- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.041
Gamze ben hamileyken aldım keçi sutu madodan içeriğine bı baktım bı suru koruyucu madde vardı. yarısıda ınek sutuydu yanlış hatırlamıyorsam. o yuzden bı dahada almadım hatta 10 gunluk raf omru vardı sorsan gunluk sut . en iyi aoç bence oda burada yok
bn geçen verdim..sütüm artmıştı çok az ziyan olsun istemedm ne yapsam diye düşünürken cici bebe canavarı olduumdan evde eksik olmaz..dedm sütümle beraber veriim..ama Gamzenin dedii gibi hipp in bisküvisini alcamda 6.ayın sonundan itibaren yazıyo..4.ay için varmı bilemedm
bu arada kızlar sizden bişey rica etcem..sürekli ailcek görüştümüz dostlarımız var..eşimin yurttan arkadaşı ve onun eşide bu vesileyle bnm arkadaşım oldu..geçen pınarların buluşmasına gidememiştim anlatmıştım burda eşim oraya gideceimizi söyledii için..3 yaşına yeni girmiş bi oğulları var..o gittimizde bacağım ağrıyo diyip duruyodu..bizde ilgi çekmek için yapıyo diye tamam o zmn dr.a gidelm diyoduk..oda hemen hayır diyip kaçıyodu..neyse bugün eşim aradı iftara çağırmak için ve aldığımız haberle dizlerimizin bağı çözüldü..çocuğu röntgen çektirmişler bişey çıkmamış sonra kan aldırmışlar ve çocuğun lösemi olduğunu öğrenmişler..telefonu kapattıktan sonra ikimizde ağladık yoldaydık o sırada..3 yıl içinde o küçücük bedenine ne zaman nasıl girmiş bu illet..inanamıyorm hala...yrn hastaneye yanlarına gidicez..2-3 yıl fln sürcekmiş tedavisi ve sürekli hastanedeler..ya hayat birden bire o kdr değişiyoki sahip olduklarımıza ve heleki sağlıklıysak sağlığımıza şükredelim..canımızın için evlatlarımıza sarılıp koklayalm hergün..biranda herşey tepetaklak oluveriyo...eski mutlu günlerin hasretini çeker oluyorz..artk hiçbiişeyden şikayet etmemeye çalışcam..eşim ve oğlum yanımda ve sağlıklı..iyi kötü başımızı soktumuz sıcak bi yuvamız var..binlerce kez şükürler olsun Rabbim..bizi sevdiklerimizle sınama..
sizden ricam bir anne olarak bu annenin acısını üzüntüsünü yüreğimizde hissedelim ve o minik evlat için elimizden ne şekilde dua etmek geliyosa dua edelm nolur? bn hala şoklardayım..ama Allahın takdiri bişey diyemeyiz..neyse çocuğun adı Mustafa Alper..lütfen onun için bi kez el açıp yalvaralım sağlığına kavuşsun..çok üzgünüm
Ben de aynı dertteyim çok üzülüyorum okullar açılana kadar ben bakıcam şimdi eşim evde aslında yarın işe başlıyorum ama iş yerime götürücem bi sürede öyle idere edicez.Benim endişemde iyi bakacağına inanmıyorum.Elimde olmadan tavır yapıyorum bazen sonra da üzülüyorum.Hele oğlum diye sevdikçe deli oluyorum.Oğlum da sanki hissediyomuş gibi kayınvalidemde hiç durmuyo kadın kucağına aldığı anda ağlamaya başlıyo....Aklım hep onda kalıcak.Çok zor yaaaa keşke çalışmak zorunda olmasak((((
arkadaşlar benim moralim çok bozuk 4. ayımızdayız benim saçlar deli gibi dökülüyor banyo yapmak elimi saçıma atmak dahi istemiyorumsizlerdede bu sorun var mı varsa napıyosunuz.Bu arada hasta olan yavruya çok üzüldüm inşallah bir yasinde ben okuycam rabbim şifa verir inşallah
bende okuyunca şaşırdım, benim oğlumda mı gariplik var diye, çünkü oğlum 26 mart doğumlu ve 2 aylıkken yan dönmeye, iki buçuk aylıkkende yüzüstü dönmeye başlamıştıson zamanlarda fazla giremiyodum..bugün biraz vaktim oldu, göz attım geçmişe..dönmeden bahsedilmiş, şaşırdım..benimki 5 nisan doğumlu ve 2 aydır dönüyo ve yine 2 aydır gece koyduğum yerden en az 1 metre ilerde buluyorum uyandığında...yani 2 aylıktan beri.hareketli olduğunu farkediyodum ama şimdi daha iyi anladım, bu bebeyle işim var benim..Allah korusun hiperaktif filan olmaz inşallah...buarada doğduğundan beri yüzüstü yatıyo, öyle bi endişem yok..ellerinin üstünde gövdesini kaldırabiliyo çünkü.boğulması için bi sebep yok o yüzden inşallah..bu hareketi yapıyosa merak etmeyin siz de...tabi ilerlediği için düşmeyeceği şekilde yatırmam gerekiyo herzaman.
bende okuyunca şaşırdım, benim oğlumda mı gariplik var diye, çünkü oğlum 26 mart doğumlu ve 2 aylıkken yan dönmeye, iki buçuk aylıkkende yüzüstü dönmeye başlamıştı, gerçi annem çok şaşırmıştı, daha erken diye ve o gün bugündür, yerde battaniye üzerine yatırıyorum, kanepeye yatıramıyorum, gecede kendi yüzüstü dönüyor,öyle uyuyor, bazen uyku arasında kolu altında kalıyor dönemiyor ve çığlık çığlğa bağırıyo, nolduğunu anlayamıyor yataktan fırlıyoruz...
Azeri iki gündür senin için dua ediyorum, inş ev sizin için hayırlı olur, naptınız, bizkesin kararımızı verdik, kırıkkaleye taşınınca bizde başvuru yapacağız, ama evi ankaradan alacağız inşaAllah
kızlar,
taze anne sitesindeki röportajım, “İsteseydim kendime ve etrafıma dünyayı dar eden ağlak bir taze anne, lohusa olabilirdim.”
Her zamanki gibi içinde birçok örnek,çıkarılacak ders bulunan bi yazı ver senin o güzel gülüşün olduğu bi foto.bu beğenlimezde ne yapılır
Slm kızlar,göğüs pompası almam lazım sizler hangisini kullanıyosunuz?Acil cvp verebilir misiniz?
kızlar,
taze anne sitesindeki röportajım, “İsteseydim kendime ve etrafıma dünyayı dar eden ağlak bir taze anne, lohusa olabilirdim.”
tatlım bilmiyorm 500 yada 1000 hiç farketmez yeterki bişiler yapalm çünkü elimden başka bişey gelmiyo..keşke gelse..berna 500 farklı kişiden 500 yasin toplayalım, 4444 tefriciye okuyalı, bu konuda ben tüm tanıdıklarıma dağıtırım
saol cnm çok saolcanım kıyamam ya çok etkilendim.ben aklıma geldikçe okurum dua.inşallah tez vakitte iyileşir kuzucuk
cnm bnm ya Allah razı olsun güzel yüreğinden..Allah evlatlarımızın acısını göstermesin..düşünmiim diyorm ama aklımdan hep kötü senaryolar geçiyo inş. sağlığına kavuşur minik kuşberna canım ben yasini okuyarak başlatıyorum, tanıdığım herkese de mesaj atacağım, ben çıkıyorum, öptümhepinizi
saol cnmyüreğimm titiredi allahım yardım etsin sağlık versin yavruma annesıne babasına sabırlı şekilde yanında olamayı nasip etsin dualarımız onunlaa...
inşallah cnm Allah razı olsun..arkadaşlar benim moralim çok bozuk 4. ayımızdayız benim saçlar deli gibi dökülüyor banyo yapmak elimi saçıma atmak dahi istemiyorumsizlerdede bu sorun var mı varsa napıyosunuz.Bu arada hasta olan yavruya çok üzüldüm inşallah bir yasinde ben okuycam rabbim şifa verir inşallah
evet bnde bugün nasıl oluyo o işler bi konuşiim babasıyla bnde vercem gerekirse nası bi prosedür uygulanıyosa..tavsiye edilen ek gıda verme başlangıcı 6 ay olduğundan öyle yazıyor caanım
duanın yanımda lütfen 1 tüp kan vermeye gidin arkadaşlar, o ve onun gibi birçok çocuğun iyileşmek için iliğe ihtiyacı var...
amin cnm inşallah..Günaydınn
Yacazağım herşeyi Berna'nın mesajlıya unuttum,resmen alt üst oldum,Gülnihal'den önce bu kadar etkilenmiyordum olaylardanRabbim yardım etsin en kısa zamanda iyileşsin inş.onun için dua edeceğim
Berna inşallah Mustafa Alper saglıgına kavuşur , uygun ilik bulunur. Allahım bu haberleri duyunca her şey boş geliyor...Gamzenin dediği gibi kan verme olayı cok onemli.. Dualarımız Mustafa Alper ve ailesiyle...
Slm kızlar,göğüs pompası almam lazım sizler hangisini kullanıyosunuz?Acil cvp verebilir misiniz?
bu arada kızlar sizden bişey rica etcem..sürekli ailcek görüştümüz dostlarımız var..eşimin yurttan arkadaşı ve onun eşide bu vesileyle bnm arkadaşım oldu..geçen pınarların buluşmasına gidememiştim anlatmıştım burda eşim oraya gideceimizi söyledii için..3 yaşına yeni girmiş bi oğulları var..o gittimizde bacağım ağrıyo diyip duruyodu..bizde ilgi çekmek için yapıyo diye tamam o zmn dr.a gidelm diyoduk..oda hemen hayır diyip kaçıyodu..neyse bugün eşim aradı iftara çağırmak için ve aldığımız haberle dizlerimizin bağı çözüldü..çocuğu röntgen çektirmişler bişey çıkmamış sonra kan aldırmışlar ve çocuğun lösemi olduğunu öğrenmişler..telefonu kapattıktan sonra ikimizde ağladık yoldaydık o sırada..3 yıl içinde o küçücük bedenine ne zaman nasıl girmiş bu illet..inanamıyorm hala...yrn hastaneye yanlarına gidicez..2-3 yıl fln sürcekmiş tedavisi ve sürekli hastanedeler..ya hayat birden bire o kdr değişiyoki sahip olduklarımıza ve heleki sağlıklıysak sağlığımıza şükredelim..canımızın için evlatlarımıza sarılıp koklayalm hergün..biranda herşey tepetaklak oluveriyo...eski mutlu günlerin hasretini çeker oluyorz..artk hiçbiişeyden şikayet etmemeye çalışcam..eşim ve oğlum yanımda ve sağlıklı..iyi kötü başımızı soktumuz sıcak bi yuvamız var..binlerce kez şükürler olsun Rabbim..bizi sevdiklerimizle sınama..
sizden ricam bir anne olarak bu annenin acısını üzüntüsünü yüreğimizde hissedelim ve o minik evlat için elimizden ne şekilde dua etmek geliyosa dua edelm nolur? bn hala şoklardayım..ama Allahın takdiri bişey diyemeyiz..neyse çocuğun adı Mustafa Alper..lütfen onun için bi kez el açıp yalvaralım sağlığına kavuşsun..çok üzgünüm
gunaydın anneler .... ben bu sabah bı test yapıyım dedim test yaptım tek çizginin rengi varya kitin içinde tek çizgiyi ve yanına doğruda tek çizgi renginin açık renki kapatmıştı testımı beyaz yer yoktu diyebilrimmm sizce bu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?