- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.781
Azeri ya emin evimle ilgili sana sorular sormuştum, ama ogünkü forumun talihsizliğinden mesajlarda kaybolmuş, mesajımı görmedin sanırım... bizde düşünüyoruz, bana ayrıntılarını özelden anlatır mısın? bu arada inşaAllah Rabbim gönlünüze göre verir
ben de eminevimdeyim.bi yıldır ödüyorum..düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar.hem faize bulaşmıyosunuz. hem ödeme kolaylıkları çok var.mesela zorlanınca istediğiniz kadar dondurabiliyosunuz ödemeyi.malum, kredi çekseniz donduramazsınız,sıkıntıya girilebiliyo..bi de bunda süreyi, taksitleri kendiniz ayarlıyosunuz ve türkiyenin istediğiniz yerinden alıyosunuz evinizi.bu açıdan da kooperatiflerden çok daha güzel.özellikle benimki gibi asla para birikteremeyen bi kocanız varsa süper bi sistem..adamı aşırı zorlanmadan borca sokmuş oluyosunuz.hem de faize bulaşmıyosunuz..evi alana kadar da kira yardımı filan var..ben 120 bin liralık ev için anlaştım mesela.bana sadece 127 binliraya mal olacak.ama bankadan çeksem 40-50 bin faiz ödeyecektim..ha bunda da evi alana kadar kira ödüyosun diyebilirsiniz ama zaten elinde hiç para olmadan bankadan da kredi çekilmiyo..bi peşinat gerekiyo.o peşinatı biriktirene kadar da yine kira ödüyosunuz..bi de mecburiyet olmayınca o peşinatı biriktirmek de zor oluyo..yine bi kaç sene beklemek gerekiyo.aynı hesaba geliyo yani..ben herşeyi araştırdım..elinizde büyük bi toplu para yoksa bu sistem gerçekten çok güzel..memnun kaldığım için anlatıyım istedim..bu arada en karlısı da vade ortası teslimatlı sistem.yani çekilişlere katılıyorsunuz. çekilişlerde çıkmazsa en geç ödemenizin yarısında evi alıyorsunuz.diğer yarısını da artış olmadan ödemeye devam ediyorsunuz.biz buna girdik.aralıkda çekilişimzi var.onda çıkmazsa bi sonraki çekilişte kesin alıyoruz inşallah..
Canım yazdığın için çok teşekkür ederim,bizim birikim arkadaş kazığı sayesinde uçtuuufaizsiz hemde oda daha da cazip kıldı benim için inş. hakkımızda hayırlısı olur
Azeri ya emin evimle ilgili sana sorular sormuştum, ama ogünkü forumun talihsizliğinden mesajlarda kaybolmuş, mesajımı görmedin sanırım... bizde düşünüyoruz, bana ayrıntılarını özelden anlatır mısın? bu arada inşaAllah Rabbim gönlünüze göre verir
ben de eminevimdeyim.bi yıldır ödüyorum..düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar.hem faize bulaşmıyosunuz. hem ödeme kolaylıkları çok var.mesela zorlanınca istediğiniz kadar dondurabiliyosunuz ödemeyi.malum, kredi çekseniz donduramazsınız,sıkıntıya girilebiliyo..bi de bunda süreyi, taksitleri kendiniz ayarlıyosunuz ve türkiyenin istediğiniz yerinden alıyosunuz evinizi.bu açıdan da kooperatiflerden çok daha güzel.özellikle benimki gibi asla para birikteremeyen bi kocanız varsa süper bi sistem..adamı aşırı zorlanmadan borca sokmuş oluyosunuz.hem de faize bulaşmıyosunuz..evi alana kadar da kira yardımı filan var..ben 120 bin liralık ev için anlaştım mesela.bana sadece 127 binliraya mal olacak.ama bankadan çeksem 40-50 bin faiz ödeyecektim..ha bunda da evi alana kadar kira ödüyosun diyebilirsiniz ama zaten elinde hiç para olmadan bankadan da kredi çekilmiyo..bi peşinat gerekiyo.o peşinatı biriktirene kadar da yine kira ödüyosunuz..bi de mecburiyet olmayınca o peşinatı biriktirmek de zor oluyo..yine bi kaç sene beklemek gerekiyo.aynı hesaba geliyo yani..ben herşeyi araştırdım..elinizde büyük bi toplu para yoksa bu sistem gerçekten çok güzel..memnun kaldığım için anlatıyım istedim..bu arada en karlısı da vade ortası teslimatlı sistem.yani çekilişlere katılıyorsunuz. çekilişlerde çıkmazsa en geç ödemenizin yarısında evi alıyorsunuz.diğer yarısını da artış olmadan ödemeye devam ediyorsunuz.biz buna girdik.aralıkda çekilişimzi var.onda çıkmazsa bi sonraki çekilişte kesin alıyoruz inşallah..
canım biz de ev almayı düşünüyoruz ama ya bankadan kredi çekeceğiz
ya kooperatife gireceğiz ya da bazı bankalar alıo sana satıo ya o şekilde yapacagız
ama senin bahsettiğin çok daha farklı sanırım nasıl bir sistem
nerden araştırabilirim
bi de türkiyenin her yerinden demişsin
evin içine oturup muı ödüyorsunuz
Gecenin 3 bucugu yatakta cepten gunu okuyorken enistenin yorumu ile tam anlamiyla gulme krizine girdim.esim ve cocuk uyanmasin diye oyle bir kasmisim ki kendimi gulerken yatak sallaniyordu.deprem oluyor zannedecekler diye kendimi lavaboya attim guldum guldum geldim.anca sakinlestim:)cok yasasin enisten:)bence de alya super isim kizim olsa veb de dusunurdum bu arada
Bernaaa ne yakışılı olmuş buu yerim onun hippi saçlarınııkarpuzu öyle yiyormu kuzum ya ben korkuyorum ya bişi vermeye anamda destek çıkmayınca 6. ayı bekliyoz akşam limonata yapayım dedim limonları sıkarken Gülnihal ağladı sıkışmış köşeye onu döndürmeye geldim elim ağzına geldi anında emmeye başladı sonrasındaki yüz şeklini görmenizi isterdim dili 10 dk dışarda kaldı salyaları aktı hihihihi
Az önce ana sayfada gezerken ''doğal göğüs büyütme yöntemleri'' diye bi başlık gördüm aklıma gelen ilk cvp çocuk doğurmakhayır bunlar tekrar nasıl küçülecekk ikisi de aynı boyutta olsa o kadar dert etmeyecem de sağ taraf iyice küçüldü eski haline geldi sol taraf fena
büyümeleri iyide bu sefer bizde doğal göğüs kaldırma yöntemlerine bakmamız gerekiyo
bişi sorcam bu eminevimde sizin istedinizmi yoksa onların verdii evdemi oturuyosunuz..yada semt
maşallah masivacım oğluşun çok tatlı, eminevimden ev aldık iz aysele msj atmıştım ama silinmiş, fırsat bulursam ikinize de tekrar yazarım inş bugün biraz yoğunum
cemile bn okurum yrn 1 yasin
abi şu yorumu 2 saattir okumaya ve çözmeye çalışıyorm Nurun yorumuyla enistenin ne alaka diyorm..hem enistenin yorumuna gülüyosun ama Nurdan alıntı yapıyosun..meğer o enişteymiş hay anasını bn onu anştayn diye okuyorm..hayır oruçta değilimki..
Aklima baska bir sey geldi simdi hani 6000. sayfaya gelindiginde kizlardan ikisi yasasin 6000 olmusuz yazmisti ya,sen yazana kadar ben de bebeleri 6 kilo olmus onlara seviniyorlar zannetmistim:))))
Aslinda dereceyle okuldan mezun olmuslugum var ama boyle zeki taraflarim da vardir:)
Kızlar geçen yazmıştım eminevimle ilgili bizim müdürün kiracısı bu ay evini aldı bir diğer çalışanımızın kuzeni de kuraya girmiş ikici çıkmış ona yarn gidip konuşacaz bizde inş. girmeyi düşünüyoruz bu sisteme bizim için dua edin olur mu inş. kurada çok beklemeden çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?