2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsunn,çok şükür ki bişey olmamış,Gülnihal hergün uyuduğu saatte uyklamaya başladığı için telaşlanmadım ama ne yapsam bende bi doktora götürsem mi

günlük rutinleri ve doğal hareketlerinin dışına çıkmadıysa sorun yoktur canım. Bizimki biraz fazla yüksekten düştü ve normal halini kaybetti ağlaması bittikten 10 dakika sonra

Cooook gecmis olsun canim dedigin gibi banada sira sira dusurucz gibi geliyo;( bunlari en iyi yerde yatirip yedemek giydrmek oynatmak ve uyutmak gerekiyo bnde evde tekim kuzeyi dusurmem an meselesi;(

dikkat et mine, Berra salise ile düştü bırak saniyeyi, garantiye almadan onu gözümü çevirmeyeceğim artık

Canım çok geçmiş olsunn,çok şükür ki bişey olmamış,Gülnihal hergün uyuduğu saatte uyklamaya başladığı için telaşlanmadım ama ne yapsam bende bi doktora götürsem mi

günlük rutinleri ve doğal hareketlerinin dışına çıkmadıysa sorun yoktur canım. Bizimki biraz fazla yüksekten düştü ve normal halini kaybetti ağlaması bittikten 10 dakika sonra

Cooook gecmis olsun canim dedigin gibi banada sira sira dusurucz gibi geliyo;( bunlari en iyi yerde yatirip yedemek giydrmek oynatmak ve uyutmak gerekiyo bnde evde tekim kuzeyi dusurmem an meselesi;(

dikkat et mine, Berra salise ile düştü bırak saniyeyi, garantiye almadan onu gözümü çevirmeyeceğim artık

yevvrum geçmiş olsun..felak nas da çok iyi geliyo ama ayetel kürsi imdat çağrısı gibi valla anında geçiriyo tabi o an korkudan okuyabilirsen..bn bi kere okiim dedim öyle bi durumda dilim dönmedi resmen devamını getiremedm

oyyy inanmıyormm ucuz atlatmışsınız gamze çok geçmiş olsn..insan aklını yitiriyo

boyu kaç canım???

sağol tatlımmm. okudum okudum okumam mıııı. ama ilk anda dilin dönmüyor sonradan okuyabildim buna da şükür :)

canım boy uzamasına bu kadarlıkken yapabileceğin birşey yok,tamamen genetik. Kaç cm boyu,nereden cıkardın kısa odugunu,doktorun mu dedi? ek gıda konusunda da kendi kendine başlamadın dmi canım ? biraz büyüsünler,hareketlendikçe kilosu normale döner merak etme sen.

oyyy inanmıyormm ucuz atlatmışsınız gamze çok geçmiş olsn..insan aklını yitiriyo

yitirdim resmen Berna ,

düştükten yaklaşık 3-4 dakika sonra eşimi arayıp söylemiştim, ikea tarafındaymış oda, hemen arabaya atlayıp yola koyulmuş, ben o arada doktoru arayınca telefonu kapadım eşimi aradım çabuk gel diye, o da eve yaklaşmış o sırada zaten ama ben onu beklemeden topladım pılıyı pırtıyı asansörün önünde karşılaştık. Berra'nın işi bitti hastanede seninde bir röntenini çektirelim mi diye dalga geçiyor :)

hepiniz kardeşim gibi oldunuz artık hepinizi çok seviyorum sizinle üzülüp sizinle sevinir oldum çevremdekilere sizi anlatıyorum

bebişlere geçmiş olsun

merveciğim beni de güldürdün

bayanlar azönce yazdm ama çıkmadı herhalde.oğlum 4 aylıkidrar yolu enfeksiyonu geçirdi.sünnet ettirmeyi düşünüyorum.ama beni sadeceuyurken emiyor.emizkle uyutp göğsümü veriyorum.sizce sünnet ettireyimmmi.varmı sünnet ettiren?

bilmezmiyim..öyle bi travma yaşıyoki insan yani tren çarpsa bu kdr tesirli olmaz snde çektrseydn

bnce kesinlikle yaptr..enfeksiyonun tek çaresi..bnde 1-2 haftaya halletmeyi düşünüyorm..ve bezde çok çbk iyileşiyomuş

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş mink Berra'yı....

Canım biz bi sorun yaşamadık ama 2 aylıkken sünnet ettirdik tavsiye ederim hemen iyileşiyo...

Geçen gün yine foruma gittik Gülnihali yine bumboya oturttum bu defa ağladı ilkindi gülmüştü alıp almama konusunda kararsız kaldım onu başka sabit tutacak birşeyler arayışına girdim az önce yazdım ama görmedin herhalde yok mu sende buna bi çözüm Berra'nın bi fotosu vardı hani çanta içinde Gülnihali çantaya koyup askıya asasım var artık durmuyor iki dk:)))

ya ben dangalağın önde gideniyim kızımı öyle bi korkuttumki
kükreme sesi cıkardm nsll korktu anlatamamm zaten kendi osuruk sesinden korkan bi cocukdu şmdi hepten ödlek oldu
sıçrayıp duruyo mememe kızıo bagrıo ühühü eşim kızıp duruo neden kükredin coluklu cocuklu kadınsın nie kükrüosun dio
bida asla kükremicem töbe ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…