- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.521
isolde maşşallah yawrun çok tatlı.. ne de güzel oturmuş öyle, gökalp o şekilde kendi kendine oturamıyor henüz. başaşağı öne dğru devriliyo yawrum :)
senın yakısıklı gokalpın goruo gulnıhalı falan unutuyo oturmayı:)
kbc cok saol canım,cenke gostert bakım bı elenkturuk neyım alıcakmı?
ahhahaha:))) yawwrum yaa çok çapkın.. geçe gün lcw de kasadaki görevli kıza bi güülücükler yandan bakmalar ayyyyy dedim yandım ben yandım :))) feshaneye gitmiştik restoranda baktım kıkır kıkır bizimki, meğer yan masadaki kıza gülüyomuş kız ona bakıyo sadece ha oyun falan yapsa neyyse, bizimki çapkın anam..:) (he buarada bunları gülnihal duymasın kıskanır:)
Bızde oturuyoruz guzel teyzeler
Anammm yerim onun mayosunu totosunu yaa
Canım çok geçmiş olsun,aklına hemen kötü şeyler getirme inş. birşey çıkmazkızlar geçmişi okuyamadım darmadağın durumdayım, kızımın yanağında doğduğundanberi bi şişlik vardı, hiç rahatsızlık vermiyordu, çocuk dr. u da önemli bişey görmüyorum isterseniz bi de kbb ye gösterin demişti. bugün kbb ye gittik, ultrason istedi, lenf nodü varmış, enfeksiyon geçirmiş ondanmış, antibiyotik verdi. ultrasonda çok ağladı yavrum, bi de kadın lenf nodü falan deyince elim ayağım çekildi, eşime ben çocuğu emzireyim sen sonucu göster dedim, odaya girdim ağladım ağladım, hala da ağlıyorum. eşim önemli bişey değil bademcik gibi düşün diyor ama içim rahat etmiyor, sizden başka kimseye de anlatamam. ümraniyedeyim bu çevrede iyi bir dr. önerin bana, herşeyi ayrıntısıyla anlatan içimi rahatlatacak biri olsun nolur, yarın kendim gideyim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
saç dökülmelerinden bahsedilmiş. ben de dayanamdım artık her gün yerden saç toplamaktan. pazartesi günü eczaneye gittim.saç analizi yapıldı. saç köklerim ölmüş çok havasız kalmış. bir kaç ürün verdi. 3 gün olmasına karşın o kadar azaldı ki dökülmeler şaşkınlık içindeyim.
çok kıskandım bu dünür muhabbetlerini
en kısa zamanda kendime dünür bulmam lazım kız analarına duyrulur
paşam boşta
senın yakısıklı gokalpın goruo gulnıhalı falan unutuyo oturmayı:)
kbc cok saol canım,cenke gostert bakım bı elenkturuk neyım alıcakmı?
çok kıskandım bu dünür muhabbetlerini
en kısa zamanda kendime dünür bulmam lazım kız analarına duyrulur
paşam boşta
kızlar bebekleriniz çıngırakla oynayabiliyorlar mı? uzun süre ellerinde tutabiiyorlar mı?
kızlar geçmişi okuyamadım darmadağın durumdayım, kızımın yanağında doğduğundanberi bi şişlik vardı, hiç rahatsızlık vermiyordu, çocuk dr. u da önemli bişey görmüyorum isterseniz bi de kbb ye gösterin demişti. bugün kbb ye gittik, ultrason istedi, lenf nodü varmış, enfeksiyon geçirmiş ondanmış, antibiyotik verdi. ultrasonda çok ağladı yavrum, bi de kadın lenf nodü falan deyince elim ayağım çekildi, eşime ben çocuğu emzireyim sen sonucu göster dedim, odaya girdim ağladım ağladım, hala da ağlıyorum. eşim önemli bişey değil bademcik gibi düşün diyor ama içim rahat etmiyor, sizden başka kimseye de anlatamam. ümraniyedeyim bu çevrede iyi bir dr. önerin bana, herşeyi ayrıntısıyla anlatan içimi rahatlatacak biri olsun nolur, yarın kendim gideyim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
geçmiş olsun dualarımız seninle canımbi de dua edin, içimin ferahlaması lazım, kendimi sakinleştiremiyorum..
alıntı yapamadım ama şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim. dr. tavsiyelerinizi de bekliyorum..nurcum gözüm yaşlıydı ama kükremene gülmekten kendimi alamadım..bu arada bütün bebekler birbirinden tatlı, benim de içim açıldı, hepsine kocaman maşallah..
harbiden boncuk maşallah
kızlar bahsetmiştim
oğlum 10 gündür her emmenin sonunda kusuyo
az emdiyse az çok emdiyse çok kusuyo fazlasını çıkarmıyor yani
süt alerjisi olabilir mi diye süt ürünlerini bıraktım aynen devam
daha önce de bi raflü tanısı konmuş bi ay ilaç kullanmış geçmişti iki aydır rahattık
eşim doktora götürmek istemiyo
küçücük yavrucaga bi ton ilaç veriolar dio
götürdüğümüz her doktorun diğer doktorun tanısını begenmemesi ile doktorlara olan güvenimizi de yitirdik neyse
şimdi sağlık ocagına gittik kilo alımı boy ve baş çevre gelişimi güzel
ben sürekli kustugu için kilo almamıştır diye tahmin etmiştim ama 600 gram almış
doktor da bana pimpirikli bi annesin böyle çocuk büyütülmez rahat ol dedi
yani yine paylanıp evime döndüm
hangi doktora götürsem pimpirikli damgasıyla eve dönüyorum
doktorlardan gaz alan eşim de bi şey yoktur diyo
ama akşamları sürekli kustugunu görünce de içine sinmiyo
ben i,ster miyim yavrumun hasta olmasını
ben sadece olanı söyleyip akıl danışıyorum ve sonuç: pimpirikli.
Allah aşkına sizce abartıyo muyum doğruyu söyleyin
pimpirikli deseniz de alınmam oğlum hasta olacagına ben pimpirikli olayım
Merhaba güzel anneler ve bebişleri.
Geçmişe biraz bakındim, bebişler cok güzel ve yakışıklı..
Ev kazası atlatanlara cok geçmiş olsun.
Alyaprenses kükremene bittim, bayağı bi güldüm
bizden haberlere gelince: didemin tahlil sonuçları temiz çıktı cok şükür. Kum dökme işimiz de bitmiş. Ama bu güzel haberlerin yanında bu ay gram almamış:-( 15 gün sonra tekrar kontrole gidicez, yine almadıysa ona göre bi yol izlenecek.
kızlar geçmişi okuyamadım darmadağın durumdayım, kızımın yanağında doğduğundanberi bi şişlik vardı, hiç rahatsızlık vermiyordu, çocuk dr. u da önemli bişey görmüyorum isterseniz bi de kbb ye gösterin demişti. bugün kbb ye gittik, ultrason istedi, lenf nodü varmış, enfeksiyon geçirmiş ondanmış, antibiyotik verdi. ultrasonda çok ağladı yavrum, bi de kadın lenf nodü falan deyince elim ayağım çekildi, eşime ben çocuğu emzireyim sen sonucu göster dedim, odaya girdim ağladım ağladım, hala da ağlıyorum. eşim önemli bişey değil bademcik gibi düşün diyor ama içim rahat etmiyor, sizden başka kimseye de anlatamam. ümraniyedeyim bu çevrede iyi bir dr. önerin bana, herşeyi ayrıntısıyla anlatan içimi rahatlatacak biri olsun nolur, yarın kendim gideyim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Bugün 5 aylık olduk ona sevinirken dr kafamı karıştırdı kızlar ya rutin aylık kontrolüne götürmüştüm azrayı boyu kilosu baş çevresi gayet iyi herşey yolunda diye düşünüyordum dr bezini açtı bacaklarını birleştirdi kalça ultrasonu çektirmişmiydiniz diye sordu evet bi sorun yoktu dedim bir boğum fazla dedi hani boğumlar eşit oluyo ya bacaklarda o anda kafamdan kaynar sular döküldü.Belki şu anki pozisyonuyla da alakalı olabilir dedi pazartesi tekrar götürücem eğer yine aynı olursa ortopediye yönlendirecekmiş tekrar ultrason falan çektirecekmişiz çok korkuyorum ya geçmez artık bu 3 gün bana bilgisi olan var mı bu konuda ailedede kimsede yok umarım sadece duruşuyla alakalıdır moralim çok bozuldu çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?