- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.401
sormayın anacım matahmış gibi bebekle işe kalkıştım,
aslnda ben davette etmedim kendileri gelmek istediler
oda ayrı bi mesele zaten neyse anlatıp da bereketini kaçrmıyım şmdi yemegin
Citlenbikkk kızına bende eşimde bayıldık nası tatlı bişi o öle yerim ben onuuu maşşallahhh:)))
amanında amanın ne tatlı şeymiş bu tü maaşallah
baba kız büyük aşk yaşıyorlar, bana da fotolarını çekmek düşüyor:111:
size iyi geceler
iyi sahurlar
iyi...........
iy............
i...ZZZZzzzzzz
[ACH=CONFIG]477514[/ATTACHATT]
yahu bütün fotolar büyük geliyo bi bunu uydurabildim
fooğraf makinesine bi ayar mı çekmeliyim bilemedim ki hiç foto ekleyemiyorum
annesı guzel babasıda yagusuklu olursa ahanda boyle pasalar cıkar ıste,allah sıze bagıslasın cenk pasayı,ısmını bıde poposunu yıyım ben onun
bende yarın misafirlerim var iftara hazırlık yapıp duruyorum:/
dedimki sararım ben yaa ve üzüm yapragı sardım,
içi fıstıklı mıstıklıamaaa sorun bi ne haldeyim die, geberiorum:/
eşimde kızdı bidaha böle yorma kendini dedi,
yarını bi atlatim de şöle bi grup arkadaşımı daha alıcam ve bida almıcam kmseyi
yok anacım cocukla yemekli misafir agırlamak bana göre deil
ben şahsen beni bebekli biri davet etse en az bi çeşit bişey yapıp götürdüm
yada erken gidip yardm ederdim
ay kızlar hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah onlara.özellikle k b c nin oğluşuna bayıldım bayıldım maşallah ona
bende yoncamın resmini ekliim
Eki Görüntüle 477527
kızlar nasıl resim ekliyorsunuz bende eklemek istiyorum
anam nasl durdu babası 1 bucuk ay kızını görmedeni benm eşim hayatta göndermezdiofff bu görüntüye bayıldım yaramı deştin be
yoncayı aldım kayseriye annemlere gittim 1,5 ay durdum şimdi kızım babasını tanımıyor,hiç bakamıyosun ağladığında susturamıyorsun
dediğimde eşimde diyorki tabii tam beni tanıma aşamasında bırakıp gittin annenlere diyo pehh :))
4 yillik evliyim ve bir kere bile yaprak sarmadim desem.sarilmisini yemeyi cok severim ama:)Ben normal yemegi bir saatte yapiyorum herhalde yapragi 5 saatte sararim.basak burcuyum.bu olmamis deyip bozup bastan sarayim diyecegimi de hesap edersek 10 saat surer.ilk evlendigimizde manti acmaya heveslenmistim.oglen baslayip aksama biirmistim:)nerden anlattiysam bunlari simdi gece gece karnim ac galiba:)
anam nasl durdu babası 1 bucuk ay kızını görmedeni benm eşim hayatta göndermezdi
valla ben aslnda cok severm yemek yapmayı, bilhassa meze yapmayı cok severim
sarmayı da 2 sene sonra ilk kez sardım zatençalştıgımdan bende cok yemek yapamıodum zaten
şmdi evdeyken döktüreyim didim heheheeşin ne dio bu duruma
benm eşim normalde yemek seçer ama yeterki ben pişireyim die cok begenir yer
Bu ay itibariyle ucretsiz izne ayrildim.sozde iktisat yapicam diye aksam marketten molfiks bez aldim cocuga.dogdugundan beri premium care kullaniyordum.biraz evvel lavabodayken orkid paketini gordum "eyy kerime kendine de molped alir misin peki almazsin tabi"diye dusundum.gozlerim doldu nerdeyse.bu annelik beni hakkaten haddinden fazla duygusal yapti:)
gidiyim de cocugun bezini degistiriyim yarin
Benim esimde normalde hic yemek secmez ama ben yapinca sece sece yiyor:)cok guzel kahvalti hazirlarim yalniz.bi de ne hikmetse hunkarbegendiyi guzel yapabiliyorum ve cabuk.
Yemek yapmak benim icin bir seranomi.havuclar dograndi mesela ayri bir tabakta duracak patatesler ayri.hersey onceden hazirlanacak.iskence yani.oyle tencereyi ocaga koydugu an yemek cikarabilenlerden degilim.mesela gecen aksam izgara yapacaktik.komsulara koku gitmesin diye iftar saatine denk getirelim dedik.nerdeyse sahura yetisecekti.o derece:))
cnm ama biz ayda bi paket kullanıoruz, ama bebeklerimize sürekli kullanmak zorundayız,
bence deiştirme bende premium care kullanıodum elimdekiler bitince bende molfix alıcam,
eger Alyama pişik flan yapmassa onla devam edicem, hem sende molped kullan ne var
bak kız adaya düşmüşde uçağı görünce gelin beni kurtarın demio molpediniz varmııı die soruoD
iktisat herzaman iyidir, ahmak yere para dağıtmak haramdır müsrifliktir cnm
kııvırcıkk prensimmmmmm:) nası tatlısın sen öyle kuzummm maşşallahh sanaakkda gördüğüm ilk kıvırcık melek buu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?