2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnada verdi ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kullanmamaya karar verdm belki arada verrm ama şuan vermiyorm..hatta vitaminide unuttum kaç gündür kullanmıyorm

ben keçi sütünden mayaladım bu hafta. aoçnin keçi sütünü aldım ama kocaman şişesi. topu topu bir fincan kadar yoğurt mayalanıyor, günlük süt olduğu için de tüketmek lazım hemen. geri kalan süte yazık oldu. kedilere içirdim. doktor formül mamadan mayalamamı söyledi daha iyi olur dedi.benim kızım bugüne kadar hiçbir mamayı içmedi. hero baby ve hipp denemedim ama.. yemeklerine koy, yoğurduda mamadan mayala denince yeni bi mama markası arayışına girdim. ne olucak sonuç bilemiyorum. büyük ihtimal yine yemiycek.

kızlar zeynep bu aralarayakbaş parmağını emip duruyor iki büklüm oluyor kuzumçok komik....bir de bir şey sorucak kızlar d vitamini veriyoruz ya hani.o bıngıldağın daha erken kapanmasına sebep oluyormuş sanırım..ve konrtol ediyorum bu aralar zeynep'in bıngıldağında hızlı gelişim var..doktoruyla konuşcam.bırakabilirm vitamini vermeyi..bu konuda fikri ya da tecrübesi olan var mı?

çok araştırdım bu konuyu ama içime sinen bi bilgiye ulaşamadım
tüm doktorlar bungıdağının küçük oldugu konusunda hem fikir
ama kimi devit3 vermeye devam et diyor kimi çok olur gün aşırı ver diyor kimi hiç verme diyor
kafam alllak bullak
internetten araştırdım devit3le bıngıldagının bi ilgisi yok
her ay baş çevresi takibi yapıldıgı müddetçe bıngoıldak kapansa bile sorun değil yazıyor.
her ay baş çevresi takibi yapılıo ama versem mi vermesem mi bilemiom

Öncelikle oğluşuna kocaman bi maşallahEvet canım o gün mail geldi msj var diye ama sitede silinmişti okuyamadım,Yarın eşimle gidecez inş. şubeye dönünce sana ayrıntıları msj atarım canım
canım çok tşk ederm, bu arada inş haberinide bekliyorum, inş çelişte ilk on içinegirersiniz :)

canım benim ya çok tşk ederim, geçmişte yaşadığım bir şey çok şey ve eşimle tanışmama vesile olan NLP Uzmanı hocamdan öğrendiklerim iç huzurumu, kendimle barışık olmamı sağladı çok şükür, eğer burada pozitif enerji verebiliyorsam çok mutlu olurum, bu arada evet oğlum aynı ben, bu yüzdende kucağımda onu gören kız zannediyor,hatta huyları bile benmiş, annem öyle diyor... ha bu arada bizde oğlumun gülen bir yada iki fotosunu yakalayabildik, hatta melikenin fotosunun altına bende senin gibi yazmıştım, oğlum makinayı görünce keşif yapat gibi ciddileşiyor diye

maşallah masivacım oğluşun çok tatlı, eminevimden ev aldık iz aysele msj atmıştım ama silinmiş, fırsat bulursam ikinize de tekrar yazarım inş bugün biraz yoğunum
canım çok tşk ederim, seninde bu konuda mesajını bekliyorum, bu gidişle bizde buradan alacaz gibi

yerim ben bu muşmula suratlıyı, maşallah

maşallah Eminecim oğluşuna, hepsi Berra nın abisi ablası oldu benimki bıdık kaldı :)
canım benim ya çok tşk ederim, senin bıdıkını yerim, sen şimdi öyle olduğuna bakma, inan yaşıtlarını geçiyorlar, arkadaşımın kardeşde erken doğmuştu, ve yaşıtlarına göre çok zayıf,çelimsiz, tabiri caizse kara kuru bişiydi, şimdi görsem 1.75 boyundaesmer güzeli bir afet, yaşıtlarını koydu geçti...

kızlar, az önce 1 aydır beklediğim kargo geldi ve artık tatile gidebiliriz :)

Eki Görüntüle 473521
çok tatlı, hiçte bıdık görünmüyor gamze, yanaklar filan tombiş,

Oğluşlarınız pek tatlı maşallah, Allah uzun ömürler versin sağlıkla...
tşk ederim amiiiin duan için

Kızlar Merhaba;Çok zor bır hafta geçirdim. kulağımda ki iltihap çok ilerledi ve alt ceneme vurdu alt cenem yana doğru kaymıştı resmen. hiç bir şekilde konuşamıyordum ,ve sert yemekler yıyemıyordum.her gün doktora gittim takip altındaydım eğer yuz sınırıne ulassaydı iltihap kısmı felç olabılırmısım o zamanda on gün hastanede yatarak tedavi görücektim cok uzuldum en çok da oğlum için üzüldüm, o napıcak dıye. Gamze ve Pınar hep arayıp sordular hiç yalnız bırakmadılar. Hatta pınarcım (elnora)hiç düşünmeden dolaptaki sütlerini bana getirdi çok duygulandım onun bu hareketine. iyi ki bu topiğe girmişim ve sizleri tanımışım

Kızlar birkaç gündür canım çok sıkkın oğlumda 2 aylıkken kordon kisti olduğunu farkettik bu ay özel bir hastanenin çocuk cerrahi bölümüne gittik fıtık da var sünnet derisi de yapışık hemen ameliyat dedi bize biz de dün cerrahpaşa ya gittik çocuk cerrahisine ordaki doktor fıtık yok dedi kordon kisti için de 2 yaşına kadar takip edililebilir dedi 2 ay sonra kontrole çağırdı.Bir de duydum ki çocuklar için anestezi uzmanları farklı oluyormuş özel hastanelerde de bulunmuyormuş.Bir fikri olan duyan var mı?Çok üzülüyorum çook..

çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsın
elnora ya da bu ince davranışından dolayı tebrk ederim

çok geçmiş olsun, nasıl ilerlemiş ya daha önce yazmıştın durumunu ama inan bu kadar ilerlemiş olması çok üzücü. insan önce yavrusunu düşünüyormuş değil mi... Allah pınardan razı olsun.. çok fedakarca bir davranış. artık sizin bebeler süt kardeşi o zaman.. inşallah tez zamanda iyileşirsin arkadaşım..

Son düzenleme:

canım benim ya bu kulak iltihabı benide mahvetmişti, ben birde kulaklık kullanıyorum, kulağımın ağrısından onuda takamamıştım, ve oğlumla ilgilenemedim, hep annem bakmıştı, tam ben iyileştim derken bu seferde oğlum yakalandı, hemde arka arkaya iki kere tekrarladı, yavrum nasıl ağlıyor, bağırıyordu, en son ağlarken yoruluyor uyuyor sonra tekrar ağrıdan ağlayarak uyanıyordu... çok zor kulak ağrısı, Rabbim tez zamanda şifa versin

arkadaşlar çıngırakları tutuyo ama kafasına filan vuruyo hem ses çıkaracak hem kolay tutacak hem de yumuşak dokulu bi oyuncak var mı bildiğiniz

dü dr gittik aylık kont. özellikle sordum burada yazılanlardan sonra demir damlasını yok vereceksin dedi bebekler 4.ve 6.aylarda kansızlık başlarmış onun için dedi.birde sacral dan bahsedilmişti burada dr a sacral dedim hıh böle baktı sonra gamzemi dedi allahım bu dr lar beni öldürecek

cnm ben bunu aldım kızıma çıngıraklı ama çok fazla sesi çıkmıyor azcık kibar çıngıraklardan

geçmiş olsun cnm zor günler geçirmişsin allah acil şifa versin cnm

benim anlamadığım iki hastanede nasıl farklı çıkıyor, özel hastanede ki fıtık olmadığı halde fıtık var diyerek minicik bebeği ameliyat mı yapacak, yada devlet hastanesindeki fıtığı olduğu halde fıtık yok diyerek sizi mi oyalıyor bu ne tutarsızlıktır anlamıyorum canım ya bu arada eğer imkanınız varsa ir hastaneye daha götürün, hangisinin dediğini söylerse o doğru diyor demektir, bu arada çok geçmiş olsun, ,inşaAllah önemli bişi çıkmaz...

canım tekrar çok geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten. Umarım en kısa sürede tamamen atlatırsın bu zor hastalık sürecini. Allaha şükür o kadar ilerlemedi rahatsızlıgın. oğlun için de üzülme sakın burda bir sürü annesi var laz uşağımın :)

canım geçmiş olsun. Fıtık olmamasına cok sevindim,hem fıtık hem kordon kisti,iyice üzmüşler sizi. bende duydugum kadarı ile kordon kisti takip edilebilir belli bir yaşa kadar. Cerrahpaşa iyi bir hastane ne bilim güvenirim ben oraya sanırım. Çocuk anestezi uzmanları hakkında hiç bir bilgim yok

çok geçmiş olsun canım ..çok şükür ki sinirlere ulaşmadan atlatmışsın.sen anlattın ben duygulandımm.Rabbim ne kadar güzel insanlar çıkardı karşımıza..burdaki arkadaşlık çok güzl.artniyet olmadan.herkes birbirine yardımcı.bilsin bilmesin paylaşımcı.bu yüzden senn aracılığında ben de herkese teşekkür etmek istiyorum..hepiniz iyi ki varsınız

evet aynen ben de kararsız kaldım..şimdi ablamla konuştum.yeğenimde de aynı durum olmuş.ben hatırlamıyorum..bıngıldağı erken kapanmaya başlamış.4,5 aylıkken ,d vit. bıraktırmış doktoru.sonra normal gelişimine devam etti dedi.

arkadaşlar notebook için soğutucu fan falan sabahtan beri araştırıyorum marka konusunda kararsız kaldım kullanan ve memnun olan varsa fyrdımcı olun lütfn pc kapanıyor sürekli çöktü çökecek

çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsın
elnora ya da bu ince davranışından dolayı tebrk ederim

teşekkür ederim canım 2 hafta oldu biraz daha iyi gibiyim . inş tamamen gecer

Teşekkür ederim canım. yani bilmiyorum nasıl bu kadar ilerledi bir anda feci bir kulak agrısı ile acıle gittim. evet anne olunca ınsan ilk evladını düşünüyor bana ne olursa olsunda ona bişe olmasın diyorsun. çocuk olunca ınsana bır kuvvet geliyor normal yerinden bilee kalkamıcak şekilde bır ağrı ama onun için ayakta duruyorsun. evet süt kardes oldular:)

ay yazık yavruma ben bıle nasıl ağladım günlerce uyuyamadım o mınıcık halıyle nasıl cekmış , Allah şifa versin hepimize

geçmiş olsun cnm zor günler geçirmişsin allah acil şifa versin cnm

Teşekkür ederim canım. Ben 39+5 te suyum gelerek doğuma gittim 7-8 saat belkıde daha fazla doğum sancısı çektim acılma yok dıye sezeryana almışlardı ay boyle bır ağrı olamaz hayatımda yasadığım en buyuk ağrı,sancı dedim. Şimdi bu kulak agrısını yasayınca anladım ki hiç bir zaman buyuk konuşmuyacaksın . Bu seferde Allahım emınım benden cok cok daha fazla ağrı yasayan ınsanlar vardır diyerek dua ettim

teşekkür ederim mervecim . evet biliyorum emınım zor bır durumda olsam hepiniz kosarak gelirsınız yardıma sağolun. aynı sekilde bende

çok üzüldüm canım inş bir an önce iyileşir. onlar daha çok küçük bişey olmasın onlara, biz yine cekiyoruz bi şekilde, anestezi uzmanları hakkında bı bılgım yok ama özel hastanelerdede olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…