- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.741
canım ben okudum şimdi allah kabul etsin,inşallah buradan güzel haberlerini de paylaşırsın.allah dileyen,isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın,aratmadan.Simdi aklima geldi.Fehminin yerinde burdan bir arkadasin arkadasi var o da grupta,adi canan,bebek istiyor transfer yaptirdi.11 agustosta sonucunu ogrenecekmis.O da 41 ayri kisiden ayet-el kursi istemisti.fehminin yerine takilmayan arkadaslar baski gibi olmasin ama aklima berna ve aysel geldi hemen:)
ayy insan bu duyguyu tadinca isteyen herkes tatsin diye o kadar cani yurekten istiyor ki.ben ki 33 yasindayim simdiye kadar kimseden ne bir yardim ne bir sey istemisimdir utanirim hep ama bunu isterken hic cekinmedim nedense.belki de sizin samimiyetinizden...
sana da geçmiş olsun canım yaaa.ben de hayatımda ilk defa ocağı açık unutup dışarı çıktım:)))allahtan erken hatırladım da dönüp kapattık.dikkatimiz çok dağılıyor,normal sanırım bu durum,yoksa bunamaya başladığımı filan düşüncemçok sağol canım..insan bazen öyle dalgın olabiliyor.bebişlerden sonra daha yorgun ve uykusuz olduk.ama daha çok dikkat etmemiz gerekiyor.hepimiz Allaha emanetiz..bir keresinde kayınvaliemlerdeyiz.muhabbet ede ede kahvaltı yapıyoruz.patates kızartmışrı.acağı kapatmamış.mutfaktan salona pencere açılıyodu.eşim pencereyi görüyordu.yanıyo yanıyo diye bağırmasıyla bir kalktık.yağ yanmış.kızartma tencersei alev almış.birden bir alev yükseldi..aspratör tutuştu.nasıl müdahele ettiğimizi bilemedik..ay korkunçtu....tetanoz aşısına gelince ben de mi öyle etki yaptı yoksa normal mi bilemedim.ama internete bakınca benim gibi olanlar olmuş sanırım
sağal canım.aman topie neler oluyo..dikkat edin kızlar..geçmiş olsun cnm
canım ben okudum şimdi allah kabul etsin,inşallah buradan güzel haberlerini de paylaşırsın.allah dileyen,isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın,aratmadan.
sana da geçmiş olsun canım yaaa.ben de hayatımda ilk defa ocağı açık unutup dışarı çıktım:)))allahtan erken hatırladım da dönüp kapattık.dikkatimiz çok dağılıyor,normal sanırım bu durum,yoksa bunamaya başladığımı filan düşüncem
kızlar gök delinmiş gibi yağmur yağıyornasıl serinledi ortalık anlatamam..belliydi yağacağı.acayip bunaltıcı bir hava vardı.
kızlar doğumdan sonra tırnak batması yaşayan var mı? hiç olmadı ömrümdeama doğumdan sonra ayak tırnaklarımın çevresi hatta parmaklarım kızarıp zonklamaya başladı.biri düzeliyo,diğeri başlıyo.görünürde bir bozukluk yok ama canımı yakıyor.
vah kuzuum gecmıs olsun,bende yasadım dogumdan sonra,bu durum cok sık oluyomus dogumdan sonra megersem ama benımkı gectı nasılmı hemen anlatayım...
Ayaklarını dayanabıldıgın sıcaklıkta suyun ıcınde tırnakların yumusayana kadar beklet,suyun ıcıne bıraz sırke kat..
O batan tırnak kosesı varya oraya ufak bı pamugu batıcona batırıp araya sıkıstır,yanı etle o batan tırnak kısmını ayır bırbırınden,ve bı muddet bu sekılde bekle,ben geceden yapıp parmagımı sargı bezıyle sargılayıp sabahına acmıstım,sonra o pamugu cıkart,once ıltıhabın yanı parmagının etrafındakı kızarıklık ve sısıklı gecıcek,sonrada acın ınsallah,ben ılkınde gecırdım eger olmazsa ıkıncı defa tekrarlayanlar var,ınsallah senınkıde gecer... Ha bıde fucıdın pomad surebılırsın parmaklarına,oda ıltıhabı alıyo,kı ben onuda surmustum,ve kesınlıkle tırnaklarını derınde ve yuvarlak kesme,duz kes..hatta elınden geldıgınce kesme,torpuyle kısalt bı muddet ve duz torpule... Insallah gecer...
Bende de var.Ama vahim durumda bahsettigin uygulamayi yaoamayacagim kadar etime yapisik ve kisa.cok can yakici bir sey.bir keresinde kaynanam ayagima basmisti tam kapidan yolcu ederken sesimi cikaramamistim da arabada aglamistim acimdan:)
vah kuzuum gecmıs olsun,bende yasadım dogumdan sonra,bu durum cok sık oluyomus dogumdan sonra megersem ama benımkı gectı nasılmı hemen anlatayım...
Ayaklarını dayanabıldıgın sıcaklıkta suyun ıcınde tırnakların yumusayana kadar beklet,suyun ıcıne bıraz sırke kat..
O batan tırnak kosesı varya oraya ufak bı pamugu batıcona batırıp araya sıkıstır,yanı etle o batan tırnak kısmını ayır bırbırınden,ve bı muddet bu sekılde bekle,ben geceden yapıp parmagımı sargı bezıyle sargılayıp sabahına acmıstım,sonra o pamugu cıkart,once ıltıhabın yanı parmagının etrafındakı kızarıklık ve sısıklı gecıcek,sonrada acın ınsallah,ben ılkınde gecırdım eger olmazsa ıkıncı defa tekrarlayanlar var,ınsallah senınkıde gecer... Ha bıde fucıdın pomad surebılırsın parmaklarına,oda ıltıhabı alıyo,kı ben onuda surmustum,ve kesınlıkle tırnaklarını derınde ve yuvarlak kesme,duz kes..hatta elınden geldıgınce kesme,torpuyle kısalt bı muddet ve duz torpule... Insallah gecer...
tırnagını uzat ve sende yap canım,torpu yardımıyla kaldır tırnagını ve pamugu sok araya:) onun acısı cokk fena,ben o halıyle ayagımı kapıya vurmustum,dusun cektıgım acıyı
nerden baktım canımm netten arattım ama sadece hastane doktor bilgilerine ulaştımsen deyince bende baktım muayene paylaşımlarına alev hanım baya ilgili bir doktormuş valla bravo
kızlar doğumdan sonra tırnak batması yaşayan var mı? hiç olmadı ömrümdeama doğumdan sonra ayak tırnaklarımın çevresi hatta parmaklarım kızarıp zonklamaya başladı.biri düzeliyo,diğeri başlıyo.görünürde bir bozukluk yok ama canımı yakıyor.
kızlar ya bişi sorcam..bnm bikini bölgemde sürekli iltihaplı sivilceler çıkıyo..ama öyle iltihaplı derken iltihap çıkmıyo ucuda yok..böyle nohut kdr sert ama elimle bastırında anlıyorm sonra orası kararıyo geçtiği zmn..hep leke leke kaldı ya nokta nokta koyu renkli..sürekli çıkıyo..hamilelikte hiç çıkmamıştı şimdi yine başladılar..bazıları çok can yakıcı olabiliyo..genital bölgedede hamilelikle birlikte baya bi kararma oldu renginde..anlamıyorm neler oluyo..polikistik var acaba ondan mı? kesin bişey var bende..böyle bişeyi olan varmı :44:
kızlar ya bişi sorcam..bnm bikini bölgemde sürekli iltihaplı sivilceler çıkıyo..ama öyle iltihaplı derken iltihap çıkmıyo ucuda yok..böyle nohut kdr sert ama elimle bastırında anlıyorm sonra orası kararıyo geçtiği zmn..hep leke leke kaldı ya nokta nokta koyu renkli..sürekli çıkıyo..hamilelikte hiç çıkmamıştı şimdi yine başladılar..bazıları çok can yakıcı olabiliyo..genital bölgedede hamilelikle birlikte baya bi kararma oldu renginde..anlamıyorm neler oluyo..polikistik var acaba ondan mı? kesin bişey var bende..böyle bişeyi olan varmı :44:
Simdi aklima geldi.Fehminin yerinde burdan bir arkadasin arkadasi var o da grupta,adi canan,bebek istiyor transfer yaptirdi.11 agustosta sonucunu ogrenecekmis.O da 41 ayri kisiden ayet-el kursi istemisti.fehminin yerine takilmayan arkadaslar baski gibi olmasin ama aklima berna ve aysel geldi hemen:)
ayy insan bu duyguyu tadinca isteyen herkes tatsin diye o kadar cani yurekten istiyor ki.ben ki 33 yasindayim simdiye kadar kimseden ne bir yardim ne bir sey istemisimdir utanirim hep ama bunu isterken hic cekinmedim nedense.belki de sizin samimiyetinizden...
Evet bende de oluyor ama hep ayni yrrde geciyor tekrarliyor.dikkat ediyorum da hep adet donemine yskin oluyot.dedigin gibi karariyor.doktora gitmedim ama hic.
batık mı oldu acaba,kıl dönmesi felan?
Hepinize teşekkür ederim canlarım,tek tek alıntı yapmadım sayfada kalabalık olmasın diye çok sağolun
Doğumda baya bi problem yaşamıştık beni yoğun bakıma almışlar eşime ilk gün net bilgi vermemişler tabi göstermemişler de beni öleceğimi sanmış adak adamış,bi türlü nasip olmadı kesmek. Sabah diyor daha fazla aksatamyım hall edeyim hep aksilikler çıkıyor hakkımızda hayırlısı
:
bn kistler içn gtmştm ama bunları sormadm..belkide adet dönemine yakın oluyosa hamileyken adet olmadık ya o yzden olmamıştr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?