2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler ve bebişleri.
Geçmişe biraz bakındim, bebişler cok güzel ve yakışıklı..
Ev kazası atlatanlara cok geçmiş olsun.
Alyaprenses kükremene bittim, bayağı bi güldüm

bizden haberlere gelince: didemin tahlil sonuçları temiz çıktı cok şükür. Kum dökme işimiz de bitmiş. Ama bu güzel haberlerin yanında bu ay gram almamış:-( 15 gün sonra tekrar kontrole gidicez, yine almadıysa ona göre bi yol izlenecek.

Canım çok geçmiş olsun.Pimpirikliysen de öyle olsun.Çocuk bu kusar diyenlere gıcık oluyorum.Kusar da çok kusarsa bir sebebi vardır demektir.Benim oğlum da baya kusuyordu,etraftakiler çocuk kusar dediler.Ama içime sinmedi.Dr'umuzda reflüden dolayıdır dedi ve yatağını hafif yokuşlu yaptık.Allaha şükür ondan sonra kusma sorunumuz kalmadı.Tamam aşırı kusmuyordu rahatsızlanmıyordu ateş rahatsızlık yoktu ama kusması da normal değil yani neden pimpiriklenmeyeyim.Eğer böyle düşünüpte dr'a götürmeseydim çözümü bulmasaydım hala kusacaktı belki de.
Şimdi seninkine gelince belki seninki de reflüdendir.Sen de yatağının baş kısmının altına havlu koyarak biraz yokuş bir yatak yap bebeğine.Belki de düzelir canım...Ama eğer faza kusuyorsa mutlaka çözümünü bul derim ben.Bi de az emzir.ayarını sen bilirsin mutlaka:>Umarım düzelir:>

Baharrımm hoş geldin özledim seni ,geçtin mi evine,annende misin hala,Gökalp nasıll

bende bende canım özledim sizi...ramazan bitsede başlasa yine görüşmeler.. bende işe başlamış olcam bayramdan sonra.. hala annemdeyim, annemlerde ramazan bitiminde gelcekler.. ben işe başlıcam, annnemin de gökalp le mesaisi start vericek :) Diş çıkarıyoruz Gökalp çok fena ne uyku kaldı ne huzur..

haha nerdesin kız özledik seni..

evet canım kestirdim iyi de ettim daha rahat ve havalı oldu
uzatıyım dedim ama ne o öyle topla tpla sıkıldım valla

allah iyliğini versin hemi:)))

selam annişler geçmişe pek bakamadım epey birikmiş. ben 1 hafta şehir dışında annemin yanına gitmiştim.kuzm orada o kadar güzel uyku düzeni sağladı ki dönünce de hep böyle devam edecek sandım ama hüsran yaşadım . evde sürekli ağlamalar çığlık çığlığa. yatağında yatamıyor geniş yer istiyor hanımefendi sere serpe yatacak.

çok güldürdün canım beni :)) benimki de en ufak bir sesten korkuyordu önce suratıma şaşkın şaşkın bakıyor sonra da ağlamaya başlıyorben de o sırada sakinleştirmeye şebeklik yapmaya çalışıyorum. telefonuma mesaj geldi o sesten bile korkuyordu gerisini sen düşün artık. annemlere gidince ilk işim halleyli tarifinizi yapmak oldu sanırım bağımlılık yapacak. eve geldim yine yaptım süper olduu

yoncayı aldım kayseriye annemlere gittim 1,5 ay durdum şimdi kızım babasını tanımıyor,hiç bakamıyosun ağladığında susturamıyorsun
dediğimde eşimde diyorki tabii tam beni tanıma aşamasında bırakıp gittin annenlere diyo pehh :))[/QUOTE]
çok sabırlymış canım eşin ben 1 haftalığına annemlere gittik.3 gün almaya geliyorum sizi dedi haftayı zor ettik valla. unutmasın diye ben aradababasının fotoğrafını gösterdim.

maşallah canım çok tatlı bir oğlun var . Allah bağışlasın

geçmiş olsun canım. bizim kontrolümüz de haftaya sanıırm aynı durumdayız. geçen ayki kontrolde böyle devam ederse mamaya geçeriz demişti doktorumuz. bu sıcaklar mahvetti yavrularımızı

kilo alımı çok iyi bence endişe edilcek bişey yok reflüden kaynaklıdır kusması onunla ilgili önlemler alcaksın artık..Gamzeyle bu konuda konuşabilirsin..Berrada da vardı..

kilo alımı iyi olunca içim rahatladı gamzeyle de konuşmuştuk sağolsun
iki ay hiç olmamıştı reflü bi gelir bi gider mi ki
yediklerimde de farklı hiç bi şey yok ama bilemedim ki

saç dökülmelerinden bahsedilmiş. ben de dayanamdım artık her gün yerden saç toplamaktan. pazartesi günü eczaneye gittim.saç analizi yapıldı. saç köklerim ölmüş çok havasız kalmış. bir kaç ürün verdi. 3 gün olmasına karşın o kadar azaldı ki dökülmeler şaşkınlık içindeyim.

Benimde aşırı dökülüyo ne kullanıyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…