2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nurcum hiç kitap araştıdınız mı ben de almak istiyorum ama bulduklarım hep 1-3 yaş aralığı..aldıklarınızı paylaşırsanız sevinirim..bir de kelebek sağolsun oyun paylaşmış, ben de yeni oyunlar şarkılar öğrenmek istiyorum..

dün ilk defa sofrada kavuna çok fena bakınca babasının hoşuna gitti ve bi parça ağzına verdi, aman allahım yavrum nasıl çekti anlatamam, ağzından alamadık ağlamaya başladı. belki zarar verir diye aldım sonunda ağlamasın diye de meme vereyim dedim memeyi reddetti bir ağrıma gitti, eşime diyorum kavunu bana tercih etti ben ek gıdaya falan geçemem herhalde bu duygusallıkla

canım yağlı bişey yediysen ondanda oluyo ben bebişim daha 1 aylıktı kocamın zorlamasıyla antep fıstığı yemiştim ogün sürekli kusmuştu

bzm fehminin yerinde özlemle melike paylaşmışlar fıstıklarını bumboya oturtmuşlar ve ellerinde bezden kitaplarrrr
bayldm valla, kızlara sorayım fehminin yerinde eger izin verirlerse paylaşırım resmleri:))
bu arada bnde kkelebeke tşkr ederm paylaştıgı oyunlara bayldm hemen oynatcam kızımı

canım yağlı bişey yediysen ondanda oluyo ben bebişim daha 1 aylıktı kocamın zorlamasıyla antep fıstığı yemiştim ogün sürekli kusmuştu yada baharatlı bişeyler yiyince bebişler kusabiliyo

geçmiş olsun canım aman Gülnihal e geçmez inş.

Kızlar yarın ablamlara gideceğiz iftara şehir dışına, 7 yaşındaki yeğenimi getireceğim, birbirimize çok düşkünüz, bakalım 1 hafta ne yapacağım 2 çocuklu bir bayan olarak

kızlar kilolarla aranız nasıl verebildiniz mi?ben toplamda 16 kilo almıştım hamileyken 2 ayda 11 kilosu gitti.bukadar hızlı gittiği için çok sevinmiştim.ama sonra şu 5 kiloya takıldım kaldım.ve şu son günlerde acayip kafama takmaya başladım.emzirdiğim için rejim yapamam.spor yapmaya kalksam hangi hareketleri yapabilirm onuda bilmiyorum sezeryanlı oldugum için.birde oğlumdan düzenli spor yapabilirmiyim ondanda şüpheliyim.vala kafayı yemek üzereyim.bi öneriniz var mı sizler ne durumdasınız?

geçmiş olsun canım, bol sıvı ile atlatırsın inşallah

kelimeler çok bi kifayetsiz kalıyor Bernacım...

Minecik sanada çok çok geçmiş olsun, anneni kapmışsın aman bırakma :)

Yaaa birakma kadin oglen olmadan ufak kiziyla burayi terketti:) herkes orda ufak hanim kudurdu ogun msjlastigi kiİn yanina gitcem diye kadini dikti ayaga e tabi o son goncasi benimi takar onumu) kaldk oteki teyze ben ve minik pasa

Ayrica gordgnz saatte kuzeyin yataginda bulunmktayim kuzey dizimde uyuo uyaniyo cocugumn hic gece uykusu kalmadi her gecwn gun iyi olacagina her gecen gun uykusunu biraz daha kisaltio offf benim gibi kadina bu yapilirmi ramazan ciksin yatir kaldr yapicam baska carem kalmadi emZiriyorum koyarkn uyanio ve sallanmadn dalmio en azindn gece uykusunu sallanmadn tamamlamsi lazm;( of hemen buyusun yaa;((

Anneler selam bende 2012 ekim annesi olacağım inşallah allah sizler gibi bizimde kucağımıza almayı kısmet edicek.

Benim aklıma hayırlı bir iş geldi ama sizlerden yardım isteyeceğim. Benim ablam uzunköprüde yaşıyor ve durumları çok ii değil yeni doğum yaptı 3. cocugu ve sadece 2 tane hastane çıkışı alabilmişler eşi insaatta çalışıyor ve yetiştiremiyorlar. Sizlerin bebeklerinde artık küçük gelenleriniz varsa verecek bir yerinizde yoksa yardım etmeyi düşünürmüsünüz.Bebek erkek ve ismi Alp Efe. Ben bu hafta yeni alışveriş yapıcam bişeyler alacağım onlarada elimden geldiğince ama malum ilk önce kendi bebişimize almamız lazım. Benimde inşallah bebişim olupta büyürde küçük gelenlerini ihtiyacı olan birine veririz. Yoksa hiç biri eskimeden kalıyor çabucak büyüyorlardır en iyi sizler bilirsiniz :)

Yardım etmek isteyen olursa kargo ile isterseniz bana gönderirsiniz ben istanbuldayım karşı ödemeli ben onlara ulaştırırım.

Şimdiden teşekkürler.

canım elbette yardım etmek isteriz..iyi olur..özelime mesaj at istersen adresini..

Benimde oğlum var yardım etmek isteriz tabii,gerçi ben herşeyini görümcem doğum yapıcak ona vericem ama minik Alp Efe için de ayırırım.Adresini mjs atarsan en kısa zamanda göndermeye çalışırım.

canım yağlı bişey yediysen ondanda oluyo ben bebişim daha 1 aylıktı kocamın zorlamasıyla antep fıstığı yemiştim ogün sürekli kusmuştu
yok canım bir haftadır süren bi durum bu
dün 8 kez emzirdim 1 kez mama verdim
5 kez kustu kusunca rahatlıyo
toplamda 6 kez de kaka yaptı çok mu:26:

Günaydın kızlarrrr;
bugün işte 3.günüm hiç alışamadım ama oğluşum yanımda olduğu içinde çok mutluyum kuzucum beni hiç üzmüyo sağolsun babamızda burda olduğu için iyi oldu kısacası ailece işe başladık:))))

kızlar dün bizim tarık böcüğü güzel bi oyun oynadı bize..bi kaç haftadır ağlarken hep kulağını tutuyodu, biz de bi ağrısı var heralde dedik,önce aile hekimine gittik..karar veremedim, çocuk doktoruna götürün dedi.iyi bi çocuk doktoruna götürdük..adam tarıkın kulağına eliyle bastırdı, bizimki başladı kahkaha atmaya.elini çekiyo, susuyo.koyuyo tekrar kıkırdıyo :) yalancı çıkardı bizi..muayene de ettikten sonra bişeyi yok bu canavarın dedi doktor.o hareketi de muhtemelen uykusu filan gelince alışkanlıktan yapıyodur dedi.kilosuda 7 ye çıkmış, o da iyi dedi..pazartesiye 4 aylık olcak kuzu inşallah...işte böyle...doktor bizi pimpirikli anne baba sanmıştır kesin

güzel bi düşünce evde bi köşede duracagına hiç olmazsa işe yarar ben de vermek isterdm ama
ömer çok kusan bi bebek oldugu için minnacık kıyafetleri çok yıkanmaktan eskidi eskimeyenleri de verdim
ikiniz de bebeklerinizi sağlıcakla kucagınıza alırsınız inş

yemek suyu tattıran arkadaşım (nicke bakmamışım) bir yaşına kadar bebek beslenmesinde tuz, şeker ve baharatın yeri yoktur ya sevse de verme bence

Ek besinleri kaşık veya suluk ile verin, biberon kullanmayın diyo bi sitede de suluk dediği de biberon türü bi şey değil mi anlamadı ben:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…