- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.361
kerime ve merve çooook tatlılar öpün onları bnm yerime ya kuduruyom burda
Selcuk gibi tatli bi sey elinin altindayken kudurur mu insan hemen onu isiriver o gulen yanaklarindan bizim icin de geciverir.ben allah biliyor ya hep kiz cocuk hayal ederdim.hatta erkek cocuklarini hic sevimli bulmazdim.ama oglum olunca erkek bebeklere bakis acim degisti.gerci selcuk'u oglum olmadan once gorsem yine cok begenirdim herhalde.masallah ona yaa.baska bi sey o
Hemen ben de koyayim.kizlara oglunu begendirmek icin cuzdaninda resmi ile gezip her firsatta gosteren teyzelerin teknolojik versiyonu gibi hissettim kendimi:)
Ne var bu kızda iki gündür ya,öğle arası eve gittim koltukta yanımda duruyordu gözle kaş arasında nasıl yere attı kendini anlamadım çok ağlamadı,elimi takip etti ,güldü, oynadı,uyudu ben gelirken. Doktora götürmeme gerek varmı yerde battaniye vardı onun üstüne düştü offffffff
sanada geçmiş olsun canım, hepimiz sırayla düşürücez galiba
Dün Berra, 3 çekmeceli şifonyerin üzerinden düştü, alt değiştirme yerimiz onun üstü, ve pencere önündeki şurup şişesine uzanırken düştü, yarı yolda gördüm ama tutamadım, ilk başta sakindim, sonra neşeliylen anlık uyku eğilimleri gösterinde doktorumuzu aradım aklımda kalmasın söyleyeyim dedim, cümlemi bitirtmeden hastaneye gidip röntgen çektirin dedi, kendi hastanesine gelin de demedi, göztepe eğitim araştırmaya gidin oranın sonucu daha iyi dedi, o andan itibaren ben doktorluk oldum, eşim eve nasıl geldi biz o hastaneye nasıl gitik anlatamam, dörtlüleri yaktık, kornaya basa basa tam iftar trafiğindeçok şükür röntgen temzi çıktı, Berra'nın da keyfi yerine geldi, kusma ve uykusundan uyanmamada olmayınca atlatmış olduk.
ama Bernaaa olmaz kiii, Selçük Gülnihale yazıyor diye vazgeçmiştik ondan şimdi canevimizden yaraladın Alya'm la beniÇok yakışıklı olyuor bu velet büyüdükçeeeeeee
bebeğim valla bende Alyaya hastayım..isterseniz söz kesek bayramdan sonra :))
kızlar yaa bebişlerinizin resimlerinize bayıldım bende yüklemek istiyorum nasıl yapacağımı bulamadım bi türlü yardım eder misinizzz :)))))
Bak bu fikri beğendim :) Hem İstanbullu ikiside , gurbetlikte çekmeyiz dünürüm
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Nasılsınız, umarım haller keyfler yerindedir,
Mustafa Alper için okunan yasinimiz şu an itibariyle 175 yasin olmuştur, Rabbim tez zamanda şifa versin...
Cok tesekkurler.yakisikli di mi fatma teyzesi,biz de babasiyla bakip bakip bu cocuk bizden nasil oldu diyoruz:)adi Cenk
ayy kızlar delikanlılar çok yakışıklı maşallah,selçuk favorilerimdendir zaten cenke de bayıldım ne tatlı çocuk maşallah,çok canlar yakarlar çok:)
Berna ıcım dısm heryerım acıldı:) selcuk pasa ne dadlı olmus yaaaa,rabbım yuzunden gulmeyı eksık etmesın ınsallah
Ben cepten giriyorum biraz zor oluyor ama şöyle ki;mesajin altinda eklenti ekle kismina geldiginde dosya yukle penceresi aciliyor oraya girince galeri aciliyor resmi secip icerige ekle diyorum.pc den de boyledir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?