2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Döndü demekkkk ama ben sana dedim dmiii döner dedim bizimkiler küçük dedim Dedim de dedim Ayyy balımmm ne tatlıdır o şimdiiii
işte her anlarını göremiyoruz yanlarında olduğumuz haldee. Bende ilk gördüğümde yüzüstüydü maalesef bende yemekle meşguldum

biz de seni çook seviyoruz canım ya, nasıl merak ettik anlatamam. hoşgeldin, iyi olmana çok sevindim, boşanamamak da çok yersiz bi cümle, bekara karı boşamak kolay misali bize burdan konuşmak kolay, kaç hayat etkilenecek birsürü yönü var, zaman alması normal. en doğruyu sen bilirsin

Maşallah canım ayrıca biz neden hiç resmini göremiyoruz Lidya'nın

tam koymak üzereydim kalbin ne kadar temiz Aysel...

bilmiyorumki canım ya doktoruma sorucam ben :44:

hayırlı olsun canım..benim kızımda bugün 4. ayını doldurduuu

size de hayırlı olsun canımmm

Fatma Fatma seni ne kadar merak ettiğimi anlatamam, çok merak ettim, çok şükür iyisin ve hiçbişey bundan önemli olamaz...

kızlar blogda 2 yeni yazı var bilginize :)

ipucu vereyim, bir tanesi ek gıdaya ön hazırlık ile ilgili

okudum bile

kızlarrr cici bebeyi sütüyle karıştırıp bebegine verenler varmıııııııı????

çok alakasız olacak ama alıntı yapmayı unutmuşum Alya'nın dönmesine çok sevindim

YErim ben bu uğur böceğini maşallahh canım yaa
hazır bisküvi ise tercihin hipp organik ol, yada evde kendin yap bebek büsküvisini

Gamze yazılarını okudum,sen Berra'ya neler yedirdiğini de yazsan keşke ya çok geriliyorum ben nedense hep eksik yapıcakmışım gibi oluyor ya bu ek gıda konusu offf Bide organik ürünler demişssin ya kayınvalidemler köyde onlar aramasada yüzsüzlük yapıp ben arıyacam bize organik sebze meyve göndersinler diye Gülnihal içinBide bende pınarın cam şişede satılan sularından alıyorum mama için keşke büyük sular da olsa cam şişede yada var ben bilmiyorum

dedin de dedin bebeğimmmm valla cok sevincliyim hemen aldım günlüğü elime yazayım dedim bi bakdım aboww nerdeyse 1 ay olacak yazmamışımm hcbişeyy günlük olmaktan cıkmış dünlük olmuş garibim demek sende ilk dönüşünde tıkınıodun hemi nolcak bzm bu halımız mervem
teyzeleri yer o aşkitoşuuu :) hanimiş teyzelerinin prensesiiiiiiiiii maşşallahhh aşkımaaa
hazır bisküvi ise tercihin hipp organik ol, yada evde kendin yap bebek büsküvisini

ya iyiki varsın valla gamzecim, valla hiç haberim yoktu organik bisküviden:26: peki sence 4 aylıgız alıp vermem dogru olurmu dersin:26: bide sütümemi karıştırayım:26:

Ne güzel sen günlük tutuyorsun bebeğimmmmm ben hiç anlamam o işlerden :) Senin yine bir Dünlüğün var Ne olcak bu halimiz biliyor musunnn hemen resimle göstermek istiyorum

Neyse kızlar eşim beni bekliyor eminevime gidiyoruz hadi bakalım hakkımızda hayırlısı bizim için dua edin çok öptüm sizi p.tesi görüşürüzzzz

benm kızımda bugün döndü cnm ay ne kadar mutlu oldum sonra bi daha bi daha döndü garibim oda sevindi :) gözümüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…