- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.181
geçmiş olsun cnm 1 hafta kadar önce bende grip olmultum ama çabuk atlattım nane limmon ıhlamur bunları kaynatıp içtim sürekli kızımada çok azi içirdim tedbir amaçlıGrip oldum başım ağrıyor,dişlerimin dibi bile ağrıyor,gece Gülnihal uyutmadı benle uyudu ,hep gelip dibime girdi ay ezerim bişey olur diye bende hiç uyuyamadım,devir olacak diye bi kaç gün merkezdeki kasıntı sekreterin yanında takılacakmışım offf orası da eve uzak aman yaaa :2::2::2:
Tesekkur ederim bende hep onu dusunuyorum ama ister istemz dipdibeyiz insallah acisi sonradan cikmaz. Hala tadim yok dogal haliyle koduda alamiyorum ve oglumun kokusunu cok ozledim;((
sütüm yok diyordun süt arttırıcı bi çay falan içmiş olabilir misin? belki memenden çok çekiyordur sağıp vermeyi denesen?
kızlar yaklaşık bi haftadır oğlum her emmede kusuyo
sabahtan beri 4 kez emzirdim 4ünde de kustu.
az emdiyse az çok emdiyse çok kustu.
az önce sütüm olmadıgı için mama verdim ve oğlum kusmadı
demek ki sorun sütümde diye bi çıkarımda bulundum
farklı hiçbi şey yemiyorum ki ne oldu böle anlayamadım
Maske kullanmadım cocugun az buyuk olmasından dolayıdr heraldee ınsallah bısey olmaz:)geçmiş olsun çok, ben sen gibi olduğumda hep maske taktım. ama çok zor oluyor. yavrum boş boş yüzüme bakıyordu. maskeyi indirip gülünce yüzünde güller açıyordu. inşallah tez zamanda iyi olur ve oğluşunu doya doya koklarsın..
Tesskkur ederım hayatım.çok geçmiş olsun canım
Hosgeldın aramıza. Benımde suphlerım var heran ıkıncıyı cıkarabılrım pıyasayaa:)) Guldugume bakmayınn ıcım ıcımı yıoo suphelendıgım ılıskım olmamasına ragmenn seytan boyna kurdurtturuo senaryoları:) ALLAH hakkımda hayırlısını nasıp etsın:)herkese slm benimde kızım elifnaz 8 mart doğumlu bide 2.5 yaşında oğlum var öldüm biittim çocukların elinde hiç akrabamız yok burda eşimin tayiniyle geldik buraya eşim doktor ve çok yoğun ayrıca gece nöbetleri falan çok yardımcı olamıyor delirmek üzereyim...kim kime beddua edecekse peşpeşe çocukların olsun desin.......
çok mutsuz uykusuz ve halsizim geceleri birbirlerini uyandırıyolar istemiyorm gece olsun
kızım diş çıkarıyo ateşi var iştahsız emmiıyo durmuyo sıcak bi yandan ah ahhhhhhhhhhhhhh
Tebrık ederımm ve Basarılarının devamını dılerım:))Sonunda benim koca popolu oglum da donmeyi ogrendi:)yalniz yuzustunden sirtustune donmeyi ne zaman ogrenecek merak ediyirum.Babasi yatagi ve elbisesine cirt yapistiracakmis donmesin diye:)korkuyormus nefes alamaz diye:)
Grip oldum başım ağrıyor,dişlerimin dibi bile ağrıyor,gece Gülnihal uyutmadı benle uyudu ,hep gelip dibime girdi ay ezerim bişey olur diye bende hiç uyuyamadım,devir olacak diye bi kaç gün merkezdeki kasıntı sekreterin yanında takılacakmışım offf orası da eve uzak aman yaaa :2::2::2:
Ahhh yavrum sendemıı gecmıs olsun sanada bende fena oldumm 4 gundr ne yıorum ne ıcıorumm hıcbısey anlamıorum dun tavan yaptı artık bugn daha ıyıyım gerılıo sankıKızlar nasıl bi yöntem uygulayım da geçsin şu grip ya dökülüyor her tarafım ühüüüüüüüüüü:2:
evet kızlar dün gittik Mustafa Alperin yanına..tabi içeri giremiyoruz hematoloji bölümünde odalarda kalıyolar enfeksiyon açısından almıyolar kimseyi..ama annesi geldi yanımıza...sonra babası.. konuştuk.. o güzel anne o kdr umutla gülümsüyoki sımsıkı sarılmış yavrusunun kurtulacağı günün hayaline..vücuttaki kanser hücresi %52 miş..şimdilik iyiymiş tedavide olumlu sonuçlar alıyolarmış ama tabi o küçücük bedene brz ağır geliyomuş bu kemolar..halsiz düşüyomuş..yanında bi tanede kız arkadaşı varmış odayı paylaştıkları..bigün babası ona oyuncak almış Mustafada babasına "baba keşke Zeynep'ede alsaydın..üzülür belki" demiş..babası hasta olmadan önceki halini gösterdi telefonda "hiçbişey yoktu o zmn" diye bide şimdiki halini gösterdi ağzında maske tuttum kendimi..sonra annesiyle konuşurken dedmki "merak etme bn çok inanıyorm Allahın izniyle atlatıcaz bugünleri..tıp çok ilerledi önce Allaha sonra doktorlara emanet".. anneside o güzel gülümsemesiyle "inşallah berna o kdr istiyorumki Mustafanın büyüdüğünü görmek..onun ilerdeki hallerini çok merak ediyorum" dedi..bi kaya oturdu sanki boğazıma dilim düğümlendi.."görceksin tabiki o daha melek..Allah onu kurtarcak bu hastalıktan..güzel günler yaşıycaz beraber.." dedim..aklıma bi cümle gelmedi başka.."berna o kdr inanarak söylüyosunki bnde umutlandım şimdi" dedi o sıcak gülümsemesiyle..
giderken ona bide kumandalı araba aldık..o kdr zehir gibi bi çocukki 2 yaşında hiçbi çocuun kuramıycağı cümleler kuruyodu..bütün araba markalarını biliyo araba hastası bizde ona öyle bi hediye aldık..orda 4 aylık bi bebek de varmış ve kanser hücresi %88 miş..doktorlar kaldıramayabilir diyolarmış..Allahım neler var binlerce kez şükürler olsun..neyse işte öyle konuştuk ettik geldik..bu arada Selçuğu kayınvalideme bırakmıştım..bn zannettimki mamayı verince susar..yavrum bizim yoklumuzu resmen anlamış babannesinide yabancılamış..biz gelene kdr ağlamış..öyle bi içini çekiyoduki geldimizde..babayı görünce gülmeye başladı..
sizi de söyledim dua ettinizi o kdr sevindiki Allah razı olsun tek ihtiyacımız olan dua dedi..Mustafanın serumu aslında dualar o taktıkları şeyler değil dedi..
hepinizden Allah razı olsun dostlarım..Sizi çok seviyorum
ALLAH razı olsun saolasın canım. Bernacım cok gecmıs olsun kım bu mustafa topıkten bırılerımı? Ayy cok uzuldum Rabbım tez zamanda sıfasını versın ınsallah benım yapabılcegım bısey varsa seve seve yaparım?çok geçmiş olsun cnm benm..Allah şifa versin çok üzüldüm
Teskkur ederım canım saolsınn.mine ve aysel size de çok geçmiş olsun..
gamze yazın çok güzeldi, fotolar harikaydı..kalemine yüreğine sağlık..
aysel kydoldunuz galiba eve, hayırlı olsun, Rabbim tez vakitte kendi evinizi nasip etsin inş. msj atmıştım ama silinmiş yenisi de bi türlü nasib olmadı çok mahcubum hakkını helal et..gitmiş görüşmüşsün ama yine de kafana takılan bişey olursa sor elimden geldiğince yardımcı olmak isterim..
isolde geçmiş olsun şükür temiz çıkmış sonuçlarınız..
geçmiş olsun cnm 1 hafta kadar önce bende grip olmultum ama çabuk atlattım nane limmon ıhlamur bunları kaynatıp içtim sürekli kızımada çok azi içirdim tedbir amaçlı
çok kötü oldum ya biz böyle duyuyoruz da etkileniyoruz o ailelerein allah yardımcısı olsun rabbim en kısa zmnda şifalarını verir inşşş....
kıyamam cnm sanki hasta olduğumuz zmnlarda daha çok anneci oluyorlar benm kız öyle olmuştu cnm sende nane limon yap kendine az bişeyde kuzeye içir istersen
Azonce ırmıklı etımek tatlısından yapım dedım,once posetınden cıkardıgım etımekler kırık cıktı,sonra tepsıye sıgmadı,zar zor serbetını doktum,sonra ırmıgı hazırlım dedım,onu etımeklerın uzerıne koymayı beceremedım,sonucc hepsı cope gıttı,hıcbıseye tahammulum kalmamıs,dunde yatagın alezını takamadıgım ıcın abajuru paramparca ettım,hadı hayırlısı
herkese slm benimde kızım elifnaz 8 mart doğumlu bide 2.5 yaşında oğlum var öldüm biittim çocukların elinde hiç akrabamız yok burda eşimin tayiniyle geldik buraya eşim doktor ve çok yoğun ayrıca gece nöbetleri falan çok yardımcı olamıyor delirmek üzereyim...kim kime beddua edecekse peşpeşe çocukların olsun desin.......
çok mutsuz uykusuz ve halsizim geceleri birbirlerini uyandırıyolar istemiyorm gece olsun
kızım diş çıkarıyo ateşi var iştahsız emmiıyo durmuyo sıcak bi yandan ah ahhhhhhhhhhhhhh
canım benımm nasılda aklında kalmıs,bende sımdı onu yazıcaktım,cok sukur ıdrar kulturumuzun sonucu guzel cıktı,problem yok
Grip oldum başım ağrıyor,dişlerimin dibi bile ağrıyor,gece Gülnihal uyutmadı benle uyudu ,hep gelip dibime girdi ay ezerim bişey olur diye bende hiç uyuyamadım,devir olacak diye bi kaç gün merkezdeki kasıntı sekreterin yanında takılacakmışım offf orası da eve uzak aman yaaa :2::2::2:
evet kızlar dün gittik Mustafa Alperin yanına..tabi içeri giremiyoruz hematoloji bölümünde odalarda kalıyolar enfeksiyon açısından almıyolar kimseyi..ama annesi geldi yanımıza...sonra babası.. konuştuk.. o güzel anne o kdr umutla gülümsüyoki sımsıkı sarılmış yavrusunun kurtulacağı günün hayaline..vücuttaki kanser hücresi %52 miş..şimdilik iyiymiş tedavide olumlu sonuçlar alıyolarmış ama tabi o küçücük bedene brz ağır geliyomuş bu kemolar..halsiz düşüyomuş..yanında bi tanede kız arkadaşı varmış odayı paylaştıkları..bigün babası ona oyuncak almış Mustafada babasına "baba keşke Zeynep'ede alsaydın..üzülür belki" demiş..babası hasta olmadan önceki halini gösterdi telefonda "hiçbişey yoktu o zmn" diye bide şimdiki halini gösterdi ağzında maske tuttum kendimi..sonra annesiyle konuşurken dedmki "merak etme bn çok inanıyorm Allahın izniyle atlatıcaz bugünleri..tıp çok ilerledi önce Allaha sonra doktorlara emanet".. anneside o güzel gülümsemesiyle "inşallah berna o kdr istiyorumki Mustafanın büyüdüğünü görmek..onun ilerdeki hallerini çok merak ediyorum" dedi..bi kaya oturdu sanki boğazıma dilim düğümlendi.."görceksin tabiki o daha melek..Allah onu kurtarcak bu hastalıktan..güzel günler yaşıycaz beraber.." dedim..aklıma bi cümle gelmedi başka.."berna o kdr inanarak söylüyosunki bnde umutlandım şimdi" dedi o sıcak gülümsemesiyle..
giderken ona bide kumandalı araba aldık..o kdr zehir gibi bi çocukki 2 yaşında hiçbi çocuun kuramıycağı cümleler kuruyodu..bütün araba markalarını biliyo araba hastası bizde ona öyle bi hediye aldık..orda 4 aylık bi bebek de varmış ve kanser hücresi %88 miş..doktorlar kaldıramayabilir diyolarmış..Allahım neler var binlerce kez şükürler olsun..neyse işte öyle konuştuk ettik geldik..bu arada Selçuğu kayınvalideme bırakmıştım..bn zannettimki mamayı verince susar..yavrum bizim yoklumuzu resmen anlamış babannesinide yabancılamış..biz gelene kdr ağlamış..öyle bi içini çekiyoduki geldimizde..babayı görünce gülmeye başladı..
sizi de söyledim dua ettinizi o kdr sevindiki Allah razı olsun tek ihtiyacımız olan dua dedi..Mustafanın serumu aslında dualar o taktıkları şeyler değil dedi..
hepinizden Allah razı olsun dostlarım..Sizi çok seviyorum
bilmiyorum ne kadar doğru cnm ama komşumuzun bebeğide emdiği zmn kusuyordu meğer kadın hamileymiş böle bir ihtimal varmı
kelebek eşin de haklı aslında bi süre süt ürünleri yemesen.çok da üzülme geçer inş. bebeklerin günü gününü tutmuyor,bugün midesi almıyordur bakarsın yarın düzelir. hala kusar benim kızım da, önceden çok takıyordum şimdi niye o kadar büyütmüşüm diyorum.Rabbim daha büyük sorun vermesin..
ALLAH razı olsun saolasın canım. Bernacım cok gecmıs olsun kım bu mustafa topıkten bırılerımı? Ayy cok uzuldum Rabbım tez zamanda sıfasını versın ınsallah benım yapabılcegım bısey varsa seve seve yaparım?
))
bizim ailecek görüştümüz dostlarımızdan birinin 3 yaşındaki oğlu cnm..onun için herkesten dua istemiştimde..saol bitanem şimdilik yapabilcek bişiler yok ilik nakli içinde henüz gerek görmüyolarmış..o ileriki safhalarda gerekiyomuş..
ahhh Bernacım ahh insan hastanelere gididnce anlıyor sağlığın kıymetini, Allahım Mustafa Alper'i ve yavrularımız bizlere bağışlasın, korusun...
Ahh canım cok cokk gecmıs olsun ALLAH ın ıznıyle atlatıcaktır ınsallah. Yapabılcegım bısey olursa lutfen bana soylee seve seve yaparım canım.
Valla oyle guzel yazmıssınkı mırayım dıcek bısı bulamıyorum
aynen öyle Miraycım..düşündümde onların artık bu tedavi sonlana kdr bi hayatları yok..sadece o küçük hastane odası bütün yaşamları..ve diyolarki "insan hiç kendine olmaz sanıyo böyle şeyleri..hep görürdük reklamlarda lösevin reklamlarını..çoğu zmn kanal değiştirirdik..yada bu durumda olan aileleri..içimiz acırdı ama bi gün bizimde başımıza gelceini hiç düşünemezdik.."
gerçekten şuanda iyi hoşuz ama yarının ne getirceini hiç bilmiyoruz..birden herşey tepetaklak oluveriyo..Allahım acısın..
merhaba kızlar. aranızda ek besinlere başlayanınız varmı, ne veriyorsunuz bebişlere bu ayda?
merhaba kızlar. aranızda ek besinlere başlayanınız varmı, ne veriyorsunuz bebişlere bu ayda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?