2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Deriz kuzum size bi faydası varsa neden demeyelim bide sizde mi girdiniz o sisteme

hiç güleceğim yoktu koparttın beni yorumunla allah da seni güldürsün e mi favorilerim: enişte = anşytaynn (hayır oruç da değilim ki ) ya dur ya mesajının tamamı çok hoş,

kızlar dün koca bi borcam etimek tatlısı yaptım
olay olmuş
hepsini yedik iki dilim kaldı
aklım orda yemeyim kocam akşam yesin adam oruç diyorum
bi yandan da sen de emzikli kadınsın git ye diyorum

çok basit bi tatlı deneyin
etimeği şerbetle ıslatıyorsunuz üstüne vanilyalı puding üstüne de krem şanti ııımmm mamamia

Mmmmmmmm çok severim çok sık yaparım ama ben arasına puding değilde yalancı tavuk göğsü yapıyorum canım akşama yapsammı acabaaaa

kızlar bu eminevim muhabbetni özelden yapalım istersenz, ilgilenmeyenler için boşa kalabalık yapmasın..

isolde hala yok (

kızlar yaaa gökalp çok huysuz artık takatim kalmadı ((( ille kucak ille kucak.. uyku süresi de azaldı, uyusun die gözüne bakar oldum sıcakta da kucakta olmuyor.. niye böyle oldu acaba diş çıkaracağı için olabilr mi?

yerim ben bu muşmula suratlıyı, maşallah

maşallah Eminecim oğluşuna, hepsi Berra nın abisi ablası oldu benimki bıdık kaldı :)

yavrum varya sn o puding yerine 1pak.süt 6 yemk kaş irmk 6 yem. kaş.şkr koy pişr onu dök efsane oluyo hem daha iyi pudingden..soğuyunca offff..ayyy yandım anam..üstüne krem şanti..bn yaptımmı akşama kalmıyo valla..tabi burda değil babamlarda fln..kocam onuda yemez..
yanlş alıntı oldu k_b_c sna yazdım kelebekk sen anla..:))

Son düzenleme:
Bahar yavrum hoşgeldin cnm..amma gezdiniz be pinarla yeter ulen bnde gezmek istiyom..
Gökalpin huzursuzluu sıcaktandır cnm..Selçukda fenalarda..

kızlar, az önce 1 aydır beklediğim kargo geldi ve artık tatile gidebiliriz :)

Eki Görüntüle 473521

gamze daha ne tatiline gitcen anam otur evinde azcık P
ya varyaaa bu kız çok tatlılaşmış gamzee..zaty güzeldide böyle bi toparlanmış suratı kilo almış sanki çok güzel olmuş anam..
bu arada bnde çok mrk ediyodum bu simidi Berra foto model olduda görebildim..1 tane mi getirttin..o zmnda sormuştum baya ucuzdu çünkü...

1 tane aldım canım, geleceğinden emin olsaydım birkaç tane alırdım, 10 liraya almış oldum

evet kuzum tarifte öyleydi AMA ömer kucagmdayken kaşıkla filan uğraşamdm dayadm pudingi

canım ben de bırakıyorum zaman zaman..kendilerini oyalamayı öğrenmeleri gerek.
döndüüü döndüüü sonunda Selçüküm yüzüstü döndü..
ayy aynı duyguları yaşıyoruz..zeynepimde 2gün önce döndü.. öğrendi ya artık sürekli dönüp duruyor..çok güzel bir duyguu...her sabah,her gece,her saniye şükrediyorum Rabbime annelikduygusunu verdiği için..ayy yine duygulandım bakk..
arkadaşlar tedavide olan arkadaşımız için 41 yasin okuyoruz sizde desteklerinizi bekliyoruz:)
canım ben de okuyayım..ama şöyle bir durum var.ben arapça kuran okumayı bilmiyorum.(keşke bilssem)ancak türkçe okuyabilirim.bi de kim için okuyacağız.
hayırlı uğurlu olsun canım..artık bol bol dişlenirsiniz atlas beytarafından
ahh ahh ne sen sor ne ben söyleyim..benim desol taraf küçüldü.sağtaraf nanay
canım limonun kabuğunu rendeleyerek yaptın heralde..eğer limonun kabuğundaki beyaz kısımları da rendelediysen o acılaştırmıştır..sadece sarı olan kısımı yüzeysel rende yapman gerek

favorimm..hem pratik,hem şerbetli hem de sütlü tatlı ihtiyacını karşılayanbi tatlı..bu arada ben de şekeri az yalancı tavuk göğsü yapıyorum üstüne.bir de öyle dene.o şekilde de çok lezzetli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…