- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.061
Slm kızlar,göğüs pompası almam lazım sizler hangisini kullanıyosunuz?Acil cvp verebilir misiniz?
ya zaten normali 5-6 ay, ben çok hareketli değilim ama babası ve benm annem o dediğin çatlaklardan, birde ne anlatacam, biz oğlumu hep nazik seviyorduk, kardeşimin düğününde çok sevdiğimizbir teyzemiz oğlumu hampalayarak sevdi, ilk başta içimden tam kızacaktım ki bzim ki kahkahalar atıyorseninki de benimki gibi fırıldak anlaşılan :) gerçi ben niye şaşırıyorumki, eşimde ben de biyerimizde kurt kaynıyo gibiyiz..eşim oruçlu haliyle bile günde bi kaç saat yürüyen bi çatlak.ben desen aynı..öyle olunca bu çocuk da böyle olcak tabi..
tabi yanlış anlaşılmasın, bunlar çok mühim şeyler değil..erken, geç çok farketmez, normal olsunlarda.genetik faktörler bazı şeyleri farklılaştırıyo ama henüz yapmayanlar telaş etmesinler.5-6 aya kadar normal...çok hareketli olmayan çocukda da problem olduğu anlamına kesinlikle gelmiyo...doktorlar da böyle söylüyo..
bu arada kızlar sizden bişey rica etcem..sürekli ailcek görüştümüz dostlarımız var..eşimin yurttan arkadaşı ve onun eşide bu vesileyle bnm arkadaşım oldu..geçen pınarların buluşmasına gidememiştim anlatmıştım burda eşim oraya gideceimizi söyledii için..3 yaşına yeni girmiş bi oğulları var..o gittimizde bacağım ağrıyo diyip duruyodu..bizde ilgi çekmek için yapıyo diye tamam o zmn dr.a gidelm diyoduk..oda hemen hayır diyip kaçıyodu..neyse bugün eşim aradı iftara çağırmak için ve aldığımız haberle dizlerimizin bağı çözüldü..çocuğu röntgen çektirmişler bişey çıkmamış sonra kan aldırmışlar ve çocuğun lösemi olduğunu öğrenmişler..telefonu kapattıktan sonra ikimizde ağladık yoldaydık o sırada..3 yıl içinde o küçücük bedenine ne zaman nasıl girmiş bu illet..inanamıyorm hala...yrn hastaneye yanlarına gidicez..2-3 yıl fln sürcekmiş tedavisi ve sürekli hastanedeler..ya hayat birden bire o kdr değişiyoki sahip olduklarımıza ve heleki sağlıklıysak sağlığımıza şükredelim..canımızın için evlatlarımıza sarılıp koklayalm hergün..biranda herşey tepetaklak oluveriyo...eski mutlu günlerin hasretini çeker oluyorz..artk hiçbiişeyden şikayet etmemeye çalışcam..eşim ve oğlum yanımda ve sağlıklı..iyi kötü başımızı soktumuz sıcak bi yuvamız var..binlerce kez şükürler olsun Rabbim..bizi sevdiklerimizle sınama..
sizden ricam bir anne olarak bu annenin acısını üzüntüsünü yüreğimizde hissedelim ve o minik evlat için elimizden ne şekilde dua etmek geliyosa dua edelm nolur? bn hala şoklardayım..ama Allahın takdiri bişey diyemeyiz..neyse çocuğun adı Mustafa Alper..lütfen onun için bi kez el açıp yalvaralım sağlığına kavuşsun..çok üzgünüm
avent canım ve çok memnunum
avent cnm kesinlikle
Bende avent kullanıyorum. Çok memnunum...
avent cnm kesinlikle
avent cnm kesinlikle
bu arada kızlar sizden bişey rica etcem..sürekli ailcek görüştümüz dostlarımız var..eşimin yurttan arkadaşı ve onun eşide bu vesileyle bnm arkadaşım oldu..geçen pınarların buluşmasına gidememiştim anlatmıştım burda eşim oraya gideceimizi söyledii için..3 yaşına yeni girmiş bi oğulları var..o gittimizde bacağım ağrıyo diyip duruyodu..bizde ilgi çekmek için yapıyo diye tamam o zmn dr.a gidelm diyoduk..oda hemen hayır diyip kaçıyodu..neyse bugün eşim aradı iftara çağırmak için ve aldığımız haberle dizlerimizin bağı çözüldü..çocuğu röntgen çektirmişler bişey çıkmamış sonra kan aldırmışlar ve çocuğun lösemi olduğunu öğrenmişler..telefonu kapattıktan sonra ikimizde ağladık yoldaydık o sırada..3 yıl içinde o küçücük bedenine ne zaman nasıl girmiş bu illet..inanamıyorm hala...yrn hastaneye yanlarına gidicez..2-3 yıl fln sürcekmiş tedavisi ve sürekli hastanedeler..ya hayat birden bire o kdr değişiyoki sahip olduklarımıza ve heleki sağlıklıysak sağlığımıza şükredelim..canımızın için evlatlarımıza sarılıp koklayalm hergün..biranda herşey tepetaklak oluveriyo...eski mutlu günlerin hasretini çeker oluyorz..artk hiçbiişeyden şikayet etmemeye çalışcam..eşim ve oğlum yanımda ve sağlıklı..iyi kötü başımızı soktumuz sıcak bi yuvamız var..binlerce kez şükürler olsun Rabbim..bizi sevdiklerimizle sınama..
sizden ricam bir anne olarak bu annenin acısını üzüntüsünü yüreğimizde hissedelim ve o minik evlat için elimizden ne şekilde dua etmek geliyosa dua edelm nolur? bn hala şoklardayım..ama Allahın takdiri bişey diyemeyiz..neyse çocuğun adı Mustafa Alper..lütfen onun için bi kez el açıp yalvaralım sağlığına kavuşsun..çok üzgünüm
Çok teşekkür ederim canımm,kararımızı verdik bizde hakkımızda hayırlısı,özelden msj attım sana
Arkadaşlar ben mustafa alper yavrumuz için yasin başlattım,okumak isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj atarlarsa sevinirim, buradan yazmayın, çünkü sürekli topicci takip edemiyorum arada kaynamasın
Çok sağol canımmcanım sisteme girdiniz sanırım bende çok merak ediyodum haftasonu acaba naptınız diye... dediğin gibi hakkınızda hayrlsı olsun rabbim kolaylık nasip etsin
gamze
bu arada söylemeden geçemeyecem siyah saç sana feci yakışıo
canım henüz özel msj hakkım olmadıgından sana özelden yazamıyorum malesef...bende katılmak isterim okumaya, 1 tanemı okuyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?