- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.661
Aysel bayıldım bu arkadaşına, annelikte idolüm oldu artıkinan biz böyle pimpirikliyiz kırk çeşit şey bizi bulur onun çocuğu danoneyle büyür başı bile ağrımaz..
Allah yardımcın olsun, benim kızım da 5 dakika yalnız kalmaya tahammülü yok, bugün arabasına koydum, (bu arada biz bebek arabasını evde de kullanıyoruz) aynanın önünde biraz oyalandı da mutfağı topladım.
sütüm binlerce şükür geri geldiAllah yardımcın olsun, benim kızım da 5 dakika yalnız kalmaya tahammülü yok, bugün arabasına koydum, (bu arada biz bebek arabasını evde de kullanıyoruz) aynanın önünde biraz oyalandı da mutfağı topladım.
sütün nasıl oldu kelebek? doyuyor mu ömer?
Selam arkadaşlar... Artık bıktınız biliyorum ama ne yapayım, dertler hep beni buluyorsabah didemin idrar tahlilini verdik, yarın çıkacak. Yavrum anne sütü + mamaya ragmen 3 haftadir gram kilo almamış, öyle üzgünümki. Zaten kilosu az, persentilde dibe vurdu. 5 aylık olacak ve hala doğum kilosunun 2 katına çıkamadik. Idrar sonucuna göre birde kaka tahlili vericez. Defnede 1 haftada 700gr zayıflamis
Selam arkadaşlar... Artık bıktınız biliyorum ama ne yapayım, dertler hep beni buluyorsabah didemin idrar tahlilini verdik, yarın çıkacak. Yavrum anne sütü + mamaya ragmen 3 haftadir gram kilo almamış, öyle üzgünümki. Zaten kilosu az, persentilde dibe vurdu. 5 aylık olacak ve hala doğum kilosunun 2 katına çıkamadik. Idrar sonucuna göre birde kaka tahlili vericez. Defnede 1 haftada 700gr zayıflamis [/QUO
kızlarına geçmiş olsun canım sen ne kadar üstüne düşersen bi o kadar ters gider işler sen üstüne düşenin fazlasını yapıyorsun iştahsız çocuk büyütmek çok zor bilirim Allah sabır versin sen biraz rahatlatmaya çalış kendini emin ol o zaman işler daha bi yolunda gidecek
hem bıkmak ne demek sen bizim için önemlisin senin önderliğinde yürüdü bu forum diğerleri bile bizi özeniyorsa senin bunda emeğin çok
kızlar bişey soracam bebekleriniz kendi kendine oynuyor ya sizde her zmn eşlik ediyormusunuz biraz yalnız takılmasına izin veriyormuusnuz
ben arada oyuncaklarıyla baş başa bırakıyorum bazen güzelce oynuyor ama kendimi suçluyorum ilgisizm diye
Aynen kuzum biz üstüne titredikçe bişeyler çıkıyor hep kadın bana sen ne biliyon der gibi bakıyor ki bu ikinci bebeği ilkini de öyle büyütmüş
Bu arada evde bebek arabasını bi ara bende denedim daha ilk zamanlar zaten ev küçücükk salıncak almayım dedim onun içinde sağa sola salıyordumartık yerde yuvarlanıyor açıyorum bi pike yere hoba Gülnihali tuta bilene aşk olsun yatağı dar geliyor ona köşeye sıkışıyor sonra çığırıyor etrafını yastıklarla çeviriyorum pikenin onuda ortasına koyuyorum oyuncaklarıda farklı yerlere sepiştiriyorum onları alıcam diye yuvarlanıyor
Selam arkadaşlar... Artık bıktınız biliyorum ama ne yapayım, dertler hep beni buluyorsabah didemin idrar tahlilini verdik, yarın çıkacak. Yavrum anne sütü + mamaya ragmen 3 haftadir gram kilo almamış, öyle üzgünümki. Zaten kilosu az, persentilde dibe vurdu. 5 aylık olacak ve hala doğum kilosunun 2 katına çıkamadik. Idrar sonucuna göre birde kaka tahlili vericez. Defnede 1 haftada 700gr zayıflamis
valla keyfi yerindeyse oynuyo..sabahları eşim gittikten sonra onu dönencesinin altına alıyorm bn uykusuzluktan öldüüm için yatıp uyuyorm valla..beşinide otomatie alıyorm..ztn anında uykuya dalıyorm..sonra uyandıımda bi bakıyorm uyumuş yavrucum..hem üzülüyorm hem hoşuma gidiyo öyle kendi kendine uyumuş sessiz sedasız
kızlar haydiiiii
kimse yokmu bana farklı bir marka önerebilecek? yoğurdu bundan sonra devam sütünden mayalayacakmışız bakalım hayırlısı. sevebileceği bir mama bulmam lazım
kızlar haydiiiii
kimse yokmu bana farklı bir marka önerebilecek? yoğurdu bundan sonra devam sütünden mayalayacakmışız bakalım hayırlısı. sevebileceği bir mama bulmam lazım[/
hiç bi fikrim yok canım ya hipp organik diyorlar baktın mı?
kıyamam sana cnm yaaa...
aynı sorun bizde de var. Hayal kilo alacağına giderek zayıflıyor. çok moralim bozuk. dün doktora gittik yine. dediki bütün yiyeceklerinin içine ki buna yoğurt bile dahil, devam sütü ekleyecekmişiz. ama bizimki bu güne kadar hiçbir mamayı içmedi.
kızlar bana farklı bir mama önerirmisiniz, kilo yapıcak cinsten olsun lütfen. kızım denediğimiz mamaların hiçbirini yemedi. bunların dışında bir marka önerin lütfen. denediklerimiz
bebelac
aptamil
sma
golden goat
kıyamam sana cnm yaaa...
aynı sorun bizde de var. Hayal kilo alacağına giderek zayıflıyor. çok moralim bozuk. dün doktora gittik yine. dediki bütün yiyeceklerinin içine ki buna yoğurt bile dahil, devam sütü ekleyecekmişiz. ama bizimki bu güne kadar hiçbir mamayı içmedi.
kızlar bana farklı bir mama önerirmisiniz, kilo yapıcak cinsten olsun lütfen. kızım denediğimiz mamaların hiçbirini yemedi. bunların dışında bir marka önerin lütfen. denediklerimiz
bebelac
aptamil
sma
golden goat
kızlar haydiiiii
kimse yokmu bana farklı bir marka önerebilecek? yoğurdu bundan sonra devam sütünden mayalayacakmışız bakalım hayırlısı. sevebileceği bir mama bulmam lazım
canım ya niye suçluyorsun ki, kendikendine idare etmesini de öğrenmeli, eğer oynuyorsa hiç dokunmakızlar bişey soracam bebekleriniz kendi kendine oynuyor ya sizde her zmn eşlik ediyormusunuz biraz yalnız takılmasına izin veriyormuusnuz
ben arada oyuncaklarıyla baş başa bırakıyorum bazen güzelce oynuyor ama kendimi suçluyorum ilgisizm diye
canım ya aşk olsun niye bıkalım, sen burada anlat ki, hepimiz senin için dua edelim, Rabbim yar ve yardımcınolsun, inş bu günleri güzellikle atlatırsın...Selam arkadaşlar... Artık bıktınız biliyorum ama ne yapayım, dertler hep beni buluyorsabah didemin idrar tahlilini verdik, yarın çıkacak. Yavrum anne sütü + mamaya ragmen 3 haftadir gram kilo almamış, öyle üzgünümki. Zaten kilosu az, persentilde dibe vurdu. 5 aylık olacak ve hala doğum kilosunun 2 katına çıkamadik. Idrar sonucuna göre birde kaka tahlili vericez. Defnede 1 haftada 700gr zayıflamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?