- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.461
kızlar bahsetmiştim
oğlum 10 gündür her emmenin sonunda kusuyo
az emdiyse az çok emdiyse çok kusuyo fazlasını çıkarmıyor yani
süt alerjisi olabilir mi diye süt ürünlerini bıraktım aynen devam
daha önce de bi raflü tanısı konmuş bi ay ilaç kullanmış geçmişti iki aydır rahattık
eşim doktora götürmek istemiyo
küçücük yavrucaga bi ton ilaç veriolar dio
götürdüğümüz her doktorun diğer doktorun tanısını begenmemesi ile doktorlara olan güvenimizi de yitirdik neyse
şimdi sağlık ocagına gittik kilo alımı boy ve baş çevre gelişimi güzel
ben sürekli kustugu için kilo almamıştır diye tahmin etmiştim ama 600 gram almış
doktor da bana pimpirikli bi annesin böyle çocuk büyütülmez rahat ol dedi
yani yine paylanıp evime döndüm
hangi doktora götürsem pimpirikli damgasıyla eve dönüyorum
doktorlardan gaz alan eşim de bi şey yoktur diyo
ama akşamları sürekli kustugunu görünce de içine sinmiyo
ben i,ster miyim yavrumun hasta olmasını
ben sadece olanı söyleyip akıl danışıyorum ve sonuç: pimpirikli.
Allah aşkına sizce abartıyo muyum doğruyu söyleyin
pimpirikli deseniz de alınmam oğlum hasta olacagına ben pimpirikli olayım
Baharrımm hoş geldinözledim seni ,geçtin mi evine,annende misin hala,Gökalp nasıll
höööööööööööööööyyt oğluuşumun behlülümün adı gayrimeşru ilişkilere karışmışşşş heee getirmeyin beni oraya :))) gülnihal bizimdir :)) canım gelinim benim, hatta gelinim değil kızım kızım kızımm:) ( öle derler ya en başında ) hehe :))
Bernaaaaaa bunu Gülnihal'e nasıl yaparsın,arkasından nasıl iş çevirirsinn demek Alya'ya söz kesmek hee yavrum her bişeyden habersiz uyuyor evde
Kerime oğluşuna bayıldım buluşmlara geliyorsun artık madem Selçuk ekti kızımı Cenk'e göz koydum bende
Pınar kuzum sen saçlarını mı kestirdin resimde öyle gördüm sanki:26:
Bebiklerin resimleri ne güzel öyle ya sabah sabah gözüm gönlüm açıldı
Onun dışında gece beni karalar bastı anam çok mu konuştuk ne felak,nası zor okudum dilim uyuştu resmen
Sahurdan sonra uyuduğumda rüyamda kızımla aya uçuyorduk ne tarafım açıkta kalmışsa artık
ya ben dangalağın önde gideniyimkızımı öyle bi korkuttumki
kükreme sesi cıkardm nsll korktu anlatamammzaten kendi osuruk sesinden korkan bi cocukdu şmdi hepten ödlek oldu
sıçrayıp duruyo mememe kızıo bagrıo ühühü eşim kızıp duruo neden kükredin coluklu cocuklu kadınsın nie kükrüosun dio
bida asla kükremicem töbe ettim
ya ben dangalağın önde gideniyimkızımı öyle bi korkuttumki
kükreme sesi cıkardm nsll korktu anlatamammzaten kendi osuruk sesinden korkan bi cocukdu şmdi hepten ödlek oldu
sıçrayıp duruyo mememe kızıo bagrıo ühühü eşim kızıp duruo neden kükredin coluklu cocuklu kadınsın nie kükrüosun dio
bida asla kükremicem töbe ettim
Hadi hadi:)oluyordur diger resimler de pek bi fit hatunmussun onu gostermek istedin di mi bize:)
benim ben nasıl olmuşpınar sorcaktım unuttum sen saçlarınımı kestin yoksa o resimdeki sen değilmiydin?
Merhaba güzel anneler ve bebişleri.
Geçmişe biraz bakındim, bebişler cok güzel ve yakışıklı..
Ev kazası atlatanlara cok geçmiş olsun.
Alyaprenses kükremene bittim, bayağı bi güldüm
bizden haberlere gelince: didemin tahlil sonuçları temiz çıktı cok şükür. Kum dökme işimiz de bitmiş. Ama bu güzel haberlerin yanında bu ay gram almamış:-( 15 gün sonra tekrar kontrole gidicez, yine almadıysa ona göre bi yol izlenecek.
kilo alımı çok iyi bence endişe edilcek bişey yok reflüden kaynaklıdır kusması onunla ilgili önlemler alcaksın artık..Gamzeyle bu konuda konuşabilirsin..Berrada da vardı..
Canım tabiki kim olsa böyle bi durumda endişenir haklısın ama bak gelişimi normal kilo da almış demekki o alması gerekeni alıyo sen canını sıkma eğer alarjik bi durum söz konusuysa da yediklerine dikkat etmeye çalış.Üzme kendini...
saç dökülmelerinden bahsedilmiş. ben de dayanamdım artık her gün yerden saç toplamaktan. pazartesi günü eczaneye gittim.saç analizi yapıldı. saç köklerim ölmüş çok havasız kalmış. bir kaç ürün verdi. 3 gün olmasına karşın o kadar azaldı ki dökülmeler şaşkınlık içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?