- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.421
offf bu görüntüye bayıldım yaramı deştin be
yoncayı aldım kayseriye annemlere gittim 1,5 ay durdum şimdi kızım babasını tanımıyor,hiç bakamıyosun ağladığında susturamıyorsun
dediğimde eşimde diyorki tabii tam beni tanıma aşamasında bırakıp gittin annenlere diyo pehh :))
günaydınnnn cici mart anneleri ve kuzuları
Bu ay itibariyle ucretsiz izne ayrildim.sozde iktisat yapicam diye aksam marketten molfiks bez aldim cocuga.dogdugundan beri premium care kullaniyordum.biraz evvel lavabodayken orkid paketini gordum "eyy kerime kendine de molped alir misin peki almazsin tabi"diye dusundum.gozlerim doldu nerdeyse.bu annelik beni hakkaten haddinden fazla duygusal yapti:)
gidiyim de cocugun bezini degistiriyim yarin
Dogru soyluyorsun.Zaten premiumun 4 numarasinda o file doku yok.digerlerinden farki olacagini zannetmiyorum.
yokmu gerçekten..heee 4 numarada genelde katı yapmaya başlıyolar ya artk o yüzdendr.. o file sıvı kakayı emmek için olduundan..haa bnde 1 pkt duruyo 4 no daha kullanmadm bundan sonra premium kullanmaya grk yok o zmn..
4 yillik evliyim ve bir kere bile yaprak sarmadim desem.sarilmisini yemeyi cok severim ama:)Ben normal yemegi bir saatte yapiyorum herhalde yapragi 5 saatte sararim.basak burcuyum.bu olmamis deyip bozup bastan sarayim diyecegimi de hesap edersek 10 saat surer.ilk evlendigimizde manti acmaya heveslenmistim.oglen baslayip aksama biirmistim:)nerden anlattiysam bunlari simdi gece gece karnim ac galiba:)
bize de dr destekli oturtun artık dedi:)))arkadaşlar dr. 4 aydan itibaren ara ara oturtabilirsin dedi. nedense toplumsal algımız 6 aydır ya ister istemez bilinçaltıma erkenmiş gibi geliyor .. siz ne zamandan beri oturtuyorsunuz ya da nasıl oturtuyorsunuz?
Maşallah prensese:)))Canım 4.aydan itibaren kucağımızda hep oturur pozisyonda Gülnihal,daha yeni yeni oturtup bi yere yaslayınca 5 dk kadar duruyor öylr resimde ki gibi
Eki Görüntüle 477298
ben doğumdan sonra eski pantalonlarımı giyebiliyordum tabi göbek kısmı biraz sıkıyordu. ama sütüm gelmedi die annem ha bire bana bişeyler yedirdi durdu, sonra sütüm geldi die sevindim ama sonra tekrar azaldı, bende yattım yedim kalktım yedim:) sütüm arttı ama benimde kilom arttı, karatay diyetine başladım dün, bakalım ne olacak sonuç?
Özge büyük adam gibi bakıyor ya iş adamı olacak ilerde buuuSenin oğluşunda parmaklar hep ağızda galiba Gülnihal gibi bazen dördünü birden sokmaya çalışıyor sonrada öğürüyor vbe elini havada tutup kızıyor
merhaba kızlar..uzun bir ara vermiştim bı ara kafa atmıştı ya:))) gerçi su sıralar fehminin yerindeyim kopmadım yani olan biteni ordan duyuyorum..
bu arada bebişler çokkk tatlı.Allah bağışlasın hepsini.fırsatım oldukça yine gelirim.herkese güzel günler...
bu arada bende meleğimin fotosunu koyayım ..dişlerimiz çıktı teyzeler..
Eki Görüntüle 477741 Eki Görüntüle 477742
Eki Görüntüle 477743
Ayyy canımm dişleri de çıkmışş maşallahhbu arada fehminin yerine takılıp buraya gelmemene teessüf ediyorum cicimm ordakilere de selamımı söyle burayı ihmal etmek oluyur mu hiçççç
bende yarın misafirlerim var iftara hazırlık yapıp duruyorum:/
dedimki sararım ben yaa ve üzüm yapragı sardım,
içi fıstıklı mıstıklıamaaa sorun bi ne haldeyim die, geberiorum:/
eşimde kızdı bidaha böle yorma kendini dedi,
yarını bi atlatim de şöle bi grup arkadaşımı daha alıcam ve bida almıcam kmseyi
yok anacım cocukla yemekli misafir agırlamak bana göre deil
ben şahsen beni bebekli biri davet etse en az bi çeşit bişey yapıp götürdüm
yada erken gidip yardm ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?