- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.701
oy oy oyyy kıyafetide ne güzel yakışmış sultanaa
Berna teyzemize çok teşekkür ediyoruzz kıyafet içinnn
döndüüü döndüüü sonunda Selçüküm yüzüstü döndü..
İşte ofisten Gülnihall
Eki Görüntüle 472745
çok tatlısınız Aysel ikiniz de, ama Gülnihal daha tatlı, sana bişey sorucam nerden aklına geldi Gülnihal koymak ismini? çok hoşuma gidiyor ismi...
çok tatlısınız Aysel ikiniz de, ama Gülnihal daha tatlı, sana bişey sorucam nerden aklına geldi Gülnihal koymak ismini? çok hoşuma gidiyor ismi...
Muhteşem Sülümandan gelmiştir belki
Çok teşekkür ederizzz ,bi arkaşımın babaannesinin ismiydi kuzum söylenişi çok hoşma gidiyordu Işılsu koyamayınca Gülnihal koyduk:)
ışılsu neden olmadı? yaw ne meraklı hatunum
konsolosluk ı harfiyle başlayan isimi kimliğe yazamayacağını söyledi kuzum:)
ışılsu da güzel ama Gülnihal de cok cok güzel adıyla yaşasın inşallah kuzum,
bende Lina ismini düşünmüştüm kızıma başta, haşr suresi 5. ayetinde geçio Lina kelimesi,
hurma fidesi demekmiş, cok hoşlanmıştım eniştem dediki ne demekmiş o dedim böyle böyle
haşr suresinde geçiomuş o da dediki ozaman oğlunda olursa büdü koy iyyake na büdü nün büdüsü
dediydi ve bütün hevesimi kırmak suretiylen beni vazgecirdiydiolsun ama Alya ismi cok daha hoşuma gidio,
Irmak ve Nehir isimlerinide düşünmüştüm ama onlarda cok var die vazgecmiştim:)
Neyse ben kızımıda alıp gideyim ,arabasında sıkıldı kucağıma aldım ve resimde gördüğünüz tüm evrakları çekiştirdi ,yere attı, dağıttı
Hepinize iyi akşamlarr
ben de bu konuya değinecektim, beyin gelişimini olumsuz etkiliyor diye nerdeyse hiç tv. açmıyorum evde, geçen uyudu azcık açayım nasılsa uyuyor dedim, mutfağa gittim geri geldim bi baktım bizimki uyanmış çıt çıkarmadan tv. izliyor, normalde uyanır uyanmaz yaygarayı basar. aman dikkat edelim çok çoook zaralı tv. sussun işimize bakalım diye açıp önüne koymayalım, dün komşum bi on dakika bktı kızıma ay çok uslu diyor almaya gittiğimde bende şaşırdım meğer yere battaniye sermiş tv. karşısında, içimden tabii uslu olur d3edim. aklıma bakıcıya bırakanlar geldi, dikkat eddin kızlar uyafrın mutlaka..
Evet aynnen oyle ben hıc ızletmıorum ama pusetınde arkası donukken luı tv fln acıorum seslerı duysun dıye daha cabk konusur kanısını tasıorum konusunca sankı cok bısey olcak benım basım sıscek ama ana yuregı ıste:)))Bu arada tv konusunda şunu demek istiyorum, arkadaşlar tv nin zarar sadece görüntüsü değildir, oradaki konuşmalardır asıl zararı, nasılsa uyuyor, nasılsa arkası dönük diye düşünmeyin, çünkü oradaki konuşmalar bilinçaltına yerleşiyor ve farkında olmadan bebeğimizin yanlış şeyler öğrenmesine sebeb olabiliriz, ben günde bir saat seyretmesine izin veriyorum, ama izleyeceği şeyikendim seçiyorum, bir belgesel, yada güzel içerikliçizgi film, çünkü buda görüntüleri ve sesleri bebeişimizin gelişime katkı sağlar,onun dışında bebek odada olduğu sürece hiç tv açmıyoruz, ama dediğim gibi sürekli olmamak ve sizin kontrolünüzde olmak şartıyla bişiler izletebilirsiniz
Tebrık edrım selcuguu bıde tam tur donebılseler sonra yuruseler ve kendılerı yıyıp ıcse ve uyusa:))döndüüü döndüüü sonunda Selçüküm yüzüstü döndü..
Bayılıorum bu Gulnıhal'ın cın bakıslarınaa yavrum benım mucxxxİşte ofisten Gülnihall
Eki Görüntüle 472745
ışılsu da güzel ama Gülnihal de cok cok güzel adıyla yaşasın inşallah kuzum,
bende Lina ismini düşünmüştüm kızıma başta, haşr suresi 5. ayetinde geçio Lina kelimesi,
hurma fidesi demekmiş, cok hoşlanmıştım eniştem dediki ne demekmiş o dedim böyle böyle
haşr suresinde geçiomuş o da dediki ozaman oğlunda olursa büdü koy iyyake na büdü nün büdüsü
dediydi ve bütün hevesimi kırmak suretiylen beni vazgecirdiydiolsun ama Alya ismi cok daha hoşuma gidio,
Irmak ve Nehir isimlerinide düşünmüştüm ama onlarda cok var die vazgecmiştim:)
Neyse ben kızımıda alıp gideyim ,arabasında sıkıldı kucağıma aldım ve resimde gördüğünüz tüm evrakları çekiştirdi ,yere attı, dağıttı
Hepinize iyi akşamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?