- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.321
Geçen gün yine foruma gittik Gülnihali yine bumboya oturttum bu defa ağladı ilkindi gülmüştü alıp almama konusunda kararsız kaldım onu başka sabit tutacak birşeyler arayışına girdim az önce yazdım ama görmedin herhalde yok mu sende buna bi çözüm Berra'nın bi fotosu vardı hani çanta içinde Gülnihali çantaya koyup askıya asasım var artık durmuyor iki dk:)))
................................................
ya ben dangalağın önde gideniyimkızımı öyle bi korkuttumki
kükreme sesi cıkardm nsll korktu anlatamammzaten kendi osuruk sesinden korkan bi cocukdu şmdi hepten ödlek oldu
sıçrayıp duruyo mememe kızıo bagrıo ühühü eşim kızıp duruo neden kükredin coluklu cocuklu kadınsın nie kükrüosun dio
bida asla kükremicem töbe ettim
sanada geçmiş olsun canım, hepimiz sırayla düşürücez galiba
Dün Berra, 3 çekmeceli şifonyerin üzerinden düştü, alt değiştirme yerimiz onun üstü, ve pencere önündeki şurup şişesine uzanırken düştü, yarı yolda gördüm ama tutamadım, ilk başta sakindim, sonra neşeliylen anlık uyku eğilimleri gösterinde doktorumuzu aradım aklımda kalmasın söyleyeyim dedim, cümlemi bitirtmeden hastaneye gidip röntgen çektirin dedi, kendi hastanesine gelin de demedi, göztepe eğitim araştırmaya gidin oranın sonucu daha iyi dedi, o andan itibaren ben doktorluk oldum, eşim eve nasıl geldi biz o hastaneye nasıl gitik anlatamam, dörtlüleri yaktık, kornaya basa basa tam iftar trafiğindeçok şükür röntgen temzi çıktı, Berra'nın da keyfi yerine geldi, kusma ve uykusundan uyanmamada olmayınca atlatmış olduk.
kükreme sesi cıkardm nsll korktu anlatamammzaten kendi osuruk sesinden korkan bi cocukdu şmdi hepten ödlek oldu
sıçrayıp duruyo mememe kızıo bagrıo ühühü eşim kızıp duruo neden kükredin coluklu cocuklu kadınsın nie kükrüosun dio
fark etmedim canım kusura bakma...
Bumbo'yu bir kez daha dene, yalnız, yorgun olmadığından , aç veya uykusu gelmiş olmadığın emin olarak dene. Çünkü bu 3 söylediğim şey varsa Berra'da ağlıyor, çıkmak istiyor, haklı çocuk o sırada ihtiyacı olan onda oturmak değil ki :)
Nur mesajını okuyunca koptum resmen ya kahkaha attım eşinin ''coluklu cocuklu kadınsın nie kükrüosun'' demesine de ayrı bi koptum Allah iyiliğinizi versin :)))
Çok sağol canım,vi deneme daha yapalım sonra alırız,Gamze hoppala hakkında düşüncelerini merak ediyorum ondan alasım var ama nedense aklımda benimde bilmediğim soru işretleri varr :26:
Kızlar ebebekte maclaren globetrotter baston bebek arabası indirime girmiş erken ama aldım valla hemen.
arkadaşlar dr. 4 aydan itibaren ara ara oturtabilirsin dedi. nedense toplumsal algımız 6 aydır ya ister istemez bilinçaltıma erkenmiş gibi geliyor .. siz ne zamandan beri oturtuyorsunuz ya da nasıl oturtuyorsunuz?
arkadaşlar dr. 4 aydan itibaren ara ara oturtabilirsin dedi. nedense toplumsal algımız 6 aydır ya ister istemez bilinçaltıma erkenmiş gibi geliyor .. siz ne zamandan beri oturtuyorsunuz ya da nasıl oturtuyorsunuz?
Canım 4.aydan itibaren kucağımızda hep oturur pozisyonda Gülnihal,daha yeni yeni oturtup bi yere yaslayınca 5 dk kadar duruyor öylr resimde ki gibi
Eki Görüntüle 477298
valla bn 1 aydan fazladır kucaımda oturtuyorm ama çok değil 5 dk fln..sırtı göğsüme yaslı şekilde..bu ara daha sık oturtmaya başladım..
oyy maşallahh gülnihale, boncuk boncuk da bakmış .. sağolasın canım cevapladığın için. dr. sedyesine hop diye oturttu. benim gözler açıldı birden :O .. gülnihal ayın başında doğdu sanırım. ege sonunda doğdu. kucakta alıştırayım ben de. zaten sırtına dokunma hemen oturma pozisyonuna geçmek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?