2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Özlem,Melike,Işıl,Ayşen,Güneş ve aklıma gelmeyen sayın kk 2012 mart anneleri nerelerdesiniz ya fehminin yerine takılıp burayı ihmal ediyorsanız aşk olsun sizee

aşkolsun ya fehmide ne varki şuranın güzellii zannetmiyorm fehmide olsun..satışı koydular demek orda ne konuşuluyoki burdan farklı burda konuşulsa ya orda konuşulanlar..

Ne var bu kızda iki gündür ya,öğle arası eve gittim koltukta yanımda duruyordu gözle kaş arasında nasıl yere attı kendini anlamadım çok ağlamadı,elimi takip etti ,güldü, oynadı,uyudu ben gelirken. Doktora götürmeme gerek varmı yerde battaniye vardı onun üstüne düştü offffffff

Ruya gordm iste genellikle sirt ustu uyuyunca gelir zaten kuzey dizmdeydi bende uzandim dalmism hemnck geldiler:))

Canım bu bu miniklere hiç belli olmuyo kaşla göz arasında düşüyolar çok geçmiş olsun,dr gerek yoktur bence çok da ağlamamış minik kuzu ama yine de sen bilirsin.Ben de dün arabada pusete yatırıyım derekn çocuğun kafasını vurdum biraz ağladı sonra sustu ama ben de çok korktum...

nası yokladılar Merve be :18:

Ahhh çiçeğim yaa bana gelince değişik geliyorlar. Önce rüyamda karabasan geliyor. Böyle rüyamda Alya kucağımda oturma odasına geçiyorum , tam tv karşısında ayaktayken ışıklar yanıp sönüyor,Alya'ya sarılıp dua etmeye çalışıyorum dilim tutuluyor içimden bildiğim tüm duaları düşünüyorum,sonra bir bakıyorum Alya yok,beynimden vurulmuşa dönüyorum tabii derken uyanıyorum. Yataktayım Alya yanımda. Karabasan biniyor tipik herkese olduğu gibi. Neyse geçiyor uyanıyorum ama gelde git sen oturma odasına,hele de tv karşısına :)) Zaten rüzgarlı yağmurlu hava acayip acayip sesler üretiyorum beynimden. Sonra dedim ki merve kızım sen kaç git :)) anamgildeyim şimdi :) Akşam ne etceksem bakalım,akşam kociş var neyse de ya sabah :18::18::18:

Gecms olsn canim oynadk guldu fln diyosun genel durumuda iyi gozukutosa goturmene gerek yok ama icin rahat etsn istiosan gotur tabi.
oğlum koca dötünü kaldırdı sonunda dönmeyi başardı çok mutluyum çook

Seninde gozun aydin canim buarada kendimin boylesine som agizli oldugumu bilmiyodm kuzy suan uykusunda donemiyi bilmiyo gibi talihsiz bir aciklamada bulunmstum dundn beri donmeye calisio yan yatma yastigyla parmaklk arasna sikistiriorm bu sefer asaya kayip oyle ters donuyo ve aglayark uyanio;(

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım. Sizde yaşadınız demek. Offf offf insanın yapabileceği birşey yok ki o andaa. Sen üzme kendini sakın. Bak iyiymiş zaten Gülnihal. Az ağlamış,gülmüş meleğim. Sıkma canını kuzummm. Battaniye de varmış zaten.

bişey olamamıştır inş. halıya düştü değil mi? senin kızın çok uslu çok sevimli oku bence biraz onu, Allah nazardan sakınsın tüm bebekleri

oğlum koca dötünü kaldırdı sonunda dönmeyi başardı çok mutluyum çook

tebrik ederim ve bundan sonra sana kolay gelsin, ben de çok mutlu olmuştum ama çok da zormuş dikkatli ol koyduğun yerde durmuyor artık..

Ruya gordm iste genellikle sirt ustu uyuyunca gelir zaten kuzey dizmdeydi bende uzandim dalmism hemnck geldiler:))

ay çok tırstım ya merveye de sdana da geçmiş olsun minecim..

Mersii sekerimm beni salladilar bayaa deprem oluodu ruyamda hatta gozumu actgmda avizeye baktim sallaniyomu diye nasil sallandysam))

sanada geçmiş olsun canım, hepimiz sırayla düşürücez galiba

Dün Berra, 3 çekmeceli şifonyerin üzerinden düştü, alt değiştirme yerimiz onun üstü, ve pencere önündeki şurup şişesine uzanırken düştü, yarı yolda gördüm ama tutamadım, ilk başta sakindim, sonra neşeliylen anlık uyku eğilimleri gösterinde doktorumuzu aradım aklımda kalmasın söyleyeyim dedim, cümlemi bitirtmeden hastaneye gidip röntgen çektirin dedi, kendi hastanesine gelin de demedi, göztepe eğitim araştırmaya gidin oranın sonucu daha iyi dedi, o andan itibaren ben doktorluk oldum, eşim eve nasıl geldi biz o hastaneye nasıl gitik anlatamam, dörtlüleri yaktık, kornaya basa basa tam iftar trafiğinde çok şükür röntgen temzi çıktı, Berra'nın da keyfi yerine geldi, kusma ve uykusundan uyanmamada olmayınca atlatmış olduk.

bayanlar daha önce konu geçmişti ama.oğlum 4 aylık.idrar yolu enfeksiyonu geçirdi.bi kere geçirince çok çabuk yenilermiş.sünnet ettirince daha rahat olurmuş.bide oğlum beni emmiyor.emizkle uyutup sonra memeyi veriyorum.sizce sünnet ettirsekmi?

ok sağol kızlar,Cemile cnm evet halı vardı yerde bide battaniye,Mine aynı olay bizdede var artık bıraktım kafayı köşeye sıkıştırmayınca uyumuyor cadı,bende yumuşak yasıtklar koydum koşelere yanlarda da var zaten iyice yatakla parmaklıklar arasına sıkıştırdım yuvarlansın dursun ne yapamMerve annem çok fena yoklamışlar seniii:18:
Ben bu kıza nasıl bişey alsamda içinde dursa ya e-bebekten bakınıyorum azcık daha araştırma yapayım,Gamze sende vardır kesin bi çözüm bi öneri

Canım çok geçmiş olsunn,çok şükür ki bişey olmamış,Gülnihal hergün uyuduğu saatte uyklamaya başladığı için telaşlanmadım ama ne yapsam bende bi doktora götürsem mi

Cooook gecmis olsun canim dedigin gibi banada sira sira dusurucz gibi geliyo;( bunlari en iyi yerde yatirip yedemek giydrmek oynatmak ve uyutmak gerekiyo bnde evde tekim kuzeyi dusurmem an meselesi;(

Geçmiş olsun canım. Allah korusun sıra sıra geliyor hepimize maalesef
Yüksekten düşmüş , doktorun aslında doğru olanı söylemiş ama korkutmuş seni de. Eşin gelene kadar neler yaşadın hayal edemiyorum Şükür ki temiz çıkmış sonuçları Berra nın.

Geçmiş olsun canım. Allah korusun sıra sıra geliyor hepimize maalesef
Yüksekten düşmüş , doktorun aslında doğru olanı söylemiş ama korkutmuş seni de. Eşin gelene kadar neler yaşadın hayal edemiyorum Şükür ki temiz çıkmış sonuçları Berra nın.

kızım 5 aylık oldu.aynı zamanda doğduğu bebeişlerden biraz kısa genetik sanırım.boyu uzaması için yapabileceğim bişey var mı acaba?emziriyorum buna uygun yiyebileceğim bişey var mı?öenmli olan sağlık ama boyuda arada kafama takılıyor.boyu biraz kısa olduğu için kilolu obez olucvak diye korkuyorum bu yüzden.ek gıdayada başladım.yoğurt,meyve suyuna başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…