- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.721
:)) Enıstenın deyımını oyle bı anlatmısınkı guldum valla:)) Bu buyukler zatn oyle bı yorum yapıolarkı adımn hevesı kacıoo kuzeye alıstırana kadr ben neler duydumAma sımdı hepsı alıstı benden dah acok ısmını kullanıolr:)
ha bak gecen gün 2. cocugun erkek olursa ne koycaksın dediler dedim karadenizli hamsi paluğu olcak ne de olsa o yüzden Kuzey olabilir dedim herkes de cok begendi
Kuzey ismi cidden cok hoşuma gidio cnm:)
Ben ıkıncıyı dusunmuorum ama:))) Olursa kız olursa ısmı şimal olcak ınsallah ve oglm olursada poyraz koyucm ınsallah bakalım kısmet:)
düşün bence cnm, sen bilirsin tabide kardeşsiz olmaz beabiz 4 kardeşiz keşke 10 kardeş olsaymışız diorum bazen anama nie 10 dogurmadın derken benm 1 taneyle kalma ihtimalim olmuo tabiki bende Alya dogana kadar 1 tane diyodum hatta dogum yaptgm gün beni ameliyathaneden getrdiklerinde amcalar kaynbaba kendi babam ne kadar büyükler müyükler varsada hiiiç utanmadan yok anammm yokkk bidahada yapmamm bidahadaa yapmamm die bagırmıştım D ama şmdi 3.yü bile isterim belki nede olsa fücudum zıvanadan cıkdı bari bi işe yarasın
Yaa hayatım dogru dıosun tabıkıde sırf o kardessız kalmasın dıye dusunmek zorundahıssedıorum kendımı bende 4 kardesım cok memnunum ıykı oylee kardes cok guzel bısey ama olan analara oluoanneme dıorum sen ıykı 4 tane yapmıssın ben cok memnunum kardesım oldugu ıcın lakın senden gıden gıttı dımı dıorum bıtmısım kızım ben dıo:)) Yanı cok zorr ne bıleyım kı ben hamılelgı ve dogumu cok rahat gecmıs bır ınsanım ama ıs tasımak ve dogurmak degıl en kolay kısmı hatta bakmak cok zorrr bıde uyumuosaa:)) Vucudumu hıc soylemıorum bu kıs bır dızı operasyn gecırmeyı planlıorum :))))
yerden göğe haklısın bi insan yetiştirmek gercekten zor zanaat, ama ne demişler tek cocuk hiç cocukuykusuz cocukla ugraşması cidden zor ona hiç lafım yok, sana yardımcı olan birileri yokmuydu kuzum:26:
kıyamam sana cnm yaaa...
aynı sorun bizde de var. Hayal kilo alacağına giderek zayıflıyor. çok moralim bozuk. dün doktora gittik yine. dediki bütün yiyeceklerinin içine ki buna yoğurt bile dahil, devam sütü ekleyecekmişiz. ama bizimki bu güne kadar hiçbir mamayı içmedi.
kızlar bana farklı bir mama önerirmisiniz, kilo yapıcak cinsten olsun lütfen. kızım denediğimiz mamaların hiçbirini yemedi. bunların dışında bir marka önerin lütfen. denediklerimiz
bebelac
aptamil
sma
golden goat
Gülnihal ofisteeşimiden atıldı iş hayatına yavrum bizim müdür sakallı onu görüce bastı çığlığı ve ilkez dönüp boynuma sarıldı oyy kurban olurum ben onnaaa şidmi uslu uslu arabasında duruyor
döndüüü döndüüü sonunda Selçüküm yüzüstü döndü..
Yaa bırak yaa annem kaplıcalarda kız kardeslerım yanımda lakın gel gorkıı onlrın anca kendılerıne yararı var:)) Sıdmı haklrını yemım sahuru hazırlyıp kocamı kaldırıolar:)) Ama ben ılk gundne berı evde yalnız kalıorum annem 40 gn sabahlrı geldı aksmlrı gıttı ama sımdı daha cok ıhtycm var bırılerınee annem yaz tatılı baslaynca bayrmogluna gıttı kardeslerım ordydı dogal olrk yalnızdım ve kafayı sırmak uzeryken kocm tatıl suprızı yaptı sonra dayanamıcmı anlayıp annemn yanına sıgındım:) Ama ramazn gelmesıyle yıne evıme gerı dondum oyle ıstee bıdah acocuk yaparsm eve bır ahcı bır hızmetcı bırde şöfer tutmayı dusunuorum:)))
Ben ıkıncıyı dusunmuorum ama:))) Olursa kız olursa ısmı şimal olcak ınsallah ve oglm olursada poyraz koyucm ınsallah bakalım kısmet:)
kızlar haydiiiii
kimse yokmu bana farklı bir marka önerebilecek? yoğurdu bundan sonra devam sütünden mayalayacakmışız bakalım hayırlısı. sevebileceği bir mama bulmam lazım
kıyamam sana cnm yaaa...
aynı sorun bizde de var. Hayal kilo alacağına giderek zayıflıyor. çok moralim bozuk. dün doktora gittik yine. dediki bütün yiyeceklerinin içine ki buna yoğurt bile dahil, devam sütü ekleyecekmişiz. ama bizimki bu güne kadar hiçbir mamayı içmedi.
kızlar bana farklı bir mama önerirmisiniz, kilo yapıcak cinsten olsun lütfen. kızım denediğimiz mamaların hiçbirini yemedi. bunların dışında bir marka önerin lütfen. denediklerimiz
bebelac
aptamil
sma
golden goat
canım ben aptamili yine milupanın sütlü pirinçli ya da sütlü tahıllısı ile karıştırıyorum öyle yiyo,daha çok aptamil koyuyorum bi iki ölçek de diğerlerinden koyuyorum.Yoksa bizimki de aptamili yemiyo da içmiyo da.Bazen daha koyu yapıp kaşıkla yediriyorum bazen de biraz daha su koyup içiriyorum.Yeniden kilo almaya başladı.Umarım sizde de işe yarar. Bi de bu olmazsa Milumil'ide deneyebilirsin, arkadaşımın bebeğinde işe yaramıştı.
4. ay aşısı ateş falan yapıyor mu ?
döndüüü döndüüü sonunda Selçüküm yüzüstü döndü..
İşte ofisten Gülnihall
Eki Görüntüle 472745
tamam canım bakalım bizimkine yapcak mıkızımda yaptı cnm daha önceklerde olmamaıştı
offf semra yaa valla çok zor senin işin ben biliym benim büyük oğlandan o kadar doktor gezmiştim sonuç olarak kansızlık yapabilir demişlerdi kesin de değil yani, allah kimseye iştahsız bebek vermesin... tüm kalbimle diliyorum ki inş. bi an önce iştahı açılır da sende rahat edersin artıkFormül mamaya bi tane bisküvi katıyım dedim kustu, muhallebi yapıp mama katıyım dedim kustu... Su verdiğimde öğürüyor yaaa...bugün 2 cay kaşığı şeftali suyu verdim, yüzünü eksitti.. Ne yapıcam bilmiyorum. Herşey silbaştan.
bende öle yapim baribana doktorumuz aşıdan sonra 1 çay kaşığı calpol verdirmişti.ağrı olur dedi sorunsuz atlattık çok şükür
Gözün aydın canım, insan çok seviniyor dimi, büyüdüğünü fark ediyor :)
Berra'da 2 haftada bir babasının iş yerine gidiyor, iş seyehatine bile çıktı, çekirdekten yetiştirmek lazım şimdikileri :)
yerim minnoşu :)
2. ayda yaptı ise yapar, 2. ay aşılaırnın 2. dozları onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?