2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar, böyle anlattım anlattım, yanlış anlaşılmasın sakın..gerçekten girip memnun olduğum için yazdım..etrafımda da alan arkadaşlarım oldu..ondan yani..

ben mesajı yazarken saliha anlaqtmış zaten, gidin bi görüşün bence anlatmakla olmuyor, aklınıza yatarsa başlarsınız. Rabbim herkese kendi evini nasib etsin inş.

abi şu yorumu 2 saattir okumaya ve çözmeye çalışıyorm Nurun yorumuyla enistenin ne alaka diyorm..hem enistenin yorumuna gülüyosun ama Nurdan alıntı yapıyosun..meğer o enişteymiş hay anasını bn onu anştayn diye okuyorm..hayır oruçta değilimki..

hiii yavrummmm hahaha kız yazıkkkk..ekşittin kızımı..neyse onada alışsın..valla babası dibinde çok az bıraktı emsin diye ağzına tuttu öyle bi sevdiki kendi eliyle babanın elinden aldı emdi valla..

[kkelebekkcanım biz de ev almayı düşünüyoruz ama ya bankadan kredi çekeceğiz
ya kooperatife gireceğiz ya da bazı bankalar alıo sana satıo ya o şekilde yapacagız
ama senin bahsettiğin çok daha farklı sanırım nasıl bir sistem
nerden araştırabilirim
bi de türkiyenin her yerinden demişsin
evin içine oturup muı ödüyorsunuz
Eminevim | Faizsiz Ev - Konut Almanın En Kolay Yolu | MERAK EDİLENLER - Merak Edilenler canım linkte biraz anlatmışlar istersen bak

Son düzenleme:

büyümeleri iyide bu sefer bizde doğal göğüs kaldırma yöntemlerine bakmamız gerekiyo

Kızlar bu arada dün ilkez limonata yapayım dedim tarifr baktım netten yaptım dolaba koydum iftarda eşim oh buz gibi limonata dedi bardağı dikti suratını aynı Gülnihal limon ağzına değdiğinde nasıl ekşidiyse öyle ekşidi tadına baktım acı olmuş nede hata yaptım acebaaa :44:

ben yazlılı veya görsel bazında bu şirket hakkında ciddi bir toplu dava duymadığım için bu şirketi ciddiye alıyorum.ama daha önce yaptığım karşılaştırmalarda kredi almakla, emineviden kurada 1. çıkıp aynı paraya ev almak arasında ödeme farkı olmadığını görmüştüm. diyorlarki faize bulaşmıyorsunuz aslında düzenli öderseniz vede banka faiz kelimesini kullanmasa zaten bulaşmıyorsunuz,çünkü bu tür satışlarda ödenen farka faiz denmez ama taksitlerinizi ödeyemezseniz banka sizi yakar ve faize bulaştırır.yani diyeceğim eminevim size ev vermez, sadece verdiğiniz parayı size geri verir,ve diyelim 60 kişilik bir çekilişli sistemde her kişi ayda 1 milyar öder ve 1. ay 60 milyarı alan bu fiyata daire bulur eminevim ipotek karşılığı parayı verir sizde kalan 59 ay bu daireye kira ödersiniz.

diye yorum yazmış birisi.
şirketin kendini anlatmasından çok
şirketle ev alan kişilerin anlatmasını yeğlerim
memnun olup olmadıklarını

bi de

benim merak ettiğim şey şu ben bu teminatı verdim üç yıl içinde de bana ev filan çıkmadı yapılan kuralarda ve ben teminatla birlikte ödemeye başladığım taksitleri de ozmana kadar ödedim daha sonrada kusura bakmayın şirketimiz battı sizin parada bu vesileyle yandı denirse ben başımı hangi kayaya vuracam hadi şirkez batmaz deniyor ya kurucuları sonuçta insan evladıyız alıp bütün parayı kaçarlarsa ne olacak.

Aklima baska bir sey geldi simdi hani 6000. sayfaya gelindiginde kizlardan ikisi yasasin 6000 olmusuz yazmisti ya,sen yazana kadar ben de bebeleri 6 kilo olmus onlara seviniyorlar zannetmistim:))))
Aslinda dereceyle okuldan mezun olmuslugum var ama boyle zeki taraflarim da vardir:)

Hiiiii kızlar alemsiniz ya çok güldüm ikinize de

cnm bi yerde okumuştum. eminevime ev için değilde para almak için girin diyodu.mesela sen 150 tl lik ev alıcam diyeceksinya oradakiler, ev değilde 150, tl para almak istiyoruz diyip para alıyosun. bu şkilde olunca sana evi daha kısa vadede veriyolarmış.ne kadar doğru bilmiyorum ama bi o şekildede hesaplama tablosu çıkarttırın...birde bişey rica etsem evinevmde bi kampanya varmış. tavsiye etme şeklinde.. eşimin ismini versem oraya gittiğinizde bize şu kişi tavsiye etti dermisiniz. hediye varmışta :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…