- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.701
kızlar birşey sorcam. sizinde cocuklarınıza karsı sabrınızın tükendiği oluyor mu? yoksa sadece bendemi böyle bi sorun var.psikoloğa falan mı gideyim napıyım.
olmaz mı:)))canım şiddet uygulamıyorsan,ama sadece vurmak,itip kakmak değil,çok fazla bağırmak da şiddet bence,bunları yapmıyorsan,sadece sabrın tükeniyorsa bence sorun yok.sonuçta bizde insanız,annelerimiz bizi pamuklara sararak büyütmedi,kızdı,azarladı...haa onlar gibi de yapmayalım ama herşeyinde bir ortası olmalı.
tabiki tükeniyo..bnde ayy off diye şöyle bi içimi boşaltıyorm sonra yine kucama alıp sarılıyorm napiim canım o benm
canım haziranda gelmiştik..inan aklıma gelmiştin,ama eşle gelip bir gün kalınca senle görüşme dileklerimi bildiremedim..ama artık kayseri deyince aklıma sadece sucuk,pastırma,erciyes gelmiyor artık fatma da geliyor:)
istanbul deyince gamze,berna,nalan,merve,nihal,pınar,aysel..ankara deyince semra,melike,emine geliyor:)
güzel yorumların için ayrıca teşekkürler canım ,zaman zaman hepimizin evinden huzur kaçıyor maaleef,ama şu mübarek günde hepimizin evine o huzuru geri çıkmamak üzere girdirsin Rabbim
cnm sanırım ben kandırıldım seni bilmem. kutunun üstünde bpa free yazıyor biberonda altında üstünde hiçbir ibare yok. arkadaşa yurt dısından getirmişler içi beyaz bendeki mavi altında pp 5 yazıyor benimkinde yazmıyor dediğim gibi çöpe attım bende.
Sagolsun iyi kadindir arkadas gibiyiz
kızlar birşey sorcam. sizinde cocuklarınıza karsı sabrınızın tükendiği oluyor mu? yoksa sadece bendemi böyle bi sorun var.psikoloğa falan mı gideyim napıyım.
Günaydın kızlarr biraz karmaşık bi gece geçirdik
Eşim iftardan sonra biraz dışarı çıkalım dedi,hazırlandık çıktık eve geldik oda ne telefonumu çalmışlarrrgitt bütün numaralar fln,olacağı varmış dedik.
Saat geç oldu ,eşim sen uyu ben sahuru yapıp uyurum dedi,haşlanması için ocağa yumurta koymuş ve uyuya kalmışşş,ben kokuya uyandım,yumurtalar kül olmuuş,mutfak duman altı resmen ,uyanmasam Allah korusun.Böyle iştee
Kızlar günaydın. Alp bu ay az kilo aldı diye dün saglık Ocağina götürdüm bir baksınlar diye. Kilosu ayına gore gayet iyi fakat 20 gunde 300 gr almış. Sutumde var Ama niye az kilo aldi bu ay anlamadim. Saglık ocağı normal anne sütüne devam dedi ama çok az almamış mı sizce.
canım 4. aydan sonra az almaya başlarlar, birde hem çok hareketliler, em hava çok sıcak.. mübarek sauna etkisi oluyor ve yavrularımız çok su kaybediyorlar, yani ne kadar emselerde kilo almını azaltıyor bu faktörler...bu yüzden için rahat olsun...Kızlar günaydın. Alp bu ay az kilo aldı diye dün saglık Ocağina götürdüm bir baksınlar diye. Kilosu ayına gore gayet iyi fakat 20 gunde 300 gr almış. Sutumde var Ama niye az kilo aldi bu ay anlamadim. Saglık ocağı normal anne sütüne devam dedi ama çok az almamış mı sizce.
Aysel cok gecmıs olsun canımm,allahtan yangın cıkmamıs evde,o hatayı bende bı kac kere yapmısımdır.. Telefonun calınma olayını anlayamadım,nerde caldırdın?
canım yasinini yazıyorum,Rabbim kabul etsin.. bu arada ben son beş cüzü almıştım... ama taşınma telaşımızdan yetiştiremiyeceğim 29-30u alabilir misin:26:kızlar hatim için cüzleri hangi arkadaşımız dağıtmıştı.ben 22.cüzü okudum.bir de yasin okudum.mustafa alper için.allah kabul eder inşallah.ve cüzünü okuyamıycak varsa bana devredebilir,aklınızda olsun.
canım yaa Rabbim korumuş, daha beterinden korusun...Günaydın kızlarr biraz karmaşık bi gece geçirdik
Eşim iftardan sonra biraz dışarı çıkalım dedi,hazırlandık çıktık eve geldik oda ne telefonumu çalmışlarrrgitt bütün numaralar fln,olacağı varmış dedik.
Saat geç oldu ,eşim sen uyu ben sahuru yapıp uyurum dedi,haşlanması için ocağa yumurta koymuş ve uyuya kalmışşş,ben kokuya uyandım,yumurtalar kül olmuuş,mutfak duman altı resmen ,uyanmasam Allah korusun.Böyle iştee
Çok sağol canım,telefonu akşam gezmeye gittik evin biraz yukarısında meydanı ramazan için hazırlamışlar canım orda biraz kalabalıktı pardesünnü cebindeydi eve geldim yok aradım kapatmışlar
canım yasinini yazıyorum,Rabbim kabul etsin.. bu arada ben son beş cüzü almıştım... ama taşınma telaşımızdan yetiştiremiyeceğim 29-30u alabilir misin:26:
canım yaa Rabbim korumuş, daha beterinden korusun...
Dün baya iş yaptımbütün dantelleri, mutfak örtülerini kaldırdım, yıkadım, ütüledim, yeni eve temiz yıkanmış taşıyayım dedim ardından olan kıyafetler, olmayan kiyafetleri ayırdım, onları ayrı ayrı yerlere koydum... bugünde halıları halı yıkamaya vereceğiz... haftaya pazara kadar işlerin bitmiş herşeyin temizlenmiş olması lazım....çünkü 15inde ankaraya gidecez, sonrada bayram zaten, bayram haftasıda taşınacaz inşaAllah ve taşındığımda herşeyimi temizce götürüp sermek istiyorum
Öyle canım ya şu mübarek günlerdeayyy ınanmıyorum,ne bıcım ınsanlar var yaaa,fırsattan ıstıfade araklamıslar hemen,tovbe yarabbım...hayrını goremezler ınsallah
selam kızlar oğlum 6 martta doğdu.yani 5 bitiyor 6 ya iriyor...2 gündür mama emmek istemiyor.ne yapacağımı şaşırdım.ek gıdaları daha severek yiyor.mamayıda kaşıkla vereim dedim ama çok döküyor ne yapcammmmm?????
Günaydın kızlarr biraz karmaşık bi gece geçirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?