2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın,benım kızımda 8mart dogumlu:) sende ıstanbuldamı yasıyosun

canım bazen oluo öyle tahammülümüzün kalmadığı zamanlar
ben tahlil sonuçlarınızı merak ediyorum bugün çıkmayacak mıydı sonuçlar

bunalmış yorulmuş tükenmiş herkese bi tavsiye

benim de bardağı biraz olsun bırakmaya ihtiyacım var ama bırakacak kimsem yok

Sonunda benim koca popolu oglum da donmeyi ogrendi:)yalniz yuzustunden sirtustune donmeyi ne zaman ogrenecek merak ediyirum.Babasi yatagi ve elbisesine cirt yapistiracakmis donmesin diye:)korkuyormus nefes alamaz diye:)

Grip oldum başım ağrıyor,dişlerimin dibi bile ağrıyor,gece Gülnihal uyutmadı benle uyudu ,hep gelip dibime girdi ay ezerim bişey olur diye bende hiç uyuyamadım,devir olacak diye bi kaç gün merkezdeki kasıntı sekreterin yanında takılacakmışım offf orası da eve uzak aman yaaa :2::2::2:

Sonunda benim koca popolu oglum da donmeyi ogrendi:)yalniz yuzustunden sirtustune donmeyi ne zaman ogrenecek merak ediyirum.Babasi yatagi ve elbisesine cirt yapistiracakmis donmesin diye:)korkuyormus nefes alamaz diye:)

Maşallah oğluşuna canım kafayı kaldırıyorlar ya nefessiz kalmıyorlar ilk zamanlar bende baya panik olmuştum

benim kizimda 2 haftadir donmeyi ogrendi,
bide kendi donebilse mirildanip duruyo isimi yapamiyorum donmeyi ogrendiginden bu yana,
beni cagiriyoki geliyim dondereyim,
habirde bagirip cagirmayi ogrenmis sabahlari horoz gibi basliyo bagirmaya
degisik sesler cikartiyo hosumada gidiyo fakat uykumdayken korktugum bile oluyo,
su an kizimla bogusuyorum ben sirtustu yatiriyorum o donuyo sonrada mizmiz :-(
cabuk buyur insallah :-(

evet kızlar dün gittik Mustafa Alperin yanına..tabi içeri giremiyoruz hematoloji bölümünde odalarda kalıyolar enfeksiyon açısından almıyolar kimseyi..ama annesi geldi yanımıza...sonra babası.. konuştuk.. o güzel anne o kdr umutla gülümsüyoki sımsıkı sarılmış yavrusunun kurtulacağı günün hayaline..vücuttaki kanser hücresi %52 miş..şimdilik iyiymiş tedavide olumlu sonuçlar alıyolarmış ama tabi o küçücük bedene brz ağır geliyomuş bu kemolar..halsiz düşüyomuş..yanında bi tanede kız arkadaşı varmış odayı paylaştıkları..bigün babası ona oyuncak almış Mustafada babasına "baba keşke Zeynep'ede alsaydın..üzülür belki" demiş..babası hasta olmadan önceki halini gösterdi telefonda "hiçbişey yoktu o zmn" diye bide şimdiki halini gösterdi ağzında maske tuttum kendimi..sonra annesiyle konuşurken dedmki "merak etme bn çok inanıyorm Allahın izniyle atlatıcaz bugünleri..tıp çok ilerledi önce Allaha sonra doktorlara emanet".. anneside o güzel gülümsemesiyle "inşallah berna o kdr istiyorumki Mustafanın büyüdüğünü görmek..onun ilerdeki hallerini çok merak ediyorum" dedi..bi kaya oturdu sanki boğazıma dilim düğümlendi.."görceksin tabiki o daha melek..Allah onu kurtarcak bu hastalıktan..güzel günler yaşıycaz beraber.." dedim..aklıma bi cümle gelmedi başka.."berna o kdr inanarak söylüyosunki bnde umutlandım şimdi" dedi o sıcak gülümsemesiyle..
giderken ona bide kumandalı araba aldık..o kdr zehir gibi bi çocukki 2 yaşında hiçbi çocuun kuramıycağı cümleler kuruyodu..bütün araba markalarını biliyo araba hastası bizde ona öyle bi hediye aldık..orda 4 aylık bi bebek de varmış ve kanser hücresi %88 miş..doktorlar kaldıramayabilir diyolarmış..Allahım neler var binlerce kez şükürler olsun..neyse işte öyle konuştuk ettik geldik..bu arada Selçuğu kayınvalideme bırakmıştım..bn zannettimki mamayı verince susar..yavrum bizim yoklumuzu resmen anlamış babannesinide yabancılamış..biz gelene kdr ağlamış..öyle bi içini çekiyoduki geldimizde..babayı görünce gülmeye başladı..
sizi de söyledim dua ettinizi o kdr sevindiki Allah razı olsun tek ihtiyacımız olan dua dedi..Mustafanın serumu aslında dualar o taktıkları şeyler değil dedi..
hepinizden Allah razı olsun dostlarım..Sizi çok seviyorum

çok geçmiş olsun cnm benm..Allah şifa versin çok üzüldüm

Ayselcim çok geçmiş olsun..ıhlamur fln yap..bişi yapamayızki süt veriyoruz

canım benımm nasılda aklında kalmıs,bende sımdı onu yazıcaktım,cok sukur ıdrar kulturumuzun sonucu guzel cıktı,problem yok

Ben de dr'umuza geceleri çok uyanıyor dedim,belki iltihap vardır çişin, yaparken ağrıyordur,uyanıyordur dedi.İdrar tahlili yaptık ama bir şey çıkmadı çok şükür.Baklaım kansızlık da olabilir.Ama onu yaptırmaya niyetim yok:<

berna canıımm mustafa alpere çok üzüldüm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor.. dualarım o minik adamla, inşallah çabucak iyi olur..
ayselcim sende grip olmuşsun geçmiş olsun kuzum..
bende hala gökalp e bi uyku düzeni oturtamamış olmanın rahatsızlığını yaşıyorum, hep böyle gidecek die de korkuyorm.. 2 güün önce kendi kendine uyutma yöntemine başladık ama 1 gün sürdü .. sonraki gün başını yastığa koyar koymaz uyuyacağını anladı ve bastı yaygarayı hemm de nasıl.. korktum bişi olcak die, o yöntemde ölece kaldı ..(

berna mahvoldum ağlamaktan, ne kadar üzüldüm anlatamam, Rabbim acil şifalar versin, ailesine güç kuvvet ve sabır versin inş. dualarım onlarla..

mine ve aysel size de çok geçmiş olsun..

gamze yazın çok güzeldi, fotolar harikaydı..kalemine yüreğine sağlık..

aysel kydoldunuz galiba eve, hayırlı olsun, Rabbim tez vakitte kendi evinizi nasip etsin inş. msj atmıştım ama silinmiş yenisi de bi türlü nasib olmadı çok mahcubum hakkını helal et..gitmiş görüşmüşsün ama yine de kafana takılan bişey olursa sor elimden geldiğince yardımcı olmak isterim..

isolde geçmiş olsun şükür temiz çıkmış sonuçlarınız..

Ooff offf bernay yaaa mahvoldum,4aylık bı bebekte varmıs haa,allah o aılenınde yardımcısı olsun ınsallah,ya herkesın bı ımtıhan seklı var,ama en zor olanı saglıkla oolunan ımtıhan galıba,helekı sozkonusu evlatlarımız ıse,bızde burda aılecek mustafa alpere dua edıyoruz bıtanem

kızlar yaklaşık bi haftadır oğlum her emmede kusuyo
sabahtan beri 4 kez emzirdim 4ünde de kustu.
az emdiyse az çok emdiyse çok kustu.
az önce sütüm olmadıgı için mama verdim ve oğlum kusmadı
demek ki sorun sütümde diye bi çıkarımda bulundum
farklı hiçbi şey yemiyorum ki ne oldu böle anlayamadım

sütüm yok diyordun süt arttırıcı bi çay falan içmiş olabilir misin? belki memenden çok çekiyordur sağıp vermeyi denesen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…