2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy inşallah cnm bi umut işte inşallah iyileşir..aksini düşünmek bile istemiyorm Allahım göstermesin..

Allah razı olsun cnm...dua eden herkesten Allah razı olsun çok saolun..

ben şimdi çıkıyorm hastaneye gitcez..bu akşam giremem heralde ama ya bugn ya yrn hbr verrm durumu..tuzlu çörek yaptm peynirli bide meyve suyu fln alırz..bide oyuncak fln..ayy bilmiyorm elimdende bişey gelmiyoki bi nebze işe yarasam..

güle güle git hayırlı haberlerle gel inşallah canım ellerine sağlık

canım yanlış hatırlamıyosam 2. ayda kola yapılan aşı verem aşısı doktor bana 6 ay boyunca kızarıklık kaşıntı hatta yara olabilir demişti normalmiş sonradan bile olması öyle demişti yani, ben dr un yalancısıyım:) şimdiden geçmiş olsun annesi

ayrıca mustafa alper e de acil şifalar diliyorum çok üzüldüm(

Son düzenleme:
selam kızlar

gündüz 2 saat uyudum ayılmaya çalışıyorum sizin eşliğinizde:)

gamzecim yazı şahane olmuş,bu yazıyı daha da bi sevdim sanki

alya prensesin güzel annesi bi ara çalışmakla ilgili paylaşımlarında annelikle ilgili duygularını yle güzel dile getirmişsin ki,hayran olmadan edemedim,inşallah Allah kayınvalidene sağlık versin,torunu ona çok iyi gelsin o da güzel Alyayla iyi ilgilensin

Berna canım inşallah Rabbim o yavruyu ailesine bağışlasın,Ailesine bol sabırlar versinRabbim hiçbirimizi evladıyla sınamasın

arkadaşlar bebeğim 10 gündür kaka yapmıyor zeytinyağı içirdim poposunuda uyardım ama yapmadı yine önerisi olan varmı

canım sıkıntısı var mı?Aseli ben geçen hafta huysuzluğu üzere doktora götürdüm ,karnı ağrıyor dedi..2 günde bir kaka yapmasına rağmen sıkıntısı oluyormuş kuzumda,fitil verdi bize..eve gelince eşimle denedik Asel fitili hiç sevmedi çıkarana kadar ağladıama sonrasında kaka yaptı ve rahatladı..bir de nurse hurveys şurup vermişti..şimdi günlük içiriyorum ve her gün kaka yapıyor,sanırım rahatlattı kızımı..popo çevresine pişik önleyici krem sürdüm dünde, o da o bölgeyi yumuşattı gaz çıkarırken bile daha rahat çıkardığını düşünüyorum krem sonrasında

canım hiçbi sıkıntısı yok şükür zaten olsa şimdiye kalmaz giderdim çoktan sıkıntısı yok ama 10 gündürde yapamıyo kabız olsa rahatsız olur demekki kabız değil ama niye yapamıyo off

ne insanlar var ya anlamak mümkün değil

Allah biz çalışan annelere güç versin canım

hoşgeldin canım, bebişlerimiz arası tam 1 hafta, benim Lidya'm da 28 şubat doğumlu ve ne tesadüftür ki o da 3150 gr doğdu Deniz bebeği çok öpüyorum...

Miray'cım , yazdıklarıma düşündüklerime,yaşama felsefeme göstermiş olduğun ilgi için çok çok teşekkür ederim. Umarım farklı bir gözle bakmaya ihtiyacı olan herkese ulaşır bu yazım. Birçok blogger anne bana farklı bakış açıları sundu, bebekli hayata çok daha iyi konsantre olmamı sağladı, umarım bende birilerine benzer şeyleri düşündürtebilirim, bu blog bu düşünceler ile açıldı zaten.

kesinlikle insani olan her şey eğitilebilir, kontrol altına alınabilir, yeterki o kişi bunu istesin...

hepimizin huzuruna huzur, mutluluğuna mutluluk katsın rabbim

canım nasıl mutluysan öyle ol zaten, belki benim gibi olmak seni mutsuz yapacak bilemeyiz ki...

Bu arada 27 yıl sonra ilk kez kızıl oldum, daha doğrusu ilk kez farklı bir renk oldum biraz keyfini çıkarayım.

Aynen ben söyleyecektim kuzum Gamze'ye siyah saç daha çok yakışıyor sankiiiiiii

Ayselcim yapmayın etmeyin beni gaza getirmeyin :)))

Aylardır saçın rengini oturtmak için uğraşıyoruz, emeğe yazık etmeyin :)

Canım kimseye izin vermemek sadece o özel dönem için geçerli değil ki. Kimsenin seni üzmeye hakkı yok... Ve eğer o seni üzüyorsa sen neden "aman kırılır şimdi,öyle söylemeyeyim " diye düşünesin.

Çok merhametli ve insancılım, az çok tanıdınız hergün sizlerin dışında, hiç tanımadığım kişiler soru soruyor bana, bir şekilde yardım istiyor ve herkese dilim döndüğünce bilgim yettiğince,bazen fiziksel varlığımla bizzat o kişi ile bir araya gelerek yardımcı olmaya çalışıyorum, sadece bir güler yüz beklentisi, o kişinin rahatladığını görmenin vermiş olduğu mutluluk için.

Gel gör ki, bazı kişiler, beni bu tanıdığınız,benim anlattığım Gamze'den farklı bir Gamze profili çizmeme sebepde oluyor. Neden ? Çünkü beni defalarca üzmüşler,her defasında bir şans daha demişim ve yine ben üzülmüşüm, hep bir suistimal durumu, hep bir samimiyetsizlik ki benim en ifrit olduğum şey. Seviyorsan seviyorum de, sevmiyorsan sevmiyorum, ama öyleymiş gibi gözükme kardeşim.
Dün eşim bir konudan "sen nasıl bir insan oldun dedi" maalesef söz konusu o kişi ise evet ben öyle bir insan oldum...

Demem o ki, kimsenin benim huzurumu kaçırmaya, canımı sıkmaya hakkı yok. Bu hayata başkalarının yön vermye çalıştığı bir hayatı yaşamaya gelmedim ben... Ben kimseyi mutsuz etmiyorsam, hayatına yön vermeye çalışmıyorsam onunda böyle bir hakkı OLAMAZ...

Son düzenleme:
yazını ben de okudum, en beğendim yazın bu artık.. çünkü zor bir doğum, birikmiş stresle birleşince o loğusa tantanasının köşesinden dönmüş biriydim. hamileliğim boyunca hep mutlu olmayı seçtim 2 ay boyunca evden dışarı çıkmama rağmen. ama doğumda ve sonrasında artık gücüm kalmamıştı. bir daha hamile olursam böyle olmasına izin vermek niyetinde değilim inşallah..

Rica ederim Gamzecim. Benzer şeyleri bana çok iyi düşündürttün canım :)) inş herkes faydalanır, bu arada malum siteden msjıma cvp vermişsin çok sağol, not almaya başlıyorum Lidya'nın düzenini. Ayrıca da bence kesinlikle kızıl kalmalısın, çok yakışıyor...

bu arada,

Berra 6. ay aşısını oldu bugün ve 1 yaşına kadar aşı olayı bitmiş :)

darısı başımızaaaa Rahatsızlanmadan atlatır niş Berracık...

Son düzenleme:
birsürü alıntı yapmama rağmen yanlışlıkla kapama tuşuna bastım ve hepsi gitti..
life84 cnm cok saol ahh ahh bi bilsen daha ne duygular gecioda içimden bastırıp geçiyorum..
Bernacım Mustafa Alper'e herkes gibi bende çok üzüldüm, bizler burda yok kızım az işedi
yok az döndü diye kıvranırken orda Mustafa Alper ve onun gibi hasta olan tüm meleklerin
aileleri perişan haldeler, bizler onların bezindeki çiş ne renk diye bakarken onlar evladım nefes alıyormu
diye uyurken nefeslerini dinliyorlar..
ha bizler hatalımı davranıyoruz? bakmıcaz mı evlatlarımızın herşeyine? elbetteki bakıcaz, soruMlu bir aile
olmazsak soruNlu bir aile oluruz, benm demem o ki şükrümüzü bilelim ve duamızı eksik etmeyelim, ve sadece
burdan atıp tutmayalım, Mervecim ne güzel araştırmış, bizlerde üzerimize düşeni yapalım kansa verelim
cansa katalım.. benim eşim bundan 2 ramazan önce bir yaşlı teyzeye trombosit nakli yaptırdı ve yavrum benim
oruç oruç gitmiş vermeye, 2. defa gene cagırdılar gene gitti ve bu defa oruçsuz gitti ama fenalaştı,
gene olsa gene verirdim diyor.. herkes bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın derse, aynı sorun başına geldiginde
fellik fellik çıkar yol arar.. Rabbim Mustafa Alpere ve bütün hastalara acil şifalar versin. biz elbetteki duamızı esirgemicez
küçük meleğimizden..

Gamzecim yazına bayıldım herzaman ki gibi, zaten o süreci nerdeyse
saniye saniye yaşadıgımız için o satırlar bana hiç de yabancı gelmedi,
bende hamileyken öğrendim hamilelik sendromu diye bişey oldugunu,
ne annemde ne ablamda ne gelinimizde görmedigim için o nasıl bişeymiş diye
şaşırmıştım ve korkmuştum, eşime dedim ki bak Emre hazırlıklı ol dogumdan
sonra sendroma gircekmişim ben dedim, ne sendromuymuş bu dedi
işte hormonlar güçsüz düşmek bi anda sorumluluk altına girmek derken
lohusa kadınlar sendroma giriomuş dedim, sen git bi duşa gir bişeyin kalmaz
demişti:))) ve lohusayken hep sendroma nezaman giricem diye bekledim
bakdım ki lohusalık bitmiş ha cok bunalmadım mı, cok stres olmadım mı?
evet oldum ama o bunalımın içinde hapsetmedim kendimi:)
fotolarına bayıldım bende, zaten fotograf bakmayı da çekmeyi de çekilmeyi de
cok cok severim:) kızıl saç mevzusuna gelince, açıkcası bende siyahı daha cok
yakıştırdım ama kızıl da enfes görünüyor, değişiklik herzaman iyidir, bencede
uzun bi süre daha kızıla devam et cnm bnm Berramında aşılı yerlerine uzaktan mcxx
konduruorumm

Hasta olan cocuğa cok cok üzüldük ailecek Enes'e bile dua ettirdi babası onun için

Herkese hayırlı iftarlar

Resmen hisslerime tercuman oldun berna her satira harfiyen katilmaktaym) ben hasta oldm usuttummu nedr midem bulanyo basm donuyo barsak harektlerimi icimde canlanms bir cocuk olarak degerlendryrm okadr buyuk konustm ki test yapmaya korkuyorum supheli bir ilskim yok ama Allah istedikten sonra olacaksa olacak inanilmaz tirsagim test yapmaya korkuyrmmmm kocamda oyle bisey olrsa sana kadin tutRm sikma canini diyo)) ama sen kuruntu yapiosn dio bugn basm donuo midem bulanioo dedm dedi istersen test yapalm bu sefer sinrlendm olabilrmi diorum. Adam soka girdi. Senin icin rahat etsn diye dedim diyip kacti) hayirlisiii olursa dogururz napalim)

Yukarda bernaya belirttigm gibi hastayim kizlar ust solunm yolu enfksyonu oldugunu dusunuyrm 3 gundr Agzmn tadi yok uyku desen hic yok annem bugn bayoglna gitckti dedim nooooo bebisimmm. Kuzey uyutmuo ve dinlenemyrm iylesemyrm mudem bulanio kulaklrim tikandi basm agrio basinc yapio;( takip edemyrm burayi herkes iydr insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…