- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.001
canım zr gunler bızı beklıyooo ınsan sevınıyo bıyandanda napıcaz dıye endişeleniyo derin hanım kafasını astıga koymadan beklıyoo öyleceee yataktada onu kontrol etmekten uykusuz kalıyorum olsun her anını yaşamak çok güzel allahım nasip etti böyle bir güzelliği bizlere bizde bugün 4 aylığızzzzzzz :)))yuppppiiii:))))
evet cnm ama böyle zorluga can kurban:) hayrlı olsun cnmm rabbim uzun sağlıklı ömürlerini göstersn bizlere
hay maşallah cnm neyle besliyosun şirineyi çok tatlı
kızlar benimkide 3 gün önce dönmeye başladı yüzüstü ama şimdi sürekli dönmüş buluyorum ve ağlıyo dönünce..nasıl engel olacağız buna,yastıkmı koysak yanlarına bilemedim
bütün bebişler döndü benim oğlan daha dönemedi 17 mart doğumlu dönmüo popoyu çeviremedik bi türlü:)benimki artık yüzüstü döndüğünde sıkılıp geride dönebiliyo büyüdük yani:)gündüzleri hep yerlerde sürünüyoz biz, yorganı yere serip üstüne yatırıyorum beşikte sıkılıyo artık dönence falan kesmiyo zeynep i sürekli hareket halinde koyduğum şekilde bulmam imkansız bi hale geldi:)birde geri geri emekliyo ters çocuk:) poposunu kıracak diye korkuyorum kaldırıp kaldırıp yere vuruyo öyle öyle ilerliyo daha neler neler anlatmakla bitmez ki....
kısacası canım ben yerde ancak kontrol edebiliyorum yoksa şimdiye kaç kez düşürmüştüm:)
bütün bebişler döndü benim oğlan daha dönemedi 17 mart doğumlu dönmüo popoyu çeviremedik bi türlü:)
poposunu yesinler onun:) benimki biraz hiperaktif teyzesi çoktandır dönüyo daha neler neler yapıyo ama topiğinde en büyüğü 1 mart doğumlu:)
oğluşumdan sonra doğan bebişlerde döndü biz kaldık onlara yetişmemiz lazım
6.600 canım kilolu değil üşengeç
Canım o kadar şıkkın ki anlatamam salı gunü tasincaktik biliyorsunuz kendimi cok hazırlamıştım aracı kisisi gicik pislik yaptı ev sahibi ev bikac ay boş Dursun tadilat yapicam demiş halbuki hiç bı tadilatı yok sinir olduk başka ev ariyoz ev sahibine cikiyoz dedik of
teşekkürler betülcüm, anne sütü alıyor ama yanaklarına kanma 6400 sadece kilosu.. bu arada geçmiş olsun miniğine, dönüyorlar ya bi saniye tutmak mümkün değil. Allah korusun hepsini..birde hep yazıcam unutuyorum, ben de ümraniyedeyim beklerim
benimki artık yüzüstü döndüğünde sıkılıp geride dönebiliyo büyüdük yani:)gündüzleri hep yerlerde sürünüyoz biz, yorganı yere serip üstüne yatırıyorum beşikte sıkılıyo artık dönence falan kesmiyo zeynep i sürekli hareket halinde koyduğum şekilde bulmam imkansız bi hale geldi:)birde geri geri emekliyo ters çocuk:) poposunu kıracak diye korkuyorum kaldırıp kaldırıp yere vuruyo öyle öyle ilerliyo daha neler neler anlatmakla bitmez ki....
kısacası canım ben yerde ancak kontrol edebiliyorum yoksa şimdiye kaç kez düşürmüştüm:)
kızlar gece için ben çözümümü buldum.iki yanına yastıklar koydum öyle uyuttum.yoksa tüm gece aklım onda kalırdı.sema seninki gibi yüzüstünde sırtüstüne dönse cankurban sorun orda zaten dönemediği için ağlıyor benimki.onu da görürüz inşallah.alyacım gerçekten şimdiye kadar iyiydik en azından koyduğumuz gibi bulurduk ama artık nerdee:))sanırım esas zorluk şmdi başlıyor:) yüksek yere koymayacagız, ve sürekli kontrol halinde olacagız, bnm aklıma bunlar gelio cnm
kızlar benm kızım kaç gecedir uyumuyu.dün akşam 2de ancak uyutabildim.ne yapmam gerekiyo anlamıyorum.oynamak istiyo hep.gündüzleri öğleden sonra 3 saat uyuyo acaba ondanmı uyumuyo acaba. mesela dün öğleden sonra 3 saat uyudu 5 buçukta uyandı akşam iftar zamanı 45 dk uyuyup uyandı bidaha gece 2de uyudu.sabahta 6da kalktı.biraz oynayıp tekrar 10.30 da uyandı.kaç gecedir sahursuz oruç tutuyorum perişan oldum artık(((sizin bebeklerin uykuları nasıl???????????
cnm eger durumuunuz müsaitse işe dönme derim ben, neden derim cünkü bzm durumlar sıkışık olmasa ben bi saniye dahi düşünmeden işi bırakırdım, ben de bu konuda çıldırma raddesine geldm, durup durup ağlayasım gelio zor tutuorum kendimi, her türlü teselli ve telkinde bulunuorum kendime ama nafile, bnmkisi kıskanclıkdan dil ama, bnmkisi kaynvalidemin aşırı rahatsız olmasından, her anım korkuyla gecicek biliorum, Allaha sıgınıorum, onun bize emanet ettigini bizde ona emanet ediyoruz, bi de ben yavrumun konuşmaya başlayacagı zamanlar arkamdan ağlamasından cok korkuorum, gitmee annee nolur gtme derse ben kahrolurum mahvolurummmmKızlar ben ise başlayınca bebege kayınvalidem bakacak. Ve ben bu fikre alışamıyorum çok kıskanıyorum, bebeğimi bir baskasının uyutacak olmasını, beslemesini, yıkamasını, tırnaklarını kesmesini... Hele İlklerini benden baskasinin gorecek olmasi fikri daha da deli ediyor. Kayınvalidem çok iyi insan iyi de bakar biliyorum ama ya Alp onu benden daha çok severse diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Kadına da sırf kendi kıskançlığım yüzünden tavırli davranıyorum. Bu gidişle galiba ise donemeyecegim.
kızlar gece için ben çözümümü buldum.iki yanına yastıklar koydum öyle uyuttum.yoksa tüm gece aklım onda kalırdı.sema seninki gibi yüzüstünde sırtüstüne dönse cankurban sorun orda zaten dönemediği için ağlıyor benimki.onu da görürüz inşallah.alyacım gerçekten şimdiye kadar iyiydik en azından koyduğumuz gibi bulurduk ama artık nerdee:))
cnm eger durumuunuz müsaitse işe dönme derim ben, neden derim cünkü bzm durumlar sıkışık olmasa ben bi saniye dahi düşünmeden işi bırakırdım, ben de bu konuda çıldırma raddesine geldm, durup durup ağlayasım gelio zor tutuorum kendimi, her türlü teselli ve telkinde bulunuorum kendime ama nafile, bnmkisi kıskanclıkdan dil ama, bnmkisi kaynvalidemin aşırı rahatsız olmasından, her anım korkuyla gecicek biliorum, Allaha sıgınıorum, onun bize emanet ettigini bizde ona emanet ediyoruz, bi de ben yavrumun konuşmaya başlayacagı zamanlar arkamdan ağlamasından cok korkuorum, gitmee annee nolur gtme derse ben kahrolurum mahvolurummmm((((
keşke hep evde olsaydımda peşinde köle olsaydm yavrumun off dağıldım gene((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?