- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.941
Eki Görüntüle 474247 Eki Görüntüle 474247
bi resim koydum ama inş. eklenmiştir. kızımın 2 aylık hali, benziyor mu gamzecim?
bu arada şükürki Alyam bugün döndüve cok duygulandım,
göremedim o anını mutfakta tıkınıodum cünkü:125:
allam yaa bigün şu aşırı iştahımın başıma işler açıcagını biliodum
hemen günlüğüne yazıciğim bugünü
biliorum sizinkiler döneli cok oluo hatta bazılarınızınki nerdeyse
rövaşata atıcak ama bzmkisi sizinkilerden biraz daha küççük teyzeleri
22 mart dogumluyuz biz
Eki Görüntüle 474247 Eki Görüntüle 474247
bi resim koydum ama inş. eklenmiştir. kızımın 2 aylık hali, benziyor mu gamzecim?
Kısa bır aranın ardından yıne sızlerleyım canlarım...
O malum aksam cok kotu seyler oldu kızlar ama oyle kotukı,kayınvalıde taburcu oldu ıyı bu arada...
O geceyı hatırlamak dahı ıstemedıgımden bısı yazmak ıstemıyorum,ertesı gun erkek kardeım annem,aysıma ve ben kayserıden uzaklasmanın ıyı bır fıkır oldugunu dusunup,bıraz kacmak ıstedık,tek bıldıgım ızmır-gumuldure gıttık,apar topar oldu ama benım ıcın cok ıyı oldu,ordayken aklımda hep sızler vardınız ama bosanmayı dahı becerememıs bırı olarak yuzunuze nasıl bakıcaktım,dha dogrusu buraya nasıl yazacaktım bılmıyorum ama dedımya anne kardes bı yere kadar yıne sız kalıyosunuz bana....
Oralar cook guzel cok,aysıma hıc zorluk cıkarmadı,gıttıgımızden haberı olan eşım donucemız gun yanımıza geldı,aysımanın onu gordugunde bı ıclı ıclı aglayısı vardıkı sormayın,sonrasında gulusmlerı eglenmelerı,bı baktım ıkısıde uyuyup kalmıs...aysımaya hayret ettım resmen babasını ozlemıstı...bızı bu hallere dusuren esıme ne desem ne soylesem bılemıyorum ama ona hakkımı helal etmıcem etmıcem...
Benı merak edıp mesaj atan can dostlarım,ıyıkı varsınız sızlerı cok sevıyorum,cok sevıyorum..
Allah hepınızden razı olsun
Maşallah canımayrıca biz neden hiç resmini göremiyoruz Lidya'nın
eczaneden de alırım da, sonuçta eczanedekilerde aynısı o seri nolulardan eczanelerde de satılıyor olabilir, eczaneden alıp beyaz çıkanlarda varmış zaten, benim hiç veresim yok açıkçası, midesini bulandırdıkçe diye çekiniyorum
hayırlı olsun canım..benim kızımda bugün 4. ayını doldurduuu
Kısa bır aranın ardından yıne sızlerleyım canlarım...
O malum aksam cok kotu seyler oldu kızlar ama oyle kotukı,kayınvalıde taburcu oldu ıyı bu arada...
O geceyı hatırlamak dahı ıstemedıgımden bısı yazmak ıstemıyorum,ertesı gun erkek kardeım annem,aysıma ve ben kayserıden uzaklasmanın ıyı bır fıkır oldugunu dusunup,bıraz kacmak ıstedık,tek bıldıgım ızmır-gumuldure gıttık,apar topar oldu ama benım ıcın cok ıyı oldu,ordayken aklımda hep sızler vardınız ama bosanmayı dahı becerememıs bırı olarak yuzunuze nasıl bakıcaktım,dha dogrusu buraya nasıl yazacaktım bılmıyorum ama dedımya anne kardes bı yere kadar yıne sız kalıyosunuz bana....
Oralar cook guzel cok,aysıma hıc zorluk cıkarmadı,gıttıgımızden haberı olan eşım donucemız gun yanımıza geldı,aysımanın onu gordugunde bı ıclı ıclı aglayısı vardıkı sormayın,sonrasında gulusmlerı eglenmelerı,bı baktım ıkısıde uyuyup kalmıs...aysımaya hayret ettım resmen babasını ozlemıstı...bızı bu hallere dusuren esıme ne desem ne soylesem bılemıyorum ama ona hakkımı helal etmıcem etmıcem...
Benı merak edıp mesaj atan can dostlarım,ıyıkı varsınız sızlerı cok sevıyorum,cok sevıyorum..
Allah hepınızden razı olsun
kızlar blogda 2 yeni yazı var bilginize :)
ipucu vereyim, bir tanesi ek gıdaya ön hazırlık ile ilgili
kızlarrr cici bebeyi sütüyle karıştırıp bebegine verenler varmıııııııı????
kızlarrr cici bebeyi sütüyle karıştırıp bebegine verenler varmıııııııı????
hazır bisküvi ise tercihin hipp organik ol, yada evde kendin yap bebek büsküvisini
dedin de dedin bebeğimmmmDöndü demekkkk ama ben sana dedim dmiii döner dedim bizimkiler küçük dedim Dedim de dedim Ayyy balımmm ne tatlıdır o şimdiiii
işte her anlarını göremiyoruz yanlarında olduğumuz haldee. Bende ilk gördüğümde yüzüstüydü maalesef bende yemekle meşguldum
teyzeleri yer o aşkitoşuuu :) hanimiş teyzelerinin prensesiiiiiiiiii maşşallahhh aşkımaaa
hazır bisküvi ise tercihin hipp organik ol, yada evde kendin yap bebek büsküvisini
dedin de dedin bebeğimmmmvalla cok sevincliyim hemen aldım günlüğü elime yazayım dedim bi bakdım aboww nerdeyse 1 ay olacak yazmamışımm hcbişeyy günlük olmaktan cıkmış dünlük olmuş garibim demek sende ilk dönüşünde tıkınıodun hemi nolcak bzm bu halımız mervem
teyzeleri yer o aşkitoşuuu :) hanimiş teyzelerinin prensesiiiiiiiiii maşşallahhh aşkımaaa
ya iyiki varsın valla gamzecim, valla hiç haberim yoktu organik bisküviden:26: peki sence 4 aylıgız alıp vermem dogru olurmu dersin:26: bide sütümemi karıştırayım:26:
Ne güzel sen günlük tutuyorsun bebeğimmmmm ben hiç anlamam o işlerden :) Senin yine bir Dünlüğün varNe olcak bu halimiz biliyor musunnn hemen resimle göstermek istiyorum
Eki Görüntüle 474277
Ne güzel sen günlük tutuyorsun bebeğimmmmm ben hiç anlamam o işlerden :) Senin yine bir Dünlüğün varNe olcak bu halimiz biliyor musunnn hemen resimle göstermek istiyorum
Eki Görüntüle 474277
wöwww en azından sexüü bi hatun buuu:111: bende o da yohhh anacumm
YErim ben bu uğur böceğini maşallahh canım yaa
Miray kuzum bide bu kız sana benziyor sanki resmini görmüştüm öyle anımsadım
Eki Görüntüle 474277
bu arada şükürki Alyam bugün döndüve cok duygulandım,
göremedim o anını mutfakta tıkınıodum cünkü:125:
allam yaa bigün şu aşırı iştahımın başıma işler açıcagını biliodum
hemen günlüğüne yazıciğim bugünü
biliorum sizinkiler döneli cok oluo hatta bazılarınızınki nerdeyse
rövaşata atıcak ama bzmkisi sizinkilerden biraz daha küççük teyzeleri
22 mart dogumluyuz biz
benm kızımda bugün döndü cnm ay ne kadar mutlu oldum sonra bi daha bi daha döndü garibim oda sevindi :) gözümüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?