2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz daha hiç mama kullanmadık sadece anne sütünü vermek için aldım bir iki gündür deniyoruz işe başladım diye bu sabah biraz süt içti galiba sevicek:))Ama ben memnunum chiccodan.

İnş.sever canım minik iş adamı biz ilk zaman çok uğraştık ilk işe başladığımda bi türlü almıyordu bi sürü sütüm ziyan oldu öyle

Neyse kızlar ben gidiyorum oğluşmda hazır uyumuşken arabayı bari ben kullanmış olurum:)) Herkese iyi hafta sonları bütün kuzucukları öpüyorum

Biz daha hiç mama kullanmadık sadece anne sütünü vermek için aldım bir iki gündür deniyoruz işe başladım diye bu sabah biraz süt içti galiba sevicek:))Ama ben memnunum chiccodan.

canım anne sütü vericeksen cam biberon önermediler bana içindeki bazı mineralleri mi vitaminler mi ne cama yapışıyormuş bebek alamıyormuş :S ne kadar doğru bilemiyorum tabi.

var ama onunda agzı dar geniş olanı yok. emziğindnen bahsetmiyorum. neredeyse 1 haftadır araştırıyrum türkiyede geniş agızlısı yok.

anne sütüne cam iyi değil diye biliyorum okudumda bazı yerlerde.

bu meyve pürelerini nasıl hazırlayacaksınız konserve yapmak için ya da buzluğa atmak için farklı birşey yapmak gerekiyor mu? Bende hazırlayayım diyorum ama tam emin olayım nasıl yapılıyor... Yanlış birşey yapmayayım...

gamze kabağı ne şekilde hazırlayıp veriyosun

buharda haşlayıp çatalla iyicene ezip verdim

ben sadece ilk 2 ay camını kullandım, 2. aydan beri medela kullanıyoruz. Yalnız artık gaz engelleyici olsun derdine düşmene gerek yok ki, büyüdüler artık, bpa free yazan geniş birşey al , takılma fazla

gamze trukid minimoyda indirimde

güneş koruyucusunu aldım canım, şampuan bitince alınca

canım anne sütü vericeksen cam biberon önermediler bana içindeki bazı mineralleri mi vitaminler mi ne cama yapışıyormuş bebek alamıyormuş :S ne kadar doğru bilemiyorum tabi.

canım bende duydum bunu ama altı dolu bir bilgi değilmiş. Cam sağlıktır :)

ayrıca şunuda düşünün, bpa plastiğe sertlik veren madde, ve maalesef hormon düzensizliği başta olmak üzere çok zararı var....

peki ama, bpa yoksa ne var ?

o plastiğin o sertliğe gelmesi için ne yapılıyor acaba ?

bu sebeple mümkünse cam, bizim için değil mesela, medelanın emzik başlığı camların emzik başlığına uymuyor

birde, mama kaşığını değiştirebilirisn, aptamilin kağığı sma veya keçi sütlü mamanın kaşığındna daha yayvan bu yüzden çok dökülür. Bizim biberonun ağzı, dr browns camın ağzından daha dar ama ben dökmüyorum...

huy değiştirdi demek hanımefendi

gözünaydın canım...

Bız bıcı bıcı yaptık guzel teyzeler...

kız ne merak ediyordum Aysima'yı, çok tatlı...maşallah...

sağol canım...

kalem geçmiş olsun .

nasılsınız kızlar?

belim ağrıyordu yakı aldım Allah ım yanıyorum cayır cayır.

ne var ne yok sizde?

geçmiş olsun canım...

dr. browns hakkında ne okudun canım? biz onu kullanıyoruz...

Bizimki medelayı artık istemiyor ya Berra reddetmiyor mu aferin ona, bizim bebiş bu aralar geniş ağızlı biberon emziklerini seviyor o da genelde dr brownun tombiklerinde var onunda camı yok malesef:S medelanın ağızı da çok dar gerçekten:S

sen calma kullanıyordun dimi Nihal , bizimki haberman.

Berra 3-4 günde 1 biberon ile haşır neşir oluyor artık, gerçi dün akşam mama hazırladım biberon ile verdim içmedi, bende diretmedim :) Bu sabah yine denedim yine almadı bende yine diretmedim :) ama yarın almak zorunda, düğün var ve kıyafetim ile emzirmem imkansız :)

bende düşünmüyordum geçen gene kustu diye acile götürdüm çünkü agzından burnundan geliyordu hep bu sefer götüreyim dedim doktor karın flmi cekti ooo u cocugun karnının içi gaz dolu lağman yapalım hemen dedi bende yaptırmadan getirdim ama aklıma takıldı demekki gaz oluyor diye dr brawn alayım tekrar dedim. madela baktım ama çok pahalı alamadım

dr brown kullanırken dökmüyordum zaten bebedor cam aldım agzı baya dar ve dökülüyor dışarı ister istemez çünkü mamaların kaşıkları biberonun agzından daha büyük. mamanın içinden hangi kaşık çıkıyorsa onu kullanıyorum.
dr brown ve aventin tüm ürünlerinin bpa içerdiğini sadece ve sadece bpa lı ürünlerini türkiyede pazarladıklarını vs okudum ve kullanmayı bıraktım hemen bebedor cam aldım. sadece madelanın bütün ürünleri türkiyede dahil olmak üzere bpa sızmış.

peki nasıl kutusunun üstünde bpa free yazıyor o zaman :44: bizi mi kandırıyor bunlar

Bumbo tarzında değişik bişi buldum bunu alasım var ama Gülnihale denetmeden almıycam pazar akşamı forumda deneticem inş.
Eki Görüntüle 479319

güzelmiş ama bumbo daha pratik ben koltukta kcuağımda pcye bakarken onu da bumbosuyla koltuğa alıyorum yanımda oyun oynuyor, ben bumboyu sadece yerde kullanmıyorum. bunun heryerde dengesi olur mu bilemedim:S

evet calma, bizimkisi bir süre reddetti biberonu mama takviyesi veriyoruz ya ondan mecburuz haliyle mamasını da içmedi, zaten çok fazla içmiyor günde 200 ya da 250 içiyor. sonra biberon emziklerini değiştirdim medelayı rafa kaldırdım şuan içiyor, dr browns ve aventin 2 nolu emzikleeriyle. Calmadan ben çok memnun kaldım bizim bebiş bir ara memeyi reddeti o aralar sadece calma biberon verdim diğerlerin vermedim geri döndü sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…