2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kerime ve merve çooook tatlılar öpün onları bnm yerime ya kuduruyom burda

Selcuk gibi tatli bi sey elinin altindayken kudurur mu insan hemen onu isiriver o gulen yanaklarindan bizim icin de geciverir.ben allah biliyor ya hep kiz cocuk hayal ederdim.hatta erkek cocuklarini hic sevimli bulmazdim.ama oglum olunca erkek bebeklere bakis acim degisti.gerci selcuk'u oglum olmadan once gorsem yine cok begenirdim herhalde.masallah ona yaa.baska bi sey o

valla bnde deli gibi kız istiyodum ama dediğin gibi oğlum olunca iyiki oğlum olmuş diyorm hatta bitandaa oğlan istiyorm ama bu Allahın bnce bize verdiği bi his..başka türlü nasıl hissederdikki..kızımız olsada eminim bu derece tatlı gelcek..

Hemen ben de koyayim.kizlara oglunu begendirmek icin cuzdaninda resmi ile gezip her firsatta gosteren teyzelerin teknolojik versiyonu gibi hissettim kendimi:)

göstercen tabii böyle yakısıklı oglun var da saklıcan mı resmini kızıma yakıstırdıklarımın sayısı artıyor anacım karar vermek ne zorrr:44:

ama Bernaaa olmaz kiii, Selçük Gülnihale yazıyor diye vazgeçmiştik ondan şimdi canevimizden yaraladın Alya'm la beni Çok yakışıklı olyuor bu velet büyüdükçeeeeeee

anaaam geçmiş olsun kuzuma,inş bı sey olmamıstır.en korktugum sey :18::18::18::18:

oooy kıyamam yaa bende en cok o alt değiştirme unıtesınden korkuyorum.neysekı bı sey cıkmamıs sonucunda

Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Nasılsınız, umarım haller keyfler yerindedir,

Mustafa Alper için okunan yasinimiz şu an itibariyle 175 yasin olmuştur, Rabbim tez zamanda şifa versin...

kızlar yaa bebişlerinizin resimlerinize bayıldım bende yüklemek istiyorum nasıl yapacağımı bulamadım bi türlü yardım eder misinizzz :)))))

Ben cepten giriyorum biraz zor oluyor ama şöyle ki;mesajin altinda eklenti ekle kismina geldiginde dosya yukle penceresi aciliyor oraya girince galeri aciliyor resmi secip icerige ekle diyorum.pc den de boyledir herhalde.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Nasılsınız, umarım haller keyfler yerindedir,

Mustafa Alper için okunan yasinimiz şu an itibariyle 175 yasin olmuştur, Rabbim tez zamanda şifa versin...

canımın içi yaaa...Allahım inşallah birinin duasını kabul eder..Emine ne kadar teşekkür etsem azdır..böyle bişeyi görev edinip takip ediyosun ya valla Allah firdevs cennetlerini nasip etsin sna canım benim çok iyi kalplisin..

iyi akşamlar kızlar
Aselim uyuyordu az önce çığlık atar gibi ağlayarak uyandı,rüya mı gördü aceba,kucağıma aldım sakinleşmedi hemen yavrum babamızın da işi çıktı gitti olay öncesinde,şimdi uyuttum da kötü oldum ya

Cok tesekkurler.yakisikli di mi fatma teyzesi,biz de babasiyla bakip bakip bu cocuk bizden nasil oldu diyoruz:)adi Cenk

annesı guzel babasıda yagusuklu olursa ahanda boyle pasalar cıkar ıste,allah sıze bagıslasın cenk pasayı,ısmını bıde poposunu yıyım ben onun

ayy kızlar delikanlılar çok yakışıklı maşallah,selçuk favorilerimdendir zaten cenke de bayıldım ne tatlı çocuk maşallah,çok canlar yakarlar çok:)

Berna ıcım dısm heryerım acıldı:) selcuk pasa ne dadlı olmus yaaaa,rabbım yuzunden gulmeyı eksık etmesın ınsallah

ayy kızlar delikanlılar çok yakışıklı maşallah,selçuk favorilerimdendir zaten cenke de bayıldım ne tatlı çocuk maşallah,çok canlar yakarlar çok:)

Berna ıcım dısm heryerım acıldı:) selcuk pasa ne dadlı olmus yaaaa,rabbım yuzunden gulmeyı eksık etmesın ınsallah

saolun teyzeleri...sizin gibi teyzeleri olduğu için çok şanslı Selçuk..

söylemeden edemiycem aslında o havlulu resmi makara olsun diye çektim banyodan sonra saçlarını öyle yapınca eşim "aynı orangutan yavrularına benziyo" dedi ve ben o gün bugündür o resme baktığımda hep kahkahalarıma engel olamıyorum...
sondaki çıplak resmini görüncede "o ne lan exorcist gibi kıvrılmış" dedi.
bu adam yorumlarıyla beni öldürüyo

Ben cepten giriyorum biraz zor oluyor ama şöyle ki;mesajin altinda eklenti ekle kismina geldiginde dosya yukle penceresi aciliyor oraya girince galeri aciliyor resmi secip icerige ekle diyorum.pc den de boyledir herhalde.

ya ben hala bulamadım bu kadar beceriksiz değilimdir aslında ama bu sefer yapamadım eminimki çok kolay bşeydir ayy çıldıriciğiiimm bulamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…