- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.901
:)))
duygunun dmf sinden caldim nickimi:) benim esimin oglumun bas harfleri.adim kerime.
yeri gelmisken malum yerde nick belgesine beni de ekler misin Nurcum:)oraya yazmistim ben beceremedim
Gamze, Mado da keçi şutu satılıyor , cam sise de. Belki biliyorsundur ama soyleyeyim dedim yine de. Günlük mü ama tam bilemiyorum. Hatırladığım kadarıyla gunluktu. Marketlerde de keçi yoğurtları var Alıp onlarla mayalayacagim ben de.canım niye ziyan ettin ki güzelim sütü, hemde aoç bulmuşsun ben tırım tırım arıyorum buralarda,aylardır bulamadım. İçseydin ya veya hepsini yoğurt yapıp sizde yeseydiniz. Bu arada sütü hangi yoğurt ile mayaladın ?
sen benim canımsın...
Gülnihal kadar olmasa eli yüzü düzgün kızımın :)
Bu arada yanaklara aldanmayın, anne karnından yanak olarak çıktı benim kızım :)))
Gülnihal kadar olmasa eli yüzü düzgün kızımın :)
Bu arada yanaklara aldanmayın, anne karnından yanak olarak çıktı benim kızım :)))
ekledim cnmmDD oraya çaktrmamak icin fehminin yerimi desekki D ay inş nickim zeval görmez burda:26: D
Ne iş çeviriyonuz siz ya malum yer nire,fehmi kimmmm:111:
k_b_c bernysta
kbc cnm senin gece gece gülme krizine girip yaşadıklarınamı güleyim
yoksa Bernanın enişten kelimesini aynştayn olarak okumasınamı güleyim derken
aklıma ortaokuldayken bi arkadaşımın derste metni sesli okurken metinde geçen
Albert Einstein ismini albırt enişten diye okuması geldiDD gülmekten yarılmıştık
sınıfcakkızla dalga geciolardı albırt eniştenler nasıl die DD
Gülnihal ve babası iftar duasında
Eki Görüntüle 473972
İftar sonrası ana kız fena halde yayılmış durumdayız KoltuğaGülnihal'in pozisyona bakar mısınız
Eki Görüntüle 473971 :
Alttaki resimler neden aklendi anlamadımm :S onları seçmemiştim
canım benm kızımında emerken başı çok terliyo ama buda kansızlık belirtisi olabilrmikii
ya Ayselll şalak bu yaaaaa..ısırırım onu..varyaa dişlerim fena kaşınıyo
Gamze, Mado da keçi şutu satılıyor , cam sise de. Belki biliyorsundur ama soyleyeyim dedim yine de. Günlük mü ama tam bilemiyorum. Hatırladığım kadarıyla gunluktu. Marketlerde de keçi yoğurtları var Alıp onlarla mayalayacagim ben de.
O Yanakli güzele de masallah bu arada. Ayrıca mei taicilerden oldum ben deunnado dan aldım, umarım oğlum da beğenir. Sıcaklarda kullanımı sıkıntı vermez insallah.
Elini yüzünü yerim ben onunnnhem bizim topiğin bebişleri neden bu ka güzel ilk bebişimiz çok güzel olunca hepsi ablaya benzediler de ondan :)))
evt ya bnde anlamadım 2 saattr düşünüyorm ve kendimi salak gibi hissediorm..fehmi kim ulennn
ben anladım ama söylemem :)))
günümüzün en popüler meyda sitesi desek anlarmısınız :) başka site reklamı adı altında bir sürü ceza puanımız olduda kimse adını söyleyemiyor :))) benimde blog adresimi paylaştıkça cezalarım arttı, galiba üyelik iptaline çok yaklaştım :))
biz bugün 4 aylık olduk teyzeleri.aşılarımızı da olduk.ailehekimliğindeki hemşire az kilo aldığı ve meme pek emmediği için ek gıdaya erken başlamamızı söyledi ama ben hiiiç oralı olmadımbide demir damlasına başlayalım dedi ferro sanol.ben düşünmüyorum başlamayı kullanananız var mı?
Kızlar Merhaba;Çok zor bır hafta geçirdim. kulağımda ki iltihap çok ilerledi ve alt ceneme vurdu alt cenem yana doğru kaymıştı resmen. hiç bir şekilde konuşamıyordum ,ve sert yemekler yıyemıyordum.her gün doktora gittim takip altındaydım eğer yuz sınırıne ulassaydı iltihap kısmı felç olabılırmısım o zamanda on gün hastanede yatarak tedavi görücektim cok uzuldum en çok da oğlum için üzüldüm, o napıcak dıye. Gamze ve Pınar hep arayıp sordular hiç yalnız bırakmadılar. Hatta pınarcım (elnora)hiç düşünmeden dolaptaki sütlerini bana getirdi çok duygulandım onun bu hareketine. iyi ki bu topiğe girmişim ve sizleri tanımışım
Kızlar birkaç gündür canım çok sıkkın oğlumda 2 aylıkken kordon kisti olduğunu farkettik bu ay özel bir hastanenin çocuk cerrahi bölümüne gittik fıtık da var sünnet derisi de yapışık hemen ameliyat dedi bize biz de dün cerrahpaşa ya gittik çocuk cerrahisine ordaki doktor fıtık yok dedi kordon kisti için de 2 yaşına kadar takip edililebilir dedi 2 ay sonra kontrole çağırdı.Bir de duydum ki çocuklar için anestezi uzmanları farklı oluyormuş özel hastanelerde de bulunmuyormuş.Bir fikri olan duyan var mı?Çok üzülüyorum çook..
Hee o fehmii anladım şimdiiaman canım sen yeni yazımı yazdım de biz girer okuruz üyrlik iptali fln olmasın bide alışveriş nasıl geçti yazını dört gözle bekliyorum
gamzecim berra yı kızıma benzettim sanki, benim kızımı da yanakları botoxlu bunun diyerek seviyorlar..
Arkadaslar Fatma dan haber alan yok dimi?tlf nu yok mü kimsede?acaba kayınvalidesine mı bı şey oldu Allah korusun,ins bı şey olmamıştır iyice kıza yüklenirler valla
Kızlar bugün doktora kan damlasını sordum da vermelisin mutlaka dedi ya en azından günde 3 damla, sağlık ocağının verdiği damladan ver dedi(
Gülnihal ve babası iftar duasında
Eki Görüntüle 473972
İftar sonrası ana kız fena halde yayılmış durumdayız KoltuğaGülnihal'in pozisyona bakar mısınız
Eki Görüntüle 473971 :
Alttaki resimler neden aklendi anlamadımm :S onları seçmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?