2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yine aylık kontrol,yine alınmayan kilolar...
ama hakkını yemeyeyim kızım 15 gunde 200 gr almış.
kızlar bana bı aklı verın zira çıldırma noktasındayım. Armin meme emmek istemiyo max. 3 dakıka emiyo.bende kontrollü olması açısından sagarak vermeye başladım emmedıgı ıcın sutu de azalmaya başladı.15 gun önce dr mama takvıyesı de yaptırdı.bu ayda bızım bır öğünde 100-120 cc toplamda 800-900 cc içmemiz gerekirken benım kzım 1 öğünde 60,toplamda 360 cc süt içiyo mamayla beraber.bu durumda kilo almıyor tabıkı.dr şiddetle içtiği miktarın artması gerektıgını mama takvıyesını sart oldugun söylüyor.
sütüm oldugu halde mama vermek de hiç içime sinmiyor ama mecbur devam edecegız sanırım,bizim asıl problemımız yememesi.başta aptamil aldım onun kokusu çok kötü geldi hipp aldım organıkmıs güya,mama ne kadar organık olabılırse...onun kokusu nıspeten daha ıyı,ama buu nereye kadar gıdecek kızım ne zaman eskısı gıbı kılo alacak bılmıyorum.son 2 aydır sadec 200 gr aldık

mamanın oluşturulmasında kullanılan besinler organik tarımlan elde ediliyo sanırım o açıdan organik..yani şöyle düşün bi menemen yapıyosun pazardan aldıın hormonlu domatesten bi menemen yapıyosun kendi bahçende yetiştirdiin ilaç değmemiş doğal domatesten...

canım ya topikteki tüm bebeklerin ortak sorunu galiba bu iştahsızlık, sıcaklardan mıdır dönemsel midir anlamadım, biran önce düzelirler inş.

az önce uyuklamak üzereydim..şimdi enerji patlaması yaşıyorum..sebep:banyomuzun tavanı akıyor,nerden aktığını görmeye gelen üst komşum ve eşinin ilgilenmelerinden memnun kalmam üzere komşumuzun kocasına çikolata ikram ettimadamcağız da utanarak niyetliyim dedi..hayır idare et aaaa dalmışım de kırmışsın bir pot,yok illa durmam aaa siz oruçsunuz pardon deyip oruç tutmadığımı da tescilleyerek 2. potumu kırmış bulunuyorum..şimdide utançtan gircek delik arıyorum :26:

Son düzenleme:
YOk kız bu cuma misafir haftaya taşınma eksik yazmisim
hee tmm kuzum ama geneede yorulcaksn 2 cocukla cnm, kşke yakn olsaydk ben yardm ederdm sana
bnde cok severm yemek masa agrlamayı ama cocukla cok zorlandm valla kuzum, Allahdan annem yardm etti
ellerine sağlık cnm çokta güzel görünüyoır yalnız merak ettim sol üst köşedei mor olan ne anlamadım :))
saol cnm. mor lahanayı rondodan gecirip iyice kıyıyosun ve tuzla ovup buzdolabnda yarm saat bekletiosun, snra yoğurt mayonez ve sarmısakla karıştırıosun veee işteee mor sultannnn:))

cok zor bu zayflık ve iştahsızlık durumu ama saglıklarının yerinde olmasına şükredelim, hani dermansız dert deil bunlar sonsuz şükür, ama işte ana yüreği sinek bile ısırsa içimiz parçalanıo napalım

cnm hani diolarya ramazan oruçluya gelirmiş, bende oruç tutmadıgımdan bende ramazan ruhuna tam erişemedim,
ama herkes de bilioki biz emzirdigimizden tutmuoruz, bilerek yapmadın sonucda canım üzme kendinii, hoş bi anı kalır bu sende artık:)

Ben seninle büyüdüm adam oldum Barış Abi,
seninle öğrendim dişimi fırçalamayı, ıspanak yemeyi,
anne baba sözü dinlemeyi, kısacası bi çok erdemi sen öğrettin bize..
Güz olmasa da gidişin güz gibiydi ve sen güz yağmurlarıyla birgün göçtün gittin,
bizim iller sensiz bizim iller sensiz kalamadı Barış Abi..
Ben büyüdüm ve şimdi de bir evlat büyütmeye çalışıyorum, ve belki artık sen yoksun
ve artık senin gibi bi adam yok Barış Abi ama senin geride bıraktıgın eserlerle
yetiştiriyorum evladımı.. Miniğim senin şarkılarınla uyuyor, senin şarkılarınla
çığlık çığlığa ağlarken uslanıp duruyor, hayatta olsaydın 10 puan 10 puan derdin kızıma:)
Seni cok özledik Barış Abi.. Ruhun şad olsun...
Dudağımda son bir türkü gülpembe hala hep seni söyler seni çağırır gülpembe...

canım ellerıne saglık hepsı harıka gorunuyo sanırım borulce yaptın onun altında kı yaptıgını anlatırmısın bıde fırında kı guvecı :)))

canım ellerıne saglık hepsı harıka gorunuyo sanırım borulce yaptın onun altında kı yaptıgını anlatırmısın bıde fırında kı guvecı :)))

evet o börülce salatası cnm, onun altındaki jülyen salata hemen verim tarifini cnm,
jülyen salata:
MALZEMELER:
1 kilo havuç
1 kilo kabak
8,10 tane kornişon turşu
1 kutu mısır
1 küçük kutu capari
8,10 tane konserve mantar
1 kase yeşil zeytin
1 demet dereotu
1,2 tane közlenmiş kırmızıbiber
Tuz
3,4 çorba kaşığı sıvıyağ
Sosu İçin:
1 kase yoğurt
3,4 çorba kaşığı mayonez
1 çorba kaşığı tozşeker
Tuz
1/2 limon suyu
Kuru nane
YAPILIŞI:Havuç ve kabağı jülyen(kibrit çöpü boyunda ve kalınlığında) doğrayalım.İkisinide ayrı ayrı 2 çorba kaşığı sıvıyağda hafif diri kalacak şekilde soteleyelim.Çukur bir kaba alıp soğumasını bekleyelim.İçine doğranmış halka doğranmış kornişon turşu ve zeytin,kırmızıbiber,mantar,dereotunu koyalım.Mısır ve capariyi ekleyelim.Bir başka kasede tüm sos malzemesini karıştırıp bu sebzelerin üzerine dökelim ve sebzeleri ezmeden karıştıralım.Bir iki saat dolapta bekletip servis yapalım.

fırında tavuklu güveç:
malzemeler:
tavuk fileto
arpa soğan
1 kırmızı 1 yeşil biber
mantar
2 iri domates
tuz
biraz baharat
tereyağı
kaşar

yapılışı: öncelikle tavukları küp küp doğruyoruz, tavaya alarak tavuk suyunu salıp hafif çekene kadar pişirilir ve ardından jülyen usülü kesilen mantarlar tencereye ilave edilir, oda suyunu verip hafif çekmeye başlayınca biberler soğanlar ve küp küp doğradıgımız domatesleri ilave ederiz, tuzunu baharatını katarız, pişirmeye bırakırız, pişme işlemi bittikten sonra güveçlere yerleştirip ortalarına küçük parçalar halinde tereyagı koyarız ve üzerlerini alüminyum folyoyla sararak fırına veririz, fırından çıkardıktan sonra üstlerine rendelenmiş kaşarı serpiştrip tekrar fırına verip 1 dk tutarız ve kaşarlarımız eriyince servis ederiz.. afiyet olsun cnmmm

Carsamba Yada Perşembe gunü taşınıyoruz kesinleşti ne yapicam nasıl yapicam oruçlu oruçlu nası olacak bilmiyom

Allah kolaylık versin canım...

canımmm ellerine sağlık hepsi çok güzel görünüyor...

tatlım bende durduğu zamanlar kendi kendine bırakıyorum, suçlama kendini her an her dakika olamıyoruz yanlarında...

aynen aynen aynen

Allah kolaylık versin canım...

bıkılır mı semracım ya aşkolsun... sen üzülme bugünlerde gelirrrr geçerrr, hiç yaşamamış gibi olursun, inş sonuçlar da güzel çıkar, kiloya da üzülme elbet alacak bir gün, sağlıklı olsun yeter...

Selam kızlar. Tv acıktı kuzey nasıl olduysa nasıl o yone donebıldıyse donmus tv ızlıodu dedım bu cocugn sesıı nıye kesıldı megerse buyuk ınsn gıbı tv ızlıoms nasıl bakmaktır o yaa.

Lidya'da yapıyor onu teyzesi, bu tv başımızın derdi olacak...

canım Allah güç sabır versin ve Armin'in şu mübarek günlerde iştahını açsın inşallah...

çok güldüm, bende geçen yıl yapmıştım bunu, ev sahibime tutmuştum çikolata

ayyyyyyy ne güzel anlatmışsın, çok duygulandım...

aman cnm sn emziren kadınsın bunda utancak bişey yok..bizim Allah tarafından ruhsatımız var

Gülnihal ofistee şimiden atıldı iş hayatına yavrum bizim müdür sakallı onu görüce bastı çığlığı ve ilkez dönüp boynuma sarıldı oyy kurban olurum ben onnaaa şidmi uslu uslu arabasında duruyor

Son düzenleme:

bugün Barış mançonun ölüm yıldönümü fln mı ki? valla ne adamdı be çok değişik bi adamdı..hiç boş şarkısı yok..hep bi ders var şarkılarda..bnm favorim Ahmet beyin ceketi..o şarkıyı babama söylerdim hep babamın adıda Ahmet..hakkaten çok büyük ders var şarkıda..

ne işi var kız Gülnihalin ofiste? şef mi atıycan yanına :))

yok cnm 1 şubatta vefat etmişti. bunu yazma sebebim Alya onun şarkılarında huzur buluyor uyuyor sakinleşiyor o yüzden rahmetliye teşekkür etmek istedim, evet hiç boş şarkısı yok hepsi birbirinden manidar ve şahane, benim favorim Kol Düğmeleri idi ama Alya doğdugundan beri Arkadaşım Eşşek oldu resmen bayılıyor bu şarkıya, bağıra bağıra ağlarken bunu açıyoruz zınk diye susuyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…