- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.481
Benimde aşırı dökülüyo ne kullanıyosun canım?
ayy Berna teyzesii kızım sana kocamann bi sulu suuluu öpücük gönderio:) adaşımın kayınvalidesinden bunları duymak ne hoş diokızlarrrr bebişler yine bni kudurttuu..hepsi birbirnden güzel ayırt edilemiyo
Nur seninki ne güzel olmuş ya varya maşallah gözlerine bitiyorm..anası gibi taş olck taşş
öyle valla, zaten töbe ettim bida sarmıcam, bi kükremeye töbe ettim bide sarma sarmayaeşin haklı bence de... niye kendini bu kadar yoruyorsun ki yaprak sarması olmayıverseydi nolacak. Sen saatlerce uğraşıyorsun bebekle yemesi kaç dakika alıyor...
oyy cnmm bnmm sarmalar duruyooo gell kuzumm birlikte yiyelimmm:))sabah sabah daha kahvaltı yapmadım ama canım sarma istedi..alyaprenses (nur muydu ismin bilemedim) kaldıysa banada yolla:))))
sorma valla cnm kızıma komiklik yapim istedim megerse hiç komik dilmişimm:86:alıntı yapmadan okudum
bebişlerini düşürenler olmuş malkoç_ga azerii berynsta çok geçmiş olsun
sünnet yaptıranlar olmuş ben de istiyorum ama eşim hatırlayacak yaşa gelsin diyor
hangi usülle yaptırdınız tavsiye eder misiniz:44:
alyaprenses hakkaten niye kükredin kız
bu arada helal sarmalar filan döktürmüşsün
sezensezen şapkasız foto koy bi daha saçları pek tatlı oğluşun
kbc sen molped oğlun da molfix kullanın gözyaşına son iktisata devam
azeri rüyada aya uçarken bile kızın yanında. yavrularımıza nası bi aşkla baglıysak artık
valla seni en iyi biz anlarız cnm, ortada anormal bi durum olunca anlamamak imkansız zaten, normal kusmayla anormal kusmayı elbette ayırtedebiliriz, benmkide 2 aylıkken aşırı kusuyordu ve ben bu cocuk cok feci kusuo desemde kmseyi ikna edemiodum, ama kendimce reflü olduna kanaat getirip yatagının baş kısmını alttan biraz daha yükselttim ve emzirmeden snra fazla kıpırdatmadım havaya kaldırmadım, ama onlardanmı düzeldi bilmiorum tabi, düzeldi ama şükür, gerci arada gene böyle fışkırtmalı kusuo ama nadiren, mesela bu sabah yatak döşek kılık kıyafet ne varsa banyodaydık Alya hanımın kusugu sayesindekızlar bahsetmiştim
oğlum 10 gündür her emmenin sonunda kusuyo
az emdiyse az çok emdiyse çok kusuyo fazlasını çıkarmıyor yani
süt alerjisi olabilir mi diye süt ürünlerini bıraktım aynen devam
daha önce de bi raflü tanısı konmuş bi ay ilaç kullanmış geçmişti iki aydır rahattık
eşim doktora götürmek istemiyo
küçücük yavrucaga bi ton ilaç veriolar dio
götürdüğümüz her doktorun diğer doktorun tanısını begenmemesi ile doktorlara olan güvenimizi de yitirdik neyse
şimdi sağlık ocagına gittik kilo alımı boy ve baş çevre gelişimi güzel
ben sürekli kustugu için kilo almamıştır diye tahmin etmiştim ama 600 gram almış
doktor da bana pimpirikli bi annesin böyle çocuk büyütülmez rahat ol dedi
yani yine paylanıp evime döndüm
hangi doktora götürsem pimpirikli damgasıyla eve dönüyorum
doktorlardan gaz alan eşim de bi şey yoktur diyo
ama akşamları sürekli kustugunu görünce de içine sinmiyo
ben i,ster miyim yavrumun hasta olmasını
ben sadece olanı söyleyip akıl danışıyorum ve sonuç: pimpirikli.
Allah aşkına sizce abartıyo muyum doğruyu söyleyin
pimpirikli deseniz de alınmam oğlum hasta olacagına ben pimpirikli olayım
cnm cok sevindim sonuçlarınız temiz ckmış cok şükür:) kilo almaması tabiki biz ne desek seni teselli etmicek cünkü kendimden biliorum ama bak işte şükür sağlıklıymış inş kiloda almaya başlar DidoşummmMerhaba güzel anneler ve bebişleri.
Geçmişe biraz bakındim, bebişler cok güzel ve yakışıklı..
Ev kazası atlatanlara cok geçmiş olsun.
Alyaprenses kükremene bittim, bayağı bi güldüm
bizden haberlere gelince: didemin tahlil sonuçları temiz çıktı cok şükür. Kum dökme işimiz de bitmiş. Ama bu güzel haberlerin yanında bu ay gram almamış:-( 15 gün sonra tekrar kontrole gidicez, yine almadıysa ona göre bi yol izlenecek.
ahh ahh nedir bzm bu bebişlerin ses hassasiyeti anacımselam annişler geçmişe pek bakamadım epey birikmiş. ben 1 hafta şehir dışında annemin yanına gitmiştim.kuzm orada o kadar güzel uyku düzeni sağladı ki dönünce de hep böyle devam edecek sandım ama hüsran yaşadım . evde sürekli ağlamalar çığlık çığlığa. yatağında yatamıyor geniş yer istiyor hanımefendi sere serpe yatacak.
çok güldürdün canım beni :)) benimki de en ufak bir sesten korkuyordu önce suratıma şaşkın şaşkın bakıyor sonra da ağlamaya başlıyorben de o sırada sakinleştirmeye şebeklik yapmaya çalışıyorum. telefonuma mesaj geldi o sesten bile korkuyordu gerisini sen düşün artık. annemlere gidince ilk işim halleyli tarifinizi yapmak oldu sanırım bağımlılık yapacak. eve geldim yine yaptım süper olduu
Canım çok geçmiş olsun.Pimpirikliysen de öyle olsun.Çocuk bu kusar diyenlere gıcık oluyorum.Kusar da çok kusarsa bir sebebi vardır demektir.Benim oğlum da baya kusuyordu,etraftakiler çocuk kusar dediler.Ama içime sinmedi.Dr'umuzda reflüden dolayıdır dedi ve yatağını hafif yokuşlu yaptık.Allaha şükür ondan sonra kusma sorunumuz kalmadı.Tamam aşırı kusmuyordu rahatsızlanmıyordu ateş rahatsızlık yoktu ama kusması da normal değil yani neden pimpiriklenmeyeyim.Eğer böyle düşünüpte dr'a götürmeseydim çözümü bulmasaydım hala kusacaktı belki de.
Şimdi seninkine gelince belki seninki de reflüdendir.Sen de yatağının baş kısmının altına havlu koyarak biraz yokuş bir yatak yap bebeğine.Belki de düzelir canım...Ama eğer faza kusuyorsa mutlaka çözümünü bul derim ben.Bi de az emzir.ayarını sen bilirsin mutlaka:>Umarım düzelir:>
özelden yazıyorum canım belki isim vermek sakıncalı olabilir
benim ben nasıl olmuş
gerçi orda rüzgardan dağılmış bi haldeyim
Allah'ım mayosunu sevsinler nerden buldun öyle:)))Maşallah
bebişlerin hepsi çok tatlı. Maşaallah
pollyannaa çok geçmiş olsun.
kkelebekk acaba ömer acıkmadan mı emziriyorsun diye aklıma geldi sen reflü deyince. Ama her seferinde kusuyor diyorsun. Bence bir doktora gidin kusması normal değil diye düşünuyorum. Alerji olabilir. Umarım en kısa zamanda düzelir.
Alp i de evde tartıda tartıyorum sanki hiç kilo almamış gibi bu ay :26:
yok cnm acıkıo ağlıo öyle emziriyorum. her sefernde kusuyo bir iki kez istisna oluo onda da sonra kusuo
göğüslermde yara filan da yok acaba ondan mı desem
farklı hiçbi şey yemiorum
bilemiorum çıldırıcııımmmmmmmmmmmmmneyse kilo alımı ii oldugu için biraz rahatladı içim
cnm evdeki tartı dijital değilse fark belli olmayabilir
Merhaba güzel anneler ve bebişleri.
Geçmişe biraz bakındim, bebişler cok güzel ve yakışıklı..
Ev kazası atlatanlara cok geçmiş olsun.
Alyaprenses kükremene bittim, bayağı bi güldüm
bizden haberlere gelince: didemin tahlil sonuçları temiz çıktı cok şükür. Kum dökme işimiz de bitmiş. Ama bu güzel haberlerin yanında bu ay gram almamış:-( 15 gün sonra tekrar kontrole gidicez, yine almadıysa ona göre bi yol izlenecek.
Canım biz iki aylıkken sünnet yaptırdık kesinlikle tavsiye ediyorum narkoza bile gerek kalmadı ve 3 günde tamamen iyileşti bence hatırlamaması daha iyi bazı çocuklarda sorun oluyo.Ayrıca drlar ilk 2 yaş ya da 7 yaş sonrası diyo....Bizim dr kendi çocuğunu 40 günlükken sünnet etmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?