2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlumda mama harici herşeyi zevkle yiyor, ama mamaları bir türlü sevemedi, daha 4 aylık olması nedeni ile korkuyorum ek besin verirken bişey olursa die.

anacım sen korkuyorsun ya ek besin verirken bide bana sor ne yediriyon atlasa diye ooohhhoooooo
biz ek gıda olayını aştık aştık

benim oğlumda mama harici herşeyi zevkle yiyor, ama mamaları bir türlü sevemedi, daha 4 aylık olması nedeni ile korkuyorum ek besin verirken bişey olursa die.

anacım korkma eninde sonunda bunlar ek gıdaya geçecekler şimdiden alışsın cocukcağız
bide bana sor bir günde ne veriyon diye biz ek gıda olayını aştık aştık

Kızlar ya bıraz bebıslerınızın resmını koysanızda,yokolmus keyfım yerıne gelse...moralım duzelse....gulnıhalımı gorunce bıle ıcım acıldı,hep bakıyom koyan oldumu dıe ama yok

[ACH=CONFIG]477514[/ATTACHATT]

yahu bütün fotolar büyük geliyo bi bunu uydurabildim
fooğraf makinesine bi ayar mı çekmeliyim bilemedim ki hiç foto ekleyemiyorum

Eklentiler

• $Fotoğraf-0125.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 39

Geçmiş olsun,Allah beterinden korusun hepimizin yavrularını..Ben yere nevresiminin içine 3 polar battaniyeyi sokarak bir şilte oluşturdum..genelde onun üzerinde vakit geçiriyor..ya da ev tipi ana kucağında..koltuğa hiç koymadım.fakat işten her geldiğimde bakıcısı koltukta uyutmuş oluyor en iyisi yarın uyarayım beşiğine yatırsın.kadın,beşik yatak odasında diye çekindiğini söylüyor..

Aysel ve Gamze geçmiş olsun meleklerinize
Merve ve Mine demek baskına ugradınız he ayy bende yıllarca cok cekmiştim onlardan:/
bebişciklerin fotolarına bayyyıldımm herzamanki gibi

bende yarın misafirlerim var iftara hazırlık yapıp duruyorum:/
dedimki sararım ben yaa ve üzüm yapragı sardım,
içi fıstıklı mıstıklı amaaa sorun bi ne haldeyim die, geberiorum:/
eşimde kızdı bidaha böle yorma kendini dedi,
yarını bi atlatim de şöle bi grup arkadaşımı daha alıcam ve bida almıcam kmseyi
yok anacım cocukla yemekli misafir agırlamak bana göre deil
ben şahsen beni bebekli biri davet etse en az bi çeşit bişey yapıp götürdüm
yada erken gidip yardm ederdim

Haklisin canim inan msjini okuduktan sonra kuzeyidee alip gidiorum napcksm yada yatagina koyuyorum iste kaza olacagi varsa adamin basireti baglaniyo insallah tekrari olmaz.
yavrumm yaa ne guldum) benmkide oyle inanilmaz tirsak her turlu sesten korkuyo yanina yaklainca bile korkuyo;( napicz ya;(
Yine hislerime tercuman olmussn berna arkadasa cevp veren ben olsaydim aynilari derdim

Aysel ve Gamze geçmiş olsun meleklerinize
Merve ve Mine demek baskına ugradınız he ayy bende yıllarca cok cekmiştim onlardan:/
bebişciklerin fotolarına bayyyıldımm herzamanki gibi
Evet sekerin yoklama vardi bugun)

ay kızlar hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah onlara.özellikle k b c nin oğluşuna bayıldım bayıldım maşallah ona

bende yoncamın resmini ekliim

ne oooo en zorunu yapmışsın valla helal.. değil yaprak sarması ben bu sene iftara misafir almıcam eve zor yemek yapıyorum yonca hanımdan fırsat kalmıyorki

nurcum niye zahmetli yemeklere girdin beya
sen çocuklu kadınsın yorma kendini

sormayın anacım matahmış gibi bebekle işe kalkıştım,
aslnda ben davette etmedim kendileri gelmek istediler
oda ayrı bi mesele zaten neyse anlatıp da bereketini kaçrmıyım şmdi yemegin
Citlenbikkk kızına bende eşimde bayıldık nası tatlı bişi o öle yerim ben onuuu maşşallahhh:)))

baba kız büyük aşk yaşıyorlar, bana da fotolarını çekmek düşüyor:111:

Eklentiler

• $1.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $2.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $a3.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…