2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya zaten normali 5-6 ay, ben çok hareketli değilim ama babası ve benm annem o dediğin çatlaklardan, birde ne anlatacam, biz oğlumu hep nazik seviyorduk, kardeşimin düğününde çok sevdiğimizbir teyzemiz oğlumu hampalayarak sevdi, ilk başta içimden tam kızacaktım ki bzim ki kahkahalar atıyor ay bize bile böyle gülmemişti, nasıl zoruma gitti, meğer benim oğlum hampadan hoşlanıyormuş, o gün bugündür öyle seviyorum, nasıl kahkahalar atıyor yavrum

canım çok üzüldüm. Dediğin gibi herşeye söyleniyoruz elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz... Dua edeceğim bende. Bir an önce sağlığına kavuşsun Mustafa Alper.

Yazdıklarınla beni çok etkiledin... Bir taraf gördüm sende, insancıl, pozitif, sevgiyle beslenen ve etrafına güven veren bir taraf...Seni tanıdığıma seviniyorum...

"Kızımı mutlu karşılamalıyım dedim.Yıllar sonra fotoğraflarda üzgün bir anne değil, gelişinden mutlu bir anne görmeli dediM. Doğumdan sonra ve sonraki diğer günlerde o camın önünde gülerek poz verdim hep.
Mutsuzluğumun ne bana, ne eşime ne de bebeğime faydası olmayacaktı, o zaman niye mutsuzluğa teslim olayım dedim ve mutluluğa sımsıkı sarıldım."

Bu cümleler her şeyi anlatıyor ve mutluluğa sarılmayı bende beynime kazıdım şuan...

"Eğer ağlamasını sonlandıramamışsam şu değil sormam gereken soru, “offf neden ağlayan bir bebek bu, diğer bebekler hiç de böyle değil”!
Şunu sormalıyım kendime ,” ben neyi yanlış, eksik yapıyorum ki hala derdini anlatmaya çalışıyor bana”.
Bu soru sayesinde hiç kızmadım, hiç şikayet etmedim, tek yaptığım çözüm odaklı gitmek."

Ve bu cümleler de birçok şeyi yeniden düşünmeme olanak sağladı, çok sağol...Ve ben inanıyorum ki Berra 23 günlük o zorlu süreci senin gibi sevgi dolu bir annesi olduğu için atlattı sağlıkla...Yazıyı sık kullanılanlara ekledim, "offf, daraldım" dediğimde açıp açıp okuyacağım...

Son düzenleme:
selam annişler. 1 haftadır yoktum. geç.mişi daha okumaya fırsat olmadı. umarım hepiniz iyisinizdir. şu voleybol maçını kriz geçirmeden izleyip bitirebilirsem okuyacağımm

Gamze yazını okudum,harika olmuş...hiç bir zaman ağlak anne olmadım yazmışsın ya ama ben müsadenle ağlamak istiyorum,çünkü yazını okuyunmca geçmişe daldım,nereden nereye...çok duygulandım :))

bu topice girdiğimden beri söylediğim ikişey vardı, doğuma değil doğum sonrasına,yavrunuza odaklanın, ikinciside duygular (sinir,stes, depresyona sokan her duygu) eğitilebilir, kontrol altına alınabilir.... ve sen bunu çok güzel başardın, bize örnek oldun,bu arada fotolarda bir ayrı güzel, Rabbim huzurunuzu, mutluluğunuzu daim eylesin

çok üzüldüm gerçekten,eskiden beri beni en çok etkileyen hastalıktır lösemi,bu yüzden de hayır yapmak deyinde aklıma hep LÖSEV gelir,Allah yardımcılar olsun çok zor bi dönemden geçecekler ailece.tüm dualarımız Mustafa Alper ve tüm hasta meleklerle..

bernacım çok üzüldüm Allah dermansız dert vermesin
o ufacık bedenlere minicik bi zarar gelse insanın içi parçalanıyo kıyamıyo
Rabbim şifasını versin en kısa sürede inşallah
dualarımıza katalım Mustafa Alper'i ve tüm hasta yavrucakları

Arkadaşlar ben mustafa alper yavrumuz için yasin başlattım,okumak isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj atarlarsa sevinirim, buradan yazmayın, çünkü sürekli topicci takip edemiyorum arada kaynamasın

gamze yazını ve sitedeki benzer yazıları okudum
farklı deneyimleri okumak keyif verici

ben depresif değildim ama
oğlum emmese emmiyo diye ağlardım
emse ne güzl emiyo diye
uyumasa neden uyumuyo diye ağlardım
uyudu mu melekler gibi uyuyo diye ağlardım
ömere bronşit tanısı kondu ağladım
atlatmış dendi yine ağladım doktor işimiz var senle diyo

napayım ben de böyle bi anneyim
zaten ağlak zırlak bi kadındım daha beter oldum

bu arada söylemeden geçemeyecem siyah saç sana feci yakışıo

Arkadaşlar ben mustafa alper yavrumuz için yasin başlattım,okumak isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj atarlarsa sevinirim, buradan yazmayın, çünkü sürekli topicci takip edemiyorum arada kaynamasın

canım henüz özel msj hakkım olmadıgından sana özelden yazamıyorum malesef... bende katılmak isterim okumaya, 1 tanemı okuyoruz?

Canım gerçekten Allah yardımcısı olsun inşallah onların. Çok zor bir sınavla sınanıyorlar. Her zaman dualarımda olcaklar. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur Mustafa Alper.

canım sisteme girdiniz sanırım bende çok merak ediyodum haftasonu acaba naptınız diye... dediğin gibi hakkınızda hayrlsı olsun rabbim kolaylık nasip etsin
Çok sağol canımm bu arada eşinin ismini verdim o tavsiye etti arkadaşımın eşi dedim inş. işinize yarar

gamze
bu arada söylemeden geçemeyecem siyah saç sana feci yakışıo

Aynen ben söyleyecektim kuzum Gamze'ye siyah saç daha çok yakışıyor sankiiiiiii

Annem her sabah Gülnihal'i hava alması için evin az ilerisindeki parka götürür,sabah gitmişler gölgede bi banka oturmuş annem bi de yaşlı kadın oturuyormuş,Gülnihal kadına bakıp gülüyor ve ses çıkarıyormuş kadın anneme kızmış ''ben çocuklardan nefret ederim sende getirdin burda oturdun''diye annem ne diyeceğimi bilemedim arabayı az ileri sürdüm orda oturduk diyor.Nasıl böyle kalperi körelmiş insanlar var anlamıyorum,minicik bi bebekten insan neden nefret eder :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…