2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar hepinizin bebislerine kocaman nazar boncugu masallah hepsine benim kizim 9 nisan dogumlu rotavirus asisi yaptirmadim bu ay yaptirmam icin son 10 gunum asilariyla beraber yapilcak yaptirisam hala karar veremedim ikicesit varmis sizlerden yaptiranlar ismni tam bilyomusunuz bilgi verlrsevinirm doktorumuz bize birakti yaptirip yaptirmamayii birde nette gozeme bi yazi carpti premeture bebeklere tavslye edilmiyomus benim kizim 2400 dogdu

isolde maşşallah yawrun çok tatlı.. ne de güzel oturmuş öyle, gökalp o şekilde kendi kendine oturamıyor henüz. başaşağı öne dğru devriliyo yawrum :)

senın yakısıklı gokalpın goruo gulnıhalı falan unutuyo oturmayı:)

kbc cok saol canım,cenke gostert bakım bı elenkturuk neyım alıcakmı?

ahhahaha:))) yawwrum yaa çok çapkın.. geçe gün lcw de kasadaki görevli kıza bi güülücükler yandan bakmalar ayyyyy dedim yandım ben yandım :))) feshaneye gitmiştik restoranda baktım kıkır kıkır bizimki, meğer yan masadaki kıza gülüyomuş kız ona bakıyo sadece ha oyun falan yapsa neyyse, bizimki çapkın anam..:) (he buarada bunları gülnihal duymasın kıskanır:)

Bahar kuzum Gökalpin çapkınlığı Pınarlar da Gülnihalle çekilen fotolarından belliydi .1:
Bızde oturuyoruz guzel teyzeler

Aysimaaa kuzum benimmmm maşallah ona
Anammm yerim onun mayosunu totosunu yaa

Canım çok geçmiş olsun,aklına hemen kötü şeyler getirme inş. birşey çıkmaz

Canım bende bioxcin yoğun bakım ve onarım şampuanından aldım farkedilir derecede azaldı dökülme

Son düzenleme:
çok kıskandım bu dünür muhabbetlerini
en kısa zamanda kendime dünür bulmam lazım kız analarına duyrulur
paşam boşta

bızım kızın bı talıplısı yoh suan,bı gorelım oglunuzu,ne ıs yapar sıgortası varmı,haa bıde ayrı ev ısterız,kaynana dırdırı cektırmem kızıma:):) eee bı kızı bın kısı ıster bı kısı alır...

çok kıskandım bu dünür muhabbetlerini
en kısa zamanda kendime dünür bulmam lazım kız analarına duyrulur
paşam boşta

Esra Erolun prog.gibi olduk hihihi
kızlar bebekleriniz çıngırakla oynayabiliyorlar mı? uzun süre ellerinde tutabiiyorlar mı?

Evet canım Gülnihal sıkılmadığı süre oynuyor sıkılınca da fırlatıyor yeni öğrendi yanında duruyorsa kendisi alıyor yerden

cnm cok üzüldüm, dedimya evlat işte sivilce cıksa dünya başımıza yıkılıo,
nlr metin ol başka türlü davranmanın inan hiç faydası yok,
dua etmezmiyiz cnm iyileşene kadar meleğin bizler duacıyız..

Alyadan esintiler:) o el emeği resmide arkadaşım pc tabletle çizmiş, cok mtlu oldum:)

Eklentiler

• $1.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $2.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $3.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 25
  • $4.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 36
alıntı yapamadım ama şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim. dr. tavsiyelerinizi de bekliyorum..nurcum gözüm yaşlıydı ama kükremene gülmekten kendimi alamadım..bu arada bütün bebekler birbirinden tatlı, benim de içim açıldı, hepsine kocaman maşallah..

cnm sur hastanesinde erkek yaşlı bi doktor varmış ismi nizamettinmiydi hatrlamıyorum ama yaşlıymış arkadaşım çok beğeniyo. tedavide filan hemen hap vermiyomuş.evde yapabileceğimiz şeyleri tavsiye ed,iyomuş önce mesela burun spreyi yerine kalın taş şeklinde tuzu suya karıştırıp kullandırtıyomuş filan ...ben gitmedim ama

kızlar yarın sabaha randevu aldım kadıköy şifada hakan yenice. konuyu araştırırken makaleleri çıktı iyi bir dr. olduğunu umuyorum. muayenesi biraz pahalı ama ne yapayım içimi rahatlatsın da ne isterse olsun, inşallah iyi haberler alırım, dualrınızı eksik etmeyin.

harbiden boncuk maşallah

teşekkür ederiz teyzesi :)

Niye pimpirikli olacaksın ki hiç kimse anne gibi hissetmez onların tırnağına zarar gelse aklımız çıkıyo benim de aklıma reflü geliyo ama tekrarlar mı bilemedim doktorlar d hakkaten bazen çok salakça konuşuyorlar ama en iyisini yine anne bilir sen yine takip et inşallah çabuk geçer kilo alımıda iyi diyosun inşallah çabuk atlatır bebişim

çok geçmiş olsun canım hastalıklar geçtiyse bir sonraki ay toparlar inşallah sağlığı yerinde olsun da nasılsa toparlar yine kilo alır

bu konuda hiç bilgim yok canım elimden dua etmekten başka hiçbirşey gelmez Rabbim yardımcınız olsun

Kalem cok gecmıs olsun canım,ıcını ferah tut,allahın ıznıyle bısı cıkmaz...

Nguven senın cılegını varya yerım yerım

Bugün 5 aylık olduk ona sevinirken dr kafamı karıştırdı kızlar ya rutin aylık kontrolüne götürmüştüm azrayı boyu kilosu baş çevresi gayet iyi herşey yolunda diye düşünüyordum dr bezini açtı bacaklarını birleştirdi kalça ultrasonu çektirmişmiydiniz diye sordu evet bi sorun yoktu dedim bir boğum fazla dedi hani boğumlar eşit oluyo ya bacaklarda o anda kafamdan kaynar sular döküldü.Belki şu anki pozisyonuyla da alakalı olabilir dedi pazartesi tekrar götürücem eğer yine aynı olursa ortopediye yönlendirecekmiş tekrar ultrason falan çektirecekmişiz çok korkuyorum ya geçmez artık bu 3 gün bana bilgisi olan var mı bu konuda ailedede kimsede yok umarım sadece duruşuyla alakalıdır moralim çok bozuldu çokkk

geçen haftaki 4.ay kontrolümüzde atlas bey koca ayda sadece 200gr almıştı ve üzülmüştüm hemen ek gıda takviyesi yaptım az önce bişi sormak için gittim ve gitmişken de tarttırdım bir haftada nerdeyse 400 gram almış kızlar çok sevindim maaşallah oğluşuma

öncelikle geçmiş olsun canım
sen içini ferah tut inan hiç bişi çıkmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…