2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim sağol kaka tahlili yaptırdık ama yakınlarda idrar tahlili vermedik bi inceleyim linki
sen de bi aile hekimine git istersen bi de orda tartsınlar emmesi nasıl

Canım inş. ilaçtan sonra geçer üzme kendini hemen olumsuz düşünme...

bugun sünnet için dra gittk oğlum 4 aylık.dr sünnet için çok erken.norkozu kaldıramayabilir dedi.1 yaş sonrası edelim dedi.

Çok şaşırdım bizim drumuz tam zamanı demişti bu aylar için ayrıca narkozda vermeden oldu.ama drunuz öyle dediyse 1 yaşı bekle ya da başka bi dra daha götür...

bugun sünnet için dra gittk oğlum 4 aylık.dr sünnet için çok erken.norkozu kaldıramayabilir dedi.1 yaş sonrası edelim dedi.

canım ben oğlumu kırkı çıktığı gün sünnet ettirdim.oğluşum anlamadı bile.ne yapılırken nede sonrasında.ama benimkisi eski usüldü lazerle yaptırmadım.sadece pipisini uyuşturdular.yalnız şuan sünnet için çok sıcak zaten canım.şuan ettirmen sakıncalı olabişlir.en güzel zaman bahar ayları.

artık beklicez bakalım.bide kum döküyormuş yavrum.

Benı kırmayıp resım ekleyen tum melek annelerıne cok tesekkur ederım,resımlerın hepsıne defalarca kez baktım baktım,yavrularım benım nekadarda guzeller,rabbım nazarlardan saklasın hepsını ınsallah

Bıtane daha eklımmm.ulen o kadar sene kkya uyeyım,eklentı ekleden resım koymayı daha yenı ogrendım,hele telden hıc yapamıodum,megersem oluyomus,bol bol eklerım artık:)

Eklentiler

• $fotoðraf0271_001.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 34
isolde maşşallah yawrun çok tatlı.. ne de güzel oturmuş öyle, gökalp o şekilde kendi kendine oturamıyor henüz. başaşağı öne dğru devriliyo yawrum :)

Lenf nodu yada beze; Dış ortamdan vücudumuza giren mikroorganizmalarla vücudun savaştığı, direnç gösterdiği savunma yapılarıdır diye tanımlanabilmektedir. En çok bilinene lenf nodu (Beze) örneği bademciklerdir. Boyunda, koltuk altında, kasıklarda, ensede kulak çevresinde, dirsek bölgesinde ve hatta karın içi organlar ile göğüs boşluğunda normalde bulunurlar.
Şişmiş bezeler genellikle vücudun hastalıklara karşı korunma mekanizmasının iyi çalıştığını gösterir
alıntı..

geçmiş olsun cnm önemli bişey olmadına eminim..üzme kendini sütün kesilcek..bezeler hepimizde oluyo..snn minnakdakide beze işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…