2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktorummuzun tavsiyesiyle dün ilk defa elma suyu verdim gökalp e.. 2 çay kaşığı kadar aldı sonra diliyle ittirdi baya uğraştım sonra zorlamamaya karar verdim.. halbuki elmanın tadı da çok güzeldi neden beğenmedi anlamadım.. şimdi vermiyorum bikaç gün sonra tekrar denicem.

Teşekkür ederim canım.Burada ki herkes gercekten cok iyi çok şanslıyız. Eşim bazen şaşırıyor hiç ummazdım ınternetten bu kadar iyi arkadasların olacagına dıyor

arkadaşlar notebook için soğutucu fan falan sabahtan beri araştırıyorum marka konusunda kararsız kaldım kullanan ve memnun olan varsa fyrdımcı olun lütfn pc kapanıyor sürekli çöktü çökecek

hiç geciktirme al canım. Örnek ben Almadım hep erteledim 2 gün önce fan sistemi çöktü şimdide garantilerde bilmem nerelerde sürünüyor marka konusunda hiçbir fikrim yok. arastırmadım bile düşün yani

ayy cnm yaa hiç haberimiz olmadı çok üzüldüm yaa..Allah acil şifalar versin ya yapabilceimiz bişeyler olsa keşke..yakın olsam yardıma gelirdim sna..Pınarada teşekkürler ne kdr ince bi davranış..ama hepimz anneyiz ya anlıyorz brbrimizin halinden..tekrar çok geçmiş olsun

ayy yavrum yaa çok geçmiş olsun..ama bikaç dr.a daha götürün ya bi dr.a bağlı kalmayın boşu boşuna ameliyat olmasın yavrucak..

Canım benim çok geçmiş olsun ya neyse ki ilerlememiş Allah korusun canım çok dikkat et kendine belki uzağız ama bebişle ilgli sütle ilgili her zaman yanındayım bişey olursa uzak fln dinlemem gelirim

Oyy yerim ben bu yavru kartalııı büyümüş bu Bahar özledim valla
kızlar, az önce 1 aydır beklediğim kargo geldi ve artık tatile gidebiliriz :)

Eki Görüntüle 473521

Ama bu ne tatlılıktır böyleee:131: Gamze bu kız çoook güzel yaa maşallah

canım çok çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama bir yandan da daha çok ilerlememiş olmasına sevindim, Allah bir daha yaşatmasın inş...

canım pudranın pek önerilmediğini biliyorum...

4. ayınız hayırlı olsun canım, geçmş de olsun Armin'e, damlayı bize de verdiler ama doktora sormadan kullanmıcam.

tekrar geçmiş olsun canım

Sağlık ocağından size verilen "FERRUM SANOL" kan damlalarını kullanmayın, bana verdiklerinin rengi bembeyazdı, aradım hemşireye sordum öyle olmaması gerek dedi, sonra ablama sordum (ablam aile hekimi) o da verme dedi, bir seri numarası verdi ama ben msjı yanlışlıkla sildim, sağlık bakanlığı o seri nolu kan damlalarını toplatıyorumuş, siz ne olur ne olmaz kullanmayın, eczaneden alın...

bndekinin rengi yeşil gbi brz..niye napıyomuşki onlar

benim oğlumun kafası çok terliyor bide kafasını sallıyor bundan kansızlıktan oluyormuş.zaten kan değerleri düşüktü.iştahsız zaten bide.bugun kan damlasına başladık.eczaneden aldım.bir zararı varmı arkadaşlar.sankı damladan sonra biraz iştahı açıldı gibime geldi.

canım niye ziyan ettin ki güzelim sütü, hemde aoç bulmuşsun ben tırım tırım arıyorum buralarda,aylardır bulamadım . İçseydin ya veya hepsini yoğurt yapıp sizde yeseydiniz. Bu arada sütü hangi yoğurt ile mayaladın ?

sen benim canımsın...

Ama bu ne tatlılıktır böyleee:131: Gamze bu kız çoook güzel yaa maşallah

Gülnihal kadar olmasa eli yüzü düzgün kızımın :)

Bu arada yanaklara aldanmayın, anne karnından yanak olarak çıktı benim kızım :)))

gurmebebek diye bir site var ek gıda ile ilgili güze bilgiler var...

eşim de ben de keçi sütü ürünleri yiyemiyoruz cnm.aslında çok sağlıklı ama ikimizin de içi almıyor.
yoğurdu ilk kez mayaladığım için inek yoğurduyla mayaladım. sonra elde ettiğim keçi yoğurdundan bi sonrakini mayalayarak giderek saf bir keçi yoğurdu elde etmeyi planlıyorum

nalancım geçmiş olsun,neysekı daha fena olmamış.anne olunca hersey çok daha zor,ama neysekı pınar yetişmiş imdadına yavrunaç kalmamış

canı Armin de aptamil i pek sevmedi bende hipp aldım onu daha çok sevdi.bu arada şurup bizde hiç bi işe yaramadı,iştahsızlık aynen devam.

canım , hatırlayamadım sen nerede oturuyordun ?

kayısı ve armut bebeğin ishalini artırır fakat şeftali iyi.Bir de formül mama vermiyormusunuz? anne sütü almıyorsa çok güzel formül mamalar var piyasada..
Yok canim formul mama vermiyorum annensutu

Semracim cok gecmis olsun yaklasik uc aydir emmeme prooblemi yasiyiruz ben zorladim oglum kacti emmedigi icin sutum gitti bende gunduzleri uc saatte bir sagip bineronla iciriyorum. Gece kendi emiyor hava cok sicak yapis yapis olmak istemiyor sanirim. Sutun iyice gitmeden bol bil sagmani tavsiye ederim baska yolu yok maalesef. Bende sagarken bir bes dakika boyunca hic sit gelmiyor isRarla sagmaya Devam ediyorum sonra kanallar aciliyor ve sut gelmeye devam ediyor. İyi bir pompa al kendine. Ben philips aventin kullaniyorum memnunum.

Kizlar iyi aksamlar herkese bir haftadir yogun ugraslarim sonucu artik yarim porsiyon seftaliyi yemeye basladi oglum. Bu ay hic kilo almamisti emmedigi icin bir hafta sonra kilo kontrolumuz var umarim kilo almistir. Haftayada yogurta baslayacagiz hayirlisi umarim meyve gibi yogurttada bogusmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…