2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar birşey sorcam. sizinde cocuklarınıza karsı sabrınızın tükendiği oluyor mu? yoksa sadece bendemi böyle bi sorun var. psikoloğa falan mı gideyim napıyım.

tabiki tükeniyo..bnde ayy off diye şöyle bi içimi boşaltıyorm sonra yine kucama alıp sarılıyorm napiim canım o benm

selam kızlar oğlum 6 martta doğdu.yani 5 bitiyor 6 ya iriyor...2 gündür mama emmek istemiyor.ne yapacağımı şaşırdım.ek gıdaları daha severek yiyor.mamayıda kaşıkla vereim dedim ama çok döküyor ne yapcammmmm?????

yok cnm oğlum uyu kurban olayım sus e ee eee ee diye ondan daha cok bagırarak ninni söylüyorum beni duysunda sussun diye onun dısında bişi yok.
iyi dedin. sonrada üzülüyorum Allah başka dert vercek bana diye.
tabiki tükeniyo..bnde ayy off diye şöyle bi içimi boşaltıyorm sonra yine kucama alıp sarılıyorm napiim canım o benm

Kalem ve feyzoş geçmiş olsun kuzucuklara hiç bir sey çıkmayacak siz gonlunuzu ferah tutun , burada ki bebeklere en ufak bişey olsa içim gidiyor çok üzülüyorum. Dua ederken hepimize edıyorum.

Teşekkür ederim demek istanbul deyince aklına bende gelıyorum çok mutlu oldum:) burada ki herkeste her zaman benım aklımda

Canım ya bende baktım bizimkinde de yok ve de korktum ve de üzüldüm (((((((( insan sağlığı bu nasıl yaparlar bunu

Sagolsun iyi kadindir arkadas gibiyiz

Allah daha iyi etsin ve kimseye bozdurmasın canım...

kızlar birşey sorcam. sizinde cocuklarınıza karsı sabrınızın tükendiği oluyor mu? yoksa sadece bendemi böyle bi sorun var. psikoloğa falan mı gideyim napıyım.

olmaz mı :)) oluyor tükeniyoruz tabiki, ama olacak bunlar sınırı aşmadığıımız sürece ki eminimki burdan hiçbirimz aşmayız :))

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr biraz karmaşık bi gece geçirdik
Eşim iftardan sonra biraz dışarı çıkalım dedi,hazırlandık çıktık eve geldik oda ne telefonumu çalmışlarrr gitt bütün numaralar fln,olacağı varmış dedik.
Saat geç oldu ,eşim sen uyu ben sahuru yapıp uyurum dedi,haşlanması için ocağa yumurta koymuş ve uyuya kalmışşş,ben kokuya uyandım,yumurtalar kül olmuuş,mutfak duman altı resmen ,uyanmasam Allah korusun.Böyle iştee

Son düzenleme:

Gecmis olsun canim. İyiki uyanmışsin ya uyanmasan verilmiş sadakanız varmis.

Herkese Hayırlı sabahlar

Mustafa Alper Yavrumuz için okunan yasin sayımız 423 oldu...

Dün arkadaşımdan gelen mesajı aynen paylaşıyorum

''115+7 tane.Bu yasinler cuma sohbetinde ismine okunup dua edildi. Canım Allah Kabul etsin, şifa versin. Daha haber verecekler var''

yavrumuzun ismi bir çok ağızda anılıyor, şu mübarek ramazan ayı hürmetine Rabbim yavrumuzu hayırlı bir evlat olarak ailesine bağışlasın...

Son düzenleme:
Kızlar günaydın. Alp bu ay az kilo aldı diye dün saglık Ocağina götürdüm bir baksınlar diye. Kilosu ayına gore gayet iyi fakat 20 gunde 300 gr almış. Sutumde var Ama niye az kilo aldi bu ay anlamadim. Saglık ocağı normal anne sütüne devam dedi ama çok az almamış mı sizce.

Canım kilosu iyi dediyse fazla takma kafana,ben artık öyle yapıyorum,doktor herşey yolunda diyorsa daha kuruntu yapmıyorum yoksa herşeyden bişey bulup çıkarıyorum

canım 4. aydan sonra az almaya başlarlar, birde hem çok hareketliler, em hava çok sıcak.. mübarek sauna etkisi oluyor ve yavrularımız çok su kaybediyorlar, yani ne kadar emselerde kilo almını azaltıyor bu faktörler...bu yüzden için rahat olsun...

Aysel cok gecmıs olsun canımm,allahtan yangın cıkmamıs evde,o hatayı bende bı kac kere yapmısımdır.. Telefonun calınma olayını anlayamadım,nerde caldırdın?

Aysel cok gecmıs olsun canımm,allahtan yangın cıkmamıs evde,o hatayı bende bı kac kere yapmısımdır.. Telefonun calınma olayını anlayamadım,nerde caldırdın?

Çok sağol canım,telefonu akşam gezmeye gittik evin biraz yukarısında meydanı ramazan için hazırlamışlar canım orda biraz kalabalıktı pardesünnü cebindeydi eve geldim yok aradım kapatmışlar

canım yasinini yazıyorum,Rabbim kabul etsin.. bu arada ben son beş cüzü almıştım... ama taşınma telaşımızdan yetiştiremiyeceğim 29-30u alabilir misin:26:

canım yaa Rabbim korumuş, daha beterinden korusun...

Dün baya iş yaptım bütün dantelleri, mutfak örtülerini kaldırdım, yıkadım, ütüledim, yeni eve temiz yıkanmış taşıyayım dedim ardından olan kıyafetler, olmayan kiyafetleri ayırdım, onları ayrı ayrı yerlere koydum... bugünde halıları halı yıkamaya vereceğiz... haftaya pazara kadar işlerin bitmiş herşeyin temizlenmiş olması lazım....çünkü 15inde ankaraya gidecez, sonrada bayram zaten, bayram haftasıda taşınacaz inşaAllah ve taşındığımda herşeyimi temizce götürüp sermek istiyorum

Çok sağol canım,telefonu akşam gezmeye gittik evin biraz yukarısında meydanı ramazan için hazırlamışlar canım orda biraz kalabalıktı pardesünnü cebindeydi eve geldim yok aradım kapatmışlar

ayyy ınanmıyorum,ne bıcım ınsanlar var yaaa,fırsattan ıstıfade araklamıslar hemen,tovbe yarabbım...hayrını goremezler ınsallah

Ohh miss :) öyle bi dip köşe temizlik bize de lazım bu hafta niyetlendim ama hem bu gün hem yarın iftara davetliyiz,ben yarın başlarsam akşama iftara fln gidemem en iyi bayramla birleşitirip yapayım koltuk halı perde ne varsa artık :)canım bu arada bi yasin daha ekle sana mesaj attımmı hatırlamıyorum :44:

ayyy ınanmıyorum,ne bıcım ınsanlar var yaaa,fırsattan ıstıfade araklamıslar hemen,tovbe yarabbım...hayrını goremezler ınsallah
Öyle canım ya şu mübarek günlerde savcılığa gidip imei numarasını fln vericem kapatsınlar çalan kişi de kullanamasın

mamayı küçük delikli biberonla verebilirsin canım ek gıdaların içine şeker tuz vs koyma kaşıkla ver bi de azar azar alıştır ben önce emziriyorum ardından ek gıda veriyorum onların ek gıdadan çok anne sütüne ihtiyacı var olmadı bebek sütü yemeğe alışacak çok zamanları olacak

çok geçmiş olsun canım. bu insanlarda vicdan filan kalmamış. hayırlı mübarek günü bile fırsat biliyolarya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…