2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi pazarlar bayanlar sizede bi sorayım ben 2012 nisan annesiyim kızım 3 ayı bitti son bi haftadır emmek istemiyo tek uyurken oda uyursa neyapa bilirm böyle bi sorun yaşıyan varmı lütfen önerilerinizi bekliyorum gercekten çok yoruldum

inşallah cnm evlatlarımıza gül gibi bakarlar önce Allaha sonra onlara emanet, aslnda işim cok rahat, öğlen gelcem emzrmeye snra 3de cıkcam işden zaten ama genede koyuyor bana (
sanada mutlu pazarlar fıstıgımmmmmmmm sen tatlı şeysn öyle yiyimmi seni tatluşkammm:)))

cnm bzde de bu sorunu yaşayan cok var, bzlerin ürettigi çözümler şöyle, memene soguk uygula, ya musluga tut 5 dk kadar yada buz gezdr memişinde, gezerek emzir hatta hoplatarak, şarkı söyleyerek emzir (ben Barış Mançonun arkadaşım eşşek şarkısıyla emzirip yatırıorum şahsen), yatarak emzir (sıcak teması olmasın die), klimanız varsa klimayı acıp yan odada dur ve öyle emzir, eger hala emmiyorsa söyle hep birlikte burda dua edelim cünkü nacizane elimizden tek bu gelio cnm bnm:/ inşallahhh misler gibi emer kuzucun cnm, bizi haberdar etmeyi unutma cnm

Ben de aynı dertteyim çok üzülüyorum okullar açılana kadar ben bakıcam şimdi eşim evde aslında yarın işe başlıyorum ama iş yerime götürücem bi sürede öyle idere edicez.Benim endişemde iyi bakacağına inanmıyorum.Elimde olmadan tavır yapıyorum bazen sonra da üzülüyorum.Hele oğlum diye sevdikçe deli oluyorum.Oğlum da sanki hissediyomuş gibi kayınvalidemde hiç durmuyo kadın kucağına aldığı anda ağlamaya başlıyo....Aklım hep onda kalıcak.Çok zor yaaaa keşke çalışmak zorunda olmasak((((

mirayhan kızın pek şeker ugur böceği totosu da çok tatlı
alıntı yapmadan okumuşum aklıma gelenler bunlar
bi de cam rende nerden alabiliriz bilio musunuz
herkese iyi pazarlarrrrr

sağol canım züccaciyelerde var canım cam rende...

kızlar benimkide 3 gün önce dönmeye başladı yüzüstü ama şimdi sürekli dönmüş buluyorum ve ağlıyo dönünce..nasıl engel olacağız buna,yastıkmı koysak yanlarına bilemedim

malesef engel olamayacağız dikkatli olacağız

hayırlı olsun 4. ayınız iyiki de nasip etmiş Rabbim bu güzellikleri bize

çook çok geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin canım

ne terbiyesizmiş o ev sahibi ya insan verdiği sözden döner mi hiç inş hemen daha güzel bir ev bulursunuz canım

canım benim ev sahibim bakacak, senin canından biri bakacak ne güzel, kötü şeylr düşünme, meleklerimize iyi bakılsın yeter

canım Lidya'nın da aynı hemen hemen, öğlen 2-2.5 saat uyuyor, akşam 8-9 gibi 45 dk falan şekerleme yapıyor (asıl uyuması gereken saatte düşün) gece 12-1 gibi uyuyor, 6 da kalkıp mama yiyor, 10.30 a kadar uyuyor...

canım Lidya'nın da aynı hemen hemen, öğlen 2-2.5 saat uyuyor, akşam 8-9 gibi 45 dk falan şekerleme yapıyor (asıl uyuması gereken saatte düşün) gece 12-1 gibi uyuyor, 6 da kalkıp mama yiyor, 10.30 a kadar uyuyor...[/QUOTE]

bu gün resmen uyutmadım çocuğu. 2 saat ancak uyudu kaldırdım zorla akşama uyusun diye inş. düzene girer uykuları bebebkler için en verimli uyku saati 10:00-02.00 arasıymış

Kayınvalidenin yanında bir bakıcı tutsanız canım hem için rahat ederdi hem kayınvaliden yorulmamış olurdu.

betül açlıktan uyumuyor olabilirmi??[/QUOTE]

yok canım bende baştan öyle düşünüyodum ama gayet güzel emiyo birde gece yatarken cicibebe verdim bi akşam belki açtır diye ama açta değil gece ile gündüzü karıştırdı sanırım gündüz çok güsel uyuyo

neler diyosun Gamze dikkat et sen olmazsan ilkleri nerden öğrencez :))

Hee o fehmii anladım şimdii aman canım sen yeni yazımı yazdım de biz girer okuruz üyrlik iptali fln olmasın bide alışveriş nasıl geçti yazını dört gözle bekliyorum

ben hala anlamadım Aysel anladını bna özelden at çok zeki bi insanım ya herşeyi şıp diye anlıyorm..Ruhsar dizisinde Reyhan vardı ya aynı onuın gibi hissediyorm kendimi

kızlarrr cici bebeyi sütüyle karıştırıp bebegine verenler varmıııııııı????

bn geçen verdim..sütüm artmıştı çok az ziyan olsun istemedm ne yapsam diye düşünürken cici bebe canavarı olduumdan evde eksik olmaz..dedm sütümle beraber veriim..ama Gamzenin dedii gibi hipp in bisküvisini alcamda 6.ayın sonundan itibaren yazıyo..4.ay için varmı bilemedm

Valla sna şunu söliim senden daha çok sevmez ama onuda senin kadar sever eğer babanne torun ilişkileri ömür boyu aynı devam ederse yani sadece bebeklikten bakmak değilde daha ilerdede devam ederse babanne ilişkisinden farklı oluyo..bni babannem büyüttü ama hayatının geri kalanında diğer 3 torunundan çok daha farklıydım onun için ve bunu bna hissettrdi..bnde onu annem kadar sevdim..benim için annemle birdi yani..

valla bu çoğumuzun ortak sorunu ve çoğumuz hala çözebilmş değiliz heralde..bnmki dahada kötüye gidiyo artk gecede emmeyi bırakcak sanırım..neyse sütüm olsunda yeterki sağıp verrm

bu arada kızlar sizden bişey rica etcem..sürekli ailcek görüştümüz dostlarımız var..eşimin yurttan arkadaşı ve onun eşide bu vesileyle bnm arkadaşım oldu..geçen pınarların buluşmasına gidememiştim anlatmıştım burda eşim oraya gideceimizi söyledii için..3 yaşına yeni girmiş bi oğulları var..o gittimizde bacağım ağrıyo diyip duruyodu..bizde ilgi çekmek için yapıyo diye tamam o zmn dr.a gidelm diyoduk..oda hemen hayır diyip kaçıyodu..neyse bugün eşim aradı iftara çağırmak için ve aldığımız haberle dizlerimizin bağı çözüldü..çocuğu röntgen çektirmişler bişey çıkmamış sonra kan aldırmışlar ve çocuğun lösemi olduğunu öğrenmişler..telefonu kapattıktan sonra ikimizde ağladık yoldaydık o sırada..3 yıl içinde o küçücük bedenine ne zaman nasıl girmiş bu illet..inanamıyorm hala...yrn hastaneye yanlarına gidicez..2-3 yıl fln sürcekmiş tedavisi ve sürekli hastanedeler..ya hayat birden bire o kdr değişiyoki sahip olduklarımıza ve heleki sağlıklıysak sağlığımıza şükredelim..canımızın için evlatlarımıza sarılıp koklayalm hergün..biranda herşey tepetaklak oluveriyo...eski mutlu günlerin hasretini çeker oluyorz..artk hiçbiişeyden şikayet etmemeye çalışcam..eşim ve oğlum yanımda ve sağlıklı..iyi kötü başımızı soktumuz sıcak bi yuvamız var..binlerce kez şükürler olsun Rabbim..bizi sevdiklerimizle sınama..

sizden ricam bir anne olarak bu annenin acısını üzüntüsünü yüreğimizde hissedelim ve o minik evlat için elimizden ne şekilde dua etmek geliyosa dua edelm nolur? bn hala şoklardayım..ama Allahın takdiri bişey diyemeyiz..neyse çocuğun adı Mustafa Alper..lütfen onun için bi kez el açıp yalvaralım sağlığına kavuşsun..çok üzgünüm

bir sürüşey yazacaktım ama bu okuduğum hepsini unutturdu, ve şuan hıçkırarak ağlıyorum, çok zor, Rabbim dayanma gücü versin, of ya inan nasıl elim ayayımtitriyooo

canım kıyamam ya çok etkilendim.ben aklıma geldikçe okurum dua.inşallah tez vakitte iyileşir kuzucuk

yüreğimm titiredi allahım yardım etsin sağlık versin yavruma annesıne babasına sabırlı şekilde yanında olamayı nasip etsin dualarımız onunlaa...

arkadaşlar benim moralim çok bozuk 4. ayımızdayız benim saçlar deli gibi dökülüyor banyo yapmak elimi saçıma atmak dahi istemiyorum sizlerdede bu sorun var mı varsa napıyosunuz.Bu arada hasta olan yavruya çok üzüldüm inşallah bir yasinde ben okuycam rabbim şifa verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…