- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.961
ozaman bugün ikimiz içinde cok güzel birgün cnm ben hemen yazdm işte günlüğüne:) rabbim tüm mürüvetlerini göstersin hepiimize inşallahh:)
Canlarııımm,ne guzel seyler yazmıssınız,evet esımden bosanamadım ama hayatı bosadım,hayatta benı...esım kımkı allasen...o pıslıklerının ıcınde yasamaya devam etsın...valla gozum kızımdan baska bısı gormuyo,varsa yoksa kızım...bu arada evet kayserıye donduk,dun gece geldık,bgn sabahta aysımanın ıdrar durumu ıcın hastaneye gıttık,ınsallah kultur sonucu guzel cıkar...
Canlarııımm,ne guzel seyler yazmıssınız,evet esımden bosanamadım ama hayatı bosadım,hayatta benı...esım kımkı allasen...o pıslıklerının ıcınde yasamaya devam etsın...valla gozum kızımdan baska bısı gormuyo,varsa yoksa kızım...bu arada evet kayserıye donduk,dun gece geldık,bgn sabahta aysımanın ıdrar durumu ıcın hastaneye gıttık,ınsallah kultur sonucu guzel cıkar...
YErim ben bu uğur böceğini maşallahh canım yaa
Gamze yazılarını okudum,sen Berra'ya neler yedirdiğini de yazsan keşke ya çok geriliyorum ben nedense hep eksik yapıcakmışım gibi oluyor ya bu ek gıda konusu offfBide organik ürünler demişssin ya kayınvalidemler köyde onlar aramasada yüzsüzlük yapıp ben arıyacam bize organik sebze meyve göndersinler diye Gülnihal için Bide bende pınarın cam şişede satılan sularından alıyorum mama için keşke büyük sular da olsa cam şişede yada var ben bilmiyorum
dedin de dedin bebeğimmmmvalla cok sevincliyim hemen aldım günlüğü elime yazayım dedim bi bakdım aboww nerdeyse 1 ay olacak yazmamışımm hcbişeyy günlük olmaktan cıkmış dünlük olmuş garibim demek sende ilk dönüşünde tıkınıodun hemi nolcak bzm bu halımız mervem
teyzeleri yer o aşkitoşuuu :) hanimiş teyzelerinin prensesiiiiiiiiii maşşallahhh aşkımaaa
ya iyiki varsın valla gamzecim, valla hiç haberim yoktu organik bisküviden:26: peki sence 4 aylıgız alıp vermem dogru olurmu dersin:26: bide sütümemi karıştırayım:26:
inşallah sonuc tertemiz cıkar cnm bnm.
bu konuyu açıp açıp seni üzmek istemiorum ama
bişeyi inanılmaz merak ediyorum cnm, o aşşağılık
kadının kocası öğrendimi karısının rezilligini?
cevaplamak istemezsen hiç darılmam kuzum nasıl istersen öyle yap, sadece gercekden cok merak ediorum
alnı çenesi benziyor canım ve yanaklar :)
kızlarrr cici bebeyi sütüyle karıştırıp bebegine verenler varmıııııııı????
cnm dogru diosun benmde işime gelio memişimi cıkarıp emzirmek ama malesef bnm kız biberon tutmuo ve işe başlamama az kaldı, en azından ben işten gelene kadar cocuga kaşıkla bişeyler versnler istiorum o yüzden aklıma bebe bisküvisi geldi:/ sütümüde kaşıkla verebilirler elbette ama fışkırtıo onuda bıdık kızım:/ bari bisküvi tok tuıtsun istiorum kızımı, ondan bu acelem yani cnmcanım benim, ne bu acelen, biraz daha yavaştan git, merak etme ömrü boyunca ek gıda ile beslenecek ve emin ol hiçde kolay değilmiş veleete özel birşeyler hazırlamak ve onu yedirmek, ben dünde bugünde vermedim ek gıda ve en büyük sebebi üşendim :)
zaten doyumluk olmuyorki , yiyeceği ancak 2 bebek kaşığı, ben onu hazırlamak için yarım saat harcıyorum
dogru haklısın cnm, en dogrusunu düşünmüşsün, bırak Allaha havale et, sende tabiki kına yakıp oynayacak değilsin ama kendini üzüp de 2 şerefsiz için kendini heder etme, böyle cok darlanınca cık gez dolaş diledigini yap:)
yok canım soylemedım,ben adamı bı defa uzaktan gormustum,sımdı adamı tam bılmedıgım ıcın nasıl soylıcem bılemedım,ha bıde adam zaten esımı bılıo yanı bunların evvelden cıktıklarını bılıomus oda,sımdı kalkıp adamı bulsam,arkadas karına sahıp cık desem ıllakı kım oldugumu ogrenıcek ve ozaman ya karısını ceker vurur yada kocamı,valla ıkısınede zerre uzulmem ama bosanmayı dahı becerememıs bırı olarak pes ettım..ha nolurrr o kadınla karsılasırım ıllakı,ozaman esımıde o kadınıda tutustururum ıste,kı bızım karsılasmamıs an meselesı evlerımız fazla olmasada yakın...
ben de yanaklardan yola çıkarak benzetmiştim:)
geçen bi arkadaş link vermişi doktorum programında ek gıda konuydu, ordaki doktorlar da cici bebe önermiyoruz dedi, çok şekerli bişey hem de verme bence de. bu arada ben çoook severim
miray kızın çok cici bebe
ilginç:)zaten kanın tadıda kokusuda öyle ya..brz tuhaf ama bn kan tadını çok seviyorm
kalemm mirayhan ve azeri bebişler çok tatlı çıkmışlar
miray ben o fotoları görmemiştim, ayselin alıntısından fark ettim, ne tatlı o öyle maşşallah :)
hafta hafta menülerimizi neyi nasıl hazırladığmı hepsini yazıcam canım,
birde tabiki göndersinler birşeyler iste, yalnız onların organik olduğunu zannetmiyorum sadece doğal onlar, tohumu belki yerli tohumdur ancak organik üretim demek, hiçbir tarım ilacı kimyasal kullanmadan, suyundan toprağına kontrol altında olan bir üretim.
köyden gelmesi burada tezgahtan almandan daha iyi tabiki canım
canım benim, ne bu acelen, biraz daha yavaştan git, merak etme ömrü boyunca ek gıda ile beslenecek ve emin ol hiçde kolay değilmiş veleete özel birşeyler hazırlamak ve onu yedirmek, ben dünde bugünde vermedim ek gıda ve en büyük sebebi üşendim :)
zaten doyumluk olmuyorki , yiyeceği ancak 2 bebek kaşığı, ben onu hazırlamak için yarım saat harcıyorum
kızımın kollarında kırmızı benekler oluştu sıcaktan mı yedeiğim bişey mi alerji yaptım bilemedim sanırım kızımın tatlıya alerjisi var.bide ishal oldu ne yapmam gerekir bu iki şey için??
ben de yanaklardan yola çıkarak benzetmiştim:)
geçen bi arkadaş link vermişi doktorum programında ek gıda konuydu, ordaki doktorlar da cici bebe önermiyoruz dedi, çok şekerli bişey hem de verme bence de. bu arada ben çoook severim
miray kızın çok cici bebe
nur birde doktorumuz büsküviyi kahvaltıya ekledi ve 7. ayda vereceksin dedi, tabi ben bu ağırdan alışla 8. ayda ancak başlarım öyle şeylere :)
cnm dogru diosun benmde işime gelio memişimi cıkarıp emzirmek ama malesef bnm kız biberon tutmuo ve işe başlamama az kaldı, en azından ben işten gelene kadar cocuga kaşıkla bişeyler versnler istiorum o yüzden aklıma bebe bisküvisi geldi:/ sütümüde kaşıkla verebilirler elbette ama fışkırtıo onuda bıdık kızım:/ bari bisküvi tok tuıtsun istiorum kızımı, ondan bu acelem yani cnm
dogru haklısın cnm, en dogrusunu düşünmüşsün, bırak Allaha havale et, sende tabiki kına yakıp oynayacak değilsin ama kendini üzüp de 2 şerefsiz için kendini heder etme, böyle cok darlanınca cık gez dolaş diledigini yap
evet bunu bikez daha okumuştum vermemek en iyisi, hipp bebe bisküvisi biraz daha pahalı ama hiçç sorun değil, ucuz mal alacak kadar zengin değilim
ilginç:)
kalemm mirayhan ve azeri bebişler çok tatlı çıkmışlar
maşallah kuzuya. benimki de 22 mart doğumlu. yanlız benim oğlanın hiperaktivite problemimi var sanırım teyzesi:) koydugum yerde bulamıyorum kendisini 1 aydır:))bu arada şükürki Alyam bugün döndüve cok duygulandım,
göremedim o anını mutfakta tıkınıodum cünkü:125:
allam yaa bigün şu aşırı iştahımın başıma işler açıcagını biliodum
hemen günlüğüne yazıciğim bugünü
biliorum sizinkiler döneli cok oluo hatta bazılarınızınki nerdeyse
rövaşata atıcak ama bzmkisi sizinkilerden biraz daha küççük teyzeleri
22 mart dogumluyuz biz
ayy cnm yaa hiç haberimiz olmadı çok üzüldüm yaa..Allah acil şifalar versin ya yapabilceimiz bişeyler olsa keşke..yakın olsam yardıma gelirdim sna..Pınarada teşekkürler ne kdr ince bi davranış..ama hepimz anneyiz ya anlıyorz brbrimizin halinden..tekrar çok geçmiş olsun
Canım benim çok geçmiş olsun ya neyse ki ilerlememiş Allah korusun canım çok dikkat et kendine belki uzağız ama bebişle ilgli sütle ilgili her zaman yanındayım bişey olursa uzak fln dinlemem gelirim
canım çok çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama bir yandan da daha çok ilerlememiş olmasına sevindim, Allah bir daha yaşatmasın inş...
canım niye ziyan ettin ki güzelim sütü, hemde aoç bulmuşsun ben tırım tırım arıyorum buralarda,aylardır bulamadım. İçseydin ya veya hepsini yoğurt yapıp sizde yeseydiniz. Bu arada sütü hangi yoğurt ile mayaladın ?
sen benim canımsın...
nalancım geçmiş olsun,neysekı daha fena olmamış.anne olunca hersey çok daha zor,ama neysekı pınar yetişmiş imdadına yavrunaç kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?