2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm 1 hafta kadar önce bende grip olmultum ama çabuk atlattım nane limmon ıhlamur bunları kaynatıp içtim sürekli kızımada çok azi içirdim tedbir amaçlı

çok kötü oldum ya biz böyle duyuyoruz da etkileniyoruz o ailelerein allah yardımcısı olsun rabbim en kısa zmnda şifalarını verir inşşş....

Tesekkur ederim bende hep onu dusunuyorum ama ister istemz dipdibeyiz insallah acisi sonradan cikmaz. Hala tadim yok dogal haliyle koduda alamiyorum ve oglumun kokusunu cok ozledim;((

kıyamam cnm sanki hasta olduğumuz zmnlarda daha çok anneci oluyorlar benm kız öyle olmuştu cnm sende nane limon yap kendine az bişeyde kuzeye içir istersen

sütüm yok diyordun süt arttırıcı bi çay falan içmiş olabilir misin? belki memenden çok çekiyordur sağıp vermeyi denesen?

yok canım süt artırıcı çay içmedim su içtim bol bol
çok çektiğinden değil canım zaten çok gelmio ki damla damla

bilemedim ki şaştım kaldım
daha önce doktor süt alerjisi var demişti süt ürünlerini bırakmıştım
sonra baktım yeyince de bi şey fark etmiyo yemiştim
bu dediklerim yaklaşık 2 ay önce
acaba başka bi şey mi dokunuo ki ne olabilir ki

farklı bi şey de yemiyorum ki
son bi haftadır böyle
eşim de doktora götürmek istemiyo
yavrucaga ilaç yüklemesi yapıolar daha çok küçük diye
bi müddet süt ürünleri yeme diyo

valla Allahın gücüne gitmesin ama habire yeni bi sorunla çıkıorum karşınıza

bilmiyorum ne kadar doğru cnm ama komşumuzun bebeğide emdiği zmn kusuyordu meğer kadın hamileymiş böle bir ihtimal varmı

kelebek eşin de haklı aslında bi süre süt ürünleri yemesen.çok da üzülme geçer inş. bebeklerin günü gününü tutmuyor,bugün midesi almıyordur bakarsın yarın düzelir. hala kusar benim kızım da, önceden çok takıyordum şimdi niye o kadar büyütmüşüm diyorum.Rabbim daha büyük sorun vermesin..

Maske kullanmadım cocugun az buyuk olmasından dolayıdr heraldee ınsallah bısey olmaz:)
çok geçmiş olsun canım
Tesskkur ederım hayatım.
Hosgeldın aramıza. Benımde suphlerım var heran ıkıncıyı cıkarabılrım pıyasayaa:)) Guldugume bakmayınn ıcım ıcımı yıoo suphelendıgım ılıskım olmamasına ragmenn seytan boyna kurdurtturuo senaryoları:) ALLAH hakkımda hayırlısını nasıp etsın:)
Sonunda benim koca popolu oglum da donmeyi ogrendi:)yalniz yuzustunden sirtustune donmeyi ne zaman ogrenecek merak ediyirum.Babasi yatagi ve elbisesine cirt yapistiracakmis donmesin diye:)korkuyormus nefes alamaz diye:)
Tebrık ederımm ve Basarılarının devamını dılerım:))

Kızlar nasıl bi yöntem uygulayım da geçsin şu grip ya dökülüyor her tarafım ühüüüüüüüüüü:2:
Ahhh yavrum sendemıı gecmıs olsun sanada bende fena oldumm 4 gundr ne yıorum ne ıcıorumm hıcbısey anlamıorum dun tavan yaptı artık bugn daha ıyıyım gerılıo sankı Ben ıhlamur bal lımon zencefıl ıctım bol bol bıde tuzlu suyla garagara yptım ve burnuma cektım ALLAH kolaylklar versın hayatım ınsallah atlatırsın cabuck
çok geçmiş olsun cnm benm..Allah şifa versin çok üzüldüm
ALLAH razı olsun saolasın canım. Bernacım cok gecmıs olsun kım bu mustafa topıkten bırılerımı? Ayy cok uzuldum Rabbım tez zamanda sıfasını versın ınsallah benım yapabılcegım bısey varsa seve seve yaparım?

Teskkur ederım canım saolsınn.

Saol canım yaa ozledım kokusunu vallaaaa yemeklerden tat alamamktan cok evladımın kokusunu ıcıme cekememkten sıkayetcıyım( Ihlamur fln ıcıorum kuzeyın genel durumu ıyı gozukuoo cok sukur sorun anasında:))

Benım oglumda yuz ustu donuo lakın dıger tarfa donemıoo pılı bıtmıs oyuncak gıbı oldugu yerde oyle kalıo:)) Dr dedıkı yatarken donememsıne dıkkat et anı bebek olumlerının arttıgı bı donem bu donem dedıı cok telas yaptım ote tarafına donene kdr donememsı ıcın destekle dedı benımkı sımdıye kadr hıc yattıgı yerde donmedı yastıkla yatırıorum belkı onun etkısı vardır bılemıorum ama aklm onda kalıo yatagn ote trafına sıkıstırcm bundn sonra:)

canım bak senin bu agresif hallerin Aysima'ya olduğu gibi geçiyor, yaşadıkların zor şeyler ama bebeğini düşünmek zorundasın, olanlar içinde kalmış masum bir minik o, bunları yaşamayı o haketmiyor, sen bir annesin herşeyden önce bunu unutma, meleğini mutlu bir şekilde büyütmeye çalış, herşeyin o senin artık canım benim, lütfen onun için iyi ol ve yapacağın şeyleri iki kere düşün, sağlıklı, mutlu bir birey olarak büyüsün yavrucak, tamam her zaman herşey hiçbirimizin evinde sütliman olmayacak, haha hihi diye geçmiyor zaman, ama görevimiz kötü şeyleri azami düzeyde yaşayıp yavrularımıza yansıtmamak bunları, tartışmayı da görcekler yeri gelecek ama bunun normal bişey olduğunu, aslında mutlu bir aileye sahip olduklarını da bilecekler, sen "ben artık nasıl mutlu olayım" diyeceksin, belki bu yazdıklarımdan dolayı kızacaksın da bana ama canım bunlar doğru, ne yaşarsak yaşayalım bizim yavrularımız var...bugün sana yarın bana, bizim de kötü şeyler yaşamayacağımız garanti değil, ama bunların içinden ruh sağlığı bozulmamış, sinirleri yıpranmamış çocuklar yetiştirmeliyiz, onları dünyaya getirmeyi biz istedik ve hayatlarını karatmamalıyız canım...Bak Mustafa Alper'e, küçücük bedeninde lösemi hastalığı var, annesini düşün onun, sadece sağlığını istiyor yavrusunun, Allah seni, bizi böyle şeylerle sınamasın inş, gerisi gelir geçer Fatmam...

Allah sana kolaylık versin canım...

canım benımm nasılda aklında kalmıs,bende sımdı onu yazıcaktım,cok sukur ıdrar kulturumuzun sonucu guzel cıktı,problem yok

hadi gözün aydın canım

çok geçmiş olsun Ayselim...

ahhh Bernacım ahh insan hastanelere gididnce anlıyor sağlığın kıymetini, Allahım Mustafa Alper'i ve yavrularımız bizlere bağışlasın, korusun...

Son düzenleme:
bilmiyorum ne kadar doğru cnm ama komşumuzun bebeğide emdiği zmn kusuyordu meğer kadın hamileymiş böle bir ihtimal varmı

hala adet olmadım iki kere idrar tahlili verdim temiz çıktı yine de emin olamıyorum bi türlü Allahım korusun :18:

canım bir haftadır her emdiğinde kusuyo
ilk başta takmadım üşütmüştür dedim bronşitten dolayı balgam atıordur dedim denk gelmiştir dedim ama yok
emiyo ağlamaya başlıo gaz sancısı gibi kusuyo rahatlıo gülmeye başlıo
çözemedim
evet yemeyecem agzıma dahi almayacam

buarada nicegirl geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşir doyasıya koklaşırsınız

bizim ailecek görüştümüz dostlarımızdan birinin 3 yaşındaki oğlu cnm..onun için herkesten dua istemiştimde..saol bitanem şimdilik yapabilcek bişiler yok ilik nakli içinde henüz gerek görmüyolarmış..o ileriki safhalarda gerekiyomuş..

Ahh canım cok cokk gecmıs olsun ALLAH ın ıznıyle atlatıcaktır ınsallah. Yapabılcegım bısey olursa lutfen bana soylee seve seve yaparım canım.

ahhh Bernacım ahh insan hastanelere gididnce anlıyor sağlığın kıymetini, Allahım Mustafa Alper'i ve yavrularımız bizlere bağışlasın, korusun...

aynen öyle Miraycım..düşündümde onların artık bu tedavi sonlana kdr bi hayatları yok..sadece o küçük hastane odası bütün yaşamları..ve diyolarki "insan hiç kendine olmaz sanıyo böyle şeyleri..hep görürdük reklamlarda lösevin reklamlarını..çoğu zmn kanal değiştirirdik..yada bu durumda olan aileleri..içimiz acırdı ama bi gün bizimde başımıza gelceini hiç düşünemezdik.."
gerçekten şuanda iyi hoşuz ama yarının ne getirceini hiç bilmiyoruz..birden herşey tepetaklak oluveriyo..Allahım acısın..

Valla oyle guzel yazmıssınkı mırayım dıcek bısı bulamıyorum

canım başa gelmeyince konuşmak kolaydır ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum işte

offffffffffffffff çok haklısın çok

Kızlar hanı su hıkaye kıtapları varya,boyle rengarenk cıvıl cıvıl sayfaları var,jokerde gormustum,acaba onlardan alsam erkenmı olur,gecen hastanede beklerken bı cocuk aysımaya o kıtabını verdı,aysıma sayfalara bı bakıyo hayret ettım,ıcınde hayvanları,renklerı,sayıları tanıtan sımgeler vardı,bu danada anlıyomus gıbı bı bakıyo,fınalde yıne kıtabı agzına goturdu ama nebılım dıkkatını cekmesı hosuma gıttı,alan varmı aranızda?

merhaba kızlar. aranızda ek besinlere başlayanınız varmı, ne veriyorsunuz bebişlere bu ayda?

doktorumuzun tavsıyesıyle bızde basladık canım,mılupanın 2 cesıt kasık mamasına basladık,bırını gunduz dgrını gece verıyorum ama sdc 2olcek yedırebılıyorum,sonrada emzırıyorum,ayrıca meyve puresı verıyorum,bıde yemeklerın sularından tattırıyorum,ya yemek sularını bı ıcıyokı,mamayı oyle veremıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…