2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fark etmedim canım kusura bakma...

Bumbo'yu bir kez daha dene, yalnız, yorgun olmadığından , aç veya uykusu gelmiş olmadığın emin olarak dene. Çünkü bu 3 söylediğim şey varsa Berra'da ağlıyor, çıkmak istiyor, haklı çocuk o sırada ihtiyacı olan onda oturmak değil ki :)

bişey olmaz canım ya üzülme benimkide her öksürmemde korkuyo irkiliyo öyle hayvanımsıda öksürmüyorum ama korkuyo yine

gelmiş geçmiş olsun. neyse ki şükür bir şey çıkmamış. Allah korusun tüm bebekleri..

Gamze çok gecmis olsun. Şükür birşey çıkmamış. Gözümüzü kirptigimiz anda düşüyorlar çok dikkat etmek lazım. Bende düşürme korkusundan artık alt değiştirme Ünitesi'nde değilde yatağın üzerinde değiştiriyorum.

Nur mesajını okuyunca koptum resmen ya kahkaha attım eşinin ''coluklu cocuklu kadınsın nie kükrüosun'' demesine de ayrı bi koptum Allah iyiliğinizi versin :)))

Çok sağol canım,vi deneme daha yapalım sonra alırız,Gamze hoppala hakkında düşüncelerini merak ediyorum ondan alasım var ama nedense aklımda benimde bilmediğim soru işretleri varr :26:

yürütece ve hoppalaya karşıyım :)

arkadaşlar dr. 4 aydan itibaren ara ara oturtabilirsin dedi. nedense toplumsal algımız 6 aydır ya ister istemez bilinçaltıma erkenmiş gibi geliyor .. siz ne zamandan beri oturtuyorsunuz ya da nasıl oturtuyorsunuz?

arkadaşlar dr. 4 aydan itibaren ara ara oturtabilirsin dedi. nedense toplumsal algımız 6 aydır ya ister istemez bilinçaltıma erkenmiş gibi geliyor .. siz ne zamandan beri oturtuyorsunuz ya da nasıl oturtuyorsunuz?

Canım 4.aydan itibaren kucağımızda hep oturur pozisyonda Gülnihal,daha yeni yeni oturtup bi yere yaslayınca 5 dk kadar duruyor öylr resimde ki gibi

valla bn 1 aydan fazladır kucaımda oturtuyorm ama çok değil 5 dk fln..sırtı göğsüme yaslı şekilde..bu ara daha sık oturtmaya başladım..

Canım 4.aydan itibaren kucağımızda hep oturur pozisyonda Gülnihal,daha yeni yeni oturtup bi yere yaslayınca 5 dk kadar duruyor öylr resimde ki gibi
Eki Görüntüle 477298

oyy maşallahh gülnihale, boncuk boncuk da bakmış .. sağolasın canım cevapladığın için. dr. sedyesine hop diye oturttu. benim gözler açıldı birden :O .. gülnihal ayın başında doğdu sanırım. ege sonunda doğdu. kucakta alıştırayım ben de. zaten sırtına dokunma hemen oturma pozisyonuna geçmek istiyor.

Doktor bizede 4.aydan itibaren oturabilir dedi. Ama bu ay destekli oturtun 5.aydan itibaren oturtursunuz dedi.

Doktor bizede 4.aydan itibaren oturabilir dedi. Ama bu ay destekli oturtun 5.aydan itibaren oturtursunuz dedi.

Evet cnm 7 mart doğumlu Gülnihal,oturmayı çok seviyor ondan bumbo almak istiyorum 2.denememizde ağladı Gamze'nin tavsiyesiyle karnı tok,uykusunu almış ve dinç bi şekilde bi kere daha deneyip almayı düşünüyorum

Nurrrr eşinin cümlesine bayıldım bayıldım bayıldımmm sizin yüzünüzden bende kükreyecektim burdaaa Nasıl birşeymiş denemek için
Sen niye kükrüyorsun kızım , amacın neydi
Unutur birazdan minik kuşum merak etme sennn Bir anda afalladı çocuk geçer annesiii üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…