- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.101
Annem her sabah Gülnihal'i hava alması için evin az ilerisindeki parka götürür,sabah gitmişler gölgede bi banka oturmuş annem bi de yaşlı kadın oturuyormuş,Gülnihal kadına bakıp gülüyor ve ses çıkarıyormuş kadın anneme kızmış ''ben çocuklardan nefret ederim sende getirdin burda oturdun''diye annem ne diyeceğimi bilemedim arabayı az ileri sürdüm orda oturduk diyor.Nasıl böyle kalperi körelmiş insanlar var anlamıyorum,minicik bi bebekten insan neden nefret eder :/
Çok sağol canımmbu arada eşinin ismini verdim o tavsiye etti arkadaşımın eşi dedim inş. işinize yarar
sağolasın cnm :)))
tamam canım
masiva arkadaş bende özelden mesaj atamıyorum hakkım yok henüz bir yasinde ben okurum mustafa alper için tefriciye filan okunacaksa ondanda alabilirim
Ben gidiyorum canlarım. Notebook olmadan yaşamaya devam((
Anakartı ve Fanları çökertmişim,yakmışım,yıkmışımGarantiye yolladım bakalım. Bilgisayarcıda sordum 700 tl dedi :84::96:
İnşallah garanti yamuk yapmaz bize((
ben soğutucu aldım bakalım inş düzelir dün hiç kapanmadı şükür
İnşallah canım yaaa. Keşke zamanında kullansaymışım,herşeyi ertele ertele yumurta bi yerime dayanınca da iş işten geçmiş oldu:84:
inşş garanti karşılar senin pc
Annem her sabah Gülnihal'i hava alması için evin az ilerisindeki parka götürür,sabah gitmişler gölgede bi banka oturmuş annem bi de yaşlı kadın oturuyormuş,Gülnihal kadına bakıp gülüyor ve ses çıkarıyormuş kadın anneme kızmış ''ben çocuklardan nefret ederim sende getirdin burda oturdun''diye annem ne diyeceğimi bilemedim arabayı az ileri sürdüm orda oturduk diyor.Nasıl böyle kalperi körelmiş insanlar var anlamıyorum,minicik bi bebekten insan neden nefret eder :/
kızlar iki aylıkken olunan aşılar var ya
onlardan kola yapılanı var ya kızardı hafif de şişlik var
nerdeyse 4 aylık olduk sonradan sonraya niye öyle oldu ki
ebeyi aradım meşgule aldı
ne zaman arasam meşgule alıyo sonra da ne zaman istersen ara diyo pisluh
kızlar iki aylıkken olunan aşılar var ya
onlardan kola yapılanı var ya kızardı hafif de şişlik var
nerdeyse 4 aylık olduk sonradan sonraya niye öyle oldu ki
ebeyi aradım meşgule aldı
ne zaman arasam meşgule alıyo sonra da ne zaman istersen ara diyo pisluh
İnşallah canım yaa,süresi var bir kaç ay daha ama kullanıcı hatası derlerse yandım. Gerçi fanları sağlam olsaymış canım Hp , hiçbir zaman fanlarını da kapamadım ben,film izlerken bile Tv ye aktardıktan sonra ters koydum ki fanları açık kalsın diye. Vallahi çirkeflik yaptırmasınlar bana :))
arkadaşlar bebeğim 10 gündür kaka yapmıyor zeytinyağı içirdim poposunuda uyardım ama yapmadı yine önerisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?