2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gidiyorum canlarım. Notebook olmadan yaşamaya devam ((

Anakartı ve Fanları çökertmişim,yakmışım,yıkmışım Garantiye yolladım bakalım. Bilgisayarcıda sordum 700 tl dedi:84::96:

İnşallah garanti yamuk yapmaz bize ((

kalpleri taşlaşmış artık bu gibi insanların.
belki geçmişte kötü olaylar yaşamış onları hatrlamak istemiyo dicem ama karşı tarafın, Gülnihalin ne suçu var ???Rabbim merhamet versin kalplerine

inşş garanti karşılar senin pc

İnşallah canım yaa,süresi var bir kaç ay daha ama kullanıcı hatası derlerse yandım. Gerçi fanları sağlam olsaymış canım Hp , hiçbir zaman fanlarını da kapamadım ben,film izlerken bile Tv ye aktardıktan sonra ters koydum ki fanları açık kalsın diye. Vallahi çirkeflik yaptırmasınlar bana :))

Gamze çok çok güzel yazmışsın...gerçekten yüreğine sağlık.. keşke bu yazıyı bende lohusalığımdan önce okuyabilseydim. tekrar anne olabilrsem kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim. yazını şimdi hamile olan kız kardeşime gönderdim.. sık kullanılanlara ekledim bende ihtiyacı olan herkese gönderceğim..

var böyleleri.. ne kadar sinir bozucular

kızlar iki aylıkken olunan aşılar var ya
onlardan kola yapılanı var ya kızardı hafif de şişlik var
nerdeyse 4 aylık olduk sonradan sonraya niye öyle oldu ki
ebeyi aradım meşgule aldı
ne zaman arasam meşgule alıyo sonra da ne zaman istersen ara diyo pisluh

Bugün işe başladım malesef(( Oğlumda benim yanımda şu an ama çok zormuş yaaa bide yavrum bugün aşı oldu ateşi de var biraz neyseki eve gitmemize az kaldı babamızı bekliyoruz....Çalışan anne olmak zormuş ama buna da alışıcaz artık

o aşının öyle olması gerekiyor. bende sordum. aşı tutmuş böyle olacak ve daha sonra izi kalacak dedi. yani olması gereken şekilde şuanda dedi.. benim bebeğim de 4 ay 10 günlük onunki de o şekilde..

Canım o verem aşısı öyle olması çok normal merak etme..

bizde aynı cnm fanına çok dikkat ediyoruz benm pc dell çok ısınıyor ve sesli çlışıyor masa üstü olsa daha iyiydi

Merhaba arkadaşlar... Ben hamileliğimin en başında bu foruma üye olup birkaç mesaj göndermiştim ancak daha sonra yazılanları takip etsem de aktif olarak katılımda bulunanamıştım. 21 Şubat 2012 tarihinde 38 haftalık hamile iken apar topar yapılan bir sezeryan ile 3150 gr ağırlığında dünyalar güzeli oğlum Deniz bebeğime kavuştum. Ogün bugundur kendisi ile birlikteyiz. Bundan sonra kabul ederseniz ben de aktif olarak forumda bulunmak istiyorum.

mustafa alpere geçmiş olsun benim bir öğrencim vardı lösemili 6 yaşında yakalanmıştı hastalığa zorlu bir tedavi sürecinden sonra iyileşti şimdi 14 yaşında çok şükür oldukça iyi durumda inşallah onun da sağlık haberlerini almak nasip olur bize

bernacım arkadaşının oğlu mustafa alper e Allahım şifaların en büyüğünü versin inşallah.yüce Allahım kimseye yaşatmasın bu hastalığı lösemi ile savaşan bütün yavrularımız tez zamanda kavuşsun sağlıklarına inşallah.
yazını okuduktan sonra ayatel kursi okudum ve dua ettim ve edeceğimde.Allahım bu oruçlu ağzımla yaptığım dua yı kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…