2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gamze ben hamileyken aldım keçi sutu madodan içeriğine bı baktım bı suru koruyucu madde vardı. yarısıda ınek sutuydu yanlış hatırlamıyorsam. o yuzden bı dahada almadım hatta 10 gunluk raf omru vardı sorsan gunluk sut . en iyi aoç bence oda burada yok

canım gamzenin dediği gibi herkes kendi yasadığını bılırmış kımse senı suçlayamaz bu kararından oturu, hepimizin bu lafları eşineydi sana değil. Bu topikteki yuzde 80 nin eşiyyle arası ıyı olsa bıle hayat bu belli olmaz hiç bir şeyin garantisi yok herkesın basına gelebılır o yuzden sen kendını hiç bir konuda suçlu hissetme

Nalancımmm az önce sen geldn aklıma nasl oldu acaba derken yazını okudum, cnm inş bidaha yaşamassn hçbi hastalık, cok zor gecmş cok üzüldüm cnm tekrar gecmş olsun cnm bnm

kızlar bu akşam kızımı serin diye salona yatırmıştım.düşmemesi içinde yastıkları koydum ama o nasıl yaptıysa 2 yastığn arasına girmiş başını koyduğum tarafta ayakları vardı yüzükoyun yastıkların arasında görünce yüreğim ağzıma geldi.kızm 27 mart doğumlu daha dün kendi ilk defa döndü ama hızlı dönmeye başladı çok korktum bu akşam öyle ters yatrken görünce ben nasıl koruyacağım kızımı (

aman Allah korusun cnm hiperaktif olmaz inş seninki herşeyleri zamanlı olsun inş

Nalancımmm az önce sen geldn aklıma nasl oldu acaba derken yazını okudum, cnm inş bidaha yaşamassn hçbi hastalık, cok zor gecmş cok üzüldüm cnm tekrar gecmş olsun cnm bnm

Sağol Nurcum teşekkür ederim umarım bı daha yasamam artık, hiç kimse yasamasın böyle hastalıklar, bu arada bana kbb deme sakın:)))

Kızlar hamıleyken okumuştum bır bardak erik kompostosu günlük demir ihtiyacını karşılıyormus , O yuzden cok içtim gecen yaz. Şimdi de demir ilacından bahsedilmiş bende vermek istemiyorum .Emziren anneler bence yapın bol bol için en azından sutten gecer bebeklere

Sağol Nurcum teşekkür ederim umarım bı daha yasamam artık, hiç kimse yasamasın böyle hastalıklar, bu arada bana kbb deme sakın:)))

ahahaha emin ol cnm bende duyunca sinir oluorum D zaten kimbilir işe başlayınca hangi bölüme yada birime verirler beni hiçç belli deil, rotasyona bayılır zaten bzm hastanee

canım aynı şekilde ablamın kızı yastıkları itip geri geri gidip karyoladan düşmüştü aman dikkat

kızlar benimkide 3 gün önce dönmeye başladı yüzüstü ama şimdi sürekli dönmüş buluyorum ve ağlıyo dönünce..nasıl engel olacağız buna,yastıkmı koysak yanlarına bilemedim

kızlar benimkide 3 gün önce dönmeye başladı yüzüstü ama şimdi sürekli dönmüş buluyorum ve ağlıyo dönünce..nasıl engel olacağız buna,yastıkmı koysak yanlarına bilemedim

sanırım esas zorluk şmdi başlıyor:) yüksek yere koymayacagız, ve sürekli kontrol halinde olacagız, bnm aklıma bunlar gelio cnm

selam kızlar geçmişi okuyamadım yine, nalancım rahatsızlığını alıntılardan gördüm çok geçmiş olsun canım benim, Allah acil şifalar versin.

sanırım esas zorluk şmdi başlıyor:) yüksek yere koymayacagız, ve sürekli kontrol halinde olacagız, bnm aklıma bunlar gelio cnm

canım zr gunler bızı beklıyooo ınsan sevınıyo bıyandanda napıcaz dıye endişeleniyo derin hanım kafasını astıga koymadan beklıyoo öyleceee yataktada onu kontrol etmekten uykusuz kalıyorum olsun her anını yaşamak çok güzel allahım nasip etti böyle bir güzelliği bizlere bizde bugün 4 aylığızzzzzzz :)))yuppppiiii:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…