2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kadıköyde balık pazarının içinde altınoluk diye bir peynirci var o belli günlerde getiriyormuş, havalar serinlesin düzenli alıcam oradan

tavsiye edilen ek gıda verme başlangıcı 6 ay olduğundan öyle yazıyor caanım

duanın yanımda lütfen 1 tüp kan vermeye gidin arkadaşlar, o ve onun gibi birçok çocuğun iyileşmek için iliğe ihtiyacı var...

Gercekten zor bir durum ama alisiyorsunuz. Ben calismak zorunda degilim ama calismazsam evde kafayi yerim. Alismisim yillarca calismaya oyuzden kendinizi rahatlatin derim. Mutlu anne= mutlu bebekler

gunaydın anneler .... ben bu sabah bı test yapıyım dedim test yaptım tek çizginin rengi varya kitin içinde tek çizgiyi ve yanına doğruda tek çizgi renginin açık renki kapatmıştı testımı beyaz yer yoktu diyebilrimmm sizce bu nedir?

Günaydınn
Yacazağım herşeyi Berna'nın mesajlıya unuttum,resmen alt üst oldum,Gülnihal'den önce bu kadar etkilenmiyordum olaylardanRabbim yardım etsin en kısa zamanda iyileşsin inş.onun için dua edeceğim

benim de feci dökülüyo son günlerde...hamilelikte depolanan keratonini bebek geri aldığı için dökülüyomuş, bi süre sonra geçecek diyolar ama bişey yapmak lazımmı bilmiyorum

Berna inşallah Mustafa Alper saglıgına kavuşur , uygun ilik bulunur. Allahım bu haberleri duyunca her şey boş geliyor...Gamzenin dediği gibi kan verme olayı cok onemli.. Dualarımız Mustafa Alper ve ailesiyle...

son zamanlarda fazla giremiyodum..bugün biraz vaktim oldu, göz attım geçmişe..dönmeden bahsedilmiş, şaşırdım..benimki 5 nisan doğumlu ve 2 aydır dönüyo ve yine 2 aydır gece koyduğum yerden en az 1 metre ilerde buluyorum uyandığında...yani 2 aylıktan beri.hareketli olduğunu farkediyodum ama şimdi daha iyi anladım, bu bebeyle işim var benim..Allah korusun hiperaktif filan olmaz inşallah...buarada doğduğundan beri yüzüstü yatıyo, öyle bi endişem yok..ellerinin üstünde gövdesini kaldırabiliyo çünkü.boğulması için bi sebep yok o yüzden inşallah..bu hareketi yapıyosa merak etmeyin siz de...tabi ilerlediği için düşmeyeceği şekilde yatırmam gerekiyo herzaman.

bende okuyunca şaşırdım, benim oğlumda mı gariplik var diye, çünkü oğlum 26 mart doğumlu ve 2 aylıkken yan dönmeye, iki buçuk aylıkkende yüzüstü dönmeye başlamıştı, gerçi annem çok şaşırmıştı, daha erken diye ve o gün bugündür, yerde battaniye üzerine yatırıyorum, kanepeye yatıramıyorum, gecede kendi yüzüstü dönüyor,öyle uyuyor, bazen uyku arasında kolu altında kalıyor dönemiyor ve çığlık çığlğa bağırıyo, nolduğunu anlayamıyor yataktan fırlıyoruz...

Son düzenleme:
Azeri iki gündür senin için dua ediyorum, inş ev sizin için hayırlı olur, naptınız, bizkesin kararımızı verdik, kırıkkaleye taşınınca bizde başvuru yapacağız, ama evi ankaradan alacağız inşaAllah

seninki de benimki gibi fırıldak anlaşılan :) gerçi ben niye şaşırıyorumki, eşimde ben de biyerimizde kurt kaynıyo gibiyiz..eşim oruçlu haliyle bile günde bi kaç saat yürüyen bi çatlak.ben desen aynı..öyle olunca bu çocuk da böyle olcak tabi..
tabi yanlış anlaşılmasın, bunlar çok mühim şeyler değil..erken, geç çok farketmez, normal olsunlarda.genetik faktörler bazı şeyleri farklılaştırıyo ama henüz yapmayanlar telaş etmesinler.5-6 aya kadar normal...çok hareketli olmayan çocukda da problem olduğu anlamına kesinlikle gelmiyo...doktorlar da böyle söylüyo..

Çok teşekkür ederim canımm,kararımızı verdik bizde hakkımızda hayırlısı,özelden msj attım sana

Son düzenleme:

Harika bir yazı olmuş.Ben de hiç anlamam lohusalığı anlmadaım da.Çok da ii ettim bebeğimin ilk zamanlarını doyasıya yaşadım.İnanır mısınız şimdi ilk zamanlarını özlemeye başladım sanki büyüdü sıpam da bebekliğini özlemeye başladım.Nasıl çaresiz ağlıyordu sessizce kulağına konuşunca dinliyrp susuyordu keratam...Canım oğlum benim...

berna 500 farklı kişiden 500 yasin toplayalım, 4444 tefriciye okuyalı, bu konuda ben tüm tanıdıklarıma dağıtırım
tatlım bilmiyorm 500 yada 1000 hiç farketmez yeterki bişiler yapalm çünkü elimden başka bişey gelmiyo..keşke gelse..
canım kıyamam ya çok etkilendim.ben aklıma geldikçe okurum dua.inşallah tez vakitte iyileşir kuzucuk
saol cnm çok saol
berna canım ben yasini okuyarak başlatıyorum, tanıdığım herkese de mesaj atacağım, ben çıkıyorum, öptümhepinizi
cnm bnm ya Allah razı olsun güzel yüreğinden..Allah evlatlarımızın acısını göstermesin..düşünmiim diyorm ama aklımdan hep kötü senaryolar geçiyo inş. sağlığına kavuşur minik kuş
yüreğimm titiredi allahım yardım etsin sağlık versin yavruma annesıne babasına sabırlı şekilde yanında olamayı nasip etsin dualarımız onunlaa...
saol cnm
inşallah cnm Allah razı olsun..
evet bnde bugün nasıl oluyo o işler bi konuşiim babasıyla bnde vercem gerekirse nası bi prosedür uygulanıyosa..
amin cnm inşallah..
Berna inşallah Mustafa Alper saglıgına kavuşur , uygun ilik bulunur. Allahım bu haberleri duyunca her şey boş geliyor...Gamzenin dediği gibi kan verme olayı cok onemli.. Dualarımız Mustafa Alper ve ailesiyle...

aynen dün tabiri caizse mal gibiydim haberi duyduktan sonra..ya yaptıım herşey boş geldi..sonra kendime kızdım onu bunu sorun ediyorm..hayır ya bnm bi oğlum var bnm bi kocam var Allaha şükür istediim çoğu şeyi elde edebiliyorm..sağlıklıyız..daha ne olabilrki..illa böyle şeylerinmi başa gelmesi gerekiyo eski günlerin kıymetini bilmek için..şurda sorunsuz yaşıyorz..şükürler olsun..kaşınma berna dedim..neyse işte öyle hala aklım onda..

hastnaye ne yapılır ne götürülür bilen varmı..bn hiç bilmem..akşama kdr hazırlamam lazım..

boğazıma bir düğüm oturdu çok üzüldüm berna ya, hep dua edeceğim hep

canım benim de öyle çıkmıştı testte ve hamileymişim... ama bilemem sen kan ya da idrar tesi de yaptır, ben hemen idrsr testi yaptırmıştım çıkmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…