- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.281
Özlem,Melike,Işıl,Ayşen,Güneş ve aklıma gelmeyen sayın kk 2012 mart anneleri nerelerdesiniz ya fehminin yerine takılıp burayı ihmal ediyorsanız aşk olsun sizee
:)) Üçler beşler kim miii kim miiii :)) Üç harfliler :)) Lohusayken bile gelmediler ziyaretime şimdi koca emzikli kadın oldum yokladılar iyi miyim diye :)) Bende tabii yusuf yusuf oldum kaçtım evden :))
.
Aman daha iyi ol kuşum hastalık çok zor beee zaten dört dönüyoruz miniklerin etrafında bir de hasta olunca insan hayattan soğuyor yemin ediyorum :S
Karabasanımsı üçler beşlerdi zatiii bende pek anlamadım neye uğradığımı :)) Diyorum ya 40 gün lohusalık yaşadım gelen giden olmadı, çoluklu çocuklu kadına geldi gele gele :))
Geçmiş olsun canım, Allah korumuş. Herkesin başına sırayla geliyor demek bu olay. Korkuyorum bende ama işte nereye kadar. .Bir an gözümüzü ayırsak bir bakıyoruz koyduğumuz yerde değiller. Allah yardımcımız olsun. Korusun Rabbim yavrularımızı.
Ne var bu kızda iki gündür ya,öğle arası eve gittim koltukta yanımda duruyordu gözle kaş arasında nasıl yere attı kendini anlamadım çok ağlamadı,elimi takip etti ,güldü, oynadı,uyudu ben gelirken. Doktora götürmeme gerek varmı yerde battaniye vardı onun üstüne düştü offffffff
nası yokladılar Merve be :18:
Gecms olsn canim oynadk guldu fln diyosun genel durumuda iyi gozukutosa goturmene gerek yok ama icin rahat etsn istiosan gotur tabi.Ne var bu kızda iki gündür ya,öğle arası eve gittim koltukta yanımda duruyordu gözle kaş arasında nasıl yere attı kendini anlamadım çok ağlamadı,elimi takip etti ,güldü, oynadı,uyudu ben gelirken. Doktora götürmeme gerek varmı yerde battaniye vardı onun üstüne düştü offffffff
oğlum koca dötünü kaldırdı sonunda dönmeyi başardı çok mutluyum çook
Ne var bu kızda iki gündür ya,öğle arası eve gittim koltukta yanımda duruyordu gözle kaş arasında nasıl yere attı kendini anlamadım çok ağlamadı,elimi takip etti ,güldü, oynadı,uyudu ben gelirken. Doktora götürmeme gerek varmı yerde battaniye vardı onun üstüne düştü offffffff
oğlum koca dötünü kaldırdı sonunda dönmeyi başardı çok mutluyum çook
Ruya gordm iste genellikle sirt ustu uyuyunca gelir zaten kuzey dizmdeydi bende uzandim dalmism hemnck geldiler:))
bişey olamamıştır inş. halıya düştü değil mi? senin kızın çok uslu çok sevimli oku bence biraz onu, Allah nazardan sakınsın tüm bebekleri
tebrik ederim ve bundan sonra sana kolay gelsin, ben de çok mutlu olmuştum ama çok da zormuş dikkatli ol koyduğun yerde durmuyor artık..
ay çok tırstım ya merveye de sdana da geçmiş olsun minecim..
Canım bu bu miniklere hiç belli olmuyo kaşla göz arasında düşüyolar çok geçmiş olsun,dr gerek yoktur bence çok da ağlamamış minik kuzu ama yine de sen bilirsin.Ben de dün arabada pusete yatırıyım derekn çocuğun kafasını vurdum biraz ağladı sonra sustu ama ben de çok korktum...
Gecms olsn canim oynadk guldu fln diyosun genel durumuda iyi gozukutosa goturmene gerek yok ama icin rahat etsn istiosan gotur tabi.
Seninde gozun aydin canimbuarada kendimin boylesine som agizli oldugumu bilmiyodm kuzy suan uykusunda donemiyi bilmiyo gibi talihsiz bir aciklamada bulunmstum dundn beri donmeye calisio yan yatma yastigyla parmaklk arasna sikistiriorm bu sefer asaya kayip oyle ters donuyo ve aglayark uyanio;(
Geçmiş olsun canım. Sizde yaşadınız demek. Offf offf insanın yapabileceği birşey yok ki o andaa. Sen üzme kendini sakın. Bak iyiymiş zaten Gülnihal. Az ağlamış,gülmüş meleğim. Sıkma canını kuzummm. Battaniye de varmış zaten.
bişey olamamıştır inş. halıya düştü değil mi? senin kızın çok uslu çok sevimli oku bence biraz onu, Allah nazardan sakınsın tüm bebekleri
tebrik ederim ve bundan sonra sana kolay gelsin, ben de çok mutlu olmuştum ama çok da zormuş dikkatli ol koyduğun yerde durmuyor artık..
ay çok tırstım ya merveye de sdana da geçmiş olsun minecim..
sanada geçmiş olsun canım, hepimiz sırayla düşürücez galiba
Dün Berra, 3 çekmeceli şifonyerin üzerinden düştü, alt değiştirme yerimiz onun üstü, ve pencere önündeki şurup şişesine uzanırken düştü, yarı yolda gördüm ama tutamadım, ilk başta sakindim, sonra neşeliylen anlık uyku eğilimleri gösterinde doktorumuzu aradım aklımda kalmasın söyleyeyim dedim, cümlemi bitirtmeden hastaneye gidip röntgen çektirin dedi, kendi hastanesine gelin de demedi, göztepe eğitim araştırmaya gidin oranın sonucu daha iyi dedi, o andan itibaren ben doktorluk oldum, eşim eve nasıl geldi biz o hastaneye nasıl gitik anlatamam, dörtlüleri yaktık, kornaya basa basa tam iftar trafiğindeçok şükür röntgen temzi çıktı, Berra'nın da keyfi yerine geldi, kusma ve uykusundan uyanmamada olmayınca atlatmış olduk.
Dün Berra, 3 çekmeceli şifonyerin üzerinden düştü, alt değiştirme yerimiz onun üstü, ve pencere önündeki şurup şişesine uzanırken düştü, yarı yolda gördüm ama tutamadım, ilk başta sakindim, sonra neşeliylen anlık uyku eğilimleri gösterinde doktorumuzu aradım aklımda kalmasın söyleyeyim dedim, cümlemi bitirtmeden hastaneye gidip röntgen çektirin dedi, kendi hastanesine gelin de demedi, göztepe eğitim araştırmaya gidin oranın sonucu daha iyi dedi, o andan itibaren ben doktorluk oldum, eşim eve nasıl geldi biz o hastaneye nasıl gitik anlatamam, dörtlüleri yaktık, kornaya basa basa tam iftar trafiğindeçok şükür röntgen temzi çıktı, Berra'nın da keyfi yerine geldi, kusma ve uykusundan uyanmamada olmayınca atlatmış olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?