- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.161
herkese slm benimde kızım elifnaz 8 mart doğumlu bide 2.5 yaşında oğlum var öldüm biittim çocukların elinde hiç akrabamız yok burda eşimin tayiniyle geldik buraya eşim doktor ve çok yoğun ayrıca gece nöbetleri falan çok yardımcı olamıyor delirmek üzereyim...kim kime beddua edecekse peşpeşe çocukların olsun desin.......
çok mutsuz uykusuz ve halsizim geceleri birbirlerini uyandırıyolar istemiyorm gece olsun
kızım diş çıkarıyo ateşi var iştahsız emmiıyo durmuyo sıcak bi yandan ah ahhhhhhhhhhhhhh
Azonce ırmıklı etımek tatlısından yapım dedım,once posetınden cıkardıgım etımekler kırık cıktı,sonra tepsıye sıgmadı,zar zor serbetını doktum,sonra ırmıgı hazırlım dedım,onu etımeklerın uzerıne koymayı beceremedım,sonucc hepsı cope gıttı,hıcbıseye tahammulum kalmamıs,dunde yatagın alezını takamadıgım ıcın abajuru paramparca ettım,hadı hayırlısı
canım bazen oluo öyle tahammülümüzün kalmadığı zamanlar
ben tahlil sonuçlarınızı merak ediyorum bugün çıkmayacak mıydı sonuçlar
Sonunda benim koca popolu oglum da donmeyi ogrendi:)yalniz yuzustunden sirtustune donmeyi ne zaman ogrenecek merak ediyirum.Babasi yatagi ve elbisesine cirt yapistiracakmis donmesin diye:)korkuyormus nefes alamaz diye:)
Yukarda bernaya belirttigm gibi hastayim kizlar ust solunm yolu enfksyonu oldugunu dusunuyrm 3 gundr Agzmn tadi yok uyku desen hic yok annem bugn bayoglna gitckti dedim nooooo bebisimmm. Kuzey uyutmuo ve dinlenemyrm iylesemyrm mudem bulanio kulaklrim tikandi basm agrio basinc yapio;( takip edemyrm burayi herkes iydr insallah
Grip oldum başım ağrıyor,dişlerimin dibi bile ağrıyor,gece Gülnihal uyutmadı benle uyudu ,hep gelip dibime girdi ay ezerim bişey olur diye bende hiç uyuyamadım,devir olacak diye bi kaç gün merkezdeki kasıntı sekreterin yanında takılacakmışım offf orası da eve uzak aman yaaa :2::2::2:
canım benımm nasılda aklında kalmıs,bende sımdı onu yazıcaktım,cok sukur ıdrar kulturumuzun sonucu guzel cıktı,problem yok
kızlar yaklaşık bi haftadır oğlum her emmede kusuyo
sabahtan beri 4 kez emzirdim 4ünde de kustu.
az emdiyse az çok emdiyse çok kustu.
az önce sütüm olmadıgı için mama verdim ve oğlum kusmadı
demek ki sorun sütümde diye bi çıkarımda bulundum
farklı hiçbi şey yemiyorum ki ne oldu böle anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?