- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.301
Canım çok geçmiş olsunn,çok şükür ki bişey olmamış,Gülnihal hergün uyuduğu saatte uyklamaya başladığı için telaşlanmadım ama ne yapsam bende bi doktora götürsem mi
Cooook gecmis olsun canim dedigin gibi banada sira sira dusurucz gibi geliyo;( bunlari en iyi yerde yatirip yedemek giydrmek oynatmak ve uyutmak gerekiyo bnde evde tekim kuzeyi dusurmem an meselesi;(
Canım çok geçmiş olsunn,çok şükür ki bişey olmamış,Gülnihal hergün uyuduğu saatte uyklamaya başladığı için telaşlanmadım ama ne yapsam bende bi doktora götürsem mi
Cooook gecmis olsun canim dedigin gibi banada sira sira dusurucz gibi geliyo;( bunlari en iyi yerde yatirip yedemek giydrmek oynatmak ve uyutmak gerekiyo bnde evde tekim kuzeyi dusurmem an meselesi;(
Mervecım canım yaaa valla yazdıgınla benı guldurdun,tamam kımselere caktırmam
Ahhh çiçeğim yaa bana gelince değişik geliyorlar. Önce rüyamda karabasan geliyor. Böyle rüyamda Alya kucağımda oturma odasına geçiyorum , tam tv karşısında ayaktayken ışıklar yanıp sönüyor,Alya'ya sarılıp dua etmeye çalışıyorum dilim tutuluyor içimden bildiğim tüm duaları düşünüyorum,sonra bir bakıyorum Alya yok,beynimden vurulmuşa dönüyorum tabii derken uyanıyorum. Yataktayım Alya yanımda. Karabasan biniyor tipik herkese olduğu gibi. Neyse geçiyor uyanıyorum ama gelde git sen oturma odasına,hele de tv karşısına :)) Zaten rüzgarlı yağmurlu hava acayip acayip sesler üretiyorum beynimden. Sonra dedim ki merve kızım sen kaç git :)) anamgildeyim şimdi :) Akşam ne etceksem bakalım,akşam kociş var neyse de ya sabah :18::18::18:
sanada geçmiş olsun canım, hepimiz sırayla düşürücez galiba
Dün Berra, 3 çekmeceli şifonyerin üzerinden düştü, alt değiştirme yerimiz onun üstü, ve pencere önündeki şurup şişesine uzanırken düştü, yarı yolda gördüm ama tutamadım, ilk başta sakindim, sonra neşeliylen anlık uyku eğilimleri gösterinde doktorumuzu aradım aklımda kalmasın söyleyeyim dedim, cümlemi bitirtmeden hastaneye gidip röntgen çektirin dedi, kendi hastanesine gelin de demedi, göztepe eğitim araştırmaya gidin oranın sonucu daha iyi dedi, o andan itibaren ben doktorluk oldum, eşim eve nasıl geldi biz o hastaneye nasıl gitik anlatamam, dörtlüleri yaktık, kornaya basa basa tam iftar trafiğindeçok şükür röntgen temzi çıktı, Berra'nın da keyfi yerine geldi, kusma ve uykusundan uyanmamada olmayınca atlatmış olduk.
kızım 5 aylık oldu.aynı zamanda doğduğu bebeişlerden biraz kısa genetik sanırım.boyu uzaması için yapabileceğim bişey var mı acaba?emziriyorum buna uygun yiyebileceğim bişey var mı?öenmli olan sağlık ama boyuda arada kafama takılıyor.boyu biraz kısa olduğu için kilolu obez olucvak diye korkuyorum bu yüzden.ek gıdayada başladım.yoğurt,meyve suyuna başladım.
yevvrum geçmiş olsun..felak nas da çok iyi geliyo ama ayetel kürsi imdat çağrısı gibi valla anında geçiriyo tabi o an korkudan okuyabilirsen..bn bi kere okiim dedim öyle bi durumda dilim dönmedi resmen devamını getiremedm
kızım 5 aylık oldu.aynı zamanda doğduğu bebeişlerden biraz kısa genetik sanırım.boyu uzaması için yapabileceğim bişey var mı acaba?emziriyorum buna uygun yiyebileceğim bişey var mı?öenmli olan sağlık ama boyuda arada kafama takılıyor.boyu biraz kısa olduğu için kilolu obez olucvak diye korkuyorum bu yüzden.ek gıdayada başladım.yoğurt,meyve suyuna başladım.
oyyy inanmıyormm ucuz atlatmışsınız gamze çok geçmiş olsn..insan aklını yitiriyo
yitirdim resmen Berna ,
düştükten yaklaşık 3-4 dakika sonra eşimi arayıp söylemiştim, ikea tarafındaymış oda, hemen arabaya atlayıp yola koyulmuş, ben o arada doktoru arayınca telefonu kapadım eşimi aradım çabuk gel diye, o da eve yaklaşmış o sırada zaten ama ben onu beklemeden topladım pılıyı pırtıyı asansörün önünde karşılaştık. Berra'nın işi bitti hastanede seninde bir röntenini çektirelim mi diye dalga geçiyor :)
bayanlar azönce yazdm ama çıkmadı herhalde.oğlum 4 aylıkidrar yolu enfeksiyonu geçirdi.sünnet ettirmeyi düşünüyorum.ama beni sadeceuyurken emiyor.emizkle uyutp göğsümü veriyorum.sizce sünnet ettireyimmmi.varmı sünnet ettiren?
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş mink Berra'yı....sanada geçmiş olsun canım, hepimiz sırayla düşürücez galiba
Dün Berra, 3 çekmeceli şifonyerin üzerinden düştü, alt değiştirme yerimiz onun üstü, ve pencere önündeki şurup şişesine uzanırken düştü, yarı yolda gördüm ama tutamadım, ilk başta sakindim, sonra neşeliylen anlık uyku eğilimleri gösterinde doktorumuzu aradım aklımda kalmasın söyleyeyim dedim, cümlemi bitirtmeden hastaneye gidip röntgen çektirin dedi, kendi hastanesine gelin de demedi, göztepe eğitim araştırmaya gidin oranın sonucu daha iyi dedi, o andan itibaren ben doktorluk oldum, eşim eve nasıl geldi biz o hastaneye nasıl gitik anlatamam, dörtlüleri yaktık, kornaya basa basa tam iftar trafiğindeçok şükür röntgen temzi çıktı, Berra'nın da keyfi yerine geldi, kusma ve uykusundan uyanmamada olmayınca atlatmış olduk.
bayanlar daha önce konu geçmişti ama.oğlum 4 aylık.idrar yolu enfeksiyonu geçirdi.bi kere geçirince çok çabuk yenilermiş.sünnet ettirince daha rahat olurmuş.bide oğlum beni emmiyor.emizkle uyutup sonra memeyi veriyorum.sizce sünnet ettirsekmi?
bnce kesinlikle yaptr..enfeksiyonun tek çaresi..bnde 1-2 haftaya halletmeyi düşünüyorm..ve bezde çok çbk iyileşiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?