- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.801
cnm bi yerde okumuştum. eminevime ev için değilde para almak için girin diyodu.mesela sen 150 tl lik ev alıcam diyeceksinya oradakiler, ev değilde 150, tl para almak istiyoruz diyip para alıyosun. bu şkilde olunca sana evi daha kısa vadede veriyolarmış.ne kadar doğru bilmiyorum ama bi o şekildede hesaplama tablosu çıkarttırın...birde bişey rica etsem evinevmde bi kampanya varmış. tavsiye etme şeklinde.. eşimin ismini versem oraya gittiğinizde bize şu kişi tavsiye etti dermisiniz. hediye varmışta :)))))
abi şu yorumu 2 saattir okumaya ve çözmeye çalışıyorm Nurun yorumuyla enistenin ne alaka diyorm..hem enistenin yorumuna gülüyosun ama Nurdan alıntı yapıyosun..meğer o enişteymiş hay anasını bn onu anştayn diye okuyorm..hayır oruçta değilimki..
kızlar dün koca bi borcam etimek tatlısı yaptım
olay olmuş
hepsini yedik iki dilim kaldı
aklım orda yemeyim kocam akşam yesin adam oruç diyorum
bi yandan da sen de emzikli kadınsın git ye diyorum
çok basit bi tatlı deneyin
etimeği şerbetle ıslatıyorsunuz üstüne vanilyalı puding üstüne de krem şanti ııımmm mamamia
kızlar bu eminevim muhabbetni özelden yapalım istersenz, ilgilenmeyenler için boşa kalabalık yapmasın..
isolde hala yok(
Azeri ya emin evimle ilgili sana sorular sormuştum, ama ogünkü forumun talihsizliğinden mesajlarda kaybolmuş, mesajımı görmedin sanırım... bizde düşünüyoruz, bana ayrıntılarını özelden anlatır mısın? bu arada inşaAllah Rabbim gönlünüze göre verir
ben de eminevimdeyim.bi yıldır ödüyorum..düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar.hem faize bulaşmıyosunuz. hem ödeme kolaylıkları çok var.mesela zorlanınca istediğiniz kadar dondurabiliyosunuz ödemeyi.malum, kredi çekseniz donduramazsınız,sıkıntıya girilebiliyo..bi de bunda süreyi, taksitleri kendiniz ayarlıyosunuz ve türkiyenin istediğiniz yerinden alıyosunuz evinizi.bu açıdan da kooperatiflerden çok daha güzel.özellikle benimki gibi asla para birikteremeyen bi kocanız varsa süper bi sistem..adamı aşırı zorlanmadan borca sokmuş oluyosunuz.hem de faize bulaşmıyosunuz..evi alana kadar da kira yardımı filan var..ben 120 bin liralık ev için anlaştım mesela.bana sadece 127 binliraya mal olacak.ama bankadan çeksem 40-50 bin faiz ödeyecektim..ha bunda da evi alana kadar kira ödüyosun diyebilirsiniz ama zaten elinde hiç para olmadan bankadan da kredi çekilmiyo..bi peşinat gerekiyo.o peşinatı biriktirene kadar da yine kira ödüyosunuz..bi de mecburiyet olmayınca o peşinatı biriktirmek de zor oluyo..yine bi kaç sene beklemek gerekiyo.aynı hesaba geliyo yani..ben herşeyi araştırdım..elinizde büyük bi toplu para yoksa bu sistem gerçekten çok güzel..memnun kaldığım için anlatıyım istedim..bu arada en karlısı da vade ortası teslimatlı sistem.yani çekilişlere katılıyorsunuz. çekilişlerde çıkmazsa en geç ödemenizin yarısında evi alıyorsunuz.diğer yarısını da artış olmadan ödemeye devam ediyorsunuz.biz buna girdik.aralıkda çekilişimzi var.onda çıkmazsa bi sonraki çekilişte kesin alıyoruz inşallah..
ya peki ben ist değilim yine girebiliyormuyum bu sisteme birde mesela ne kadar ödüyorsunuz yani en düşük taksit ne kadar onu merak ettim
abi şu yorumu 2 saattir okumaya ve çözmeye çalışıyorm Nurun yorumuyla enistenin ne alaka diyorm..hem enistenin yorumuna gülüyosun ama Nurdan alıntı yapıyosun..meğer o enişteymiş hay anasını bn onu anştayn diye okuyorm..hayır oruçta değilimki..
bende öyle okumuştum cnm
işte size Selçükümden seçmeler..
Karpuz yerken..
Eki Görüntüle 472985
Eki Görüntüle 472986
Eki Görüntüle 472987
Eki Görüntüle 472988
Teyzesinin kucağında..sanırım burda 2 aylık flndı..
Eki Görüntüle 472989
bunlarda bugün Dönmemizi belgeleyen resimler..
Eki Görüntüle 472990
Eki Görüntüle 472991
Azeri ya emin evimle ilgili sana sorular sormuştum, ama ogünkü forumun talihsizliğinden mesajlarda kaybolmuş, mesajımı görmedin sanırım... bizde düşünüyoruz, bana ayrıntılarını özelden anlatır mısın? bu arada inşaAllah Rabbim gönlünüze göre verir
Arkadaşlar bugün hiç bişi yapasım yoktu, bende pcdeki fotoları düzenledim, size iki resimaradki farkı bulun bakalım
Doğduğu gün, ilk bir saatimiz
Eki Görüntüle 473365
İki gün önceki halimiz
Eki Görüntüle 473366
Aklima baska bir sey geldi simdi hani 6000. sayfaya gelindiginde kizlardan ikisi yasasin 6000 olmusuz yazmisti ya,sen yazana kadar ben de bebeleri 6 kilo olmus onlara seviniyorlar zannetmistim:))))
Aslinda dereceyle okuldan mezun olmuslugum var ama boyle zeki taraflarim da vardir:)
((((((( yine yok yine yok ne oldu acaba ya
gamze daha ne tatiline gitcen anam otur evinde azcıkP
ya varyaaa bu kız çok tatlılaşmış gamzee..zaty güzeldide böyle bi toparlanmış suratı kilo almış sanki çok güzel olmuş anam..
bu arada bnde çok mrk ediyodum bu simidi Berra foto model olduda görebildim..1 tane mi getirttin..o zmnda sormuştum baya ucuzdu çünkü...
yavrum varya sn o puding yerine 1pak.süt 6 yemk kaş irmk 6 yem. kaş.şkr koy pişr onu dök efsane oluyo hem daha iyi pudingden..soğuyunca offff..ayyy yandım anam..üstüne krem şanti..bn yaptımmı akşama kalmıyo valla..tabi burda değil babamlarda fln..kocam onuda yemez..
yanlş alıntı oldu k_b_c sna yazdım kelebekk sen anla..:))
canım ben de bırakıyorum zaman zaman..kendilerini oyalamayı öğrenmeleri gerek.kızlar bişey soracam bebekleriniz kendi kendine oynuyor ya sizde her zmn eşlik ediyormusunuz biraz yalnız takılmasına izin veriyormuusnuz
ben arada oyuncaklarıyla baş başa bırakıyorum bazen güzelce oynuyor ama kendimi suçluyorum ilgisizm diye
ayy aynı duyguları yaşıyoruz..zeynepimde 2gün önce döndü..döndüüü döndüüü sonunda Selçüküm yüzüstü döndü..
canım ben de okuyayım..ama şöyle bir durum var.ben arapça kuran okumayı bilmiyorum.(keşke bilssem)ancak türkçe okuyabilirim.bi de kim için okuyacağız.arkadaşlar tedavide olan arkadaşımız için 41 yasin okuyoruz sizde desteklerinizi bekliyoruz:)
bir diş müjdesi de bizden
teyzeleri atlasın dişi çıktıııııı
son zamanlarda salyası aşırı akıyordu önü komple ıslanıyordu ve parmaklar sürekli ağızdaydı
bu gün sabah beri ağlamaları çığlığa dönüşüyo resmen biryeri acıyormuş gibi bağırıyordu akşam parmağımla bi yoklim dedim anaaam bide ne görim diişş
ben hep diyorum bu çocuk herşeyde acele ediyo diye
ahh ahh ne sen sor ne ben söyleyim..benim desol taraf küçüldü.sağtaraf nanayAz önce ana sayfada gezerken ''doğal göğüs büyütme yöntemleri'' diye bi başlık gördüm aklıma gelen ilk cvp çocuk doğurmakhayır bunlar tekrar nasıl küçülecekk ikisi de aynı boyutta olsa o kadar dert etmeyecem de sağ taraf iyice küçüldü eski haline geldi sol taraf fena
canım limonun kabuğunu rendeleyerek yaptın heralde..eğer limonun kabuğundaki beyaz kısımları da rendelediysen o acılaştırmıştır..sadece sarı olan kısımı yüzeysel rende yapman gerekKızlar bu arada dün ilkez limonata yapayım dedim tarifr baktım netten yaptım dolaba koydum iftarda eşim oh buz gibi limonata dedi bardağı dikti suratını aynı Gülnihal limon ağzına değdiğinde nasıl ekşidiyse öyle ekşidi tadına baktım acı olmuş nede hata yaptım acebaaa :44:
kızlar dün koca bi borcam etimek tatlısı yaptım
olay olmuş
hepsini yedik iki dilim kaldı
aklım orda yemeyim kocam akşam yesin adam oruç diyorum
bi yandan da sen de emzikli kadınsın git ye diyorum
çok basit bi tatlı deneyin
etimeği şerbetle ıslatıyorsunuz üstüne vanilyalı puding üstüne de krem şanti ııımmm mamamia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?