- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.681
Eki Görüntüle 479342 Kuzum ve kuzeni kitap okuyorlar
Eki Görüntüle 479343 İlk defa böyle uyudu kızlar ve ben korktum gece de böyle uyumak isterse diye :18:
Mıraycım,aysıma donmeye basladıgından berı devamlı o sekılde uyuyor,gece bıle,ben duzeltıyorum o donuyor,artık cok ellememeye calısıyorum ama rahat duramıyorum ıste
ya ilk resim süperrr.sakın kaybetme
Eki Görüntüle 479342 Kuzum ve kuzeni kitap okuyorlar
Eki Görüntüle 479343 İlk defa böyle uyudu kızlar ve ben korktum gece de böyle uyumak isterse diye :18:
yavruum maaşallah çok tatlı
bi gece atlasa bi baktım yüz üstü dönmüş uyuyo nasıl korktum anlatamam boğuldu sandım dürttüm kımıldadı bende bi ohh çektim
Herkese selam...pek giremiyorum artik firsat olmuyor gezme tozmadan:) yarin oglum sunnet olcak ayy icim simdiden bir tuhaf aglicak kuzum hayirlisiyla olur biter isallah...bugun tam 5 aylik oldu yigit tunam ve alttan bir disi cikti.masallah cok iyi cikardi ne ates ne isal sadece salya ve eller agizda gecti gunleri :))
Bu arada gamze. Bir ara ank.bir dr.bahsetmistik alev oguz kutlu ondan sonunda randevu almayi basardikama gun ve saat belli degil onlar aricaklar bekliyoruz bakalim...
Herkeze ii aksamlar kayinvalidem cagiriyor gel salata yap diye:) aksama iftara annemleti cag
irdik ailecek yemek yicez..
Tekrar gorusmek uzere kizlarr ben kacarr:)
peki nasıl kutusunun üstünde bpa free yazıyor o zaman :44: bizi mi kandırıyor bunlar
sağol canım, valla ödümüz koparak geçecek günler, Allahım korusun onları...
maşallah yiğit tuna'ya, canım kayınvalidenin salata yapmaya çağırması ne hoş, kızı gibi görüyor seni demekki, çok hoşuma gitti :))))
Canım herkes diş çıkarıyor diyor ama bakalım,bizde salya son günlerde aşırı olmuş durumda önlük bağlıyorum ama nafile onu da ağzına soktuğu için bişey yapmıyorum artık günde 4-5 tane en az badi değiştiriyor öyle duruken musluk gibi akıveriyor :) tabi ben öyle salyalı ağzından öpmeyi çok seviyorum,Gülnihalden önce salyalı bebek ve öpmek bile aynı cümlede gelince bi tuhaf oluyordum ama şimdi o salyalar bal şeker gibi geliyorrrr
kızlar birşey sorcam. sizinde cocuklarınıza karsı sabrınızın tükendiği oluyor mu? yoksa sadece bendemi böyle bi sorun var.psikoloğa falan mı gideyim napıyım.
gamze şampuan olarak mustelayı öneririm gamze. pişik kremi ve masaj yağından da çok memnunum.
ipek hanımın çiftliğine gidemedim ama ben de geçen hafta nazillideydim canım.ailem orada yyaşıyor. aldım kızımı pazara çıktık. özlemişim oraların pazarını. doğallığın kıymetini bilmek lazım. çökeleğimi yoğurdumu salçamı aldım geldim.
kızım ne de güzel uyuyordu sakinlikte. geldik evimize gece düzeni gitti.
kızlar hatim için cüzleri hangi arkadaşımız dağıtmıştı.ben 22.cüzü okudum.bir de yasin okudum.mustafa alper için.allah kabul eder inşallah.ve cüzünü okuyamıycak varsa bana devredebilir,aklınızda olsun.
canım cüzü ben dağıtmıştım, hemen ekliyorum listeye okundu diye. azeriden almıştın galiba değil mi? çünkü bendeki listede 22. cüz azerinin görünüyor
evet canım ondan aldım.
tamam canım ekledim listeye Allah kabul etsin
huggies diye biliyorum.ben prima aktif,prima premium,huggies,molfix kullandım.bence primanın en büyük farkı,özellikle gece çok şişmemesi.diğerleri birkaç defada hemen şişiyorlar ve kalınlar.Kızlar prımadan sonrakı en ıyı bebek bezı hangısı
Kızlar prımadan sonrakı en ıyı bebek bezı hangısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?