2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Artık burda yoklar facedeler:)))

Nur'un deyimiyle fehminin yeri :) ben hiç ısınamadım oraya ya hem başından beri hep burdan takip ettik bırdan ilerledik burası daha bi sıcak geliyor bana :31 lütfen geri dönünnnnn diğer balışklar gibi olmasın doğmdan sonra ıssız adaya dönmesin bizim başlık da

Çok sağol canım, Gülnihal de bazen öyle tutuyor, akşama düzelir inş.güzel güzel gider gelirsiniz,Bizde c.tesi gidecez inş. eşimin işyerini iftar yemeyi var bakalım Gülnihal inş. arıza çıkarmaz :)

canım adresi özelden mesaj at. elimizden geldiğince yardım etmek isteriz:))

:)) Üçler beşler kim miii kim miiii :)) Üç harfliler :)) Lohusayken bile gelmediler ziyaretime şimdi koca emzikli kadın oldum yokladılar iyi miyim diye :)) Bende tabii yusuf yusuf oldum kaçtım evden :))

Şimdilik öyle canım okullar açılnca ayrı kalıcam ama kuzumdan((Şimdi uyuyo uyansın öperim:)))

Canımm demek başladın işe , neyse en azından bir süre yanyana takılcaksınız minik kuşunla :)) Ne güzel işyerindesin ve yavrun yanında. Keşke okullar açılınca da imkan olsa, okulun kreşi olsa 0-3 yaşa da bakan.

Kızlar bızımkıler ısrarla aysımayı yurutgece bındırmek ıstıyolar,daha erken dıyorum,nıye al ıste ayakta duruyo,hosuna gıdyo dıe sacma sapan seyler soyluyolar,ve ben onları alt edıcek bı cevap veremıyorum,daha erken dıılmı yaa,bı akıl verın bana,bıde su yemek suyunu tattıran bendım,ve tuzluydu suyu evet,sımdı vermeyınce kaynana kayınbaba zımbırtısı benı cok ayıplıyolar,neymıs efendım bukadar cok ozverılı olmada,sonradan alısırda,aysımada happur huppr yıyınce bak cocuk sevdıde nasıl yedıde,bı dolu laf,sonra pımpırıklı anne oluyorum,valla hepsını tek kalemde sılmek var o derece sınırlıyım ama bısı dıyememek benı cıldırtıyo...

Canım kardeşim de Gülnihal'e yürüteç almış bi hevesle geldi açtı''abla bak ne aldım minnoşuma''dedi hemen Gülnihal'i oturdu içine tabi renkli fln çok ilgisini çekti kızımın bi gülücükler sesler çoştu.Kardeşimin hevesini kırmamak için o an bişey demedim ama biraz sonra aldım ve daha erken dedim kaldırdım yürüteci de.

mrb cnm benım kızımda da dil altı bağı var 4 aylıkken KBB dokturana götürdk cocuk doktorumuzun yönlendirmesiyle..orda muayene etti doktor kılo alımı ıyı emmede sorunu yok su an bir sıkıntı görmuyorm 1 yasında tekrar getırın konusmaya baslayacagı için birde oyle kontrol ederiz ama operasyonluk bi durum görünmuyr demiştizaten doktorun dedıgıne göre bazı cocuk doktorları dil altı bagını kontrol bıle etmıyormus sonra cocuk büyüyünce müdahale etmekte zorlasıyormus sanırm:44:rabbim daha büyük dert vermesn inşallah hiçbirimz yavrusuna

yurutecı alsınlar tabı ama daha erken olduguna kafalarıı bastırtamıyorum bı turlu,ayrıca yemek konusundakı tutum malum,bızım zamanımızda mamamı vardı,yok soyle yok boyle,anlamıyolar sızın zamanınız sızde kaldı,o zamanla bu zaman bırmı

heves ettim 10 gün önce kavanoz püreleri varya meyve sebze onları verdim 10 gün kaka yapmadı dün doktora götürdüm anne sütü dışında aldığı besinden olmuş dedi kakasını yapamazsa bağırsak düğümlenmesi bile olabilir dedi allahtan yaptı hemde 4 dolu bez şimdi vermiyom artık senda kayınvalidengile öyle söyle arkadaş vermiş bağırsakları bozulmuş kabız olmuş doktor kızmış vermeyin diye bağırsak düğümlenmesi bile olabilirmiş de:)

Saol mervecim bugn az az tat almaya basladm icin disim her yerim tikandi;( demk yokladilr seni alla alla benide karabasan bindi sabah nasil sarsilsdim))

selam kızlar biz iki gündür 6. ayımızdayız ve dün ilk düşüşümüzü yaşadık salonda yerde yatırıyorum normalde serin olduğu için dün kendi yatağımın üstünde yatırdım ve ağlama sesine koştum ve kızım yerdeydi çok korktum Allah kimseye yaşatmasın, neyseki bişey omadı doktora götürdüm film falan çekildi bişeyi yok dedi akşam biraz huzursuzluk yaptı sanırım ağrısı vardı ama şimdi herşey yolunda, dikkat edin bebeklere ben yaptım siz yapmayın::)

bu arada bizim pc bozuldu garantide kaynımın bilgisayarından yazıyorum o yüzden bir müdde aranızda olmayabilirim hepinize hayırlı günler diliyorum...

Saol mervecim bugn az az tat almaya basladm icin disim her yerim tikandi;( demk yokladilr seni alla alla benide karabasan bindi sabah nasil sarsilsdim))

Aman daha iyi ol kuşum hastalık çok zor beee zaten dört dönüyoruz miniklerin etrafında bir de hasta olunca insan hayattan soğuyor yemin ediyorum :S
Karabasanımsı üçler beşlerdi zatiii bende pek anlamadım neye uğradığımı :)) Diyorum ya 40 gün lohusalık yaşadım gelen giden olmadı, çoluklu çocuklu kadına geldi gele gele :))

Geçmiş olsun canım, Allah korumuş. Herkesin başına sırayla geliyor demek bu olay. Korkuyorum bende ama işte nereye kadar. .Bir an gözümüzü ayırsak bir bakıyoruz koyduğumuz yerde değiller. Allah yardımcımız olsun. Korusun Rabbim yavrularımızı.

kızlar 2 yeni yazı var,

ek gıda ve günlük düzen hakkında

LeGa-Be-Be

günlük düzenle ilgili yazışmıştık hatırlar mısın bilemiyorum gamze, ama yazı olarak paylaşacağım demiştin. ben de bekliyordum. baya baya detaylı problemlerin tespiti ve çözüm odaklı, sabırlı yaklaşmak gerek sanırım. bakalım ben becerebilecek miyim.

ek gıda konusunda süremiz daha var ama benzer bir zorluk hissi bende de olacak eminim :)

Evet canım malesef başladım ama şimdilik iyi keşke hep yanımda kalsa böyle ne güzel olurdu:)
Canım biraz daha büyümesi lazım şimdi çok erken zararlı falan de,gerçekten de çok erken...

Bizimde dr fark etmedi zaten ben fark ettim emmede problem yoksa gerek yok ilerde tekrar kontrol ettirin dedi ama bi de kbb dr götürmek istiyorum.Bi de büyüyünce daha zor olur gerçekten.Amin canım Allah daha büyük dert vermesin yavrularımıza..

faceteki grubun adı ne arkadaşlar

Ordaki de mart anneleri canım...

Fatma hayatım yürüteç meselesi, yemek meselesi sonuna kadar haklısın. Laf bilmezler, ne kadar anlatırsan anlat bildiklerinden şaşmaz düşündükleri. Kuşak farkı diye boşuna dememişlerr.
Senin suyuna gitmeleri gereken bu dönemde sana ısrar edip seni bunaltmalarını çok garipsedim. Sen boşver ne derlerse desinler sen bildiğinden şaşma. Doktorlar bas bas bağırıyorlar. Benim kayınpederim de bazen karışmak istiyor,birşeyler söylüyor , doktor yasakladı diyorum, doktor ne bilirmiş diyor :)) Anla işte. Bende hiçç işim olmaz diyorum kibarca,kırmadan. Sen bilirsin evladın için en iyisini. Boşver onlar söylesin dursun. Bırak çocuğunu el bebek nazlı yetiştirdiğini düşünsünler ki öyle, onlar bzim nazlı kelebeklerimiz, kime nee biz karnımızda taşıdık 9 ay, biz çektik doğum sancılarını( ben sezoluyum çekmedim ama çaktırma) kimseye de söz düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…