- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.821
ecanım ben de bırakıyorum zaman zaman..kendilerini oyalamayı öğrenmeleri gerek.
ayy aynı duyguları yaşıyoruz..zeynepimde 2gün önce döndü..öğrendi ya artık sürekli dönüp duruyor..çok güzel bir duyguu...her sabah,her gece,her saniye şükrediyorum Rabbime annelikduygusunu verdiği için..ayy yine duygulandım bakk..
canım ben de okuyayım..ama şöyle bir durum var.ben arapça kuran okumayı bilmiyorum.(keşke bilssem)ancak türkçe okuyabilirim.bi de kim için okuyacağız.
hayırlı uğurlu olsun canım..artık bol bol dişlenirsiniz atlas beytarafından
ahh ahh ne sen sor ne ben söyleyim..benim desol taraf küçüldü.sağtaraf nanay
canım limonun kabuğunu rendeleyerek yaptın heralde..eğer limonun kabuğundaki beyaz kısımları da rendelediysen o acılaştırmıştır..sadece sarı olan kısımı yüzeysel rende yapman gerek
favorimm..hem pratik,hem şerbetli hem de sütlü tatlı ihtiyacını karşılayanbi tatlı..bu arada ben de şekeri az yalancı tavuk göğsü yapıyorum üstüne.bir de öyle dene.o şekilde de çok lezzetli oluyor.
Deriz kuzum size bi faydası varsa neden demeyelim bide sizde mi girdiniz o sisteme
ohhh Gökalp denizin tadını çıkarmış..çok tatlı olmuş maşallah büyümüş ..
sağolsın cnm evet biz 2 seneden beri eminevimdeyiz.aralıkta evimizi alıyoruz inş.
bu arada eşimin adı savaş yılmaz. teşekkürler :) ama dedğim gibi para olarak hesaplattırırn önce. ben bi yerde okumuştum bunu.parayı daha çabuk veriyolarmış. sizde çok fazla kira ödememiş olursunuz... insanlar hacca gitmek için bile bu sisteme girip para alıyolarmış
bayramdan sonra görüşüyorukkk bende selçükümü çok özledimmm..
günihali ve atllası da ..
ben yokken buluşma oldu mu yoksam
yok cnm buluşcaktık ama ayselin işi çıktı bnde dedm erteleyelm herkes gelsin bna bayramdan sonra
nası yani eminhaccım fln damı var:44:
kızlar internetten hiç alışveriş yapmadım kredi kartı olmadan nasıl alışveriş yapabilirim yapabilir miyim
biz bugün 4 aylık olduk teyzeleri.aşılarımızı da olduk.ailehekimliğindeki hemşire az kilo aldığı ve meme pek emmediği için ek gıdaya erken başlamamızı söyledi ama ben hiiiç oralı olmadımbide demir damlasına başlayalım dedi ferro sanol.ben düşünmüyorum başlamayı kullanananız var mı?
merhaba kızlarrr
arkadaslar bebeklerınıze pudra kullanan var mı?
dilara ela da pişik yok ama havasızlıktan beyazımsı olmus bezın kenarının degdıgı yerler arkadasta pudra kullan dedı yazın ıyı oluyo diyo
bende sıze sormadan kullanmak ıstemedım :)
biz bugün 4 aylık olduk teyzeleri.aşılarımızı da olduk.ailehekimliğindeki hemşire az kilo aldığı ve meme pek emmediği için ek gıdaya erken başlamamızı söyledi ama ben hiiiç oralı olmadımbide demir damlasına başlayalım dedi ferro sanol.ben düşünmüyorum başlamayı kullanananız var mı?
sende mi buluşcaz cnm?
kızlar internetten hiç alışveriş yapmadım kredi kartı olmadan nasıl alışveriş yapabilirim yapabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?