2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen kuzum biz üstüne titredikçe bişeyler çıkıyor hep kadın bana sen ne biliyon der gibi bakıyor ki bu ikinci bebeği ilkini de öyle büyütmüş
Bu arada evde bebek arabasını bi ara bende denedim daha ilk zamanlar zaten ev küçücükk salıncak almayım dedim onun içinde sağa sola salıyordum artık yerde yuvarlanıyor açıyorum bi pike yere hoba Gülnihali tuta bilene aşk olsun yatağı dar geliyor ona köşeye sıkışıyor sonra çığırıyor etrafını yastıklarla çeviriyorum pikenin onuda ortasına koyuyorum oyuncaklarıda farklı yerlere sepiştiriyorum onları alıcam diye yuvarlanıyor

sütüm binlerce şükür geri geldi
bu üçüncü gidişiydi şükür geldi
ama çok değil hala
sorun bitmiyo ki kuzum
bu sefer de emiyo paşam saatlerce zar zor birikmiş olan sütü
sonra paaattt kusuyo
iki gündür yine başladık kusmalara çıldırazaaaammm

menün ne kadar sönük olursa olsun kızçene rağmen iftara misafir alabiliyorsan ayakta alkışlıyuorum seni
ben iftara güvenemedim sahura alıyorum

Bu gün kardeşimin varis tedavisi var annemle saat 4 te gidecekler kuzenimin eşi de evde yokmuş annem yanıma getirecek öğleden sonra Gülnihali işi öğrensin ama dimi Keşke teyzemler fln burda olaydı hiç akraba olmaması da kötü ya yakında tek tanıdık geçen bize gelen kadın ona da hayatta emanet edemen danino yedirmeye fln kalkar çocuğa

Selam arkadaşlar... Artık bıktınız biliyorum ama ne yapayım, dertler hep beni buluyor sabah didemin idrar tahlilini verdik, yarın çıkacak. Yavrum anne sütü + mamaya ragmen 3 haftadir gram kilo almamış, öyle üzgünümki. Zaten kilosu az, persentilde dibe vurdu. 5 aylık olacak ve hala doğum kilosunun 2 katına çıkamadik. Idrar sonucuna göre birde kaka tahlili vericez. Defnede 1 haftada 700gr zayıflamis

geçmiş olsun polyannacım, kıyamam üzüldüm ya didem e de defneye de... inşallah iyi çıkar sonuçlar.. güçlü ol annesi, inşallah iyi olur yavrular da en kısa sürede...

valla keyfi yerindeyse oynuyo..sabahları eşim gittikten sonra onu dönencesinin altına alıyorm bn uykusuzluktan öldüüm için yatıp uyuyorm valla..beşinide otomatie alıyorm..ztn anında uykuya dalıyorm..sonra uyandıımda bi bakıyorm uyumuş yavrucum..hem üzülüyorm hem hoşuma gidiyo öyle kendi kendine uyumuş sessiz sedasız

canım onu arabasına koyunca mutfakta bişeyler yapabiliyorum, hatta banyo da bile yanımda, kızımın da yorganı var yere seriyorum, yada oyun halısına yatırıyorum, ama dönmeyi yeni öğrendi sürekli çığlık çığlığa yerde..

geçer semracım geçer bu günlerde geçer..oluyo işte böyle aksilikler çocuk bunlar..kiloya takılma boşver almasın yeterki sağlığında problem olmasın düzelince alır kiloyu..üzüldüm ya şu ufaklık bi düzeleydi..Allah acil şifalar versin

bıkmak da ne demek cnm inş en kısa zmnda düzelirler cnm

işe bende bua üzülüyorum

Son düzenleme:

kıyamam sana cnm yaaa...
aynı sorun bizde de var. Hayal kilo alacağına giderek zayıflıyor. çok moralim bozuk. dün doktora gittik yine. dediki bütün yiyeceklerinin içine ki buna yoğurt bile dahil, devam sütü ekleyecekmişiz. ama bizimki bu güne kadar hiçbir mamayı içmedi.

kızlar bana farklı bir mama önerirmisiniz, kilo yapıcak cinsten olsun lütfen. kızım denediğimiz mamaların hiçbirini yemedi. bunların dışında bir marka önerin lütfen. denediklerimiz
bebelac
aptamil
sma
golden goat

Son düzenleme:

canım bıkarmıyız hiç, Allah şifa versin, biran önce toparlanır kızlar inş. sen de kendine ve moraline dikkat et, güçlü olman lazım..

kızlar haydiiiii
kimse yokmu bana farklı bir marka önerebilecek? yoğurdu bundan sonra devam sütünden mayalayacakmışız bakalım hayırlısı. sevebileceği bir mama bulmam lazım

Selam kızlar. Tv acıktı kuzey nasıl olduysa nasıl o yone donebıldıyse donmus tv ızlıodu dedım bu cocugn sesıı nıye kesıldı megerse buyuk ınsn gıbı tv ızlıoms nasıl bakmaktır o yaa.

ben de bu konuya değinecektim, beyin gelişimini olumsuz etkiliyor diye nerdeyse hiç tv. açmıyorum evde, geçen uyudu azcık açayım nasılsa uyuyor dedim, mutfağa gittim geri geldim bi baktım bizimki uyanmış çıt çıkarmadan tv. izliyor, normalde uyanır uyanmaz yaygarayı basar. aman dikkat edelim çok çoook zaralı tv. sussun işimize bakalım diye açıp önüne koymayalım, dün komşum bi on dakika bktı kızıma ay çok uslu diyor almaya gittiğimde bende şaşırdım meğer yere battaniye sermiş tv. karşısında, içimden tabii uslu olur d3edim. aklıma bakıcıya bırakanlar geldi, dikkat eddin kızlar uyafrın mutlaka..

bn hipp kulanıyorm ama onda sofra şekeri yok yazıyo yani tadı nötr o yüzden sever mi bilmem..bide similac diye bi mama vardı sanki yanlış mı htrlıyorm..bnde bunu araştrmıştım hiçbirini sevmedi diye nette aptamil milumil diye bi mama iştahsız bebekler için buldum herkes onu öneriyodu ama araştırdım öyle bi mama yok şuan piyasada demekki kaldırdılar..ama başta almıyolar ztn bnde brz uğraştm uykudayken acıktıında verdm yavaş yavaş alıştı..yoksa kendi rızalarıyla almıyolar ztn..snde öyle denedinmi?

canım aptamilin özel mamalarını incele istersen, kalorileririni karşılaştır, bir tanesinin kalorisi yüksekti ama hatırlamıyorum, besin değeri tablolarını karşılaştır, çünkü standart mamaların hepsininin kalorisi aynı aralarında 3-5 kalori farkı var

kızlar haydiiiii
kimse yokmu bana farklı bir marka önerebilecek? yoğurdu bundan sonra devam sütünden mayalayacakmışız bakalım hayırlısı. sevebileceği bir mama bulmam lazım

ben keçi sütünden mayalayacağım canım yoğurdu

canım ya niye suçluyorsun ki, kendikendine idare etmesini de öğrenmeli, eğer oynuyorsa hiç dokunma

canım ya aşk olsun niye bıkalım, sen burada anlat ki, hepimiz senin için dua edelim, Rabbim yar ve yardımcınolsun, inş bu günleri güzellikle atlatırsın...

Bu arada tv konusunda şunu demek istiyorum, arkadaşlar tv nin zarar sadece görüntüsü değildir, oradaki konuşmalardır asıl zararı, nasılsa uyuyor, nasılsa arkası dönük diye düşünmeyin, çünkü oradaki konuşmalar bilinçaltına yerleşiyor ve farkında olmadan bebeğimizin yanlış şeyler öğrenmesine sebeb olabiliriz, ben günde bir saat seyretmesine izin veriyorum, ama izleyeceği şeyikendim seçiyorum, bir belgesel, yada güzel içerikliçizgi film, çünkü buda görüntüleri ve sesleri bebeişimizin gelişime katkı sağlar,onun dışında bebek odada olduğu sürece hiç tv açmıyoruz, ama dediğim gibi sürekli olmamak ve sizin kontrolünüzde olmak şartıyla bişiler izletebilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…