2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim kızım bugün 5. ayını doldurmuşşş yerim ben onu, gülüşünü, duruşunu, bakışını, kokusunu, her şeyiini yerim annemmmmmmmm Ayrıca idrarı da temiz çıktı

canım oranın verdiğinin aynısı eczaneden al, aynı sonuçta, sen verme oranın verdiğini...

eczaneden de alırım da, sonuçta eczanedekilerde aynısı o seri nolulardan eczanelerde de satılıyor olabilir, eczaneden alıp beyaz çıkanlarda varmış zaten, benim hiç veresim yok açıkçası, midesini bulandırdıkçe diye çekiniyorum

isolde Fatma için bende cok endişeleniyorum:26:
hiç mi kimsede yok telefon numarası:26: ne oldu acaba, hergün açıyorum
forumu gözüm onu arıyor ama yok yok yok

Son düzenleme:
Kısa bır aranın ardından yıne sızlerleyım canlarım...
O malum aksam cok kotu seyler oldu kızlar ama oyle kotukı,kayınvalıde taburcu oldu ıyı bu arada...
O geceyı hatırlamak dahı ıstemedıgımden bısı yazmak ıstemıyorum,ertesı gun erkek kardeım annem,aysıma ve ben kayserıden uzaklasmanın ıyı bır fıkır oldugunu dusunup,bıraz kacmak ıstedık,tek bıldıgım ızmır-gumuldure gıttık,apar topar oldu ama benım ıcın cok ıyı oldu,ordayken aklımda hep sızler vardınız ama bosanmayı dahı becerememıs bırı olarak yuzunuze nasıl bakıcaktım,dha dogrusu buraya nasıl yazacaktım bılmıyorum ama dedımya anne kardes bı yere kadar yıne sız kalıyosunuz bana....
Oralar cook guzel cok,aysıma hıc zorluk cıkarmadı,gıttıgımızden haberı olan eşım donucemız gun yanımıza geldı,aysımanın onu gordugunde bı ıclı ıclı aglayısı vardıkı sormayın,sonrasında gulusmlerı eglenmelerı,bı baktım ıkısıde uyuyup kalmıs...aysımaya hayret ettım resmen babasını ozlemıstı...bızı bu hallere dusuren esıme ne desem ne soylesem bılemıyorum ama ona hakkımı helal etmıcem etmıcem...
Benı merak edıp mesaj atan can dostlarım,ıyıkı varsınız sızlerı cok sevıyorum,cok sevıyorum..
Allah hepınızden razı olsun

Canım hoş geldin ,çok merak ettik seni,eşin ve o konuyla ilglili birşey sorarak seni üzmek istemiyorum hakkında hayırlısı,Aysima nasıl?

Yerim ben onunnn güzelll yüzünü, balım benim sen ne güzelsin her zamanki gbi.

Kızlar benim kızım bugün 5. ayını doldurmuşşş yerim ben onu, gülüşünü, duruşunu, bakışını, kokusunu, her şeyiini yerim annemmmmmmmm Ayrıca idrarı da temiz çıktı

Hayırlı olsun canım yeni ayınız. maşallah idrar da temiz cıkmıs cok sevindimm

Canımm güzel arkadaşım tekrar hoşgeldin aramıza. Kayınvalidenin taburcu olmasına sevindim. Evden uzaklaşmakla en iyisini yaptın,bir süre de olsa kendi haline kaldın,kafanı dinledin. Apar topar farketmez, senin için iyi olması en güzeli. Boşanmayı becerememek demeyelim,boşanmak için çabalayıp engeller çıkması ve ertelenmesi diyelim biz bu duruma.
Aysima güzel yavrum özledi demek babasını, ne diyebilirsin ki canım, baba kızına düşkün,kızı da eksikliğini hissetmiş. Senin için o adam artık Aysima nın babası olmaktan ibaret sonuçta. Aralarına giremezsin ki kızının iyiliği için. Hakkını helal etmeyeceksin tabii ki de, helallik istemeye yüzü bile olmayacak öbür dünyada için ferah olsun senin. Sen Aysima için dimdik ayaktasın , öyle olmaya da devam edeceksin. Şuan boşanamamış olsanda tek paylaşımınız aynı ev,ev arkadaşlığı bir nevi. Öyle düşün, sen artık eş lik yapmıyorsun o adama.

hakkında hayrlısı olsun arkadaşım. bizim hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizdede Hayır gördüklerimizdede şer vardır.Rabbım hakkında haırlısı ne ise onu versin.her daim yardımcın olsun..

Canım hoş geldin ,çok merak ettik seni,eşin ve o konuyla ilglili birşey sorarak seni üzmek istemiyorum hakkında hayırlısı,Aysima nasıl?

aysımanın durumu genel olarak ıyı,kızım ılk defa denıze gırdı,annem ve erkek kardesımde bu vesıleyle ılk defa denız gorduler,aysımayı bgn az ıdrar yapma ve emme krızı yuzunden doktora goturdum,ıdrar kulturu ıstedı,3 gun sonra cıkıcakmıs sonuclar,ınsallah bı sıkıntı olmaz,bu arada doktorumuz aysımanın kılo alımın az oldugunu ek besınlere gecmemız gerektıgını soyledı,doktor tavsıyesıyle mılupanın gece tahıllı mamasını ve sutlu pırınclı mamasını aldık,sutlu pırınclıyı sevdı kızım ve seftalı puresı yaptım kızıma onda sıkıntı yasadık bıraz ama onada alıstıve delı gıbı su ıcıyo,hayret edıyorum

canım ya kaç gündür birbirimize sorup duruyoruz nerede bu kız diye, artık sendenin başınada bir iş gelmesinden korkmuştum ben

çok şükür iyisin, hiçde öyle beceremedim, nasıl yazıcam deme, herkes kendi yaşadığını bilir biz ise sadece konuşuruz, biz yaşayalım o yaşananları nasıl bir tavır alırız bilinmez...

şuan kayseridemisiniz ?

Fatmacım bizler senin sıkıntını gercekten cok yürekten paylaşıyoruz bunu sende biliosun,
ama bunu yaşayan birebir muhatap olan sensin, hani tabiri caizse ateş düştüğü yeri yakar,
biz senin anlattıklarını gözümüzde canlandırmaya çalışırken sen bunları yaşıyorsun,
o yüzden sen boşanmadıysanda mutlaka vardır bildigin ve mutlaka vardır bir çıkmaza girişin,
sen ne karar alırsan al biz seni destekleriz, cünkü sen ne şekilde mutluysan bizde mutlu oluruz,
tatile gitmenize cok sevindim, ben egede yaşamama ragmen daha benm kız göremedi denizi
ama Aysima bizden evvel gördü eşinle kızının arasına girmedigin içinde seni tebrik ederim cnm bnm,
seni inanılmaz merak ettik cnm şükürki iyisin:)

bu arada şükürki Alyam bugün döndü ve cok duygulandım,
göremedim o anını mutfakta tıkınıodum cünkü:125:
allam yaa bigün şu aşırı iştahımın başıma işler açıcagını biliodum
hemen günlüğüne yazıciğim bugünü
biliorum sizinkiler döneli cok oluo hatta bazılarınızınki nerdeyse
rövaşata atıcak ama bzmkisi sizinkilerden biraz daha küççük teyzeleri
22 mart dogumluyuz biz

gözün aydın canım, bundan sorasında dikkat et, koyduğun yerde bulamama ihtimalin çok artık, Berra 1 haftadır, gündüz yerde yatıyor yerde oynuyor , yatağını sadece gece uykusunda kullanıyoruz, bizim yataktanda düşme hikayesi olduğundan en güvenlisi yer

nur ,

blog daki yeni yazılarımın linkini f.c.b.k da paylaşırmısın rica etsem, burayı takip edemeyen arkadaşlar var bilgileri olsun

saol cnm:) evet artık daha dikkatli olmamız lazım dedigin gibi, inş bzmde böyle düşme hikayelerimiz olmaz sizede cok gecmiş olsun Gamzecim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…