- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.141
Yukarda bernaya belirttigm gibi hastayim kizlar ust solunm yolu enfksyonu oldugunu dusunuyrm 3 gundr Agzmn tadi yok uyku desen hic yok annem bugn bayoglna gitckti dedim nooooo bebisimmm. Kuzey uyutmuo ve dinlenemyrm iylesemyrm mudem bulanio kulaklrim tikandi basm agrio basinc yapio;( takip edemyrm burayi herkes iydr insallah
arkadaşlar sizler rota virüsü aşısı yaptırdınız mı ben çok karasız kaldım lutfen yardım edınnn
Yukarda bernaya belirttigm gibi hastayim kizlar ust solunm yolu enfksyonu oldugunu dusunuyrm 3 gundr Agzmn tadi yok uyku desen hic yok annem bugn bayoglna gitckti dedim nooooo bebisimmm. Kuzey uyutmuo ve dinlenemyrm iylesemyrm mudem bulanio kulaklrim tikandi basm agrio basinc yapio;( takip edemyrm burayi herkes iydr insallah
arkadaşlar sizler rota virüsü aşısı yaptırdınız mı ben çok karasız kaldım lutfen yardım edınnn
Ben bugn 2. Dozunu yaptrdm drum bana benim en sevdigim asidr tavsiye ederim diynce bizde yaptrdk caniarkadaşlar sizler rota virüsü aşısı yaptırdınız mı ben çok karasız kaldım lutfen yardım edınnn
Vallaa dikkat degilde hasta olmadn 1 gun once wcden cikarken ne alakayda aklimdan uzun zamndrda hasta olmuyrm diye gecrdm bukar som agizli oldugu bilmiyodumiyiyiz canım da sana çok geçmiş olsun, dikkat et kendine...
canım doktorumuz önerdi bizde yaptırdık...
Sanada gecms olsn canm iki gece once cok fenaydm basim Zonkladi ilacta almiorum ihlamr zencefl bal limon takiliyorum sumuklu bocek gibiyim hersy okey ama tadim gittimi resmen dunyadan kopuyorum canim hersyi cekio insallah yarin gelir tadim hu;((cok geçmiş olsun yoklugunu cok hissedioruz kuzum,
inş toparlanırsın bian evvel cnm, bndede berbat bi baş ağrısı var, nerdeyse sabaha karşı acile kaldrcaklardı beni
Sanada gecms olsn canm iki gece once cok fenaydm basim Zonkladi ilacta almiorum ihlamr zencefl bal limon takiliyorum sumuklu bocek gibiyim hersy okey ama tadim gittimi resmen dunyadan kopuyorum canim hersyi cekio insallah yarin gelir tadim hu;((
Saol canim.gemiş olsun mine..
Tesekkur ederm gececk insallahÇok gecmis olsun. Zaten bebislere çok uğraştiriyor, hastayken iyice zorluyordur...
güzel dua et gızinşallah hemmen ağzımın tadı gelir de
toplasan 2 saatlik uykuyla duruorum, eşim işten 00:30da gelicek
ve ben Alyayı ona paslayamıcam malesef cnkü oda uykusuz ühhühühühü
dün kaynvalidemlerdeydik renkli gözlüler geldi, benm başım ağrıyınca hemen nazara bağladık,
ve kayınpederim ilginç bir konu açtı, dediki o kızın gözü tmm mavi ama görme problemi oldugu için
şeffaf dereceli lens takıo, bu durumda o kızın nazarı sana değmişmidir:44: dedi ve ben aynen böyle kaldm
adamcaaz bana nazarı bile layık görmedi anlaşılan
geçmiş olsun cnm inş kuzeye bulşmadan atltırsın...
Tesekkur ederim bende hep onu dusunuyorum ama ister istemz dipdibeyiz insallah acisi sonradan cikmaz. Hala tadim yok dogal haliyle koduda alamiyorum ve oglumun kokusunu cok ozledim;((
Tesekkur ederim bende hep onu dusunuyorum ama ister istemz dipdibeyiz insallah acisi sonradan cikmaz. Hala tadim yok dogal haliyle koduda alamiyorum ve oglumun kokusunu cok ozledim;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?