- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.021
inşallah cnm evlatlarımıza gül gibi bakarlar önce Allaha sonra onlara emanet, aslnda işim cok rahat, öğlen gelcem emzrmeye snra 3de cıkcam işden zaten ama genede koyuyor banacanim uzme kendini lutfen. Kayınvalidenin rahatsızlığını anlatmistin daha once hatırlıyorum bence hiçbir şey olmaz kayinvalidene iyi bakar prensesimize. Allah yardım eder canim. Evet bende onu da düşünüyorum konuşmaya başlayınca gitme diyecekler arkamızdan ağlayacaklar. Çok zor yaa...
sanada mutlu pazarlar fıstıgımmmmmmmm sen tatlı şeysn öyle yiyimmi seni tatluşkammm:)))
iyi pazarlar bayanlar sizede bi sorayım ben 2012 nisan annesiyim kızım 3 ayı bitti son bi haftadır emmek istemiyo tek uyurken oda uyursa neyapa bilirm böyle bi sorun yaşıyan varmı lütfen önerilerinizi bekliyorumgercekten çok yoruldum
Kızlar ben ise başlayınca bebege kayınvalidem bakacak. Ve ben bu fikre alışamıyorum çok kıskanıyorum, bebeğimi bir baskasının uyutacak olmasını, beslemesini, yıkamasını, tırnaklarını kesmesini... Hele İlklerini benden baskasinin gorecek olmasi fikri daha da deli ediyor. Kayınvalidem çok iyi insan iyi de bakar biliyorum ama ya Alp onu benden daha çok severse diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Kadına da sırf kendi kıskançlığım yüzünden tavırli davranıyorum. Bu gidişle galiba ise donemeyecegim.
mirayhan kızın pek şeker ugur böceği totosu da çok tatlı
alıntı yapmadan okumuşum aklıma gelenler bunlar
bi de cam rende nerden alabiliriz bilio musunuz
herkese iyi pazarlarrrrr
kızlar benimkide 3 gün önce dönmeye başladı yüzüstü ama şimdi sürekli dönmüş buluyorum ve ağlıyo dönünce..nasıl engel olacağız buna,yastıkmı koysak yanlarına bilemedim
canım zr gunler bızı beklıyooo ınsan sevınıyo bıyandanda napıcaz dıye endişeleniyo derin hanım kafasını astıga koymadan beklıyoo öyleceee yataktada onu kontrol etmekten uykusuz kalıyorum olsun her anını yaşamak çok güzel allahım nasip etti böyle bir güzelliği bizlere bizde bugün 4 aylığızzzzzzz :)))yuppppiiii:))))
selam anneler.ben uzunca bir süredir nete giremiyorum.şöyle biraz göz gezdirdim ne olup bitmiş diye.walla herkesin bebişleri dönmelere bile başlamış.benim minnoşum gibi.walla sürekli gözetim altındayım bende.yerlere de koyamıyorum.baya bi hasta oldu.önce hafiften bi öksürükle başladı.sağlık ocağına götürdüm amoklavin ve prebitüs verdi.güvenemedim özel hastaneye götürdüm sadece öksürük şurubu kullan dedi.ogün çocuğum mahvoldu.öksürdü kustu soluğu kesildi.acilde buldum kendimi.pretisyen hekim sadece fısfıs kullan dedi.akıntısı var oyüzden.güvenemedim yine hastanenin çocuk doktoruna götürdüm.amoklavine ek bitane daha antibiyotik verdi. 3 gün sonra tekrar gel dedi.minnoşum sürekli uyuyor.ilaç verince istifar ediyor.yani hafif bi öksürük baya ilerleldi.ne yapacağımı bilemedim.neyseki 3 gün sonra gittik tekrar meğersem eczacı ilaca 1 ölcek yazmış.aslında 1cc olacakmış yani ben ilacın 5 katını vermişim.Allahtan zehirleyici etkisi yokmuş ve 3gün sonra kontrole gitmişim.gerçi genelde yarım ölçü veriliyodu diye 2. ve 3. gün ben 2.5 cc vermiştim.eczacılara bundan sonra asla güvenmen.şimdi minnoşumun burun akıntısı var.biraz da öksürük ama keyfi daha iyi.bu arada ben de felaket derecede nezle oldum kulaklarım hala tıkalı.
Aslında nedeni hava değişikliği sanırım eşim kpss ile devlet memurluğun atandı.ev taşıdık tokatın erbaa ilçesine.havası barbat.aşırı nem var.rakımı biraz düşükmüş.amasya sıcaktı ama bukadar felaket değildi havası.kimse de yok yardım edecek kardeşim geldi camları sildi.kendince evi yerleştirmeye çalıştı.eşim çok tembel.zaten ona canımı sıkmaktan biraz da böle kötü oldum sanırım.neyseki şimdi daha iyiyiz.doktora sordum sen de aferin kullanabilirsin dedi.walla ilacı içtikçe ter basıyo uyuyyorum bıraktım şimdi daha iyiyim.nane ıhlamurla iyileştim.
Minnoşumun sırtından tülbenti eksik etmiyorum terini çekiyo.yoksa soğuk soğuk ter oluyo.Ev sahibim üst katta Allah razı olsun hergün yemek getirdi.Getirmediği zaman eve çağrdı.hergün minnoşuma bakmaya geldi.umarım samimiyetimiz böyle devam eder.iyi birine benziyo.sen çalışırsan ben çocuğuna bakarım bile dedi.Buranın tanınmış ailelerinden güvenilir kişiler.
Böyle işte arkadaşlar nete giremediğim zamanlarım dolu dolu geçti.Hala ev ayakta.Bana dua edin.Hepinizin minnoşlarını çooooookkk öpüyorum.terletik üşütmeyin cereyanda kalmasınlar..
Canım o kadar şıkkın ki anlatamam salı gunü tasincaktik biliyorsunuz kendimi cok hazırlamıştım aracı kisisi gicik pislik yaptı ev sahibi ev bikac ay boş Dursun tadilat yapicam demiş halbuki hiç bı tadilatı yok sinir olduk başka ev ariyoz ev sahibine cikiyoz dedik of
Kızlar ben ise başlayınca bebege kayınvalidem bakacak. Ve ben bu fikre alışamıyorum çok kıskanıyorum, bebeğimi bir baskasının uyutacak olmasını, beslemesini, yıkamasını, tırnaklarını kesmesini... Hele İlklerini benden baskasinin gorecek olmasi fikri daha da deli ediyor. Kayınvalidem çok iyi insan iyi de bakar biliyorum ama ya Alp onu benden daha çok severse diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Kadına da sırf kendi kıskançlığım yüzünden tavırli davranıyorum. Bu gidişle galiba ise donemeyecegim.
kızlar benm kızım kaç gecedir uyumuyu.dün akşam 2de ancak uyutabildim.ne yapmam gerekiyo anlamıyorum.oynamak istiyo hep.gündüzleri öğleden sonra 3 saat uyuyo acaba ondanmı uyumuyo acaba. mesela dün öğleden sonra 3 saat uyudu 5 buçukta uyandı akşam iftar zamanı 45 dk uyuyup uyandı bidaha gece 2de uyudu.sabahta 6da kalktı.biraz oynayıp tekrar 10.30 da uyandı.kaç gecedir sahursuz oruç tutuyorum perişan oldum artık(((sizin bebeklerin uykuları nasıl???????????
cnm eger durumuunuz müsaitse işe dönme derim ben, neden derim cünkü bzm durumlar sıkışık olmasa ben bi saniye dahi düşünmeden işi bırakırdım, ben de bu konuda çıldırma raddesine geldm, durup durup ağlayasım gelio zor tutuorum kendimi, her türlü teselli ve telkinde bulunuorum kendime ama nafile, bnmkisi kıskanclıkdan dil ama, bnmkisi kaynvalidemin aşırı rahatsız olmasından, her anım korkuyla gecicek biliorum, Allaha sıgınıorum, onun bize emanet ettigini bizde ona emanet ediyoruz, bi de ben yavrumun konuşmaya başlayacagı zamanlar arkamdan ağlamasından cok korkuorum, gitmee annee nolur gtme derse ben kahrolurum mahvolurummmm((((
keşke hep evde olsaydımda peşinde köle olsaydm yavrumun off dağıldım gene((((((((
günümüzün en popüler meyda sitesi desek anlarmısınız :) başka site reklamı adı altında bir sürü ceza puanımız olduda kimse adını söyleyemiyor :))) benimde blog adresimi paylaştıkça cezalarım arttı, galiba üyelik iptaline çok yaklaştım :))
Hee o fehmii anladım şimdiiaman canım sen yeni yazımı yazdım de biz girer okuruz üyrlik iptali fln olmasın bide alışveriş nasıl geçti yazını dört gözle bekliyorum
kızlarrr cici bebeyi sütüyle karıştırıp bebegine verenler varmıııııııı????
iyi pazarlar bayanlar sizede bi sorayım ben 2012 nisan annesiyim kızım 3 ayı bitti son bi haftadır emmek istemiyo tek uyurken oda uyursa neyapa bilirm böyle bi sorun yaşıyan varmı lütfen önerilerinizi bekliyorumgercekten çok yoruldum
bir sürüşey yazacaktım ama bu okuduğum hepsini unutturdu, ve şuan hıçkırarak ağlıyorum, çok zor, Rabbim dayanma gücü versin, of ya inan nasıl elim ayayımtitriyooobu arada kızlar sizden bişey rica etcem..sürekli ailcek görüştümüz dostlarımız var..eşimin yurttan arkadaşı ve onun eşide bu vesileyle bnm arkadaşım oldu..geçen pınarların buluşmasına gidememiştim anlatmıştım burda eşim oraya gideceimizi söyledii için..3 yaşına yeni girmiş bi oğulları var..o gittimizde bacağım ağrıyo diyip duruyodu..bizde ilgi çekmek için yapıyo diye tamam o zmn dr.a gidelm diyoduk..oda hemen hayır diyip kaçıyodu..neyse bugün eşim aradı iftara çağırmak için ve aldığımız haberle dizlerimizin bağı çözüldü..çocuğu röntgen çektirmişler bişey çıkmamış sonra kan aldırmışlar ve çocuğun lösemi olduğunu öğrenmişler..telefonu kapattıktan sonra ikimizde ağladık yoldaydık o sırada..3 yıl içinde o küçücük bedenine ne zaman nasıl girmiş bu illet..inanamıyorm hala...yrn hastaneye yanlarına gidicez..2-3 yıl fln sürcekmiş tedavisi ve sürekli hastanedeler..ya hayat birden bire o kdr değişiyoki sahip olduklarımıza ve heleki sağlıklıysak sağlığımıza şükredelim..canımızın için evlatlarımıza sarılıp koklayalm hergün..biranda herşey tepetaklak oluveriyo...eski mutlu günlerin hasretini çeker oluyorz..artk hiçbiişeyden şikayet etmemeye çalışcam..eşim ve oğlum yanımda ve sağlıklı..iyi kötü başımızı soktumuz sıcak bi yuvamız var..binlerce kez şükürler olsun Rabbim..bizi sevdiklerimizle sınama..
sizden ricam bir anne olarak bu annenin acısını üzüntüsünü yüreğimizde hissedelim ve o minik evlat için elimizden ne şekilde dua etmek geliyosa dua edelm nolur? bn hala şoklardayım..ama Allahın takdiri bişey diyemeyiz..neyse çocuğun adı Mustafa Alper..lütfen onun için bi kez el açıp yalvaralım sağlığına kavuşsun..çok üzgünüm
bu arada kızlar sizden bişey rica etcem..sürekli ailcek görüştümüz dostlarımız var..eşimin yurttan arkadaşı ve onun eşide bu vesileyle bnm arkadaşım oldu..geçen pınarların buluşmasına gidememiştim anlatmıştım burda eşim oraya gideceimizi söyledii için..3 yaşına yeni girmiş bi oğulları var..o gittimizde bacağım ağrıyo diyip duruyodu..bizde ilgi çekmek için yapıyo diye tamam o zmn dr.a gidelm diyoduk..oda hemen hayır diyip kaçıyodu..neyse bugün eşim aradı iftara çağırmak için ve aldığımız haberle dizlerimizin bağı çözüldü..çocuğu röntgen çektirmişler bişey çıkmamış sonra kan aldırmışlar ve çocuğun lösemi olduğunu öğrenmişler..telefonu kapattıktan sonra ikimizde ağladık yoldaydık o sırada..3 yıl içinde o küçücük bedenine ne zaman nasıl girmiş bu illet..inanamıyorm hala...yrn hastaneye yanlarına gidicez..2-3 yıl fln sürcekmiş tedavisi ve sürekli hastanedeler..ya hayat birden bire o kdr değişiyoki sahip olduklarımıza ve heleki sağlıklıysak sağlığımıza şükredelim..canımızın için evlatlarımıza sarılıp koklayalm hergün..biranda herşey tepetaklak oluveriyo...eski mutlu günlerin hasretini çeker oluyorz..artk hiçbiişeyden şikayet etmemeye çalışcam..eşim ve oğlum yanımda ve sağlıklı..iyi kötü başımızı soktumuz sıcak bi yuvamız var..binlerce kez şükürler olsun Rabbim..bizi sevdiklerimizle sınama..
sizden ricam bir anne olarak bu annenin acısını üzüntüsünü yüreğimizde hissedelim ve o minik evlat için elimizden ne şekilde dua etmek geliyosa dua edelm nolur? bn hala şoklardayım..ama Allahın takdiri bişey diyemeyiz..neyse çocuğun adı Mustafa Alper..lütfen onun için bi kez el açıp yalvaralım sağlığına kavuşsun..çok üzgünüm
bu arada kızlar sizden bişey rica etcem..sürekli ailcek görüştümüz dostlarımız var..eşimin yurttan arkadaşı ve onun eşide bu vesileyle bnm arkadaşım oldu..geçen pınarların buluşmasına gidememiştim anlatmıştım burda eşim oraya gideceimizi söyledii için..3 yaşına yeni girmiş bi oğulları var..o gittimizde bacağım ağrıyo diyip duruyodu..bizde ilgi çekmek için yapıyo diye tamam o zmn dr.a gidelm diyoduk..oda hemen hayır diyip kaçıyodu..neyse bugün eşim aradı iftara çağırmak için ve aldığımız haberle dizlerimizin bağı çözüldü..çocuğu röntgen çektirmişler bişey çıkmamış sonra kan aldırmışlar ve çocuğun lösemi olduğunu öğrenmişler..telefonu kapattıktan sonra ikimizde ağladık yoldaydık o sırada..3 yıl içinde o küçücük bedenine ne zaman nasıl girmiş bu illet..inanamıyorm hala...yrn hastaneye yanlarına gidicez..2-3 yıl fln sürcekmiş tedavisi ve sürekli hastanedeler..ya hayat birden bire o kdr değişiyoki sahip olduklarımıza ve heleki sağlıklıysak sağlığımıza şükredelim..canımızın için evlatlarımıza sarılıp koklayalm hergün..biranda herşey tepetaklak oluveriyo...eski mutlu günlerin hasretini çeker oluyorz..artk hiçbiişeyden şikayet etmemeye çalışcam..eşim ve oğlum yanımda ve sağlıklı..iyi kötü başımızı soktumuz sıcak bi yuvamız var..binlerce kez şükürler olsun Rabbim..bizi sevdiklerimizle sınama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?