- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.081
Annem her sabah Gülnihal'i hava alması için evin az ilerisindeki parka götürür,sabah gitmişler gölgede bi banka oturmuş annem bi de yaşlı kadın oturuyormuş,Gülnihal kadına bakıp gülüyor ve ses çıkarıyormuş kadın anneme kızmış ''ben çocuklardan nefret ederim sende getirdin burda oturdun''diye annem ne diyeceğimi bilemedim arabayı az ileri sürdüm orda oturduk diyor.Nasıl böyle kalperi körelmiş insanlar var anlamıyorum,minicik bi bebekten insan neden nefret eder :/
Annem her sabah Gülnihal'i hava alması için evin az ilerisindeki parka götürür,sabah gitmişler gölgede bi banka oturmuş annem bi de yaşlı kadın oturuyormuş,Gülnihal kadına bakıp gülüyor ve ses çıkarıyormuş kadın anneme kızmış ''ben çocuklardan nefret ederim sende getirdin burda oturdun''diye annem ne diyeceğimi bilemedim arabayı az ileri sürdüm orda oturduk diyor.Nasıl böyle kalperi körelmiş insanlar var anlamıyorum,minicik bi bebekten insan neden nefret eder :/
Berna canım ya yasinleri ben takip edeyim dedim ama inş bir mahzuru yoktur, hani senin arkadaşının bebişi ve bebişi bizzat tanıyorsun,eminimacin, üzüntün bizimkinden fazla, belki bu yüzden takip edemezsin diye düşündüm, birde ben kendi çevremede dağıttığım için takibi kolay olur diye düşünmüştüm:26:
Berna canım ya yasinleri ben takip edeyim dedim ama inş bir mahzuru yoktur, hani senin arkadaşının bebişi ve bebişi bizzat tanıyorsun,eminimacin, üzüntün bizimkinden fazla, belki bu yüzden takip edemezsin diye düşündüm, birde ben kendi çevremede dağıttığım için takibi kolay olur diye düşünmüştüm:26:
belki çocuk sahibi olamamıştır bazı insanların kalbinde fesat olur kendinde olmayanı kötüleyerek rahatlarlar buda o şekilde dışarı vurmuş olabilir..halbuki o çocuk dediği 4 aylık bi melake insan nasıl nefret ederki..hadi yürüse koşsa yaramazlık yapsa deki yaramaz çocukları sevmiyo ama bu derdini bile anlatamayan aciz bi bebek..bebek ya çocuk değilki söylemesi bile güzel bebek..Allah ıslah etsin valla ne diim..kalbi merhametten yoksun insandan uzak durcaksın onda Allah korkusuda olmaz çünkü..yazık annenede üzüldüm ya ne yapcanı şaşırmıştır kadın
Bernaa bu arada ilik nakli meselesinin arastırmıstım ben. önce 1 tüp kan veriyorsun(test tüpü standart) Eger uyusma olursa seni arıyorlar ilik vermek ister msn dye. Bagıslayıcı olarak imza atmıs olsan bile sonradan vazgecebiliyorsun ama o zaman hasta da büyük hayal kırıklıgı oluyorO yüzden iyi düşünüp bagıslayıcı olun diyorlar. Sonra eğer doku uyusması var ise 2 sekilde senden ilik alınabiliyor.
1-) Tipik yöntem. Genel anestezi ile Özel iğneler kullanılarak kemik içine girilerek ilik enjektörlere çekilir.
2-)Kısa süreli bir ilaç tedavisi sonrası kemik iliğindeki kanı oluşturacak hücrelerin kana geçişi artırılmaktadır. Daha sonra kan bağışı yapar gibi kemik iliği hücreleri bir makine aracılığı ile kandan toplanmaktadır. Uzun bir süredir uygulanmakta olan bu yöntemin verici için hiç bir tehlike taşımadığı belirtilmektedir.
Çapa da var bende bağıslayıcı olmak istiyorum eşimle birlikte. Allah korusun tüm yavrularımızı.Bari birine faydamız olsa keşke
Bernacım mesajını okudugumda oyle uzuldumkı,dun gece sabah ezanıylka beraber dua ettım yavrucuga,ve hep dua edıcem,o ıllet hastalık ınsallah bıranonce cıkar o mınık vucudundan,rabbım annecıne babacına sabırlar versın ınsallah,bgn hastaneye gıttıgınde mustafa alperı benım ıcın opermısın,ha sor bıde kayserıden ıstedıgı bısı varmı?
tamam canımcanım henüz özel msj hakkım olmadıgından sana özelden yazamıyorum malesef...bende katılmak isterim okumaya, 1 tanemı okuyoruz?
canım benim ne güzel dua, rabbim hepimizi birlikte cennetinde eylesin...bitanem ne demek yaa senin bu yaptına ne dicemi bilemiyorum o kdr iyisinki Allah binlerce kez razı olsun..Cennet hatunu ol inşallah
canım benim çok saol ya bnm hiç bi bilgim yoktu ama ne şekilde olursa olsun sonuçta bn bi zarar görmicem ama o yavru daha ömrünün sadece 3 yılını yaşamış istemezmi anası babası bir ömür onlarla olsun..nasıl kavruluyodur içleri..keşke uysada versem bi işe yarasam ömrü hayatımda
Aysel mesajına güldüm ya hiç aklıma gelmezdi Fehminin yeri :)
benm saçlarımda çok dökülüyorarkadaşlar benim moralim çok bozuk 4. ayımızdayız benim saçlar deli gibi dökülüyor banyo yapmak elimi saçıma atmak dahi istemiyorumsizlerdede bu sorun var mı varsa napıyosunuz.Bu arada hasta olan yavruya çok üzüldüm inşallah bir yasinde ben okuycam rabbim şifa verir inşallah
belki çocuk sahibi olamamıştır bazı insanların kalbinde fesat olur kendinde olmayanı kötüleyerek rahatlarlar buda o şekilde dışarı vurmuş olabilir..halbuki o çocuk dediği 4 aylık bi melake insan nasıl nefret ederki..hadi yürüse koşsa yaramazlık yapsa deki yaramaz çocukları sevmiyo ama bu derdini bile anlatamayan aciz bi bebek..bebek ya çocuk değilki söylemesi bile güzel bebek..Allah ıslah etsin valla ne diim..kalbi merhametten yoksun insandan uzak durcaksın onda Allah korkusuda olmaz çünkü..yazık annenede üzüldüm ya ne yapcanı şaşırmıştır kadın
canım bnm Allah razı olsun bnde senin için dua ediyorum :)) Mustafa Alperi göstermiyolarmış sanırım babası bile zor görüyomuşş..hiç bilmiyorm ne olcak eğer görme imkanım olursa tabiki öperm..Kayseriden bişi istiyomu bilmiyorm ama bn gitmeden ona pepe li bi oyuncak alcam pepeyi çok seviyo..en azından sevinsin bide küçük bi kuran alcam baş ucuna koysunlar..
Kızlar aysimanın cıs yaptıgı bezınde turunculuklar var,ıdrarın rengı degısmıs gıbı,onceden prıma kullanıoduk,o ıcıne hapsedıodu sıvıyı,ondan varsa bıle oyle bısı gormedım,sızdırıo dıe huggıese gectım,onda oyle bısı olmadıgı ıcın ıdrarın rengını gordum,burda konusulmustu bu durum,neden oluyo,ne yapmam gerekıyo bılmıyorum,bı sıkıntı varsa ıdrar kulturunde cıkarmı,yarın alıcam sonucları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?