- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.221
ben dogdugundan beri hiç yastık kullanmadım cnm, 1 yaşına kadar kullanmıcaz, Aysimanın sonuclarının temiz cıkmasınada cok sevndm, ayrıca o kitaplardan bende almak istiorum ama oturmaya başlasın öyle alıcam cnm
kızlar yaklaşık bi haftadır oğlum her emmede kusuyo
sabahtan beri 4 kez emzirdim 4ünde de kustu.
az emdiyse az çok emdiyse çok kustu.
az önce sütüm olmadıgı için mama verdim ve oğlum kusmadı
demek ki sorun sütümde diye bi çıkarımda bulundum
farklı hiçbi şey yemiyorum ki ne oldu böle anlayamadım
nurcum hiç kitap araştıdınız mı ben de almak istiyorum ama bulduklarım hep 1-3 yaş aralığı..aldıklarınızı paylaşırsanız sevinirim..bir de kelebek sağolsun oyun paylaşmış, ben de yeni oyunlar şarkılar öğrenmek istiyorum..
kızlar yaklaşık bi haftadır oğlum her emmede kusuyo
sabahtan beri 4 kez emzirdim 4ünde de kustu.
az emdiyse az çok emdiyse çok kustu.
az önce sütüm olmadıgı için mama verdim ve oğlum kusmadı
demek ki sorun sütümde diye bi çıkarımda bulundum
farklı hiçbi şey yemiyorum ki ne oldu böle anlayamadım
Grip oldum başım ağrıyor,dişlerimin dibi bile ağrıyor,gece Gülnihal uyutmadı benle uyudu ,hep gelip dibime girdi ay ezerim bişey olur diye bende hiç uyuyamadım,devir olacak diye bi kaç gün merkezdeki kasıntı sekreterin yanında takılacakmışım offf orası da eve uzak aman yaaa :2::2::2:
geçmiş olsun canım, bol sıvı ile atlatırsın inşallah
kelimeler çok bi kifayetsiz kalıyor Bernacım...
Minecik sanada çok çok geçmiş olsun, anneni kapmışsın aman bırakma :)
Anneler selam bende 2012 ekim annesi olacağım inşallah allah sizler gibi bizimde kucağımıza almayı kısmet edicek.
Benim aklıma hayırlı bir iş geldi ama sizlerden yardım isteyeceğim. Benim ablam uzunköprüde yaşıyor ve durumları çok ii değil yeni doğum yaptı 3. cocugu ve sadece 2 tane hastane çıkışı alabilmişler eşi insaatta çalışıyor ve yetiştiremiyorlar. Sizlerin bebeklerinde artık küçük gelenleriniz varsa verecek bir yerinizde yoksa yardım etmeyi düşünürmüsünüz.Bebek erkek ve ismi Alp Efe. Ben bu hafta yeni alışveriş yapıcam bişeyler alacağım onlarada elimden geldiğince ama malum ilk önce kendi bebişimize almamız lazım. Benimde inşallah bebişim olupta büyürde küçük gelenlerini ihtiyacı olan birine veririz. Yoksa hiç biri eskimeden kalıyor çabucak büyüyorlardır en iyi sizler bilirsiniz :)
Yardım etmek isteyen olursa kargo ile isterseniz bana gönderirsiniz ben istanbuldayım karşı ödemeli ben onlara ulaştırırım.
Şimdiden teşekkürler.
Anneler selam bende 2012 ekim annesi olacağım inşallah allah sizler gibi bizimde kucağımıza almayı kısmet edicek.
Benim aklıma hayırlı bir iş geldi ama sizlerden yardım isteyeceğim. Benim ablam uzunköprüde yaşıyor ve durumları çok ii değil yeni doğum yaptı 3. cocugu ve sadece 2 tane hastane çıkışı alabilmişler eşi insaatta çalışıyor ve yetiştiremiyorlar. Sizlerin bebeklerinde artık küçük gelenleriniz varsa verecek bir yerinizde yoksa yardım etmeyi düşünürmüsünüz.Bebek erkek ve ismi Alp Efe. Ben bu hafta yeni alışveriş yapıcam bişeyler alacağım onlarada elimden geldiğince ama malum ilk önce kendi bebişimize almamız lazım. Benimde inşallah bebişim olupta büyürde küçük gelenlerini ihtiyacı olan birine veririz. Yoksa hiç biri eskimeden kalıyor çabucak büyüyorlardır en iyi sizler bilirsiniz :)
Yardım etmek isteyen olursa kargo ile isterseniz bana gönderirsiniz ben istanbuldayım karşı ödemeli ben onlara ulaştırırım.
Şimdiden teşekkürler.
yok canım bir haftadır süren bi durum bucanım yağlı bişey yediysen ondanda oluyo ben bebişim daha 1 aylıktı kocamın zorlamasıyla antep fıstığı yemiştim ogün sürekli kusmuştu
Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?