2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım ,nasılsın presesler nasıl? iki cocuk zaten zor üstüne birde böyle hastlık fln kıyamam sana ya

Yaklaşık bir saatir uzun zamandır uzak kaldığım, okuyamdığım topiği okuyayım dedim, ama perişan oldum, meğer neler olmuş topiğimizde ben diyorumkesin bizim topiğin güzel annelerine ve bebişlerine nazar değdi, lütfen herkesi felah,nas ve ihlas sürelerini okumaya davet ediyorum...

İsolde canım benim ne yalan söyleyeyim ben eşinin pişman olup düzeleceğini sanmıştım, çünkü benim arkadaşımın başından da aynı olay geçmişti ve eşi bir anlık gaflete daldığını çok pişman olduğunu söylemişti, arkadaşımda ona bir sanş vermişti, bu olay olalı 6 sene oldu ve arkadaşım geçen diyor ki, daha yeni yeni evimin kadını olduğumu anlıyorum,aldatmadan önce hiç böyle değer görmemiştim diyor... bu yüzden sen eşim köpekler gibi pişman deyince bnede onun bir anlık gafletidir, gerçekten pişman olmuştur demiştim, hatta hatırlıyorsan sana mesajlaşmalarımızda sakın bunu sürekli hatırlatıp yüzüne vurma demiştim.... ama yanılmışım Rabbim yardımcın olsun, İnşaAllah hakkında hayırlı olanı nasip eder... sürekli aklımda ve duamdasın,

Kelebek canım senin oğluşunda bronsit olmuş, daha çok küçük yavrum ya,onun öksürmeleri nasılda içini acıtıyordur, inşaAllah hastaneye yatmaya gerek kalmaz, duam seninle...

Ve bir çok arkadaşımızında bebişleriidrar yolu enfeksiyornu olmuş, inşaAllah çabuk atlatırlar, Rabbim şifa versin,

Azeri canım ya sende gülnihalin işlemleri için çok uğraşmısın, ama çok şükür ki almışsın

Arkadaşlar ya burayı sürekli takip edemiyorum, şu an taşınma arefesindeyiz ve yavaş yavaş eşyalarımı toparlıyorum.... ama şunu unutmayın hepiniz benim için özelsiniz, Hepinizi çoook seviyorum

gözünüz aydın cnm :)

bnmkiler niye büyümedi ya sadece dolgunlaştı aynı beden giyiyorum ( hep azcık büyük olsun istemişimdir :))

güle güle çürütmeden düşürün dişinizi pınarcım hayırlı olsun.

pinarımm döndünmü tatilden..iyi gezdin haa..hayırlı olsun Atlasın dişi..
oldu kız bir kaç gün ammaan valla ne zaman geldimi de unuttum
gezdim valla çok güzel fotolarımız vardı ekleyemedim bi türlü neysee

teşekkürler teyseleri :) darısı başınıza inş.

eşim mama alacak real den malum hipp heryerde yok hipppre varmış o pre ne demek oluyo biliyormusunuz?

Kızlar geçen yazmıştım eminevimle ilgili bizim müdürün kiracısı bu ay evini aldı bir diğer çalışanımızın kuzeni de kuraya girmiş ikici çıkmış ona yarn gidip konuşacaz bizde inş. girmeyi düşünüyoruz bu sisteme bizim için dua edin olur mu inş. kurada çok beklemeden çıkar

günaydın kızlar, nasılsınız? dün iftara misafirim vardı, sıcak bi yandan çocuk bi yandan hayatımın en zor misafirlerinden biriydi diyebilirim, bugün de var, ev darmadağın, yemek yapılcak, ne yapıcam bilmem..
bir de dün kalabalıkta kızım kucaktan kucağa dolaştı resmen haşatı çıktı yavrumun, öyle bi gözlerimin içine bakıyordu ki kurtar beni anne der gibi kollarıma atılıyordu ama ben sofra hazırlama-toplama telaşından kızımı alamadım, ay çok dramatik yazdım ama inanın öyleydi

bu arada selçuk çoook tatlı, gülnihal çok ballı, atlasın da dişi çıkmış hayırlı olsun, inci gibi dişleri olsun..

ayşe hüma da sinirlenince öyle bir çekiyor ki memeyi ucu uzuycak nerdeyse, e bunlar hem yerçekimine hem kızın çekimine nasıl dayansın

Ah canım kıyamam,ben misafir alınca kardeşimi çağırıyorum Gülnihale bakması için çocukla çok zor ya dediğin gibi haşat oluyor sonraa,evin dağınıklığını boşver yavaş yavaş yap yorma kendini canım

ayşe hüma da sinirlenince öyle bir çekiyor ki memeyi ucu uzuycak nerdeyse, e bunlar hem yerçekimine hem kızın çekimine nasıl dayansın

Dayanamadı zaten canım,uzadı bi meme aşağı doğru diğerini hiç emmediği için o kendini topladı eskisi gibi duruyor emzirme bitince o da toparlar mı sanmıyorum

Dayanamadı zaten canım,uzadı bi meme aşağı doğru diğerini hiç emmediği için o kendini topladı eskisi gibi duruyor emzirme bitince o da toparlar mı sanmıyorum

hadi bikaç senede toparladı diyelim geldi ikinci çocuk zamanı, herşey sil baştan, kadın olmak ne zor zenaat

eşim mama alacak real den malum hipp heryerde yok hipppre varmış o pre ne demek oluyo biliyormusunuz?

hipp pre de nişasta yok 1 de var daha uzun süre tokluk için kalorileri aynı gibi. yalnız hipp formül yenilemesi yapmıştı yeni formülü olandan alın.önceki formülde 4 ölçek koyduğuna yenide 3 ölçek koyuyorsun.

Azeri ya emin evimle ilgili sana sorular sormuştum, ama ogünkü forumun talihsizliğinden mesajlarda kaybolmuş, mesajımı görmedin sanırım... bizde düşünüyoruz, bana ayrıntılarını özelden anlatır mısın? bu arada inşaAllah Rabbim gönlünüze göre verir

Arkadaşlar bugün hiç bişi yapasım yoktu, bende pcdeki fotoları düzenledim, size iki resim aradki farkı bulun bakalım

Doğduğu gün, ilk bir saatimiz

İki gün önceki halimiz

Öncelikle oğluşuna kocaman bi maşallahEvet canım o gün mail geldi msj var diye ama sitede silinmişti okuyamadım,Yarın eşimle gidecez inş. şubeye dönünce sana ayrıntıları msj atarım canım

masiva oğluşun çok şeker sanki sana benziyo :26:

oğlun ne güzel gülmüş öyle
ömer etrafa gülücükler atarken fotograf makinesini gördüğü an dikkat kesilip incelemeye başlıo
o yüzden gülen fotomuz yok denecek kadar az
hatta böyle bi videosu var ben laf veriorum o da guğurdanıp kıkır kıkır gülüo bu arada makine çekimde yan tarafa koydum görmesin die
gülerken başını yana bi çevirdi ve anında ciddileşti o kadar komik ki

bu arada seni tanımıyorum ama sende çok başka bi şey var sanki iç huzuru bulmuş gibisin ya da bana öyle gelio
senin mesajlarında bi dinginlik var okurken başka bi his verio

maşallah masivacım oğluşun çok tatlı, eminevimden ev aldık iz aysele msj atmıştım ama silinmiş, fırsat bulursam ikinize de tekrar yazarım inş bugün biraz yoğunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…