- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.381
benim oğlumda mama harici herşeyi zevkle yiyor, ama mamaları bir türlü sevemedi, daha 4 aylık olması nedeni ile korkuyorum ek besin verirken bişey olursa die.
benim oğlumda mama harici herşeyi zevkle yiyor, ama mamaları bir türlü sevemedi, daha 4 aylık olması nedeni ile korkuyorum ek besin verirken bişey olursa die.
Kızlar ya bıraz bebıslerınızın resmını koysanızda,yokolmus keyfım yerıne gelse...moralım duzelse....gulnıhalımı gorunce bıle ıcım acıldı,hep bakıyom koyan oldumu dıe ama yok
günlük rutinleri ve doğal hareketlerinin dışına çıkmadıysa sorun yoktur canım. Bizimki biraz fazla yüksekten düştü ve normal halini kaybetti ağlaması bittikten 10 dakika sonra
dikkat et mine, Berra salise ile düştü bırak saniyeyi, garantiye almadan onu gözümü çevirmeyeceğim artık
Haklisin canim inan msjini okuduktan sonra kuzeyidee alip gidiorum napcksm yada yatagina koyuyorumgünlük rutinleri ve doğal hareketlerinin dışına çıkmadıysa sorun yoktur canım. Bizimki biraz fazla yüksekten düştü ve normal halini kaybetti ağlaması bittikten 10 dakika sonra
dikkat et mine, Berra salise ile düştü bırak saniyeyi, garantiye almadan onu gözümü çevirmeyeceğim artık
yavrumm yaa ne guldumya ben dangalağın önde gideniyimkızımı öyle bi korkuttumki
kükreme sesi cıkardm nsll korktu anlatamammzaten kendi osuruk sesinden korkan bi cocukdu şmdi hepten ödlek oldu
sıçrayıp duruyo mememe kızıo bagrıo ühühü eşim kızıp duruo neden kükredin coluklu cocuklu kadınsın nie kükrüosun dio
bida asla kükremicem töbe ettim
Yine hislerime tercuman olmussn berna arkadasa cevp veren ben olsaydim aynilari derdimvalla bnde deli gibi kız istiyodum ama dediğin gibi oğlum olunca iyiki oğlum olmuş diyorm hatta bitandaa oğlan istiyorm ama bu Allahın bnce bize verdiği bi his..başka türlü nasıl hissederdikki..kızımız olsada eminim bu derece tatlı gelcek..
Evet sekerin yoklama vardi bugunAysel ve Gamze geçmiş olsun meleklerinize
Merve ve Mine demek baskına ugradınız heayy bende yıllarca cok cekmiştim onlardan:/
bebişciklerin fotolarına bayyyıldımm herzamanki gibi
bende yarın misafirlerim var iftara hazırlık yapıp duruyorum:/
dedimki sararım ben yaa ve üzüm yapragı sardım,
içi fıstıklı mıstıklıamaaa sorun bi ne haldeyim die, geberiorum:/
eşimde kızdı bidaha böle yorma kendini dedi,
yarını bi atlatim de şöle bi grup arkadaşımı daha alıcam ve bida almıcam kmseyi
yok anacım cocukla yemekli misafir agırlamak bana göre deil
ben şahsen beni bebekli biri davet etse en az bi çeşit bişey yapıp götürdüm
yada erken gidip yardm ederdim
Bende katiyen misafir alamam kendime zor yemek yapiyorum)
Bende katiyen misafir alamam kendime zor yemek yapiyorum)
aynen valla hiiiç alamam ama davet edilince koşa koşa giderim
bendensin bendensin
bende yarın misafirlerim var iftara hazırlık yapıp duruyorum:/
dedimki sararım ben yaa ve üzüm yapragı sardım,
içi fıstıklı mıstıklıamaaa sorun bi ne haldeyim die, geberiorum:/
eşimde kızdı bidaha böle yorma kendini dedi,
yarını bi atlatim de şöle bi grup arkadaşımı daha alıcam ve bida almıcam kmseyi
yok anacım cocukla yemekli misafir agırlamak bana göre deil
ben şahsen beni bebekli biri davet etse en az bi çeşit bişey yapıp götürdüm
yada erken gidip yardm ederdim
Aynen sekerler suan hazir ne varsa ustune konma modundayim ben boyle degildim inan eskiden hayat sartlari beni boyle yapti)
ay kızlar hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah onlara.özellikle k b c nin oğluşuna bayıldım bayıldım maşallah ona
bende yoncamın resmini ekliim
Eki Görüntüle 477527
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?