim kucagımdan
alışır mı bundan sonra
ağlasın bırak alma diyorlar deniyoum
başta yalandan ağlıo sonra hafiften ciddileşiyor
sonrasında ise öyle ağlıo ki kıpkırmızı kesiliyo gözlerinden yaşlar aka aka :84:
doktor bile diyo sinirli diye küçücük bebe de sinir olur mu valla oluyo
canım her an ilgilenmeye can mı dayanır..ben sakinken genelde hiç bulaşmıyorum valla.bi 10-15 dakika sonra iki oynuyorum ilgileniyorum. hala sakinse bırakıyorum.işimi yapıyorum.gerçi bu da çok uzun sürmüyo..ama yalnız da vakit geçirebilmeliler.sağlıklı olan bu.her an anneye yapışık yaşadığı için güvensiz, mızmız çocuklarla msıkça karşılaşıyorum..o da iyi değil
ve erkek anneleri bence hemen yaptırın dönmeye çalıştıkça ağlıo bende eve çingene salıncağı kurdum ondaa uyuyoo hareketleri artmadan emeklemeye başlamadan yaptırın derim zaptetmesi çok zorrr
iki ay gaz dan dolayı sonra öksürük bronşitten dolayı bi türlü indiremedim kucagımdan
alışır mı bundan sonra
ağlasın bırak alma diyorlar deniyoum
başta yalandan ağlıo sonra hafiften ciddileşiyor
sonrasında ise öyle ağlıo ki kıpkırmızı kesiliyo gözlerinden yaşlar aka aka :84:
doktor bile diyo sinirli diye küçücük bebe de sinir olur mu valla oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?