2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:)))
duygunun dmf sinden caldim nickimi:) benim esimin oglumun bas harfleri.adim kerime.
yeri gelmisken malum yerde nick belgesine beni de ekler misin Nurcum:)oraya yazmistim ben beceremedim

ekledim cnmmDD oraya çaktrmamak icin fehminin yerimi desekkiD ay inş nickim zeval görmez burda:26:D

Gamze, Mado da keçi şutu satılıyor , cam sise de. Belki biliyorsundur ama soyleyeyim dedim yine de. Günlük mü ama tam bilemiyorum. Hatırladığım kadarıyla gunluktu. Marketlerde de keçi yoğurtları var Alıp onlarla mayalayacagim ben de.
O Yanakli güzele de masallah bu arada. Ayrıca mei taicilerden oldum ben de unnado dan aldım, umarım oğlum da beğenir. Sıcaklarda kullanımı sıkıntı vermez insallah.

Gülnihal ve babası iftar duasında

İftar sonrası ana kız fena halde yayılmış durumdayız Koltuğa Gülnihal'in pozisyona bakar mısınız
:

Alttaki resimler neden aklendi anlamadımm :S onları seçmemiştim

Eklentiler

• $Görüntü0905.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $Görüntü0910.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

oda iyiymiş..o çocuun ilerde Albert eniştesi olsa bomba olurdu :))

Arkadaslar Fatma dan haber alan yok dimi?tlf nu yok mü kimsede?acaba kayınvalidesine mı bı şey oldu Allah korusun,ins bı şey olmamıştır iyice kıza yüklenirler valla

ne zaman sorsam yok diyorlar

bu arada migrosta organik rafında soğuk dolap içinde elta ada ürünleri var, hepsini tavsiye ederim, ben keçi yoğurdunu da ondan alacağım, mei tai yazın bir nebze daha iyi wrap beni benden alıyor

Elini yüzünü yerim ben onunnn hem bizim topiğin bebişleri neden bu ka güzel ilk bebişimiz çok güzel olunca hepsi ablaya benzediler de ondan :)))

çok şımardık bu yoruma, ağzımız kulaklarımızda :)

evt ya bnde anlamadım 2 saattr düşünüyorm ve kendimi salak gibi hissediorm..fehmi kim ulennn

ben anladım ama söylemem :)))

günümüzün en popüler meyda sitesi desek anlarmısınız :) başka site reklamı adı altında bir sürü ceza puanımız olduda kimse adını söyleyemiyor :))) benimde blog adresimi paylaştıkça cezalarım arttı, galiba üyelik iptaline çok yaklaştım :))

Hee o fehmii anladım şimdii aman canım sen yeni yazımı yazdım de biz girer okuruz üyrlik iptali fln olmasın bide alışveriş nasıl geçti yazını dört gözle bekliyorum

kutlu mutlu olsun, biz de dün dört aylık olduk

çok geçmiş olsun canım, ne zordur tahmin edebiliyorum Rabbim tekrarını göstermesin, pınarı da ince davranışından dolayı kutlamak lazım, ne güzel bi bağınız oldu artık..

çok geçmiş olsun bitanem, inş. cerrahpaşa haklıdır yoktur fıtık falan, bi dr.a daha götür için rahat etsin ama cerrahpaşa köklü bi hastane, genelde teşhisleri doğrudur, çok sayıda hasta gördüklerinden daha tecrübeli oluyorlar..

ayselcim ya gülnihal bi başka tatlı, bakışları falan çok hoşuma gidiyor, maşallah..

gamzecim berra yı kızıma benzettim sanki, benim kızımı da yanakları botoxlu bunun diyerek seviyorlar..

bu arada herkese güzel bi haftasonu diliyorum, yavrularınız uslu olsun, eşleriniz muhabbet dolsun inş..

Kızlar bugün doktora kan damlasını sordum da vermelisin mutlaka dedi ya en azından günde 3 damla, sağlık ocağının verdiği damladan ver dedi(

sağlık ocağının verdiği damlayı kontrol ettim de koyu sarı rengi, kokusu da öyle acaip gelmedi bana :S

Hee o fehmii anladım şimdii aman canım sen yeni yazımı yazdım de biz girer okuruz üyrlik iptali fln olmasın bide alışveriş nasıl geçti yazını dört gözle bekliyorum

bende şimdi yazıyı yazmaya niyetlenmiştim, ek gııdanın ilk haftası şeklinde :) yazıyı Berra iizn verirse yazacağım birazdan :)

gamzecim berra yı kızıma benzettim sanki, benim kızımı da yanakları botoxlu bunun diyerek seviyorlar..

poğaça yanak benimki :) bi ekle kızının fotosunu bakayım bende benzetecek miyim :) isolde ninkini çok benzetiyorum, birde geçenlerde bir foto vardı ama kimin bebişi o karmaşada dikkat edemedim, onu çok benzetmiştim

Arkadaslar Fatma dan haber alan yok dimi?tlf nu yok mü kimsede?acaba kayınvalidesine mı bı şey oldu Allah korusun,ins bı şey olmamıştır iyice kıza yüklenirler valla

sorma Elem bende fena meraklardayım kaç gündür, çok üzülüyorum her gün ses çıkmadıkça

Kızlar bugün doktora kan damlasını sordum da vermelisin mutlaka dedi ya en azından günde 3 damla, sağlık ocağının verdiği damladan ver dedi(

canım oranın verdiğinin aynısı eczaneden al, aynı sonuçta, sen verme oranın verdiğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…