- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.501
tartı dijital
idrar kültür tahlili yaptırmış mıydınız siz aşagıdaki linkte aynı senin sorun var orada bir anne idrar yollarında enfeksiyon çıktı demiş... bir linke bak istersen canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-399575.html
kızlar geçmişi okuyamadım darmadağın durumdayım, kızımın yanağında doğduğundanberi bi şişlik vardı, hiç rahatsızlık vermiyordu, çocuk dr. u da önemli bişey görmüyorum isterseniz bi de kbb ye gösterin demişti. bugün kbb ye gittik, ultrason istedi, lenf nodü varmış, enfeksiyon geçirmiş ondanmış, antibiyotik verdi. ultrasonda çok ağladı yavrum, bi de kadın lenf nodü falan deyince elim ayağım çekildi, eşime ben çocuğu emzireyim sen sonucu göster dedim, odaya girdim ağladım ağladım, hala da ağlıyorum. eşim önemli bişey değil bademcik gibi düşün diyor ama içim rahat etmiyor, sizden başka kimseye de anlatamam. ümraniyedeyim bu çevrede iyi bir dr. önerin bana, herşeyi ayrıntısıyla anlatan içimi rahatlatacak biri olsun nolur, yarın kendim gideyim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
bugun sünnet için dra gittk oğlum 4 aylık.dr sünnet için çok erken.norkozu kaldıramayabilir dedi.1 yaş sonrası edelim dedi.
bugun sünnet için dra gittk oğlum 4 aylık.dr sünnet için çok erken.norkozu kaldıramayabilir dedi.1 yaş sonrası edelim dedi.
bi de dua edin, içimin ferahlaması lazım, kendimi sakinleştiremiyorum..
canım benim sağolkaka tahlili yaptırdık ama yakınlarda idrar tahlili vermedik bi inceleyim linki
sen de bi aile hekimine git istersen bi de orda tartsınlar emmesi nasıl
canım ben oğlumu kırkı çıktığı gün sünnet ettirdim.oğluşum anlamadı bile.ne yapılırken nede sonrasında.ama benimkisi eski usüldü lazerle yaptırmadım.sadece pipisini uyuşturdular.yalnız şuan sünnet için çok sıcak zaten canım.şuan ettirmen sakıncalı olabişlir.en güzel zaman bahar ayları.
bi de dua edin, içimin ferahlaması lazım, kendimi sakinleştiremiyorum..
Banada yazarmisin cnm kel kalicam diye korkuyorum valla
geçmiş olsun canım. dualarımız seninle inşallah önemli bir şey çıkmaz
yazayım canım.
Benı kırmayıp resım ekleyen tum melek annelerıne cok tesekkur ederım,resımlerın hepsıne defalarca kez baktım baktım,yavrularım benım nekadarda guzeller,rabbım nazarlardan saklasın hepsını ınsallah
E hani Aysima??
kızlar geçmişi okuyamadım darmadağın durumdayım, kızımın yanağında doğduğundanberi bi şişlik vardı, hiç rahatsızlık vermiyordu, çocuk dr. u da önemli bişey görmüyorum isterseniz bi de kbb ye gösterin demişti. bugün kbb ye gittik, ultrason istedi, lenf nodü varmış, enfeksiyon geçirmiş ondanmış, antibiyotik verdi. ultrasonda çok ağladı yavrum, bi de kadın lenf nodü falan deyince elim ayağım çekildi, eşime ben çocuğu emzireyim sen sonucu göster dedim, odaya girdim ağladım ağladım, hala da ağlıyorum. eşim önemli bişey değil bademcik gibi düşün diyor ama içim rahat etmiyor, sizden başka kimseye de anlatamam. ümraniyedeyim bu çevrede iyi bir dr. önerin bana, herşeyi ayrıntısıyla anlatan içimi rahatlatacak biri olsun nolur, yarın kendim gideyim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?