2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zeytin yağı ,fındık yağı,gerçek tereyağı,kızartmanın yapılış şeklinin senle aynı olmasına sevindim demek ki doğru yapıyorum :)) bu arada kayınvalidem köyden bi koli meyve,sebze göndermiş satmak amaçlı yetiştirmediği için hiç birinde ilaç fln yok sebzelerin, meyvelerde bahçedeki ağaçtan küçük küçük elmalar kayısılar fln kokusu bile farklı yaa :) Gamze canım,doktorumuz 6 ay dedi ama ek gıda için şu meyveler bozulmadan Gülnihal'e meyve püresi yapsam mı diye düşünüyorum ama :44:

meyva bozulmasın derken , gülnihalin bağırsak florasını bozmada canım :)

ben hala Berra'ya meyva vermedim, kabak-yoğurt-patates bugüne kadar yedikleri, hatta yoğurta vücut tepki verdi, dün hep kustu...

3 gün patateste sonra, bugün ilk gündü, ilk kez ekşi elma vericem mesela.

ben senin yerinde olsam, püreleri hazırlayıp minik kavanozlar alıp konserve yapardım, yada püreyi poşetleyip buzluğa atardım...

Çok sağol canım,doktorumuzu ve seni dinleyip bi ay daha bekliyorum ek gıda için:)) akşam kavonuz alıp yapayım,onu hiç düşünemedim bazen jeton düşmüyor

ıyyyhh tüylerim diken diken oldu

sağol cnm Allah iyilik versin dayanamadım cıkardım yakıyı kıp kırmızı olmuş alerjimi yaptı bilemedim.
:

İyiyiz canım,Çok geçmiş olsun

benimki izlemiyor ama yanında acık duyuyor gerçi ilgilenmiyor zararı olurmu bilmem.
kavanoz meyve sebze püreleri kullanan var mı?

canım aynı dert bendede var.ne oluyorki bunlara böyle.benimkide çok usluydu.kendi kendine uyurdu.en kötü ihtimal memeyle uyuyan çocuk 2 gündür sürekli huysuz.kucağıma alınca susuyor gülüyor yatırdığım an bağrığı bnasıyor.dün gündüz nerdeyse hiç uyumadı.gece 3.30 du uyuduğu düşün yani.bendede salyaları akıyor.ama 1 aydır var salya durumu benimkinde.diş çıkarsa bukadar uzun mu sürerki.

gazmcecim sana birşey orcam fikrin vardır mutlaka. biberonlardaki bpa dr brown kullanıyordum işkillendim bıraktım bi yazı okuduktan sonra. cam kullanıyorum şimdi ama agzı dar oldugundan sürekli mamanın bir kısmı içine dökerken dısarıda dökülüyor bpa olmayan gaz önleyici agzı geniş biberon tavsiye edermisin?chicco falan var geniş ama içmiyor.
gamzeye sordum amafikri olan herkesden fikir alabilirimmmm

Son düzenleme:

Canım herkes diş çıkarıyor diyor ama bakalım,bizde salya son günlerde aşırı olmuş durumda önlük bağlıyorum ama nafile onu da ağzına soktuğu için bişey yapmıyorum artık günde 4-5 tane en az badi değiştiriyor öyle duruken musluk gibi akıveriyor :) tabi ben öyle salyalı ağzından öpmeyi çok seviyorum,Gülnihalden önce salyalı bebek ve öpmek bile aynı cümlede gelince bi tuhaf oluyordum ama şimdi o salyalar bal şeker gibi geliyorrrr

Gamze yazını print ediyorum şimdi akşam eşime okutacam,ne zaman Glnihalle ilglien desem 10 dk sonunda Gülnihal kucağında spor kanalı izlerken buluyorum minik kuzum dev gibi kobe bryantı kap kara drogbayı görünce geceler korkar tabiiii :)

yine tabi kendin yapsan daha iyi de bn hipp in tüm çeşitlerinden aldm bi kere denetmek için tadını yoksa sürekli kullanmak için değil..ama en güveniliri hipp..

Bi defa markette öylesine elime alıp bakmamla annemin hışmına uğramam bir oldu kuzum :26:ben kendim yaparım yedirmem bunları dedi bide beni suçladı herşeyin kolayını bulmuşun diye kendimi çok suçlu hiss etim akşam götürecem meyveleri yapsın püre madem kızdı bana

canım dr brownunda cam olanı var.biz daha yeni biberon kullanmaya başlıyoruz daha tam anlamıyla kullanıyo ama chicconun cam olanını aldım azı geniş ve emziklerde antikolik özellikli satılıyo ayına göre alabilirsin...

Bizde chicco kullanıyorduk canım,annem hergün Gülnihali parka çıkarıyor mamasını da hazırlamış orda yedirmiş ağız mendili önlüğü ve biberonu çantaya koymuş ve çantayı parkta unutmuş:) cam biberon almış ama wee almış pek sevmedim ben onu tekrar chicco alıcam

Biz daha hiç mama kullanmadık sadece anne sütünü vermek için aldım bir iki gündür deniyoruz işe başladım diye bu sabah biraz süt içti galiba sevicek:))Ama ben memnunum chiccodan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…