2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle günaydın herkese..

yaa tek tek alıntı yapmadan şunu söyliyim: 41 kere maşallah bebişlerinize, hepsi çok güzel ve yakışıklı. Allahım esirgesin, korusun.. isolde Allah senden razı olsun, sayende gözümüz gönlümüz açıldı bak :)

hiiç üzülme benim büyük kızım babası askerden döndüğünde 11 aylıktı aşklarını bi görsen kızımın gözü beni görmeye yeni başladı küçükken babacıım diye ağlardı

kızlarrrr bebişler yine bni kudurttuu..hepsi birbirnden güzel ayırt edilemiyo
Nur seninki ne güzel olmuş ya varya maşallah gözlerine bitiyorm..anası gibi taş olck taşş

haha koptm yaa..nolcak be yavrum..bez bezdir molfix kötü değilki..

Dogru soyluyorsun.Zaten premiumun 4 numarasinda o file doku yok.digerlerinden farki olacagini zannetmiyorum.

yokmu gerçekten..heee 4 numarada genelde katı yapmaya başlıyolar ya artk o yüzdendr.. o file sıvı kakayı emmek için olduundan..haa bnde 1 pkt duruyo 4 no daha kullanmadm bundan sonra premium kullanmaya grk yok o zmn..

Bernaaaaaa bunu Gülnihal'e nasıl yaparsın,arkasından nasıl iş çevirirsinn demek Alya'ya söz kesmek hee yavrum her bişeyden habersiz uyuyor evde

Kerime oğluşuna bayıldım buluşmlara geliyorsun artık madem Selçuk ekti kızımı Cenk'e göz koydum bende

Pınar kuzum sen saçlarını mı kestirdin resimde öyle gördüm sanki:26:

Bebiklerin resimleri ne güzel öyle ya sabah sabah gözüm gönlüm açıldı

Onun dışında gece beni karalar bastı anam çok mu konuştuk ne felak,nası zor okudum dilim uyuştu resmen
Sahurdan sonra uyuduğumda rüyamda kızımla aya uçuyorduk ne tarafım açıkta kalmışsa artık

Son düzenleme:
yokmu gerçekten..heee 4 numarada genelde katı yapmaya başlıyolar ya artk o yüzdendr.. o file sıvı kakayı emmek için olduundan..haa bnde 1 pkt duruyo 4 no daha kullanmadm bundan sonra premium kullanmaya grk yok o zmn..

evet yok file, lila renkliymiş bir de. ben geçtim 4 no ya. acayip rahatladı sıpam..daha yumuşak bi bez yalnız.. bizim kaka hala sulu amma.

Kerime kuzum sen gel bize ben sana sarma sararım hem yakınız da al Cenk'i gel canın sarma çektiğinde:)

arkadaşlar dr. 4 aydan itibaren ara ara oturtabilirsin dedi. nedense toplumsal algımız 6 aydır ya ister istemez bilinçaltıma erkenmiş gibi geliyor .. siz ne zamandan beri oturtuyorsunuz ya da nasıl oturtuyorsunuz?
bize de dr destekli oturtun artık dedi:)))
Canım 4.aydan itibaren kucağımızda hep oturur pozisyonda Gülnihal,daha yeni yeni oturtup bi yere yaslayınca 5 dk kadar duruyor öylr resimde ki gibi
Eki Görüntüle 477298
Maşallah prensese:)))

Canım drlar doğumdan sonra ilk 6 ay diyet yapmayın diyo ilerde kemik erimesine neden oluyomuş biraz daha bekle bence...Ayrıca o diyet yasaklandı zararlı diye,sağlığını bozma...

Son düzenleme:

Biraz ciddi talılıyoruz:))) İşe de başladı zaten şimdiden iş adamı olduEvet parmaklar hep ağızda hatta bazen iki elini birden sokmaya çalışıyoben de eline oyuncak veriyorum parmaklarını unutuyo o zaman

merhaba kızlar..uzun bir ara vermiştim bı ara kafa atmıştı ya:))) gerçi su sıralar fehminin yerindeyim kopmadım yani olan biteni ordan duyuyorum..
bu arada bebişler çokkk tatlı.Allah bağışlasın hepsini.fırsatım oldukça yine gelirim.herkese güzel günler...

bu arada bende meleğimin fotosunu koyayım ..dişlerimiz çıktı teyzeler..

Son düzenleme:

Ayyy canımm dişleri de çıkmışş maşallahh bu arada fehminin yerine takılıp buraya gelmemene teessüf ediyorum cicimm ordakilere de selamımı söyle burayı ihmal etmek oluyur mu hiçççç

eşin haklı bence de... niye kendini bu kadar yoruyorsun ki yaprak sarması olmayıverseydi nolacak. Sen saatlerce uğraşıyorsun bebekle yemesi kaç dakika alıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…