2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar birini sağarken diğer göğüstende akıyo ya..işte bn birini sağarken diğerine kalkanı koyuyorm böylece o sütte ziyan olmuyo..bu aklıda eşim verdi bna bn kendim çok zeki olduumdan düşünemedm hep sütyenim ıslanıyodu sağarken..belki yapanınız vardır ben yinede paylaşiim dedm

çok tatlısınız Aysel ikiniz de, ama Gülnihal daha tatlı, sana bişey sorucam nerden aklına geldi Gülnihal koymak ismini? çok hoşuma gidiyor ismi...

Çok teşekkür ederizzz ,bi arkaşımın babaannesinin ismiydi kuzum söylenişi çok hoşma gidiyordu Işılsu koyamayınca Gülnihal koyduk:)

alyaprenses ellerıne saglık tatlım tarıflerı verdıgın ıcın teşekkur ederim en kısa zamanda yapömaya calsııcam

konsolosluk ı harfiyle başlayan isimi kimliğe yazamayacağını söyledi kuzum:)

ışılsu da güzel ama Gülnihal de cok cok güzel adıyla yaşasın inşallah kuzum,
bende Lina ismini düşünmüştüm kızıma başta, haşr suresi 5. ayetinde geçio Lina kelimesi,
hurma fidesi demekmiş, cok hoşlanmıştım eniştem dediki ne demekmiş o dedim böyle böyle
haşr suresinde geçiomuş o da dediki ozaman oğlunda olursa büdü koy iyyake na büdü nün büdüsü
dediydi ve bütün hevesimi kırmak suretiylen beni vazgecirdiydi olsun ama Alya ismi cok daha hoşuma gidio,
Irmak ve Nehir isimlerinide düşünmüştüm ama onlarda cok var die vazgecmiştim:)

eniştenin dediğine çok güldüm canım ya hem Alya çok güzel isim topiğimizin üç tane Alya sı var Allah bağışlasın hepsinii

Neyse ben kızımıda alıp gideyim ,arabasında sıkıldı kucağıma aldım ve resimde gördüğünüz tüm evrakları çekiştirdi ,yere attı, dağıttı
Hepinize iyi akşamlarr

Evet aynnen oyle ben hıc ızletmıorum ama pusetınde arkası donukken luı tv fln acıorum seslerı duysun dıye daha cabk konusur kanısını tasıorum konusunca sankı cok bısey olcak benım basım sıscek ama ana yuregı ıste:)))
döndüüü döndüüü sonunda Selçüküm yüzüstü döndü..
Tebrık edrım selcuguu bıde tam tur donebılseler sonra yuruseler ve kendılerı yıyıp ıcse ve uyusa:))
Bayılıorum bu Gulnıhal'ın cın bakıslarınaa yavrum benım mucxxx

:)) Enıstenın deyımını oyle bı anlatmısınkı guldum valla:)) Bu buyukler zatn oyle bı yorum yapıolarkı adımn hevesı kacıoo kuzeye alıstırana kadr ben neler duydum Ama sımdı hepsı alıstı benden dah acok ısmını kullanıolr:)

Hepinize cok teşekkür ederim canlarım.

Didem beni 3 gündür emmiyor ve az olan sütüm iyice azaldı. Meme soğutma işlemi bile fayda etmedi. Zaten gündüzleri emmiyordu ama gece bile emmesi sütümü etkiliyordu. Gündüz 150 ml kadar çıkıyordu, şimdi 24 saatte o kadar zor çıkıyor. Birde ben sütümü sagarken hiç süt inmiyo illaki emmesi lazım.. Fenalardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…