- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.881
kızlar zeynep bu aralarayakbaş parmağını emip duruyoriki büklüm oluyor kuzumçok komik....bir de bir şey sorucak kızlar d vitamini veriyoruz ya hani.o bıngıldağın daha erken kapanmasına sebep oluyormuş sanırım..ve konrtol ediyorum bu aralar zeynep'in bıngıldağında hızlı gelişim var..doktoruyla konuşcam.bırakabilirm vitamini vermeyi..bu konuda fikri ya da tecrübesi olan var mı?
Geçmiş olsun tatlım. Bizde az kilo malıyoruz ek gıda mama falan sakın kullanma dedi saglık ocağı. Kendi doktorumuz zaten 6 yı bekleyelim diyor. Bize de Ferrum verdi 1-2 kez verdim ama kimse önermeyince demir damlasını 4. ayda, bende bıraktım. Ay başında kendi doktorumuzda kontrolümüz var,bakalım o ne der damla işin ?
benim oğlumun kafası çok terliyor bide kafasını sallıyor bundan kansızlıktan oluyormuş.zaten kan değerleri düşüktü.iştahsız zaten bide.bugun kan damlasına başladık.eczaneden aldım.bir zararı varmı arkadaşlar.sankı damladan sonra biraz iştahı açıldı gibime geldi.
bıngıldağın 4. aydan itibaren kapanması normal.15. aya kadar uzaması da normal..gittikçe küçülmesi de normal:)
canım benm kızımında emerken başı çok terliyo ama buda kansızlık belirtisi olabilrmikii
Sağlık ocağından size verilen "FERRUM SANOL" kan damlalarını kullanmayın, bana verdiklerinin rengi bembeyazdı, aradım hemşireye sordum öyle olmaması gerek dedi, sonra ablama sordum (ablam aile hekimi) o da verme dedi, bir seri numarası verdi ama ben msjı yanlışlıkla sildim, sağlık bakanlığı o seri nolu kan damlalarını toplatıyorumuş, siz ne olur ne olmaz kullanmayın, eczaneden alın...
Sağlık ocağından size verilen "FERRUM SANOL" kan damlalarını kullanmayın, bana verdiklerinin rengi bembeyazdı, aradım hemşireye sordum öyle olmaması gerek dedi, sonra ablama sordum (ablam aile hekimi) o da verme dedi, bir seri numarası verdi ama ben msjı yanlışlıkla sildim, sağlık bakanlığı o seri nolu kan damlalarını toplatıyorumuş, siz ne olur ne olmaz kullanmayın, eczaneden alın...
Evet arkadaşlar aynı şey benim başıma da geldi.İlacı rastgele salladım,içinde tuhaf bir madde var.Sonra açtım içinden bir damla damlattım kağıda birazı yağ birazı kahverengi bir sıvı şeklindeydi,ki ben kahve olması gerektiğini biliyordum.Sağlık oağındaki hemşire arkadaşımdı aradım sakın verme dedi ve gidip oradaki demir ilaçlarına bakınca da birçoğunun öyle olduğunu gördük.Hemen tutanak tutuldu ve ilaçlar toplatıldı muhtemelen de imha edilecekmiş.Biz de eczaneden aldık ama hala içimde bir kurt var vermek istemiyorum.
Ayrıca bu damladan oğluma verince garibim tadından dolayı öyle tiksiniyor öyle bir titriyor ki anlatmam.Vermesek ya da başka bir çözümü var mı?Doktoruyla bu konuyu konuşan var mı?Bizim kontrol yarın ben de sorucam ama sizinkilerle de kıyaslamak istedim,inanın hiç veresim yok bu demir ilacını.
benimki normal kahverengi bi damla ya da bana normal geliyo inşallah bi sorun çıkarmaz içime kurt düştü şimdi, tadını hiç sorma zaten kızımda sevmiyo diye bi tadına bakıyım dedim akşama kadar midem bulandı resmen pas kokuyo pas tadı var bildiğiniz paslı demir
Evet arkadaşlar aynı şey benim başıma da geldi.İlacı rastgele salladım,içinde tuhaf bir madde var.Sonra açtım içinden bir damla damlattım kağıda birazı yağ birazı kahverengi bir sıvı şeklindeydi,ki ben kahve olması gerektiğini biliyordum.Sağlık oağındaki hemşire arkadaşımdı aradım sakın verme dedi ve gidip oradaki demir ilaçlarına bakınca da birçoğunun öyle olduğunu gördük.Hemen tutanak tutuldu ve ilaçlar toplatıldı muhtemelen de imha edilecekmiş.Biz de eczaneden aldık ama hala içimde bir kurt var vermek istemiyorum.
Ayrıca bu damladan oğluma verince garibim tadından dolayı öyle tiksiniyor öyle bir titriyor ki anlatmam.Vermesek ya da başka bir çözümü var mı?Doktoruyla bu konuyu konuşan var mı?Bizim kontrol yarın ben de sorucam ama sizinkilerle de kıyaslamak istedim,inanın hiç veresim yok bu demir ilacını.
benimki normal kahverengi bi damla ya da bana normal geliyo inşallah bi sorun çıkarmaz içime kurt düştü şimdi, tadını hiç sorma zaten kızımda sevmiyo diye bi tadına bakıyım dedim akşama kadar midem bulandı resmen pas kokuyo pas tadı var bildiğiniz paslı demir
seve seve,zevkle,gözüm gibi bakarım.Hic cekinme bir sonraki gidisinde bize gelsin GülnihalcikAaa canım biz neredeyse komşuyuzzzbuluşmaya gelmen farz oldu artıkınn bide çook teşekkür ederim heran kapını aşındıra biliriz çünkü tredavi dvm ediyorrr çok mu yüzsüzüm nee:78:burada yaşamamızın tek dezavantajı bu galiba hiç akraba yok
cok gecmis olsun bidaha gelmesinİnşallahGünaydın süper anneler ve daha süper bebişleri.
deryacim defne hastalandığı için verdi kiloyu canım. Geçen hafta ateş, kusma, ishal vardı. Maşallah enesin kilosu cok iyi. Defne 3 yasini bitiricek 15.200dü, suan 14.500.
Bizim bingildak bir buçuk aydir kapanma evresinde Dr 6aya kadar da kullanalım dedikızlar zeynep bu aralarayakbaş parmağını emip duruyoriki büklüm oluyor kuzumçok komik....bir de bir şey sorucak kızlar d vitamini veriyoruz ya hani.o bıngıldağın daha erken kapanmasına sebep oluyormuş sanırım..ve konrtol ediyorum bu aralar zeynep'in bıngıldağında hızlı gelişim var..doktoruyla konuşcam.bırakabilirm vitamini vermeyi..bu konuda fikri ya da tecrübesi olan var mı?
Kızlar bu ferdi sanıp iğrenç bisey Enes'ten biliyorum biz onu Atıp ferrum aldık Eyüp'e ben bir haftadır unuttum vermedim yarın vereyim feRrum pekmez gibi ama rengi boyası bulmasındcageçmiyorbenimki normal kahverengi bi damla ya da bana normal geliyo inşallah bi sorun çıkarmaz içime kurt düştü şimdi, tadını hiç sorma zaten kızımda sevmiyo diye bi tadına bakıyım dedim akşama kadar midem bulandı resmen pas kokuyo pas tadı var bildiğiniz paslı demir
cok gecmis olsun bidaha gelmesinİnşallahGünaydın süper anneler ve daha süper bebişleri.
deryacim defne hastalandığı için verdi kiloyu canım. Geçen hafta ateş, kusma, ishal vardı. Maşallah enesin kilosu cok iyi. Defne 3 yasini bitiricek 15.200dü, suan 14.500.
Bizim bingildak bir buçuk aydir kapanma evresinde Dr 6aya kadar da kullanalım dedikızlar zeynep bu aralarayakbaş parmağını emip duruyoriki büklüm oluyor kuzumçok komik....bir de bir şey sorucak kızlar d vitamini veriyoruz ya hani.o bıngıldağın daha erken kapanmasına sebep oluyormuş sanırım..ve konrtol ediyorum bu aralar zeynep'in bıngıldağında hızlı gelişim var..doktoruyla konuşcam.bırakabilirm vitamini vermeyi..bu konuda fikri ya da tecrübesi olan var mı?
Kızlar bu ferrosanol iğrenç bisey Enes'ten biliyorum biz onu Atıp ferrum aldık Eyüp'e ben bir haftadır unuttum vermedim yarın vereyim feRrum pekmez gibi ama rengi boyası bulmasındcageçmiyorbenimki normal kahverengi bi damla ya da bana normal geliyo inşallah bi sorun çıkarmaz içime kurt düştü şimdi, tadını hiç sorma zaten kızımda sevmiyo diye bi tadına bakıyım dedim akşama kadar midem bulandı resmen pas kokuyo pas tadı var bildiğiniz paslı demir
:)))ha bu arada k_b_c senin nickide kbb die hayal ediorum niyeyse
kbb sekreteri oldumdanmıdır nedirne demek kbc
kulak burun ciğermi diyip iğrenç bi espiriyle geceye damga vurmakdan da hiç çekinmiorum niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?