- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.861
çok geçmiş olsun canım ..çok şükür ki sinirlere ulaşmadan atlatmışsın.sen anlattın ben duygulandımm.Rabbim ne kadar güzel insanlar çıkardı karşımıza..burdaki arkadaşlık çok güzl.artniyet olmadan.herkes birbirine yardımcı.bilsin bilmesin paylaşımcı.bu yüzden senn aracılığında ben de herkese teşekkür etmek istiyorum..hepiniz iyi ki varsınız
evet aynen ben de kararsız kaldım..şimdi ablamla konuştum.yeğenimde de aynı durum olmuş.ben hatırlamıyorum..bıngıldağı erken kapanmaya başlamış.4,5 aylıkken ,d vit. bıraktırmış doktoru.sonra normal gelişimine devam etti dedi.
arkadaşlar notebook için soğutucu fan falan sabahtan beri araştırıyorum marka konusunda kararsız kaldım kullanan ve memnun olan varsa fyrdımcı olun lütfn pc kapanıyor sürekli çöktü çökecek
Kızlar Merhaba;Çok zor bır hafta geçirdim. kulağımda ki iltihap çok ilerledi ve alt ceneme vurdu alt cenem yana doğru kaymıştı resmen. hiç bir şekilde konuşamıyordum ,ve sert yemekler yıyemıyordum.her gün doktora gittim takip altındaydım eğer yuz sınırıne ulassaydı iltihap kısmı felç olabılırmısım o zamanda on gün hastanede yatarak tedavi görücektim cok uzuldum en çok da oğlum için üzüldüm, o napıcak dıye. Gamze ve Pınar hep arayıp sordular hiç yalnız bırakmadılar. Hatta pınarcım (elnora)hiç düşünmeden dolaptaki sütlerini bana getirdi çok duygulandım onun bu hareketine. iyi ki bu topiğe girmişim ve sizleri tanımışım
Kızlar birkaç gündür canım çok sıkkın oğlumda 2 aylıkken kordon kisti olduğunu farkettik bu ay özel bir hastanenin çocuk cerrahi bölümüne gittik fıtık da var sünnet derisi de yapışık hemen ameliyat dedi bize biz de dün cerrahpaşa ya gittik çocuk cerrahisine ordaki doktor fıtık yok dedi kordon kisti için de 2 yaşına kadar takip edililebilir dedi 2 ay sonra kontrole çağırdı.Bir de duydum ki çocuklar için anestezi uzmanları farklı oluyormuş özel hastanelerde de bulunmuyormuş.Bir fikri olan duyan var mı?Çok üzülüyorum çook..
Kızlar Merhaba;Çok zor bır hafta geçirdim. kulağımda ki iltihap çok ilerledi ve alt ceneme vurdu alt cenem yana doğru kaymıştı resmen. hiç bir şekilde konuşamıyordum ,ve sert yemekler yıyemıyordum.her gün doktora gittim takip altındaydım eğer yuz sınırıne ulassaydı iltihap kısmı felç olabılırmısım o zamanda on gün hastanede yatarak tedavi görücektim cok uzuldum en çok da oğlum için üzüldüm, o napıcak dıye. Gamze ve Pınar hep arayıp sordular hiç yalnız bırakmadılar. Hatta pınarcım (elnora)hiç düşünmeden dolaptaki sütlerini bana getirdi çok duygulandım onun bu hareketine. iyi ki bu topiğe girmişim ve sizleri tanımışım
merhaba kızlarrr
arkadaslar bebeklerınıze pudra kullanan var mı?
dilara ela da pişik yok ama havasızlıktan beyazımsı olmus bezın kenarının degdıgı yerler arkadasta pudra kullan dedı yazın ıyı oluyo diyo
bende sıze sormadan kullanmak ıstemedım :)
biz bugün 4 aylık olduk teyzeleri.aşılarımızı da olduk.ailehekimliğindeki hemşire az kilo aldığı ve meme pek emmediği için ek gıdaya erken başlamamızı söyledi ama ben hiiiç oralı olmadımbide demir damlasına başlayalım dedi ferro sanol.ben düşünmüyorum başlamayı kullanananız var mı?
Kızlar birkaç gündür canım çok sıkkın oğlumda 2 aylıkken kordon kisti olduğunu farkettik bu ay özel bir hastanenin çocuk cerrahi bölümüne gittik fıtık da var sünnet derisi de yapışık hemen ameliyat dedi bize biz de dün cerrahpaşa ya gittik çocuk cerrahisine ordaki doktor fıtık yok dedi kordon kisti için de 2 yaşına kadar takip edililebilir dedi 2 ay sonra kontrole çağırdı.Bir de duydum ki çocuklar için anestezi uzmanları farklı oluyormuş özel hastanelerde de bulunmuyormuş.Bir fikri olan duyan var mı?Çok üzülüyorum çook..
Sağlık ocağından size verilen "FERRUM SANOL" kan damlalarını kullanmayın, bana verdiklerinin rengi bembeyazdı, aradım hemşireye sordum öyle olmaması gerek dedi, sonra ablama sordum (ablam aile hekimi) o da verme dedi, bir seri numarası verdi ama ben msjı yanlışlıkla sildim, sağlık bakanlığı o seri nolu kan damlalarını toplatıyorumuş, siz ne olur ne olmaz kullanmayın, eczaneden alın...
bndekinin rengi yeşil gbi brz..niye napıyomuşki onlar
Sağlık ocağından size verilen "FERRUM SANOL" kan damlalarını kullanmayın, bana verdiklerinin rengi bembeyazdı, aradım hemşireye sordum öyle olmaması gerek dedi, sonra ablama sordum (ablam aile hekimi) o da verme dedi, bir seri numarası verdi ama ben msjı yanlışlıkla sildim, sağlık bakanlığı o seri nolu kan damlalarını toplatıyorumuş, siz ne olur ne olmaz kullanmayın, eczaneden alın...
ben keçi sütünden mayaladım bu hafta. aoçnin keçi sütünü aldım ama kocaman şişesi. topu topu bir fincan kadar yoğurt mayalanıyor, günlük süt olduğu için de tüketmek lazım hemen. geri kalan süte yazık oldu. kedilere içirdim. doktor formül mamadan mayalamamı söyledi daha iyi olur dedi.benim kızım bugüne kadar hiçbir mamayı içmedi. hero baby ve hipp denemedim ama.. yemeklerine koy, yoğurduda mamadan mayala denince yeni bi mama markası arayışına girdim. ne olucak sonuç bilemiyorum. büyük ihtimal yine yemiycek.
Ama bu ne tatlılıktır böyleee:131: Gamze bu kız çoook güzel yaa maşallah
doktorummuzun tavsiyesiyle dün ilk defa elma suyu verdim gökalp e.. 2 çay kaşığı kadar aldı sonra diliyle ittirdi baya uğraştım sonra zorlamamaya karar verdim.. halbuki elmanın tadı da çok güzeldi neden beğenmedi anlamadım.. şimdi vermiyorum bikaç gün sonra tekrar denicem.
eşim de ben de keçi sütü ürünleri yiyemiyoruz cnm.aslında çok sağlıklı ama ikimizin de içi almıyor.canım niye ziyan ettin ki güzelim sütü, hemde aoç bulmuşsun ben tırım tırım arıyorum buralarda,aylardır bulamadım. İçseydin ya veya hepsini yoğurt yapıp sizde yeseydiniz. Bu arada sütü hangi yoğurt ile mayaladın ?
ben keçi sütünden mayaladım bu hafta. aoçnin keçi sütünü aldım ama kocaman şişesi. topu topu bir fincan kadar yoğurt mayalanıyor, günlük süt olduğu için de tüketmek lazım hemen. geri kalan süte yazık oldu. kedilere içirdim. doktor formül mamadan mayalamamı söyledi daha iyi olur dedi.benim kızım bugüne kadar hiçbir mamayı içmedi. hero baby ve hipp denemedim ama.. yemeklerine koy, yoğurduda mamadan mayala denince yeni bi mama markası arayışına girdim. ne olucak sonuç bilemiyorum. büyük ihtimal yine yemiycek.
canı Armin de aptamil i pek sevmedi bende hipp aldım onu daha çok sevdi.bu arada şurup bizde hiç bi işe yaramadı,iştahsızlık aynen devam.
eşim de ben de keçi sütü ürünleri yiyemiyoruz cnm.aslında çok sağlıklı ama ikimizin de içi almıyor.
yoğurdu ilk kez mayaladığım için inek yoğurduyla mayaladım. sonra elde ettiğim keçi yoğurdundan bi sonrakini mayalayarak giderek saf bir keçi yoğurdu elde etmeyi planlıyorum
Yok canim formul mama vermiyorum annensutukayısı ve armut bebeğin ishalini artırır fakat şeftali iyi.Bir de formül mama vermiyormusunuz? anne sütü almıyorsa çok güzel formül mamalar var piyasada..
Semracim cok gecmis olsun yaklasik uc aydir emmeme prooblemi yasiyiruz ben zorladim oglum kacti emmedigi icin sutum gitti bende gunduzleri uc saatte bir sagip bineronla iciriyorum. Gece kendi emiyor hava cok sicak yapis yapis olmak istemiyor sanirim. Sutun iyice gitmeden bol bil sagmani tavsiye ederim baska yolu yok maalesef. Bende sagarken bir bes dakika boyunca hic sit gelmiyor isRarla sagmaya Devam ediyorum sonra kanallar aciliyor ve sut gelmeye devam ediyor. İyi bir pompa al kendine. Ben philips aventin kullaniyorum memnunum.Hepinize cok teşekkür ederim canlarım.
Didem beni 3 gündür emmiyor ve az olan sütüm iyice azaldı. Meme soğutma işlemi bile fayda etmedi. Zaten gündüzleri emmiyordu ama gece bile emmesi sütümü etkiliyordu. Gündüz 150 ml kadar çıkıyordu, şimdi 24 saatte o kadar zor çıkıyor. Birde ben sütümü sagarken hiç süt inmiyoillaki emmesi lazım.. Fenalardayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?