2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kumaş olanlardan alabilirsin bence dikkatini çeker iyi olur...

Mıraycım yogurdu nasıl verıceksın,devam sutunemı mayalıcaksın yoksa kecı sutunemı

canım sen hangi kaşık mamalarını veriyorsun aptamilin? yoğurdu yarın doktorumuza gidecektik soracaktım ama izindeymiş haftaya kadar, haftaya gidicez, o yüzden perşembe günleri bana süt geliyor ondan kendimize mayalıcam, o mayalıdğımdan da devam sütüyle ona yapıcam haftaya kadar böyle vericem, küçük küçük kavanozlarım var ona yapıcam birer yiyimlik kavanozlar, haftaya sorucam bakalım ne diyecek doktor ona göre hareket edicem, eşim de buralarda keçi sütü satılıyor mu araştırıyor, ama zor çok küçük bir yer burası, bazen Ankara'ya tayinim çıksaymış keşke diyorum ama çıkmamıştı ondan eşim yanıma gelmişti, ama şimdi doğu görevine gidicez, umudum il merkezi olması ve kızıma istediğim her şeyi bulabilmem... öyle işte tatlım, bir soru sordun amma uzun yazdım ha kız belki kayseri'ye yakın yere geliriz

bırı mılupanın sutlu tahıl mamas,dgrı sutlu pırınclı maması ama 3 olcekten fazla kesınlıkle yemıyo mıray yaa,sen nekadar verıyosun mamayı,bıde sen ne kullanıosun,
kayserı yakınına dıılde keske kayserıye gelsenız mıray yaa,ne guzel olar

ben yavaş yavaş giderim canılarımm diz kapaklarım ,göz kapaklarım bütün azalarım ağrıyor anam nedir bu böyle yürüyecek halim yok

Dunden beri karmakarisigim,aklim hep o yavrucakta.anne ve babasinda..tum hasta bebelerde.keske duadan baska yapabilecek birseyler olsa.keske ama keske.

Rabbim yardımcıları olsun dünden beri aklımdan çıkmıyo.. Allah kimsenin başına vermesin. Mustafa Alperde bi an önce atlatır inş. dün öğrendiğimde oturup hüngür hüngür ağladım, biz gerçekten çok basit şeylere takılıyoruz Rabbim sağlığımızla, evlatlarımızla imtihan etmesin

Dunden beri karmakarisigim,aklim hep o yavrucakta.anne ve babasinda..tum hasta bebelerde.keske duadan baska yapabilecek birseyler olsa.keske ama keske.

bnce yapabilceğimiz en güzel şey dua etmek..zaten o yüzden sizinle paylaştım yoksa burda kimsenin canını sıkmak için değil..sizlerin ne kdr temiz yürekli oldunuzu biliyorum Allahta belki o yüreklerinizin hürmetine kabul eder..

amin cnm inşallah..dua edin yeter

FATMA cici bebeyi sütümle ezip veriyorm..1 tane..ama sütüm artmıştı 2 kere ziyan olmasın diye verdm yoksa hippin organik bisk. alcam..

bende irmikli meyvelisini veriyorum, bitince pirinçlisini alcam, 60cc ılık suya 2,5 yemek kaşığı yapıyorum canım ben, kız kayseri doğu görevi değil malesef eşime

biz doktorumuzun tawsiyesiyle şimdilik sadece elma suyu veriyoruz.. ama gökalp pek sevmedi diliyle ittirip duruyo, 2 kaşık içebiliyo en fazla.. doktor da zaten yeni tatlara alışsın demişti ne kadar içtiği mühim deil yani..

bende irmikli meyvelisini veriyorum, bitince pirinçlisini alcam, 60cc ılık suya 2,5 yemek kaşığı yapıyorum canım ben, kız kayseri doğu görevi değil malesef eşime

2,5 yemek kasıgının hepsını yıyomu lıdya kuzusu,ben mama olcegıyle 3 olcegı zor yedırıyorum,corba falan verdıgımde nasıl yıyo mıray yaa,mamayı oyle yedıremıyorum,sahsına munhasır bı kızım var

Aysıma yatagında devamlı hareket halınde uyuyo,en son yastıgını kafasının uzerınde gordum,yastıksız yatırayım bu sefer dedım,saat 2den berı uyuyo,gunduzlerı hıc boyle uyumazdı valla nefesını kontrol edıyom ıkıde bır,acaba yastıgını kaldırdıgım ıcınmı boyle uyudu

ben dogdugundan beri hiç yastık kullanmadım cnm, 1 yaşına kadar kullanmıcaz, Aysimanın sonuclarının temiz cıkmasınada cok sevndm, ayrıca o kitaplardan bende almak istiorum ama oturmaya başlasın öyle alıcam cnm

geçmiş olsun canım, bol sıvı ile atlatırsın inşallah

kelimeler çok bi kifayetsiz kalıyor Bernacım...

Minecik sanada çok çok geçmiş olsun, anneni kapmışsın aman bırakma :)

evet canım zaten yarım kaseden az oluyor yiyor onu, çorbayı falan tuzsuz veriyorsun demi Fatma? Canım yastık kullanma daha çok tehlikeli, 6 ay yastık önerilmiyor hatta 1 yıl...

boşver zatn öyle çorba fln yiyen çocukların iştahı yernde oluyo..bnm görümce kızıda mamayı pek severek yemezdi ama çorbaya bayılırdı şimdi varya eline bulduysa yiyo..hapur hupur ayırt etmedn..ama gelgörki Selçuk kdr bişi ama çok tatlı kız işte narin..kilolu değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…