- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.981
Gülnihal ve babası iftar duasında
Eki Görüntüle 473972
İftar sonrası ana kız fena halde yayılmış durumdayız KoltuğaGülnihal'in pozisyona bakar mısınız
Eki Görüntüle 473971 :
Alttaki resimler neden aklendi anlamadımm :S onları seçmemiştim
ne zaman sorsam yok diyorlar
bu arada migrosta organik rafında soğuk dolap içinde elta ada ürünleri var, hepsini tavsiye ederim, ben keçi yoğurdunu da ondan alacağım, mei tai yazın bir nebze daha iyi wrap beni benden alıyor
kızımın kollarında kırmızı benekler oluştu sıcaktan mı yedeiğim bişey mi alerji yaptım bilemedim sanırım kızımın tatlıya alerjisi var.bide ishal oldu ne yapmam gerekir bu iki şey için??
Kısa bır aranın ardından yıne sızlerleyım canlarım...
O malum aksam cok kotu seyler oldu kızlar ama oyle kotukı,kayınvalıde taburcu oldu ıyı bu arada...
O geceyı hatırlamak dahı ıstemedıgımden bısı yazmak ıstemıyorum,ertesı gun erkek kardeım annem,aysıma ve ben kayserıden uzaklasmanın ıyı bır fıkır oldugunu dusunup,bıraz kacmak ıstedık,tek bıldıgım ızmır-gumuldure gıttık,apar topar oldu ama benım ıcın cok ıyı oldu,ordayken aklımda hep sızler vardınız ama bosanmayı dahı becerememıs bırı olarak yuzunuze nasıl bakıcaktım,dha dogrusu buraya nasıl yazacaktım bılmıyorum ama dedımya anne kardes bı yere kadar yıne sız kalıyosunuz bana....
Oralar cook guzel cok,aysıma hıc zorluk cıkarmadı,gıttıgımızden haberı olan eşım donucemız gun yanımıza geldı,aysımanın onu gordugunde bı ıclı ıclı aglayısı vardıkı sormayın,sonrasında gulusmlerı eglenmelerı,bı baktım ıkısıde uyuyup kalmıs...aysımaya hayret ettım resmen babasını ozlemıstı...bızı bu hallere dusuren esıme ne desem ne soylesem bılemıyorum ama ona hakkımı helal etmıcem etmıcem...
Benı merak edıp mesaj atan can dostlarım,ıyıkı varsınız sızlerı cok sevıyorum,cok sevıyorum..
Allah hepınızden razı olsun
maşallah kuzuya. benimki de 22 mart doğumlu. yanlız benim oğlanın hiperaktivite problemimi var sanırım teyzesi:) koydugum yerde bulamıyorum kendisini 1 aydır:))
isolde, tatile çıkmakla iyi yapmışsın. hem biraz kafa değişikliği olmuş oldu. herkesin yaşadığı kendinedir. kinse eleştirecek diye endişen olmasın.. bizim başımıza gelse bize ne yaparız kimbilir.
gamzeye ek besin yazısı için teşekkürler. bir de hatırlatma. gün boyu rutini ile ilgili bir yazı yazacaktın, unuttun heralde sanırsam galiba:))
ek besinlerle ilgili yazıları okudukça bi tuhaf oluyorum yaa. hiçbir bilgim de yok. memeyi vermek ne güzeldi:) koca adamlar gibi kaşıkla mamalar püreler mi yiycek şimdi kuzucuklar:)
Nalancımmm az önce sen geldn aklıma nasl oldu acaba derken yazını okudum, cnm inş bidaha yaşamassn hçbi hastalık, cok zor gecmş cok üzüldüm cnmtekrar gecmş olsun cnm bnm
Neyse kızlar eşim beni bekliyor eminevime gidiyoruz hadi bakalım hakkımızda hayırlısı bizim için dua edin çok öptüm sizi p.tesi görüşürüzzzz
Sağol Nurcum teşekkür ederim umarım bı daha yasamam artık, hiç kimse yasamasın böyle hastalıklar, bu arada bana kbb deme sakın:)))
Eki Görüntüle 474247 Eki Görüntüle 474247
bi resim koydum ama inş. eklenmiştir. kızımın 2 aylık hali, benziyor mu gamzecim?
kızlar bu akşam kızımı serin diye salona yatırmıştım.düşmemesi içinde yastıkları koydum ama o nasıl yaptıysa 2 yastığn arasına girmiş başını koyduğum tarafta ayakları vardı yüzükoyun yastıkların arasında görünce yüreğim ağzıma geldi.kızm 27 mart doğumlu daha dün kendi ilk defa döndü ama hızlı dönmeye başladı çok korktum bu akşam öyle ters yatrken görünce ben nasıl koruyacağım kızımı(
canım aynı şekilde ablamın kızı yastıkları itip geri geri gidip karyoladan düşmüştü aman dikkat
kızlar benimkide 3 gün önce dönmeye başladı yüzüstü ama şimdi sürekli dönmüş buluyorum ve ağlıyo dönünce..nasıl engel olacağız buna,yastıkmı koysak yanlarına bilemedim
sanırım esas zorluk şmdi başlıyor:) yüksek yere koymayacagız, ve sürekli kontrol halinde olacagız, bnm aklıma bunlar gelio cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?