- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.761
Günaydın süper anneler ve daha süper bebişleri.
deryacim defne hastalandığı için verdi kiloyu canım. Geçen hafta ateş, kusma, ishal vardı. Maşallah enesin kilosu cok iyi. Defne 3 yasini bitiricek 15.200dü, suan 14.500.
bir diş müjdesi de bizden
teyzeleri atlasın dişi çıktıııııı
son zamanlarda salyası aşırı akıyordu önü komple ıslanıyordu ve parmaklar sürekli ağızdaydı
bu gün sabah beri ağlamaları çığlığa dönüşüyo resmen biryeri acıyormuş gibi bağırıyordu akşam parmağımla bi yoklim dedim anaaam bide ne görim diişş
ben hep diyorum bu çocuk herşeyde acele ediyo diye
Az önce ana sayfada gezerken ''doğal göğüs büyütme yöntemleri'' diye bi başlık gördüm aklıma gelen ilk cvp çocuk doğurmakhayır bunlar tekrar nasıl küçülecekk ikisi de aynı boyutta olsa o kadar dert etmeyecem de sağ taraf iyice küçüldü eski haline geldi sol taraf fena
güle güle çürütmeden düşürün dişinizi pınarcım hayırlı olsun.
oldu kız bir kaç gün ammaan valla ne zaman geldimi de unuttumpinarımm döndünmü tatilden..iyi gezdin haa..hayırlı olsun Atlasın dişi..
Alıntılarım uçtuuuu aklımda kalanları yazayım
Pınarr canım hayırlı olsun Atlasındişi bizde fena halde salyalıyız bu aralar deli gibi de kaşınıyor bakalım ne zaman çıkacak:)
Bahar canım hoş geldin özledik seni de Gökalpı de
Mine sesin ikinci bi bebek doğurman demek yeni bi sitcom demek ya bayılyıorum senin bu hallerine :))
Eee bissürü alıtnı yapmıştım aklıma sadece 3 tanesi geldii neyse hepinizi öpüyorum
gözünüz aydın cnm :)
bnmkiler niye büyümedi ya sadece dolgunlaştı aynı beden giyiyorum( hep azcık büyük olsun istemişimdir :))
Az önce ana sayfada gezerken ''doğal göğüs büyütme yöntemleri'' diye bi başlık gördüm aklıma gelen ilk cvp çocuk doğurmakhayır bunlar tekrar nasıl küçülecekk ikisi de aynı boyutta olsa o kadar dert etmeyecem de sağ taraf iyice küçüldü eski haline geldi sol taraf fena
günaydın kızlar, nasılsınız? dün iftara misafirim vardı, sıcak bi yandan çocuk bi yandan hayatımın en zor misafirlerinden biriydi diyebilirim, bugün de var, ev darmadağın, yemek yapılcak, ne yapıcam bilmem..
bir de dün kalabalıkta kızım kucaktan kucağa dolaştı resmen haşatı çıktı yavrumun, öyle bi gözlerimin içine bakıyordu ki kurtar beni anne der gibi kollarıma atılıyordu ama ben sofra hazırlama-toplama telaşından kızımı alamadım, ay çok dramatik yazdım ama inanın öyleydi
bu arada selçuk çoook tatlı, gülnihal çok ballı,atlasın da dişi çıkmış hayırlı olsun, inci gibi dişleri olsun..
ayşe hüma da sinirlenince öyle bir çekiyor ki memeyi ucu uzuycak nerdeyse, e bunlar hem yerçekimine hem kızın çekimine nasıl dayansın
Dayanamadı zaten canım,uzadı bi meme aşağı doğru diğerini hiç emmediği için o kendini topladı eskisi gibi duruyor emzirme bitince o da toparlar mı sanmıyorum
hadi bikaç senede toparladı diyelim geldi ikinci çocuk zamanı, herşey sil baştan, kadın olmak ne zor zenaat
eşim mama alacak real den malum hipp heryerde yok hipppre varmış o pre ne demek oluyo biliyormusunuz?
Azeri ya emin evimle ilgili sana sorular sormuştum, ama ogünkü forumun talihsizliğinden mesajlarda kaybolmuş, mesajımı görmedin sanırım... bizde düşünüyoruz, bana ayrıntılarını özelden anlatır mısın? bu arada inşaAllah Rabbim gönlünüze göre verir
Arkadaşlar bugün hiç bişi yapasım yoktu, bende pcdeki fotoları düzenledim, size iki resimaradki farkı bulun bakalım
Doğduğu gün, ilk bir saatimiz
Eki Görüntüle 473365
İki gün önceki halimiz
Eki Görüntüle 473366
Kızlar geçen yazmıştım eminevimle ilgili bizim müdürün kiracısı bu ay evini aldı bir diğer çalışanımızın kuzeni de kuraya girmiş ikici çıkmış ona yarn gidip konuşacaz bizde inş. girmeyi düşünüyoruz bu sisteme bizim için dua edin olur mu inş. kurada çok beklemeden çıkar
Azeri ya emin evimle ilgili sana sorular sormuştum, ama ogünkü forumun talihsizliğinden mesajlarda kaybolmuş, mesajımı görmedin sanırım... bizde düşünüyoruz, bana ayrıntılarını özelden anlatır mısın? bu arada inşaAllah Rabbim gönlünüze göre verir
ben de eminevimdeyim.bi yıldır ödüyorum..düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar.hem faize bulaşmıyosunuz. hem ödeme kolaylıkları çok var.mesela zorlanınca istediğiniz kadar dondurabiliyosunuz ödemeyi.malum, kredi çekseniz donduramazsınız,sıkıntıya girilebiliyo..bi de bunda süreyi, taksitleri kendiniz ayarlıyosunuz ve türkiyenin istediğiniz yerinden alıyosunuz evinizi.bu açıdan da kooperatiflerden çok daha güzel.özellikle benimki gibi asla para birikteremeyen bi kocanız varsa süper bi sistem..adamı aşırı zorlanmadan borca sokmuş oluyosunuz.hem de faize bulaşmıyosunuz..evi alana kadar da kira yardımı filan var..ben 120 bin liralık ev için anlaştım mesela.bana sadece 127 binliraya mal olacak.ama bankadan çeksem 40-50 bin faiz ödeyecektim..ha bunda da evi alana kadar kira ödüyosun diyebilirsiniz ama zaten elinde hiç para olmadan bankadan da kredi çekilmiyo..bi peşinat gerekiyo.o peşinatı biriktirene kadar da yine kira ödüyosunuz..bi de mecburiyet olmayınca o peşinatı biriktirmek de zor oluyo..yine bi kaç sene beklemek gerekiyo.aynı hesaba geliyo yani..ben herşeyi araştırdım..elinizde büyük bi toplu para yoksa bu sistem gerçekten çok güzel..memnun kaldığım için anlatıyım istedim..bu arada en karlısı da vade ortası teslimatlı sistem.yani çekilişlere katılıyorsunuz. çekilişlerde çıkmazsa en geç ödemenizin yarısında evi alıyorsunuz.diğer yarısını da artış olmadan ödemeye devam ediyorsunuz.biz buna girdik.aralıkda çekilişimzi var.onda çıkmazsa bi sonraki çekilişte kesin alıyoruz inşallah..
Kızlar geçen yazmıştım eminevimle ilgili bizim müdürün kiracısı bu ay evini aldı bir diğer çalışanımızın kuzeni de kuraya girmiş ikici çıkmış ona yarn gidip konuşacaz bizde inş. girmeyi düşünüyoruz bu sisteme bizim için dua edin olur mu inş. kurada çok beklemeden çıkar
ben de eminevimdeyim.bi yıldır ödüyorum..düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar.hem faize bulaşmıyosunuz. hem ödeme kolaylıkları çok var.mesela zorlanınca istediğiniz kadar dondurabiliyosunuz ödemeyi.malum, kredi çekseniz donduramazsınız,sıkıntıya girilebiliyo..bi de bunda süreyi, taksitleri kendiniz ayarlıyosunuz ve türkiyenin istediğiniz yerinden alıyosunuz evinizi.bu açıdan da kooperatiflerden çok daha güzel.özellikle benimki gibi asla para birikteremeyen bi kocanız varsa süper bi sistem..adamı aşırı zorlanmadan borca sokmuş oluyosunuz.hem de faize bulaşmıyosunuz..evi alana kadar da kira yardımı filan var..ben 120 bin liralık ev için anlaştım mesela.bana sadece 127 binliraya mal olacak.ama bankadan çeksem 40-50 bin faiz ödeyecektim..ha bunda da evi alana kadar kira ödüyosun diyebilirsiniz ama zaten elinde hiç para olmadan bankadan da kredi çekilmiyo..bi peşinat gerekiyo.o peşinatı biriktirene kadar da yine kira ödüyosunuz..bi de mecburiyet olmayınca o peşinatı biriktirmek de zor oluyo..yine bi kaç sene beklemek gerekiyo.aynı hesaba geliyo yani..ben herşeyi araştırdım..elinizde büyük bi toplu para yoksa bu sistem gerçekten çok güzel..memnun kaldığım için anlatıyım istedim..bu arada en karlısı da vade ortası teslimatlı sistem.yani çekilişlere katılıyorsunuz. çekilişlerde çıkmazsa en geç ödemenizin yarısında evi alıyorsunuz.diğer yarısını da artış olmadan ödemeye devam ediyorsunuz.biz buna girdik.aralıkda çekilişimzi var.onda çıkmazsa bi sonraki çekilişte kesin alıyoruz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?