2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu şekilde bildiğiniz pratik lezzetli tatlı yemek tarifleri varsa paylaşın lütfen
bizim iftarlar çok sönük geçio

e
canım saol tüpbebek tedavisinde arkadaş için ilki tutmamış 2.denemedeler bizde destek olmak istedik canım türkçesini okusanda olur

Deriz kuzum size bi faydası varsa neden demeyelim bide sizde mi girdiniz o sisteme

sağolsın cnm evet biz 2 seneden beri eminevimdeyiz.aralıkta evimizi alıyoruz inş.
bu arada eşimin adı savaş yılmaz. teşekkürler :) ama dedğim gibi para olarak hesaplattırırn önce. ben bi yerde okumuştum bunu.parayı daha çabuk veriyolarmış. sizde çok fazla kira ödememiş olursunuz... insanlar hacca gitmek için bile bu sisteme girip para alıyolarmış

nası yani eminhaccım fln damı var:44:

nası yani eminhaccım fln damı var:44:

:)) yok canım hacca gitmek için gerekli parayı temin etmek için eminevime giriyosun ne kadar para gerekliyse bi süre sonra sana veriyolar. bi tanıdığımızda çocuğunun eğitim masrafları için girmişti bu sisteme bir nevi birikim gibi. çocuğu için her ay belirli miktar para yatırıyomuş buraya daha sonrs toplu olarak alacakmış parayı. bazısı düğün yapmak için filan giriyolarmış bu sisteme

merhaba kızlarrr

arkadaslar bebeklerınıze pudra kullanan var mı?
dilara ela da pişik yok ama havasızlıktan beyazımsı olmus bezın kenarının degdıgı yerler arkadasta pudra kullan dedı yazın ıyı oluyo diyo
bende sıze sormadan kullanmak ıstemedım :)

kızlar internetten hiç alışveriş yapmadım kredi kartı olmadan nasıl alışveriş yapabilirim yapabilir miyim

Sanal kart la yaparsın canım. Hesabını kullandığın bankanın internet sitesinden kendine bir sanal kart yaratabilir ve hesabındaki paradan kullanmak istediğin tutarı transfer ederek internet alışverişlerini güvenle yapabilirsin :)

arkadaşlar çıngırakları tutuyo ama kafasına filan vuruyo hem ses çıkaracak hem kolay tutacak hem de yumuşak dokulu bi oyuncak var mı bildiğiniz

biz bugün 4 aylık olduk teyzeleri.aşılarımızı da olduk.ailehekimliğindeki hemşire az kilo aldığı ve meme pek emmediği için ek gıdaya erken başlamamızı söyledi ama ben hiiiç oralı olmadım bide demir damlasına başlayalım dedi ferro sanol.ben düşünmüyorum başlamayı kullanananız var mı?

canım bende gecen aykı saglık ocagındakı kontrolde demır damlasına baslamadınız mı dedı bende hayır dedım dr sordugumda anne sutu verdıgın ıcın 5-6 aylık olunca verıcez dedi.

pudra kullanmana tavsiye etmem..alerji,astım gibi solunum yolları rahatsızlıklarına sebep olabaileceği gibi,pişik olma riskini de arttıyor diye söylüyor doktorlar..internette küçük bir araştırma yaparsan tavsiye edilmediğini anlarsın canım...bezini daha sık değiştirebilirsin.bu sayede altı daha kuru oldugundan beyazlıklarda azalacaktır.bir de yıkarken durulama suyuna buğday nişastası koyan arkadaşlar vardı.bu duurm da pudra vazifesi yapabilir belki..

Geçmiş olsun tatlım. Bizde az kilo malıyoruz ek gıda mama falan sakın kullanma dedi saglık ocağı. Kendi doktorumuz zaten 6 yı bekleyelim diyor. Bize de Ferrum verdi 1-2 kez verdim ama kimse önermeyince demir damlasını 4. ayda, bende bıraktım. Ay başında kendi doktorumuzda kontrolümüz var,bakalım o ne der damla işin ?

kızlar internetten hiç alışveriş yapmadım kredi kartı olmadan nasıl alışveriş yapabilirim yapabilir miyim

kapıda ödeme imkanı var bazı sitelerde ve sanal kart oluşturabilirsin..nasıl olduunu bilmiyorm ama eşim yapmıştı yurtdışından bi alışverş sadece kullancaı miktar kdr para transfer etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…