2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir diş müjdesi de bizden

teyzeleri atlasın dişi çıktıııııı

son zamanlarda salyası aşırı akıyordu önü komple ıslanıyordu ve parmaklar sürekli ağızdaydı
bu gün sabah beri ağlamaları çığlığa dönüşüyo resmen biryeri acıyormuş gibi bağırıyordu akşam parmağımla bi yoklim dedim anaaam bide ne görim diişş

ben hep diyorum bu çocuk herşeyde acele ediyo diye

Son düzenleme:

güle güle çürütmeden düşürün dişinizi pınarcım hayırlı olsun.

Tebrık edrım selcuguu bıde tam tur donebılseler sonra yuruseler ve kendılerı yıyıp ıcse ve uyusa:))
)
saol Mine teyzesi..valla tur dönseler bide yürüseler yürüseler bide koşsalar koşsalar bide okula gitseler okula gitseler bide askere gitseler e bide evlenseler üstüne bide çocuk..bu anaların istekleri bitmez..

ssemra bız bu iştahsız kızlarla naapacaz,çok zor gerçekten.yemeyen cocuk kahredyor ınsanı

neee sahuru hazrlayıp kocanımı kaldırıyolar..çok imrendim..bn zaten 2 saatte bir Selçuğa uyanıorm düzen bozulduundan beri bide 3 te kalkıp 4 e kdr ayaktayım sahur namaz derken..sonra 1 saat uyuyp tekrar Selçuk..sonra saat çalıyo kocayı işe gönder..sonra bi bakıyorm ana bn hiç uyumamışım sonra bi bakıyorm Berna pert..anca kocam evdeyken haftasonları sn bak bn uyuyorm diyebiliyorm gündüzleri..aynen bu ay bi gebelik kuşkusu düştü içimize eşime diyorm noldu sna kalsa hmn 2.yi istiyodun niye yusf yusfsun şimdi diye..oda bnm için bişey farketmez sn bakamazsın ondan korkuyorm diyo biliyo bakamıcamı :)) bnde dedim valla öyle bişey olursa yardımcı isterm o ev işleryle ilgilenr bn çocuklarla..nedense bn artk 2+ çocuklu kadınları ayakta alkışlayasım geliyo..bn düşünemiyorm kendimi ya nasıl bakarım ki..hayır bakarm da eve bi süre sonra belediye gelir yani ondan eminim..biri evlenmemle beynimdeki ev hanımlıı çipimi sildi sanki..ev işlerinden nefret eder oldum..

pinarımm döndünmü tatilden..iyi gezdin haa..hayırlı olsun Atlasın dişi..

işte size Selçükümden seçmeler..
Karpuz yerken..

Teyzesinin kucağında..sanırım burda 2 aylık flndı..

bunlarda bugün Dönmemizi belgeleyen resimler..

selammm kızlar.. internette sorun wardı giremedim çok özledim sizleri..hep aklımdasınız bebişler napıyo diş çıkaran oldu mu dönen sürünen oldu mu:)?
annemde kalıyoruz annemler köyde.. biz onlara yerleştik şimdilik çünkü ewim çok sıcakk,kilima açıyoz oh sefam olsun o kadar da dimi :)
gökalp çok huysuz 2 3 gündür, diş çıkaracak dişlerini kaşıyorum bi hoşuna gidiyo ki yawrumun.. dört gözle beklemedeyiz yani..
ben yatıyorum çoooooooook yoruldum bgn hepinizi öpüyorrrrrruz ..

Merhabaaaaa canlarımmmm :))
Notebook bozuk , fan sistemini ne yaptım ettim çökerttim, fanları yapılana kadar garanti de Cepten bağlanmak zorundayım bir süre neteee ve KK ya cepten girmek çookkk zor oluyorrr.

Sayın yetkili, lüttfeeennnn Samsung aplikasyonu yapın, nolurrr rahat rahat girebilelim forumaa lütttfennnnnnn

Hepinizi çookk özledim güzel arkadaşlarım

Gecenin 3 bucugu yatakta cepten gunu okuyorken enistenin yorumu ile tam anlamiyla gulme krizine girdim.esim ve cocuk uyanmasin diye oyle bir kasmisim ki kendimi gulerken yatak sallaniyordu.deprem oluyor zannedecekler diye kendimi lavaboya attim guldum guldum geldim.anca sakinlestim:)cok yasasin enisten:)bence de alya super isim kizim olsa veb de dusunurdum bu arada

Annem kardeşimi hastaneye götürdü varis tedavisi oluyor kuzum bakacak kimse de yok mecbur saat 6ya kadar takılacaz
Hamilelikteki en buyuk pismanligim bu grubu kesfetmemis olmakti.eger sizleri daha once taniyip kaynasabilseydim bugun rahatlikla gulnihali bana getirsin annen diyebilirdim Aysel.Sizde toplandiginizda oturdugun yeri tarif etmistin ya cok cok yakiniz size hemen asagida oturuyorum ben de.bilirsin belki park evlerinde.hem selcugun elinden de alirdik gulnihali:)benim cenk pasam da en az selcuk kadar yakisiklidir

30 dakika mı hey maşallah

benimki de öyle hatta yanında olmam da yetmez ya konuşacam ya kucagım alacam ancak o zaman usludur benim oğlum aksi halinde basar bağlığı
ah ah yine şükredin halinize benimki gündüz iki tas çatlasın uç kez uyur 15dk ile yarım saat arası uyanikken sade kucakta asla sırtı yere gelmiycek oturtup bizeler veriyom kapıyı üstüne kitliyom malum Enes bey rahat durmuyo son eğlencesi onu isirip ağlatmak ve sisirdim aliyo demek neyse kitliyom ya odaya ağlıyor tabi tuvalete namaza öyle gidiyom sade farzı kiliyom
Gelince o gözyaşlarını görünce icim parçalanıyor gündüz Enes ilgi istiyo tv min karşısına birakiyom sıkışınca mecbur oyuncakları yıkıyor önüne valla evi .ok götürüyor
Kiyamam canım cok gecmis olsun uzme kendini demek isterim ama bilmiyom ne desek boş Eyüp'ü biliyorsunuz meme yok mama kilo aldırmıyor ama Enes düzenli ayda bir kilo alırdı ocaktan beri aynı 15kilo Eyüp dogunda ilk iki ayda bibucuk kilo verdİ şimdi 14 kıskançlıktan diye düşünüyoruz seninkide öyle olabilir mi
Canım ben herobaby aliyom artık bir hafta oldu bı sıkıntı yok ikinci kutu herObaby geçtik sankİ kilo almış ama bilmiyom dr'a gidince gorcez insallah

İftar menümü belirledim bun yogun bı gün olacak
Tarhana çorbası
Etli patates yemeği
Pilav
Soslu tavuk kızartma baharatlar la kavuruyom
Salata
Kavun karpuz

Menüye sarma eklesem mı yoksa gerek yok doyarlar mı uç hafta önce filan sarıp buzluna atmıştım çıkarabilirim ama tanmezseniz ziyan olur çöpe gider diye korkuyom

Aaa canım biz neredeyse komşuyuzzz buluşmaya gelmen farz oldu artıkınn bide çook teşekkür ederim heran kapını aşındıra biliriz çünkü tredavi dvm ediyorrrçok mu yüzsüzüm nee:78:burada yaşamamızın tek dezavantajı bu galiba hiç akraba yok

Bernaaa ne yakışılı olmuş buu yerim onun hippi saçlarınıı karpuzu öyle yiyormu kuzum ya ben korkuyorum ya bişi vermeye anamda destek çıkmayınca 6. ayı bekliyoz akşam limonata yapayım dedim limonları sıkarken Gülnihal ağladı sıkışmış köşeye onu döndürmeye geldim elim ağzına geldi anında emmeye başladı sonrasındaki yüz şeklini görmenizi isterdim dili 10 dk dışarda kaldı salyaları aktı hihihihi

Alıntılarım uçtuuuu aklımda kalanları yazayım
Pınarr canım hayırlı olsun Atlasın dişi bizde fena halde salyalıyız bu aralar deli gibi de kaşınıyor bakalım ne zaman çıkacak:)
Bahar canım hoş geldin özledik seni de Gökalpı de
Mine sesin ikinci bi bebek doğurman demek yeni bi sitcom demek ya bayılyıorum senin bu hallerine :))
Eee bissürü alıtnı yapmıştım aklıma sadece 3 tanesi geldii neyse hepinizi öpüyorum

Az önce ana sayfada gezerken ''doğal göğüs büyütme yöntemleri'' diye bi başlık gördüm aklıma gelen ilk cvp çocuk doğurmak hayır bunlar tekrar nasıl küçülecekk ikisi de aynı boyutta olsa o kadar dert etmeyecem de sağ taraf iyice küçüldü eski haline geldi sol taraf fena

Günaydın süper anneler ve daha süper bebişleri.

deryacim defne hastalandığı için verdi kiloyu canım. Geçen hafta ateş, kusma, ishal vardı. Maşallah enesin kilosu cok iyi. Defne 3 yasini bitiricek 15.200dü, suan 14.500.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…