2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mıraycım,aysıma donmeye basladıgından berı devamlı o sekılde uyuyor,gece bıle,ben duzeltıyorum o donuyor,artık cok ellememeye calısıyorum ama rahat duramıyorum ıste
 
Herkese selam...pek giremiyorum artik firsat olmuyor gezme tozmadan:) yarin oglum sunnet olcak ayy icim simdiden bir tuhaf aglicak kuzum hayirlisiyla olur biter isallah...bugun tam 5 aylik oldu yigit tunam ve alttan bir disi cikti.masallah cok iyi cikardi ne ates ne isal sadece salya ve eller agizda gecti gunleri :))
Bu arada gamze. Bir ara ank.bir dr.bahsetmistik alev oguz kutlu ondan sonunda randevu almayi basardik ama gun ve saat belli degil onlar aricaklar bekliyoruz bakalim...
Herkeze ii aksamlar kayinvalidem cagiriyor gel salata yap diye:) aksama iftara annemleti cag
irdik ailecek yemek yicez..
Tekrar gorusmek uzere kizlarr ben kacarr:)
 
yavruum maaşallah çok tatlı

bi gece atlasa bi baktım yüz üstü dönmüş uyuyo nasıl korktum anlatamam boğuldu sandım dürttüm kımıldadı bende bi ohh çektim

sağol canım, valla ödümüz koparak geçecek günler, Allahım korusun onları...


maşallah yiğit tuna'ya, canım kayınvalidenin salata yapmaya çağırması ne hoş, kızı gibi görüyor seni demekki, çok hoşuma gitti :))))
 
peki nasıl kutusunun üstünde bpa free yazıyor o zaman :44: bizi mi kandırıyor bunlar

cnm sanırım ben kandırıldım seni bilmem. kutunun üstünde bpa free yazıyor biberonda altında üstünde hiçbir ibare yok. arkadaşa yurt dısından getirmişler içi beyaz bendeki mavi altında pp 5 yazıyor benimkinde yazmıyor dediğim gibi çöpe attım bende.
 
kızlar birşey sorcam. sizinde cocuklarınıza karsı sabrınızın tükendiği oluyor mu? yoksa sadece bendemi böyle bi sorun var. psikoloğa falan mı gideyim napıyım.
 

Aysel ne güzel yazmıssın bende onceden bebek kustumu tıksınır sevemezdım şimdi Mehmet Can kustuğunda kardeşim ayyyy abla kustu al dediği zaman ay diyorum mınıcık güzel bebeğin kusmasından ne olur ayıp ayıp dıyorum:)
 
kızlar birşey sorcam. sizinde cocuklarınıza karsı sabrınızın tükendiği oluyor mu? yoksa sadece bendemi böyle bi sorun var. psikoloğa falan mı gideyim napıyım.

olmaz mı:)))canım şiddet uygulamıyorsan,ama sadece vurmak,itip kakmak değil,çok fazla bağırmak da şiddet bence,bunları yapmıyorsan,sadece sabrın tükeniyorsa bence sorun yok.sonuçta bizde insanız,annelerimiz bizi pamuklara sararak büyütmedi,kızdı,azarladı...haa onlar gibi de yapmayalım ama herşeyinde bir ortası olmalı.
 
kızlar hatim için cüzleri hangi arkadaşımız dağıtmıştı.ben 22.cüzü okudum.bir de yasin okudum.mustafa alper için.allah kabul eder inşallah.ve cüzünü okuyamıycak varsa bana devredebilir,aklınızda olsun.
 

Bende mustela kullanıyorum doktor tavsıye etmişti çok memnunum . Bide sana bişey soracağım gecen saç dokulmesi için bi kaç urun aldım demişsin banada özelden yazabılırmısın gerci herkesın saç yapısı farklıdır analiz yaptırmak lazım ama o urunlerın benım saç ytipime uygun olanını bı denerim, çünkü yakında saçsız kalacağım:)
 

canım cüzü ben dağıtmıştım, hemen ekliyorum listeye okundu diye. azeriden almıştın galiba değil mi? çünkü bendeki listede 22. cüz azerinin görünüyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…