- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.741
bir diş müjdesi de bizden
teyzeleri atlasın dişi çıktıııııı
son zamanlarda salyası aşırı akıyordu önü komple ıslanıyordu ve parmaklar sürekli ağızdaydı
bu gün sabah beri ağlamaları çığlığa dönüşüyo resmen biryeri acıyormuş gibi bağırıyordu akşam parmağımla bi yoklim dedim anaaam bide ne görim diişş
ben hep diyorum bu çocuk herşeyde acele ediyo diye
saol Mine teyzesi..valla tur dönseler bide yürüseler yürüseler bide koşsalar koşsalar bide okula gitseler okula gitseler bide askere gitseler e bide evlenseler üstüne bide çocuk..bu anaların istekleri bitmez..Tebrık edrım selcuguu bıde tam tur donebılseler sonra yuruseler ve kendılerı yıyıp ıcse ve uyusa:))
)
Formül mamaya bi tane bisküvi katıyım dedim kustu, muhallebi yapıp mama katıyım dedim kustu... Su verdiğimde öğürüyor yaaa...bugün 2 cay kaşığı şeftali suyu verdim, yüzünü eksitti.. Ne yapıcam bilmiyorum. Herşey silbaştan.
Yaa bırak yaa annem kaplıcalarda kız kardeslerım yanımda lakın gel gorkıı onlrın anca kendılerıne yararı var:)) Sıdmı haklrını yemım sahuru hazırlyıp kocamı kaldırıolar:)) Ama ben ılk gundne berı evde yalnız kalıorum annem 40 gn sabahlrı geldı aksmlrı gıttı ama sımdı daha cok ıhtycm var bırılerınee annem yaz tatılı baslaynca bayrmogluna gıttı kardeslerım ordydı dogal olrk yalnızdım ve kafayı sırmak uzeryken kocm tatıl suprızı yaptı sonra dayanamıcmı anlayıp annemn yanına sıgındım:) Ama ramazn gelmesıyle yıne evıme gerı dondum oyle ıstee bıdah acocuk yaparsm eve bır ahcı bır hızmetcı bırde şöfer tutmayı dusunuorum:)))
Gözün aydın canım, insan çok seviniyor dimi, büyüdüğünü fark ediyor :)
bir diş müjdesi de bizden
teyzeleri atlasın dişi çıktıııııı
son zamanlarda salyası aşırı akıyordu önü komple ıslanıyordu ve parmaklar sürekli ağızdaydı
bu gün sabah beri ağlamaları çığlığa dönüşüyo resmen biryeri acıyormuş gibi bağırıyordu akşam parmağımla bi yoklim dedim anaaam bide ne görim diişş
ben hep diyorum bu çocuk herşeyde acele ediyo diye
ışılsu da güzel ama Gülnihal de cok cok güzel adıyla yaşasın inşallah kuzum,
bende Lina ismini düşünmüştüm kızıma başta, haşr suresi 5. ayetinde geçio Lina kelimesi,
hurma fidesi demekmiş, cok hoşlanmıştım eniştem dediki ne demekmiş o dedim böyle böyle
haşr suresinde geçiomuş o da dediki ozaman oğlunda olursa büdü koy iyyake na büdü nün büdüsü
dediydi ve bütün hevesimi kırmak suretiylen beni vazgecirdiydiolsun ama Alya ismi cok daha hoşuma gidio,
Irmak ve Nehir isimlerinide düşünmüştüm ama onlarda cok var die vazgecmiştim:)
Hamilelikteki en buyuk pismanligim bu grubu kesfetmemis olmakti.eger sizleri daha once taniyip kaynasabilseydim bugun rahatlikla gulnihali bana getirsin annen diyebilirdim Aysel.Sizde toplandiginizda oturdugun yeri tarif etmistin ya cok cok yakiniz size hemen asagida oturuyorum ben de.bilirsin belki park evlerinde.hem selcugun elinden de alirdik gulnihali:)benim cenk pasam da en az selcuk kadar yakisiklidirAnnem kardeşimi hastaneye götürdü varis tedavisi oluyor kuzum bakacak kimse de yok mecbur saat 6ya kadar takılacaz
ah ah yine şükredin halinize benimki gündüz iki tas çatlasın uç kez uyur 15dk ile yarım saat arası uyanikken sade kucakta asla sırtı yere gelmiycek oturtup bizeler veriyom kapıyı üstüne kitliyom malum Enes bey rahat durmuyo son eğlencesi onu isirip ağlatmak ve sisirdim aliyo demek neyse kitliyom ya odaya ağlıyor tabi tuvalete namaza öyle gidiyom sade farzı kiliyom30 dakika mıhey maşallah
benimki de öyle hatta yanında olmam da yetmez ya konuşacam ya kucagım alacam ancak o zaman usludur benim oğlum aksi halinde basar bağlığı
Kiyamam canım cok gecmis olsun uzme kendini demek isterim ama bilmiyom ne desek boş Eyüp'ü biliyorsunuz meme yok mama kilo aldırmıyor ama Enes düzenli ayda bir kilo alırdı ocaktan beri aynı 15kilo Eyüp dogunda ilk iki ayda bibucuk kilo verdİ şimdi 14 kıskançlıktan diye düşünüyoruz seninkide öyle olabilir miSelam arkadaşlar... Artık bıktınız biliyorum ama ne yapayım, dertler hep beni buluyorsabah didemin idrar tahlilini verdik, yarın çıkacak. Yavrum anne sütü + mamaya ragmen 3 haftadir gram kilo almamış, öyle üzgünümki. Zaten kilosu az, persentilde dibe vurdu. 5 aylık olacak ve hala doğum kilosunun 2 katına çıkamadik. Idrar sonucuna göre birde kaka tahlili vericez. Defnede 1 haftada 700gr zayıflamis
Canım ben herobaby aliyom artık bir hafta oldu bı sıkıntı yok ikinci kutu herObaby geçtik sankİ kilo almış ama bilmiyom dr'a gidince gorcez insallahkıyamam sana cnm yaaa...
aynı sorun bizde de var. Hayal kilo alacağına giderek zayıflıyor. çok moralim bozuk. dün doktora gittik yine. dediki bütün yiyeceklerinin içine ki buna yoğurt bile dahil, devam sütü ekleyecekmişiz. ama bizimki bu güne kadar hiçbir mamayı içmedi.
kızlar bana farklı bir mama önerirmisiniz, kilo yapıcak cinsten olsun lütfen. kızım denediğimiz mamaların hiçbirini yemedi. bunların dışında bir marka önerin lütfen. denediklerimiz
bebelac
aptamil
sma
golden goat
Hamilelikteki en buyuk pismanligim bu grubu kesfetmemis olmakti.eger sizleri daha once taniyip kaynasabilseydim bugun rahatlikla gulnihali bana getirsin annen diyebilirdim Aysel.Sizde toplandiginizda oturdugun yeri tarif etmistin ya cok cok yakiniz size hemen asagida oturuyorum ben de.bilirsin belki park evlerinde.hem selcugun elinden de alirdik gulnihali:)benim cenk pasam da en az selcuk kadar yakisiklidir
işte size Selçükümden seçmeler..
Karpuz yerken..
Eki Görüntüle 472985
Eki Görüntüle 472986
Eki Görüntüle 472987
Eki Görüntüle 472988
Teyzesinin kucağında..sanırım burda 2 aylık flndı..
Eki Görüntüle 472989
bunlarda bugün Dönmemizi belgeleyen resimler..
Eki Görüntüle 472990
Eki Görüntüle 472991
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?