2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr bebişler yine bni kudurttuu..hepsi birbirnden güzel ayırt edilemiyo
Nur seninki ne güzel olmuş ya varya maşallah gözlerine bitiyorm..anası gibi taş olck taşş
ayy Berna teyzesii kızım sana kocamann bi sulu suuluu öpücük gönderio:) adaşımın kayınvalidesinden bunları duymak ne hoş dioDD ayrıca o senin taşlığın cnm:)))
eşin haklı bence de... niye kendini bu kadar yoruyorsun ki yaprak sarması olmayıverseydi nolacak. Sen saatlerce uğraşıyorsun bebekle yemesi kaç dakika alıyor...
öyle valla, zaten töbe ettim bida sarmıcam, bi kükremeye töbe ettim bide sarma sarmaya
sabah sabah daha kahvaltı yapmadım ama canım sarma istedi..alyaprenses (nur muydu ismin bilemedim) kaldıysa banada yolla:))))
oyy cnmm bnmm sarmalar duruyooo gell kuzumm birlikte yiyelimmm:))
sorma valla cnm kızıma komiklik yapim istedim megerse hiç komik dilmişimm:86:
valla seni en iyi biz anlarız cnm, ortada anormal bi durum olunca anlamamak imkansız zaten, normal kusmayla anormal kusmayı elbette ayırtedebiliriz, benmkide 2 aylıkken aşırı kusuyordu ve ben bu cocuk cok feci kusuo desemde kmseyi ikna edemiodum, ama kendimce reflü olduna kanaat getirip yatagının baş kısmını alttan biraz daha yükselttim ve emzirmeden snra fazla kıpırdatmadım havaya kaldırmadım, ama onlardanmı düzeldi bilmiorum tabi, düzeldi ama şükür, gerci arada gene böyle fışkırtmalı kusuo ama nadiren, mesela bu sabah yatak döşek kılık kıyafet ne varsa banyodaydık Alya hanımın kusugu sayesinde inş gecer bu sıkıntınız cnm, sen pimpirikli falan değilsin sadece ANNESİN...
cnm cok sevindim sonuçlarınız temiz ckmış cok şükür:) kilo almaması tabiki biz ne desek seni teselli etmicek cünkü kendimden biliorum ama bak işte şükür sağlıklıymış inş kiloda almaya başlar Didoşummm
ahh ahh nedir bzm bu bebişlerin ses hassasiyeti anacım hadi kükreyerek ben kaşındım ama enn ufak sesede korkulurmu arkadaş inş kuzun evdede huzurla uyur cnm, halleyli pastayı begenmene sevindim afiyet şeker bal sütt olsun inşallahh cnmm:)))

zaten sütüm yetmio canım yani çok ememiyo zaten biraz emio sonra süt bitio

başka zaman değil sadece emzirdikten sonra 3 dakika içinde kusuyo

başta sizinkine benzer bi geçmişimz var zaten çok kusuo diorum fazlasını çıkartıo diolar fışkırır tarza fazlası çıkartılır mı
tamm tecrübesizz ama o kadar da değil

bu kusma fışkırır tarzda değil o yüzden acaba refglü deği,lm mi die düşündürtüo

bebişlerin hepsi çok tatlı. Maşaallah

pollyannaa çok geçmiş olsun.

kkelebekk acaba ömer acıkmadan mı emziriyorsun diye aklıma geldi sen reflü deyince. Ama her seferinde kusuyor diyorsun. Bence bir doktora gidin kusması normal değil diye düşünuyorum. Alerji olabilir. Umarım en kısa zamanda düzelir.

Alp i de evde tartıda tartıyorum sanki hiç kilo almamış gibi bu ay :26:

canım boy uzamasına bu kadarlıkken yapabileceğin birşey yok,tamamen genetik. Kaç cm boyu,nereden cıkardın kısa odugunu,doktorun mu dedi? ek gıda konusunda da kendi kendine başlamadın dmi canım ? biraz büyüsünler,hareketlendikçe kilosu normale döner merak etme sen.[/QUOTE]i.
4 aylıkken 155 ti.147 ile doğdu doktor söyledi normalinden biraz kısa diye ama eşimin ailesi hep kısa boylu herhalde onlara benzicek.yicek olarak birşey yapabilir miyim onu merak ediyorum?

yok cnm acıkıo ağlıo öyle emziriyorum. her sefernde kusuyo bir iki kez istisna oluo onda da sonra kusuo
göğüslermde yara filan da yok acaba ondan mı desem
farklı hiçbi şey yemiorum
bilemiorum çıldırıcııımmmmmmmmmmmmm neyse kilo alımı ii oldugu için biraz rahatladı içim

cnm evdeki tartı dijital değilse fark belli olmayabilir

tartı dijital
idrar kültür tahlili yaptırmış mıydınız siz aşagıdaki linkte aynı senin sorun var orada bir anne idrar yollarında enfeksiyon çıktı demiş... bir linke bak istersen canım...

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-399575.html

kızlar mrb nasılsınız cok fazla gıremıyorum buraya ozledım valla :)))

hasta bebıslere cok cok gecmıs olsunn

tatıl fotoları harıka bu arada

buyuyoruz bu arada :)) 5 aylık oldu teyzelerı

kızlar geçmişi okuyamadım darmadağın durumdayım, kızımın yanağında doğduğundanberi bi şişlik vardı, hiç rahatsızlık vermiyordu, çocuk dr. u da önemli bişey görmüyorum isterseniz bi de kbb ye gösterin demişti. bugün kbb ye gittik, ultrason istedi, lenf nodü varmış, enfeksiyon geçirmiş ondanmış, antibiyotik verdi. ultrasonda çok ağladı yavrum, bi de kadın lenf nodü falan deyince elim ayağım çekildi, eşime ben çocuğu emzireyim sen sonucu göster dedim, odaya girdim ağladım ağladım, hala da ağlıyorum. eşim önemli bişey değil bademcik gibi düşün diyor ama içim rahat etmiyor, sizden başka kimseye de anlatamam. ümraniyedeyim bu çevrede iyi bir dr. önerin bana, herşeyi ayrıntısıyla anlatan içimi rahatlatacak biri olsun nolur, yarın kendim gideyim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

canım benım ya uzme kendını ınsalalh onemlı bısey degıldır evlat ıste ufak bısey bıle olsa anne yuıregı yuce rabbım yardımcınız olsun dualalrım sızınle ama bak bısey cıkmayacak ıcın rahatlayacak allahın ıznı ıle

kum döktüğü turuncu lekelerdenmi anlaşılmıştı canım.geçmiş olsun.benm oğlumda yoğun bi şekilde kum döküyormuş.becozyme diye bi şurub verdi.onu kullanacaz.siz bi ılaç kullandınızmı acaba.

Son düzenleme:
kalemm canım Allah dermansız dert vermesin ağlama lütfen bak ben de bronşit olunca aglamıştım sonuç sütüm çekilmişti yavrucak bi de açlıktan ağlamıştı
ağlama kuzum geçecektir ne oldugunu bilmiorum ama önemli bi şey değildir inşallah üzülme lütfen
yavruna bak minicik ellerine kollarına ayaklarına burnuna gülen gözlerine bak ve onun sana ihtiyacı oldugunu bugünlerin de geçecegini düşün
öpüorum seni dualarım sennle

bugun sünnet için dra gittk oğlum 4 aylık.dr sünnet için çok erken.norkozu kaldıramayabilir dedi.1 yaş sonrası edelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…